vineri, 2 mai 2014

Legea N.E.S.A.R.A. – ce inseamna si ce cuprinde
N.E.S.A.R.A. este prescurtarea la ,,National Economic Security And Reformation Act”, - in traducere ,,Actul ( Legea ) de Reforma si Securitate Economica Nationala”.

Reformele NESARA sunt principalele instrumente de punere in aplicare a unei importante hotarari a Curtii Supreme de Justitie a SUA, efectuate in ianuarie 1993 cu privire la mai multe cazuri depuse de catre fermieri din SV- SUA si Mountain impotriva bancilor, oficiali guvernamentali, judecatori si altii. Anumiti generali si amirali, dintre care unul a fost chiar co-reclamant, au sustinut cazurile agricultorilor la Curtea Suprema.
NESARA conține reforme necesare care au fost prezentate Congresului din 1999 , unde nu s-au aprobat pentru aproape un an. Târziu într-o seară, în martie 2000, un apel cvorum scris de mana a fost livrat de catre Delta Force și Navy Seals membrilor Senatului Statelor Unite care au fost sponsori și co-sponsori ai legii NESARA. Membrii au fost imediat însotiti de Delta Force și Navy SEAL la camerele lor de vot respective, si astfel a trecut de vot legea NESARA.

Aceasta lege prevede urmatoarele, dintre care unele vor avea loc imediat dupa anuntarea oficiala a intrarii in vigoare, care va fi televizata in direct de la Washington DC :
1
.          Restabilește Dreptul Constituțional în Statele Unite ale Americii.
2.     Necesită ca administrația curenta a SUA să demisioneze din pozițiile lor, pentru a permite un nou început, la nivel național și instalează constituțional legea NESARA, desemneaza președintele și vicepreședintele interimar până la organizarea de noi alegeri care pot avea loc în termen de șase luni. Toti infractorii din Guvern, Cabinet și numiți de către președinte, precum si toți membrii Congresului trebuie să demisioneze în termen de 72 de ore de la anunțarea NESARA.
3.      Președintele SUA desemnat de NESARA, declară "pace", deoarece NESARA desființează stările de urgenta ca fiind neconstituționale.
4.     Ca remediu parțial pentru 100 de ani de guvernare și fraudă bancară, soldurile card de credit vor fi zero și scutirea de datorii bancare este data americanilor pentru împrumuturi bancare, inclusiv credite ipotecare, credite auto, credite de educație, împrumuturi de afaceri, precum și alte datorii bancare. Băncile vor fi plătite cu 9000 dolari pe fiecare cont de card de credit ca un sold ; aceste fonduri au fost ridicate din activități speciale generatoare de venituri din Europa. NESARA necesită sa facă împrumuturi pentru a lichida alte datorii bancare și bancherii din SUA sunt instruiți să utilizeze noile procese inalte generatoare de venituri, pentru a achita creditele bancare ale americanilor.
5.     Inițiază Sistemul Bancar al Trezoreriei SUA, cu noua monedă a Trezoreriei SUA susținută de metale prețioase. Federal Reserve este abolită și facilitățile Federal Reserve precum și majoritatea personalului sunt absorbite în sistemul bancar al Trezoreriei. Vom schimba bancnotele noastre Federal Reserve, care nu sunt susținute de aur, pentru moneda Trezoreriei SUA, care este susținută de aur. Multi din personalul băncilor au fost deja instruiți pe NESARA și noua monedă este deja în unele seife ale băncilor.
6.     Desfiinteaza Impozitul pe profit în SUA și creează un impozit național de vânzări pe elemente noi ( se spune ca ar fi de 14%,n.a.), neesențiale ca venituri pentru guvern. Elemente esențiale, cum ar fi alimente și medicamente, precum și lucrurile de uz general sunt scutite de impozitul pe vânzări.
7.     Permite eliberarea a peste 6.000 de brevete de tehnologii suprimate care sunt reținute de public, sub pretextul securității naționale, inclusiv dispozitive gratuite de energie, antigravitatie, și mașini de vindecare sonice.
Legea NESARA cere un minim de timp în fiecare an si trebuie să existe un efort făcut pentru a anunța NESARA. Trei judecători de la Curtea Supremă a SUA  controleaza comisia care se ocupă de anunțul legii NESARA. Judecătorii au folosit autoritatea lor in general, pentru a sabota in secret anunțul legii NESARA; Astfel, in fiecare an NESARA a fost blocata de a fi anunțata. Datorită coruptiei, este dificil pentru suporterii NESARA de a afla exact ceea ce s-a întâmplat pentru a opri NESARA de a fi anunțata.
 În multe privințe, SUA se confruntă cu cea mai gravă criză din istoria sa: mai multi americani sunt șomeri înecati în datorii, care trăiesc în sărăcie mai mare decât oricând de la al Doilea Razboi Mondial incoace.Guvernul iresponsabil continua să-și asume mai multe datorii peste cele istorice. Militarii își pierd viața în luptele pentru corporatiile lacome de câștiguri. Alegerile noastre se învârt în jurul minciunilor, luarii de mită, și trădări. Nu auzim "adevărul" în mass-media ; mass-media este controlată de către corporatii si interese financiare.
  

Pacea și prosperitatea US & Canada sunt pe cale de a fi împărtășite din beneficiile celui mai important eveniment umanitar și revoluționar pe care lumea l-a văzut vreodată. NESARA aduce pace, prosperitate în întreaga lume și beneficii economice internaționale. Ca SUA sa fie bastionul de libertate în această lume, NESARA trebuie să fie pusa în aplicare acolo, împreună cu Canada, Marea Britanie si Australia. Alte țări vor urma într-o ordine secvențială. În octombrie 2000, după ce a fost adoptata de Congres, președintele Bill Clinton a semnat NESARA : 160 de națiuni, inclusiv Canada, au fost de acord cu tratatul de la Curtea Internationala de Justitie de la Haga pentru a sprijini aceste îmbunătățiri.

Acesta este începutul a ceea ce a fost numit Epoca de Aur, si profețit din timpuri biblice. În spatele scenei, chiar acum este agitatie mare ..... Illuminati duc actiuni frenetice si disperate. In 1966, intr-un articol, Alan Greenspan, a explicat beneficiile unei monede garantate cu aur, și acest lucru va fi binevenit în piețele financiare internaționale, calitatea afacerilor din întreaga lume va primi un impuls extraordinar de la NESARA .. Unii experți vor sustine o prelegere de aproximativ 36 de ore pe TV, explicând NESARA, în detaliu , o dată ce anunțul public inițial a fost făcut. Nu-l ratați! Până la anunțul său oficial, toate institutiile guvernamentale, bancare, militare, de informații, Congresul, de afaceri, precum și alte categorii de personal și oficiali, care au trebuit să fie informati cu privire la NESARA din cauza atribuțiilor profesionale, s-au jurat să păstreze secretul și ar fi acuzati de trădare, dacă acestia ar recunoaste că există. Dezvaluirea ar ar putea duce la prăbușirea de acțiuni și a piețelor de marfuri, și ar cauza probleme economice masive la nivel mondial.

Corporatia Statele Unite ale Americii este în faliment, acum. Republica ,,Noi Poporul” este în condiții de siguranță în interiorul Legii NESARA, astfel încât bancherii penali să nu fie preocupati ca falimentul lor va afecta fondurile NESARA sau accesarea de fonduri după Anunt. Anuntul a fost amânat de către uneltirile bancherilor internaționali, care ar pierde controlul asupra națiunilor din această lume, atunci când acesta este introdus, dar acum suntem la punctul de punere în aplicare la nivel mondial. Pentru a vă da o idee de ceea ce este în joc aici, aici sunt doar câteva dintre îmbunătățirile NESARA:  
-         Toate băncile devin bănci de trezorerie si monedă nouă, susținută de metale prețioase, care este emisa pe baza ,,una pentru una”.
-          DATORIILE BANCARE ale americanilor si canadienilor : ipoteca pe casă, masina cu împrumut bancar, facultati si educatie și alte împrumuturi sunt iertate dacă sunteți un cetățean american sau canadian, ca parte a programului de compensare pentru fraudă bancară.
-         Soldurile card de credit (din nou, la băncile americane și canadiene - și multe magazine majore, departament sau comercianți) - aduse la zero, imediat, atât pentru cetățenii americani și canadieni cat și imigranti.
-         CCRA este desființată și toate IMPOZITELE PE PROFIT - atât persoanelor cat și in afaceri - (ceea ce nu sa intamplat la nici un guvern în Canada sau SUA) - este abolită; și compensații pentru această fraudă, de asemenea, plătite. De asemenea, Federal Reserve si agentul lor de colectare in SUA: IRS va fi desființat și înlocuit de către Trezoreria SUA Banks ... după o vacanță bancara ... in care se elimină criminalii și orice hardware sau software criminal ... și se va redeschide ca Trezoreria SUA Banks ..., probabil, sub același nume ca și înainte ... dar cu un nou management.
-         GenSalesTax este înlocuit cu un impozit direct din vânzări, pe produse noi, ne-esențiale și servicii.
-         Legea NESARA este Legea Țării, cu cetățenie suverana, restaurand Constituția; toate legile statutare sunt anulate; toate cazurile pe rol sunt oprite, judecători, procurori și ofițeri de aplicare a legii trebuie să primească 30 de zile de reformare în drept constituțional și comun înainte ca orice alte cazuri sa fie judecate.
-         O amnistie aproape totala va fi acordata pentru cei mai multi dintre cei aflati în prezent în închisori și președintele Obama a ordonat revizuirea cazurilor tuturor celor încarcerați în conformitate cu legile statutare. Celor mai multe cazuri li se vor acorda si reparatii pentru reținerea ilegală luand în considerare acele cazuri in care nu ar fi fost criminali în Drept constituțional sau comun.
-         Cei mai multi din GUVERN demisionează - mulți membri, trecuti și prezenti, acuzati de trădare; Prim-ministrul temporar instalat ... în Canada; urmat de alegeri cu candidați constituțional acceptabili. În SUA, președintele Obama și non-infractorii aleși după 10/1/08 pot rămâne ca parte din Guvernul de tranziție si vor fi plasati în interiorul Legii NESARA la acea dată de către Maestrul Lady Nada și regele Swords, de către autoritatea acordată de către Curtea Internațională de Justiție în martie 1999.
-         Maestrul Lady Nada a fost numit de către Curtea Mondială ca procuror special International cu puterea de a dizolva instanțele și aresta orice infractori internationali oriunde s-ar fi situat pe planetă. Cel puțin 100.000 de cazuri au fost luate în considerare de către 56 jurii în ultimii patru ani, de Patrick Fitzgerald, în Statele Unite ale Americii. Rechizitoriile lor sigilate sunt gata pentru a fi desigilate și făcute publice. Acestea vor merge ... sau au fost deja luate la Curtea Internationala de Justitie de la Haga pentru crime de război ... studiate și condamnate. O altă condiție pentru Anunt este Dezvăluirea Prezentei Galactice și implicarea lor în afacerile planetare. Nu se cunoaște încă dacă acest lucru va fi Full Disclosure sau prezentări progresive timp de câteva săptămâni.

-         Toti militarii Canadian & US de peste mări sunt adusi înapoi acasă imediat dupa ce este declarata pacea. Toți rezidenții NON-penali din SUA, Marea Britanie, Canada si Australia vor primi 10 milioane de dolari în termen de 72 de ore de la anuntul Legii NESARA . Dacă aveți de gând să fiti departe de domiciliul dumneavoastră pentru o perioadă îndelungată, este recomandabil de a pune într-o schimbare temporară de notificare adresa de postmaster local.

Deoarece clona Președintelui Clinton nu a avut nici un interes în a semna NESARA pe 10 octombrie 2000, în conformitate cu ordinele de la generalii militari americani, elita Naval Seals și Delta Force au luat cu asalt Casa Albă și sub amenințarea armei l-au forțat pe clona Bill Clinton să semneze NESARA. În acest timp, serviciile secrete și de securitate de la Casa Albă precum si personalului i s-a  ordonat să stea jos, dezarmati, și li s-a permis să asiste la acest eveniment sub un gag order. La început Bush Sr., guvernul corporativ, bănci importante, si grupul Carlyle s-au opus. Pentru a păstra secretul, detaliile de caz și numărul registru de procese au fost sigilate și revizuite în registrul oficial al Congresului, pentru a reflecta o monedă comemorativă și apoi, din nou, a fost revizuit chiar mai recent. Acesta este motivul pentru care nu există inragistrari publice ale Congresului și de ce o căutare pentru această lege nu va da detaliile corecte până după ce Reformele sunt făcute publice.

Mită de rutină este oferita oficialilor guvernamentali / militari de elita de la putere / guvern. Nu este un secret surprinzator , ca exista multa dezinformare despre NESARA pe internet . Articolul Wikipedia este dezinformare totală . Dr. Harvey Francis Barnard a initiat proiectul de lege NESARA si a fost respins de Congres în anii 1990 . Dr. Barnard a fost un filozof de sisteme și a încercat ani de zile să intereseze Congresul în sugestiile sale de reformă monetară .

11 septembrie 2001 – a fost următorul pas este de a anunța NESARA lumii, dar aceasta nu este o sarcină ușoară. Multe grupuri puternice au încercat să împiedice punerea în aplicare a legii NESARA. La data de 10 septembrie 2001, George Bush Sr. s-a mutat în Casa Albă pentru a conduce pe fiul său cu privire la modul de a bloca anunțul.

A doua zi , pe 11 septembrie 2001, la ora 10 Eastern Daylight Time , Alan Greenspan a fost programat pentru a anunta noul sistem american al Trezorery Bank, iertarea datoriilor pentru toți cetățenii americani și abolirea IRS ca prima parte a anunțurilor publice ale NESARA. Chiar înainte de anunțarea de la 9 am, Bush Sr. a ordonat demolarea World Trade Center, cele doua turnuri gemene pentru a opri computerele bancare internaționale pe Etaje 1 și 2 , în Turnul de Nord de la inițierea noului sistem american al Trezorery Bank. Explozibilii în World Trade Center au fost plantati de către operatori și detonati de la distanță din cladirea 7, care a fost demolata ulterior în acea zi, în scopul de a acoperi  tehnologia lor pilot de crime. Comanda de la distanta a fost folosita într-un eveniment de pasaj pentru a oferi o sarcină utilă de explozivi în Pentagon la locatia exacta a Cavalerilor Albi în noua lor Naval Command Center, care coordonau  activitățile de sprijin a implementarii NESARA la nivel national. Astfel anunțarea  NESARA a fost oprita si piesele sale morti.

George Bush Sr. a decapitat orice speranta de a reveni guvernul înapoi la popor. Pentru ultimii 10 ani, în Statele Unite ale Americii , precum și in numeroase alte țări, au fost organizate atacuri teroriste si repercusiunile acestora. Rareori este o zi in care sa nu auzim o mențiune de 9/11. Dr. Harvey F. Barnard a murit pe 18 mai 2005 .

Cred ca s-a facut lumina la unele intrebari majore pe care le aveau multi dintre voi. Comentariile sunt de prisos. Sa speram ca foarte curand se va anunta implementarea NESARA in SUA si asta pentru intreaga planeta va fi ELIBERAREA. Doamne ajuta !


surse : http://ssdi.rootsweb.ancestry.com/cgi-bin/newssdi?sn=Barnard&fn…2009 – Roy E. Schwasinger, Jr. died on 8/23/2009 at the age of 75.  Verification – Social Security Death Index at:http://ssdi.rootsweb.ancestry.com/cgibin/newssdi?sn=Schwasinger&am…2011 – The Debt Ceiling debacle kindled re-newed interest in NESARA.  As we watch the world economy collapse, we can know that the NESARA LAW remains in the background, ready to be announced. http://pathwaytoascension.wordpress.com/2011/08/17/history-of-nesara/To read the Nancy’s research, goto the center Blog on www.GalacticRoundTable.com  
       

            Drum drept spre Lumina !

15 comentarii:

 1. Credeti ca este adevarata legea NESARA ???

  Va fii facuta publica de catre americani? sau va fii o mare teapa mondiala ?!

  Si daca va fii adevarata in cat timp credeti ca va ajunge efectul si in Romania ?

  Multumesc

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da , este adevarata, si sper ca va fi facuta publica pana la solstitiul de vara sau in jurul acestei date. Dupa ce va fi facuta anuntarea sa in maxim o luna se va implementa si in Romania .
   Drum drept spre Lumina !

   Ștergere
 2. nesara e cea mai mare prostie posibila de care am auzit. ce vor face oamenii cu o suma de bani? vor scumpi toate preturile, se va mari criminalitatea si consumul de alcool si droguri, in loc de pace sociala va fi haos si anarhie, poate ca asta si vreti, ma indoiesc de voi " maestri spirituali sai ingeri 'ce oti fi....

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Este parerea ta si ti-o asumi...Parerea multora este ca va fi salvarea omenirii din ghearele elitei malefice. Nu va fi nici haos si nici criminalitate. Toate datoriile vor fi sterse, de la individ, comunitate , tara. Se va pleca prin noul sistem financiar, care deja se implementeaza, spre un nou tip de economie. Iar fondurile colaterale ale omenirii care sunt in prezent in custodia Familiei Dragon se vor pune la dispozitia natiunilor. Se va eradica total saracia si foametea pe planeta. Aceasta exista din cauza bancherilor si actualului sistem economoco-financiar creat tot de catre ei.
   Ca crezi sau nu, nici nu conteaza, planul divin isi urmeaza cursul oricum....tot ce-i vechi se va prabusi si asta se va intampla in urmatorii 2 ani.
   Numai bine.

   Ștergere
 3. nu suna a prostie si nu ar fi rau daar ce se intampla acum in Europa cu masa de oameni musulmani indreptati spre acest continent de a rasturna pacea pate duce la intarzierea sau blocarea aplicarii nesara

  RăspundețiȘtergere
 4. Adică este vorba de moneda electronică ce poate fi accesată cu ajutorul unui chip implementat sub piele, nu? Sper să mă înșel că și aceea este electronică! :)

  RăspundețiȘtergere
 5. Nesara gesara este minciuna ? a trecut 3 ani si nimic sau si asta se va re..re..re..in fiecare luna ? pana cand ? Dece fraieriti oamenii ? Asta nu este un pacat ?

  RăspundețiȘtergere
 6. http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2017/11/11-martie-azi-11-martie.html#comment-form

  RăspundețiȘtergere
 7. Se va întîmpla lunile acestea sa spus parca pe data de 10 luna aceasta se va publica

  RăspundețiȘtergere
 8. Acum e momentul și se va pune în aplicare cu succes de președintele TRUMP

  RăspundețiȘtergere
 9. Nu știu dacă sunteți la curent cu faptele abominabile care au condus la găsirea de soluții, /strategii, care au generat o mișcare amplă de rezistență împotriva NOM (noua ordine mondială)...Pentru a înțelege ce forțe se înfruntî în această bătălie gigantică, v-aș recomanda să căutați niște documentare care vă pot ajuta să pricepeți și voi cine și cum au distrus oameni, națiuni, resurse , ecosisteme, sănătatea lumii, etc...! Puteți să le credeți ori ba, eu vă îndemn doar să analizați FAPTE, nu zvonuri sau lozinci...Deci- Cel mai de seamă documentar este ZEITGEIST, 1, 2, și 3...Apoi, Ce respirăm ? Urmează cireașa de pe tort- CĂDEREA CABALEI -DOCU. CREAT DE CERCETĂTOAREA OLANDEZĂ jANET OSSEBAAD...Ar mai fi apoi Misterele aeroportului Denver...etc...Hmm....Merită de văzut și Memoria apei...! Veți avea o altă viziune despre ...apă...!

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.