sâmbătă, 17 mai 2014

Lumea Energiei Libere – legaturi spirituale
                                                                                                              de Peter LindemannLa sfarsitul anilor 1880, reviste comerciale în științele electrice si electronice au prezis existenta si utilizarea energiei electrice gratuite și a energiei libere în viitorul apropiat. Descoperiri incredibile cu privire la natura energiei electrice au devenit comune. Nikola Tesla a demonstrat "iluminatul fără fir" (sau ,, wireless”, cum este cunoscut termenul,n.a.) și alte minuni asociate cu curenti de inalta frecventa. A existat o emoție generala cum n-a fost niciodată înainte cu privire la viitor.În termen de 20 de ani, ar fi fost automobile, avioane, filme, muzică înregistrată, telefoane, radio, și multe altele. Epoca Victoriană ar fi fost un mod de a da ceva cu totul nou. Pentru prima dată în istorie, oamenii de rând au fost încurajați să-și imagineze un viitor utopic cu transport abundent modern și comunicare, precum și locuri de muncă, locuințe și hrană pentru toată lumea. Boala ar fi fost cucerita, și sărăcia eradicată. Viața ar fi fost mai bună, și de această dată, toată lumea ar fi obținut o bucată de plăcintă. Deci, ce sa întâmplat? În mijlocul acestei explozii tehnologice, unde s-au dus toate aceste descoperiri in energie? Au fost toate acestea un entuziasm despre energia liberă, care a avut loc chiar înainte de începutul secolului trecut, doar o iluzie astfel că "știința reală", în cele din urmă l-a infirmat?

    Starea actuala a tehnologiei

Răspunsul la această întrebare este NU. De fapt, opusul este adevărat. Tehnologii energetice spectaculoase au fost dezvoltate chiar împreună cu alte descoperiri. De atunci, au fost dezvoltate mai multe metode pentru producerea de cantități mari de energie la un cost extrem de scăzut. Cu toate acestea nici una dintre aceste tehnologii nu au intrat pe piața de consum.


Doresc să vă descriu o listă scurtă de tehnologii energetice gratuite, care exista în prezent, și care sunt dovedite dincolo de orice îndoială. Caracteristica comună a tuturor acestor descoperiri, este că folosesc o cantitate mică dintr-o forma conventionala de energie pentru a controla sau elibera o cantitate mare dintr-un alt tip de energie. Multe dintre ele ating câmpul eteric de bază într-un fel; o sursă de energie convenabil ignorată de către știința modernă. 

1.     Energia radianta – Transmitatorul Nikola Tesla, dispozitivul de energie radianta T.Henry Moray, motorul EMA Edwin Gray si masina Testatika a lui Paul Baumann, functioneaza toate pe baza energiei radiante. Această formă de energie naturală poate fi obținută direct din mediul înconjurător (greșit numită electricitate "statică") sau extrasă din energia electrică obișnuită prin metoda numită fracționare. Energia radiantă poate executa aceleași minuni ca și electricitatea obișnuită, cu mai puțin de 1% din cost. Ea nu se comportă exact ca electricitatea, ceea ce a contribuit la neînțelegerea ei de catre comunitatea științifică. Comunitatea Methernitha în Elveția are în prezent 5 sau 6 modele de lucru fără combustibil, dispozitive auto-intretinute care folosesc această energie.

1.     Magnetii permanenti - Dr. Robert Adams a elaborat modele uimitoare de motoare electrice, generatoare și încălzitoare care se execută pe magneți permanenți. Un astfel de dispozitiv atrage 100 de wati de energie electrică de la sursa, genereaza 100 de wati ( W ) pentru a reîncărca sursa, și produce peste 140 BTU de căldură în două minute! Dr. Tom Bearden (SUA) are două modele de lucru cu magnet permanent care genereaza putere electrica. Acesta utilizează energie
electrică de intrare de 6 W pentru a controla calea unui câmp magnetic care vine dintr-un magnet permanent. Prin canalizarea câmpului magnetic, în primul rând la o bobină de ieșire și apoi in a doua bobină de ieșire, și face acest lucru în mod repetat și rapid, ca într-un "ping-pong", dispozitivul poate produce o putere electrică de 96 W fără componente în mișcare. Bearden numește dispozitivul său un generator electromagnetic nemișcat sau MEG. Jean-Louis Naudin a duplicat dispozitivul lui Bearden în Franța. Principiile pentru acest tip de aparat au fost mai întâi dezvăluite de către Frank Richardson (SUA) în 1978. Troy Reed (SUA), a creat un model de ventilator special magnetizat care incalzeste cand se invarte. Este nevoie de exact aceeași cantitate de energie pentru a învârti ventilatorul dacă este generator de căldură sau nu. Dincolo de aceste evoluții, multi inventatori au identificat mecanisme de lucru care produc cuplul motor de la magneți permanenți singure.

1.     Incalzitoare mecanice - Există două clase de mașini care transformă o cantitate mică de energie mecanică într-o cantitate mare de căldură. Cele mai bune dintre aceste modele pur mecanice sunt sistemele cu cilindru rotativ proiectate de Frenette (SUA) și Perkins (SUA). În aceste mașini, un cilindru este rotit într-un alt cilindru cu aproximativ o optime dintr-un inch de degajare între ele. Spațiul dintre cilindri este umplut cu un lichid, cum ar fi apa sau uleiul, acest "fluid de lucru", se intensifică odată rotit in interiorul  cilindrului. O altă metodă utilizează magneți montati pe o roată care produce curenți mari turbionari într-o placă de aluminiu, determinând aluminiul să se încălzească rapid. Aceste incalzitoare magnetice au fost demonstrate de Muller (Canada), Adams (Noua Zeelandă) și Reed (SUA). Toate aceste sisteme pot produce de zece ori mai multă căldură decât metodele standard utilizând același consum de energie.

2.     Electroliza super-eficienta - Apa poate fi dezmembrata în hidrogen și oxigen cu ajutorul energiei electrice. Cărți standard de chimie pretind că acest proces necesită mai multă energie decât poate fi recuperată atunci când gazele sunt recombinate. Acest lucru este valabil numai în scenariul cel mai negativ. Când apa este lovita cu propria frecvență de rezonanță moleculară, folosind un sistem dezvoltat de Stan Meyers (SUA) și din nou recent de Xogen Power Inc, aceasta se transforma în gaz, hidrogen și oxigen cu putere de intrare electrica foarte mica. De asemenea, folosind diferiti electroliți (aditivi care fac energia electrică sa aiba o conductivitate electrica mai buna) schimbă eficiența procesului, dramatic. Este cunoscut faptul că anumite structuri geometrice și texturi de suprafață lucreaza mai bine decat altele. Implicația este că combustibilul pe bază de hidrogen poate fi varianta la alimentarea motoarelor (cum ar fi in automobile) pentru costul apei. Chiar mai uimitor este faptul că un aliaj metalic special a fost patentat de Freedman (SUA) în 1957 care descompune spontan apa în hidrogen și oxigen fără semnal electric exterior și fără a provoca modificări chimice în metalul în sine. Acest lucru înseamnă că acest aliaj metalic special poate creea hidrogen din apă gratuit, pentru totdeauna.

1.     Implozie/Vortex - Toate motoarele industriale majore folosesc eliberarea de căldură pentru a produce expansiune și presiune in vederea producerii lucrului mecanic, ca și în motorul din masina ta. Natura folosește procesul invers, de răcire pentru a provoca aspirație și vid, in vederea producerii lucrului mecanic, ca într-o tornadă. Viktor Schauberger (Austria), a fost primul  care a construit modele de lucru ale motoarelor cu implozie în anii 1930 și 1940. Din acel moment, Callum Coats a publicat pe larg cu privire la munca lui Schauberger în cartea ,,Energiile Vii “și, ulterior, o serie de cercetători au construit modele funcționale de motoare cu implozie cu turbină. Acestea sunt motoare fără combustibil, care produc lucru mecanic din energia accesata din vid. Există, de asemenea modele mult mai simple care folosesc mișcarea vortexului să atinga o combinație de gravitatie și forța centrifugă pentru a produce o mișcare continuă în fluide.

1.     Fuziunea la rece - În martie 1989, doi chimiști de la Universitatea din Utah (SUA) au anunțat că au produs reacții de fuziune atomică într-un dispozitiv simplu de masă. Revendicările au fost "demitizate" în termen de șase luni, iar publicul si-a pierdut interesul. Cu toate acestea, fuziunea la rece este foarte reala. Nu numai producția de energie termică în exces a fost în mod repetat documentată, dar transmutarea elementului atomic de energie joasa, de asemenea, a fost catalogat, ca implică zeci de reacții diferite! Aceasta tehnologie cu siguranta poate produce energie la costuri reduse și zeci de alte procese industriale importante( aici putem introduce si tehnologia fundatiei Keshe care are aplicabilitate in multe domenii,n.a.). ,,Fuziunea la rece” , video aici : http://www.youtube.com/watch?v=22H8U0ZsChI 

2.     Pompe solare de caldura asistate - Frigiderul din bucătăria dumneavoastră este singura mașină de energie liberă care o dețineți în prezent. Este o pompă de căldură acționata electric. Acesta utilizează o cantitate de energie (electricitate) pentru a muta trei cantități de energie (caldura). Acesta dă un coeficient de performanță (COP) de aproximativ 3. Frigiderul dvs. utilizează o cantitate de electricitate pentru a pompa trei cantități de căldură din interiorul frigiderului către exteriorul frigiderului. Aceasta este utilizarea sa tipica, dar este cel mai ineficient mod posibil de a utiliza tehnologia. Sursa de căldură este în interiorul cutiei, care este rece, iar chiuveta de căldură este aerul la temperatura camerei de bucătărie, care este mai cald decât sursa. Acesta este motivul pentru care COP rămâne scăzut pentru frigiderul din bucatarie. Dar acest lucru nu este valabil pentru toate pompele de căldură. COP de la 8 la 10 sunt usor de obtinut cu pompe de căldură solare asistate. Într-un astfel de dispozitiv, o pompă de căldură atrage caldura de la un colector solar și haldele de căldură într-un absorbant subteran mare, care rămâne la 55 ° F, iar energia mecanică este extrasă prin transfer. Acest proces este echivalent cu un motor cu abur care extrage energie mecanică între boiler și condensator, cu excepția faptului că se folosește un fluid care fierbe la o temperatură mult mai mică decât a apei. Un astfel de sistem, care a fost testat în anii 1970 a produs 350 CP, măsurată pe un dinamometru, într-un motor special conceput la doar 100 de mp. de colectorul solar (acesta nu este sistemul promovat de Dennis Lee). Cantitatea de energie necesara pentru a porni compresorul (de intrare) a fost mai mic de 20 CP, astfel încât acest sistem a produs mai mult de 17 ori mai multă energie decât a luat ! Acesta ar putea alimenta un cartier mic de pe acoperișul unui foisor de cadă cu hidromasaj, folosind exact aceeași tehnologie care pastreaza la rece produse alimentare în bucătăria dumneavoastră. În prezent, există un sistem de pompe de căldură la scară industrială doar la nord de Kona, Hawaii, care genereaza electricitate din diferențele de temperatură ale apei oceanului.

Există zeci de alte sisteme care nu le-am menționat, multe dintre ele sunt la fel de viabile și bine testate ca cele tocmai contabilizate. Dar această listă scurtă este suficientă pentru a afirma ca : tehnologia energiei libere este aici, acum. Aceasta oferă poluare zero, abundenta de energie pentru toată lumea, oriunde.

Circula deja pe net prototipul unui dispozitiv ,,Free Energy” care genereaza 10 kw putere de iesire, suficient pentru o gospodarie. 
Se numeste QEG ,     Video aici : http://www.youtube.com/watch?v=Tevgh2SX93s#t=328

Acum este posibil de a opri producerea de gaze cu efect de seră și a închide toate centralele nucleare. Putem desaliniza acum cantități nelimitate de apă de mare la un pret accesibil, și să aducem apă proaspătă adecvată chiar și la habitatele cele mai îndepărtate. Costurile de transport și costurile de producție pentru toate astea   pot scădea dramatic. Alimentele pot fi chiar cultivate în sere încălzite în timpul iernii, oriunde. Toate aceste beneficii minunate, care pot face viața pe această planetă atât de ușoara și mai buna pentru toată lumea, au fost amânate de zeci de ani. De ce?

  A patra forta invizibila

Există patru forțe gigantice care au lucrat împreună pentru a crea această situație. Pentru a spune că există și a existat o conspirație pentru a suprima această tehnologie, ne-ar conduce doar la o înțelegere superficială a lumii, și am da vina pentru aceasta exceptandu-ne pe noi insine. Dorința noastră de a rămâne ignoranți și lipsiti de actiune în fața acestei situații a fost întotdeauna interpretata de doua dintre aceste forțe ca un consimțământ implicit. Deci, în afară de o non-exigenta si non-actiune publica, care sunt alte forțe care împiedică disponibilitatea tehnologiei energiei libere?
În Statele Unite, și în cele mai multe alte țări din întreaga lume, există un monopol al banilor. Sunt liber de a câștiga cât mai mulți bani vreau, dar voi fi plătit numai în bancnote Federal Reserve. Nu pot face nimic pentru a fi plătit în Certificate de aur, sau o altă formă de bani. Acest monopol de bani este numai în mâinile unui număr mic de bănci private, iar aceste bănci sunt deținute de către cele mai bogate familii din lume. Planul lor este de a controla în cele din urmă 100% din toate resursele de capital ale lumii, și, prin urmare, controlul vieții fiecăruia prin disponibilitatea (sau indisponibilitatea) tuturor bunurilor și serviciilor.

O sursă independentă de bogăție (dispozitiv de energie gratuita) în mâinile fiecarei persoane din lume, distruge planurile celor mai bogate familii de dominare a lumii, permanent. De ce acest lucru este adevărat, este ușor de a vedea. În prezent, economia unei națiuni poate fi incetinita sau accelerata prin ridicarea sau coborârea ratelor dobânzilor. Dar, în cazul în care o sursă independentă de capital (energie libera) au fost prezente în economie, precum și orice afacere sau persoană ar putea crește mai mult capital, fără a se împrumuta de la o bancă, această acțiune centralizata de reglare a debitului pe ratele dobânzilor ar fi, fara efect.
Tehnologia energiei libere schimbă valoarea banilor. Cele mai bogate familii și emitenții de credit nu vor nici o concurență. Este atât de simplu. Ei doresc să mențină controlul monopolului actual al ofertei de bani. Pentru ei, tehnologia energiei libere nu este doar ceva care trebuie suprimat, trebuie să fie permanent interzis!
Deci, cele mai bogate familii și instituțiile lor centrale bancare sunt în primul rând forța de operare pentru a amâna disponibilitatea publică a tehnologiei energiei libere. Motivațiile lor sunt dreptul imaginat divin de a se pronunța, lăcomia, și nevoia lor insatiabila de a controla aproape totul, cu excepția lor înșiși. Armele pe care le-au folosit pentru a pune în aplicare această amânare includ intimidare, "experti demistificatori", cumpărare de rafturi de tehnologie, omor și tentativă de omor a inventatorilor, asasinate, incendiere, și o mare varietate de stimulente financiare și de descurajare a manipula posibilii suporteri. Ei au promovat, de asemenea, prin specialisti si educatie a unei teorii științifice care afirmă că energia liberă este imposibila (legi ale termodinamicii).

A doua forță de operare pentru a amâna disponibilitatea publică a tehnologiilor de energie liberă este guvernele naționale. Problema aici nu este atât de mult legată de concurență în tipărirea de monedă, ci în menținerea securității naționale. De fapt, lumea de acolo este o junglă, și oamenii pot fi catalogati de a fi foarte cruzi, necinstiti, și fatarnici. Este de datoria guvernului de a asigura apărarea comună. Pentru aceasta, puterile poliției sunt delegate de ramura executivă a guvernului de a pune în aplicare "statul de drept." Cei mai mulți dintre noi sunt de acord ca statul de drept face acest lucru pentru că noi credem că este un lucru bun, pentru beneficiul nostru. Există întotdeauna câteva persoane, cu toate acestea, care cred că propriul lor beneficiu este cel mai bine servit de un comportament care nu se conformează în mod voluntar la un acord general al ordinii sociale. Acești oameni aleg să opereze în afara statului de drept și sunt considerati haiduci, criminali, subversivi, trădători, revoluționari, sau teroriști.
Cele mai multe guverne naționale au descoperit, prin încercare și eroare, că politica externă care funcționează într-adevăr, în timp, este o politică numită "dinte pentru dinte." Ce înseamnă acest lucru pentru tine și pentru mine este, ca guvernele tratează reciproc modul în care sunt tratați. Există o constantă manevra pentru poziția și influența în afacerile mondiale, iar cel mai puternic partid câștigă! În economie, este Regula de Aur, care prevede: " Cel cu aurul face regulile".
Așa este și cu politica, de asemenea, dar aspectul său este mai darwinian. Este pur și simplu supraviețuirea celui mai adaptat. Cu toate acestea, în politică, cel mai puternic a ajuns să însemne cel mai puternic partid care este, de asemenea, dispus să lupte cel mai murdar. Absolut toate mijloacele disponibile, sunt utilizate pentru a menține un avantaj asupra adversarului, și toată lumea este adversarul, indiferent dacă acestia sunt considerati prieteni sau dușmani. Aceasta include atitudine psihologică scandaloasa, minciuna, înșelăciune, spionaj, furt, asasinat de lideri mondiali, războaie proxy, aliante si schimbarea lor, tratate, ajutor extern, și prezența forțelor militare oriunde este posibil.
Aceasta este arena psihologica si actuala in care opereaza guvernele noastre. O activitate a oricarei persoane, în interiorul sau în afara țării, de a creea astfel de disozitive ,,free” este interpretata ca oferind unui adversar un avantaj va fi considerată ca o amenințare la adresa "securității naționale".

Tehnologia energiei libere este cel mai rau cosmar al unui guvern național! Aceasta tehnologie stârnește o cursă a înarmărilor nelimitata de către toate guvernele într-o ultimă încercare de a obține un avantaj absolut și dominație. Credeți că Japonia nu se va simți intimidata dacă China devine posesoare a energiei libere? Credeți că Israelul va sta in liniște daca Iranul achiziționează energie libera?( Iranul deja o poseda de la fundatia Keshe,n.a.). Credeți că India va permite Pakistanului să dezvolte energia gratuita? Credeți că SUA nu ar încerca să oprească Rusia de la obtinerea energiei gratuite?
Sursa nelimitata de energie la dispoziția actuala a statului pe această planetă duce la o remaniere inevitabila in echilibrul de putere. Acest lucru ar putea deveni un război total pentru a preveni ca "celălalt" sa aiba avantajul de bogăție și putere nelimitată. Toata lumea va dori, și, în același timp, doresc de a preveni pe oricine de la obtinerea sa.
Deci, guvernele naționale sunt a doua forță de operare pentru a amâna disponibilitatea publică a tehnologiei energiei libere. Motivațiile lor sunt "auto-conservarea." Aceasta auto-conservare funcționează pe trei niveluri. În primul rând, de a nu da un avantaj necuvenit pentru un inamic extern. În al doilea rând, prin prevenirea acțiunii individualizate capabile de a contesta în mod eficient competențele polițienești oficiale (Anarchy) în interiorul țării. Și în al treilea, prin păstrarea fluxurilor de venituri provenite din taxarea surselor de energie utilizate în prezent. Armele lor includ prevenirea eliberării de brevete bazate pe motive de securitate națională, hărțuirea legală și ilegală de inventatori cu acuzații penale, audituri fiscale, amenințări, de arestare, incendiere, furt de proprietate în timpul transportului, precum și o serie de alte intimidări care fac practic imposibila construirea și  introducerea pe piață a dispozitivelor de energie liberă.

A treia forță care operează pentru a amâna disponibilitatea publică a tehnologiilor de energie liberă este format din grupul de inventatori înșelați , șarlatani și escroci. La periferia descoperirii stiintifice extraordinare, care constituie reale tehnologii energetice libere, se află o lume in umbră de anomalii inexplicabile, inventii marginale și promotori lipsiți de scrupule. Primele două forțe au folosit în mod constant mass-media pentru a promova cele mai grave exemple din acest grup, pentru a distrage atenția publicului și de a discredita progresele reale, prin asocierea lor cu fraudele evidente.
De-a lungul ultimelor sute de ani, zeci de povesti au aparut despre inventii neobisnuite. Ideea de energie gratuita exista foarte adânc în mintea umană, in subconștient. Câtiva inventatori cu tehnologii marginale care demonstrează anomalii utile au exagerat în mod greșit importanța invențiilor lor. Unii dintre acesti inventatori, de asemenea, au exagerat din greșeală importanța lor înșiși pentru că au inventat-o. O combinație de "febra aurului" și / sau un complex Mesia apare, denaturând în întregime orice contribuție viitoare care se poate face.
Există o seducție puternica, dar subtila, care poate deforma o personalitate dacă ei cred că lumea se bazează pe umerii lor, sau că acestia sunt salvatorii lumii. Lucruri ciudate se întâmplă, de asemenea, la oameni atunci când ei cred că sunt pe cale de a deveni extrem de bogati. Este nevoie de o disciplină spirituală extraordinară să rămână obiectivi și umili în prezența unei mașini de energie libera in lucru.
Psihicul multor inventatori devine instabil doar crezând că au o mașină de energie liberă. Calitatea stiintifica se deteriorează, unii inventatori dezvolta, de asemenea, un complex de persecuție care ai face foarte defensivi și inabordabili. Acest proces ai exclude de la dezvoltarea intr-adevar a unui dispozitiv de energie libera.

 În ultimii 15 ani, există o persoană în Statele Unite ale Americii, care a dezvoltat un con de energie gratuita pentru artă profesionista. El a ridicat mai mult de 100 milioane dolari, a fost interzis de la a face afaceri în statul Washington, a fost închis în California și el e încă inchis. Întotdeauna el vorbește despre o variație a unuia dintre sistemele energetice gratuite, vinde oamenilor ideea că vor obține unul dintre aceste sisteme curând, dar în cele din urmă le vinde doar informații promoționale care nu le oferă date reale despre sistemul energetic în sine. El chinuie fără milă comunitatea creștina și a patriotilor în SUA, și este încă în desfășurare puternica. Aceasta persoană a făcut, probabil, mai mult rău la libera circulație a energiei libere în SUA decât orice altă forță, prin distrugerea încrederii oamenilor în tehnologie.
Deci, a treia forță care amâna disponibilitatea publică a tehnologiilor de energie liberă este iluzia și necinstea în cadrul mișcării în sine. Motivațiile sunt mărire de sine, de lăcomie, de căutare de putere si control asupra altora, și un fals sentiment de auto-importanță. Armele folosite, mint, inseala, "momeala și comutator" con, auto-amăgire și aroganța, combinate cu proasta știință .

Cea de a patra forță de operare pentru a amâna disponibilitatea publică a tehnologiilor de energie liberă este tot restul dintre noi. Aceasta poate fi ușor de vazut, cât de înguste și egoiste sunt motivațiile celorlalte forțe, dar, de fapt , aceste motivații sunt încă foarte mult în viața fiecaruia dintre noi. La fel ca cele mai bogate familii, putem fiecare purta in secret iluzia de falsa superioritate, și am vrea să controlam pe alții în loc de noi înșine ?
Intr-adevăr, toate cele patru forțe sunt doar aspecte diferite ale aceluiași proces, care operează la diferite niveluri în societate. Există într-adevăr doar o forță, prevenirea disponibilitatii publice a tehnologiei energiei libere, și care este comportamentul motivat spiritual al oamenilor. În ultimă instanță, tehnologia energiei libere este o manifestare exterioară a abundenței divine. Acesta este motorul economiei intr-o societate luminată, în care oamenii se comportă în mod voluntar într-o manieră respectuoasă și pozitiva față de celălalt, în care fiecare membru al societății are tot ce are nevoie, și nu poftește la ceea ce are vecinul lui, unde războiul și violenta fizica au devenit un comportament inacceptabil social și diferențele oamenilor sunt cel puțin tolerate, daca nu privite cu bucurie.
Apariția tehnologiei energiei libere în domeniul public este zorii unei vârste cu adevărat civilizate. Este un eveniment epocal în istoria omenirii. Nimeni nu poate lua credit pentru el. Nimeni nu poate obține bogatia pentru el. Nimeni nu poate conduce lumea cu ea. Este pur și simplu, un dar de la Dumnezeu. Aceasta ne obligă să ne asumam responsabilitatea pentru propriile acțiuni și pentru propriul nostru comportament auto-disciplinat atunci când este necesar. Lumea așa cum este în prezent, ordonata, nu poate avea tehnologia energiei libere, fără a fi transformata în totalitate de aceasta în altceva. Această civilizație a atins apogeul dezvoltării sale, pentru că a născut semințele propriei sale transformari. Oamenii nu pot fi de încredere cu energia liberă. Ei vor face numai ceea ce au făcut întotdeauna, să profite fără milă unul de altul, sau sa se ucida unii pe alții și pe ei în acest proces.
Daca mergi inapoi si citesti Raportul Clubului de la Roma, devine evident ca cele mai bogate familii au inteles acest lucru de zeci de ani. Planul lor este de a trai in lumea energiei libere, dar sa o izoleze de noi ceilalti. Acest lucru nu este nou. Nou este acum faptul ca putem comunica unii cu ceilalti, in timp real ca niciodata in istoria omenirii. Internetul ne ofera cea de-a patra forta, o oportunitate de a depasi eforturile combinate ale fortelor conservatoare care impiedica raspandirea tehnologiei energiei libere.

   Oportunitatea

Ceea ce începe să se întâmple este faptul că inventatorii publica munca lor, în loc de brevetarea și menținerea ei secreta. Mai mult, oamenii ofera informații cu privire la aceste tehnologii în cărți, video și site-uri web. În timp ce există încă o mare cantitate de informații inutile despre energia gratuita pe Internet, disponibilitatea de informații bune este în creștere rapidă.

Este imperativ să începeti să adunati toate informațiile pe care le puteți despre sisteme de energie gratuite reale. Motivul pentru aceasta este simplu. Primele două forțe nu vor permite unui inventator sau unei companii de a construi și a vinde o mașină de energie gratuita pentru tine! Singura cale prin care vei primi vreodată una este dacă un prieten, il va construi singur. Acest lucru este exact ceea ce mii de oameni, deja, în liniște au început să facă. Incepe colectarea de informații acum. Ați putea fi doar o verigă în lanțul de evenimente în beneficiul altora. Concentreaza-te pe ceea ce poti face acum, nu pe cat de mult mai este de făcut. Grupuri mici, private de cercetare sunt in lucru la detalii cand citesti acest lucru. Mulți sunt angajati să publice rezultatele lor pe internet.
Noi toti constituim a patra forță. Dacă refuzăm să rămânem ignoranți și inactivi, putem schimba cursul istoriei. Este ansamblul acțiunii noastre combinate, care poate face diferenta. Doar acțiunea în masă care reprezintă consensul nostru poate crea lumea pe care ne-o dorim. Celelalte trei forțe nu ne vor ajuta să punem o centrală electrică fără combustibil în subsolurile noastre. Ei nu ne vor ajuta să fim liberi de manipulările lor. Cu toate acestea, tehnologia energiei libere este aici. Este adevărat, și va schimba totul despre modul în care trăim, locul de muncă, etc. În ultimă instanță, tehnologia energiei libere inlatura lăcomia și frica pentru supraviețuire. Dar, ca toate exercițiile de credință spirituală, trebuie să ne manifestăm mai întâi generozitatea și încrederea în propriile noastre vieți.

Sursa de energie liberă este în interiorul nostru. Este ca entuziasmul de a ne exprima liber. Este intuiția noastră ghidată spiritual, exprimându-se fără distragere a atenției, intimidare sau manipulare. Este inima noastră deschisă. În mod ideal, tehnologiile de energie libera stau la baza unei societati în care toată lumea are suficientă hrană, îmbrăcăminte, adăpost și timp liber pentru a contempla semnificațiile spirituale superioare ale vieții. Aceasta ne-o datorăm reciproc pentru a face față temerilor noastre joase și să luam măsuri pentru a crea acest viitor pentru copiii copiilor noștri.

Tehnologia de energie libera este aici. Aceasta a fost aici de zeci de ani. Tehnologia comunicațiilor și internetul au rupt vălul secretului de pe acest fapt remarcabil. Oameni din întreaga lume au început să construiască dispozitive de energie gratuite pentru uz propriu. Bancherii și guvernele nu doresc acest lucru să se întâmple, dar nu-l pot opri. Nu va fi, în esență, nici o acoperire mass-media majora a ceea ce se întâmplă. Instabilități economice enorme și războaie vor fi folosite în viitorul apropiat pentru a distrage atenția oamenilor de la aderarea la mișcarea energiei libere.
Societatea occidentală este în multe feluri decadenta, spre auto-distrugere ca urmare a efectelor cumulate ale lăcomiei pe termen lung și a corupției. Disponibilitatea generală catre tehnologia energiei libere nu poate opri această tendință. Se poate consolida numai. Dacă, totuși, aveți un dispozitiv de energie gratuita, ar putea fi mai bine poziționat pentru a sprijini tranziția politică / socială / economică, care este în curs de desfășurare. Întrebarea este, cine va controla în cele din urmă, guvernul, prima forță mondială în curs de dezvoltare sau a patra forță?
Ultima incercare a acestei elite malefice de a declansa un razboi mondial se concretizeaza in prezent, probabil este ultima lor sansa de salvare, bagand lumea in haos si moarte. Dar sunt sigur ca planul nu va functiona, oamenii s-au trezit si chiar unii dintre conducatori. După aceasta va veni începutul unei civilizații reale.
Te provoc să fi printre promotorii Noii Ere !

Lista cu resurse free energy :  
1908 Ford Model T: 25 MPG, 2004 EPA Average All Cars: 21 MPG
Detroit News/WantToKnow.info, June 4, 2004
http://www.WantToKnow.info/050711carmileageaveragempg
Solar Challenge Finishes in Calgary
July 28, 2005, Open Source Energy Network/Detroit News 

http://pesn.com/2005/07/28/9600141_Solar_Challenge_results
http://www.detnews.com/2005/schools/0507/28/01-262474.htm - Detroit News
http://wwmt.com/engine.pl?station=wwmt&id=18269&template=breakout_local.html - CBS affiliate

Generator Tesla - http://www.free-energy.cc/ 
  - developed by Clear Tech, Inc. and Dr. Peter Lindemann

http://jnaudin.free.fr/ - developed by JLN Labs in France

http://www.keelynet.com/ - developed by Jerry Decker in the USA 

 site  for super electrolysis technology 

http://www.fortunecity.com/greenfield/bp/16/content1.htm - excellent site by Geoff Egel, Australia

For links to other excellent resources: http://www.WantToKnow.info/resources#newenergy

    sursa : http://www.rense.com/
       
             Drum drept spre Lumina !


2 comentarii:

 1. NAMASTE DRAGĂ MARIUS !!! Am citit foarte atent TOT . Şi mă gîndeam,dacă mulţi,tot mai mulţi oameni şi-ar construi propriul sistem în gospodărie de "FREE ENERGI" ce crezi că ar face ca contramăsură guvernanţii lachei ? Te-ar întreba dacă ai autorizaţie pentru un astfel de dispozitiv,ştiut fiind faptul că o astfel de autorizaţie nu poate fi primită-cum altfel-decît de la autorităţi. Şi să mai zicem că în pofida tuturor ameninţărilor,nu ai ceda.Ce vor face mai departe ? Îţi vor confisca dispozitivul pentru că sabotezi sistemul energetic naţional,apoi amenzi să nu mai amintim şi de ceva detenţie !!! Ce zici ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Trebuie sa ne asumam lupta cu guvernantii, dar cel mai eficient este ca cei care au aceste dispozitive sa le dea mai departe pentru a detine cat mai multi. Cu cat mai multi cu atat guvernantii nu vor avea ce face. Si-n afara de asta cine stie ca tu ai un astfel de dispozitiv? Il bagi in beci si-l folosesti dar nu te decablezi de la curent, poti plati si tu vreo 10 lei.....
   Oricum cand acestea vor avea acces pe piata va fi o explozie a lor si nu vor mai avea ce face. Ori schimba tehnologia de masa ori falimentul.
   Numai bine !

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.