joi, 8 mai 2014

Laura M.Eisenhower – Invazia ET a avut loc deja, iar guvernele nu vor ca noi sa stim
La Simpozionul mondial privind ,,Dezvaluirea” din 30 martie 2014 din San Marino, Laura Magdalene Eisenhower a spus: ,,Invazia ET a avut loc deja, iar guvernele nu vor ca noi sa stim.”

Laura M. Eisenhower este nepoata fostului presedinte al SUA din anii ’50, Dwight David Eisenhower si a refuzat sa participe la unul dintre programele DARPA de calatorie pe Marte prin tehnologia Jump-room( mai multe detalii in articolele mele privind vizitarea planetei Marte de catre Obama si altii,le gasiti pe blog,n.a..) .

O sa redau mai jos alocutiunea sa din cadrul simpozionului, alaturi de interviul video luat de catre Alfred Lambremont Webre. http://exopolitics.blogs.com/exopolitics/2014/04/laura-magdalene-eisenhower-reveals-et-disclosure-secrets-at-the-world-et-summit.html

Pentru inceput as dori sa incep cu ceea ce afirma bunicul meu, presedintele Eisenhower, adresandu-se natiunii pe 17 ianuarie 1961 :
,, În consiliile de guvernare, trebuie să ne ferim de influența nejustificată, fie căutata sau nedorita, de complexul militar-industrial. Potențialul de creștere dezastruoasa de putere deplasata există, și va persista. Noi nu trebuie să lăsăm greutatea acestei combinații de a pune în pericol libertățile noastre sau procesele democratice. Noi nu ar trebui să fim siguri de nicio garantie. Doar un avertisment și cetățenii, in cunostinta pot obliga discretizarea corespunzătoare a mașinilor industriale și militare imense de apărare cu metodele noastre pașnice și obiective, astfel ca securitatea și libertatea sa poata prospera împreună. "


Fiind un descendent al lui Dwight David Eisenhower am fost deschisa la tot ceea ce am avut de-a face cu faimosul său discurs care ne-a avertizat - ca fiind complexul militar industrial. De asemenea, m-a ajutat de a vedea responsabilitatea pe care o avem fiecare, în calitate de cetățeni, să fim în alertă și bine informati și să ne exprimam metodele noastre pașnice și obiective. Mulți dintre noi s-au născut cu soluții și timpul ca vocile noastre sa fie auzite a sosit. Nimeni nu abordeaza preocupările noastre și copiii noștri au în prezent nici un viitor real, doar de a trăi într-o societate înrobită.  
      video : 


După ce am văzut atât de multe zvonuri de-a lungul vieții mele în ceea ce privește Eisenhower si intalniri cu extraterestrii, am început să cercetez subiectul și apoi am descoperit că drumul meu a fost de conducere, mai mult decât in cercetare și informare, dar evenimente reale mi-au făcut clar faptul că acestea nu au fost doar zvonuri.
Nimic din ceea ce împărtășesc nu vine din ce am primit de la ceilalți membri ai familiei; Eu stau cu opiniile mele, experiențe, teorii și fapte, independenta.

Crearea unor Protocoale in cazul unui contact cu ET este extrem de important. Dar gradul de constientizare a unor posibile scenarii de contact extraterestre, este de asemenea important. A fost o acoperire masivă în ceea ce privește contactul ET cu guvernele noastre și a fost mult secretizat, în ceea ce privește cei care au fost răpiți sau contactati - acest lucru se datorează faptului că o invazie a avut loc deja și nu doresc ca noi să știm acest lucru. Aceasta invazie s-a infiltrat in fiecare sector al societății noastre, sub deghizare in cele mai multe, dar ostentativ evidenta pentru mulți. Când ne uităm la mărturiile martorilor - este clar că un fel de afacere a fost făcută cu un grup de ET și din ceea ce am descoperit, aceasta a început cu mult înainte ca Ike( bunicul ei, Eisenhower,n.a.) sa fi pășit vreodată în birou. Am cercetat, experimentat și investigat Exopolitica, vizualizarea de la distanță, canalizarea, pretinse rase ET și Istoria Galactica și am avut o misiune de a merge cu energie în acest teren tot mai adanc, încă de când eram un copil. Fac, de asemenea, sesiuni cu oameni care au experimentat contactul cu ET și au trecut prin răpiri, astfel încât nu există nici o îndoială în mintea mea cu privire la posibilitatea  ca ET interactioneaza cu umanitatea.

Poate că unele dintre piesele mele de puzzle ar putea fi greșite sau false, dar multe sunt cu siguranță demne de încredere. În plus, așa cum am să spun mai târziu, în 2006, am fost recrutata pentru a merge pe planeta Marte, care este cunoscuta in tratatele secrete cu denumirea Alternativa 3.

    Realitati triste

Nu putem nega modificarea vremii și pulverizarea pe cerul nostru( chemtrails, n.a.). În cazul în care este cineva care nu crede aceste lucruri, vă rugăm să cercetati  activitatea lui Dane Wigington, care este un expert în acest domeniu și, de asemenea, Scott Stevens - un fost meteorolog. Într-adevăr, tot ce trebuie să faceți este să va uitati în sus pe cer, ca sa vezi că ceva este foarte greșit. Avem de asemenea, de-a face cu dezastrul de la Fukushima, geoingineria, alimentele modificate genetic, steaguri false la știri, de control al mass-mediei, de control al mintii, posibile scenarii false de invazii extraterestre, posibili falsi maestri ascensionati și prăbușirea iminenta a economiei, legea marțială, tabere FEMA și implantarea de CIP-uri civililor.

Pentru persoanele care aud aceste lucruri pentru prima dată, mă doare că le împărtășesc acestea, dar trebuie să știe că lucrurile s-ar fi schimbat foarte mult, dacă ar fi știut ca toate astea sunt adevărate. Pentru ,, Dezvăluire” trebuie o minte deschisă și de acolo, tot ce se poate face pentru a afla mai multe și de a ne ajuta pentru a face această lume un loc mai bun.

Toate acestea nu sunt teorii ale conspirației, ci o realitate tristă în spatele careia un guvern mondial secret opereaza. Un guvern din umbră care are in mâinile sale o tehnologie extraterestră. Acest lucru a fost atent planificat și înființat, ca o infiltrare masivă în zonele care încearcă să rezolve aceste probleme și să ne protejeze. Ca exemplu, martorul M-16 afirmă că Complexul Militar-Industrial Extraterestru  [MIEC] in prezent, foloseste un sistem de supercomputere care include HAARP-aerosol/chemtrails și sistemul de control al minții prin Inteligență Artificială numit "Tabletele Destinului" care încearca sa dezvolte un Ecocid planetar și genocid. El afirmă că flota Pleiadiana este aici pentru a elibera umanitatea și va fi de succes.

Cei responsabili și cei care sunt implicați trebuie să fie trași la răspundere sau asistati la ruperea liberă a controlului prin care sunt șantajati în a face acest lucru. Cu atât de multe conturi de control al mintii bazate pe traume, mulți implicați nu sunt chiar pe deplin în posesia lor înșiși. În cazul în care acest lucru este greu de crezut, vă rugăm să cercetati relatarile lui Cathy O'Brien, Duncan O'Fineoan și Arizona Wilder( exista pe net interviul lui David Icke cu Arizona Wilder cu subtitrare, dar pentru cei cu stapanire de sine, pentru ce vor auzi acolo,n.a.), printre multe altele.

Suntem provocați ca umanitate în a înțelege pe deplin diferența dintre cine este aici pentru a ajuta și cine nu, dar care poate veni numai prin discernământ și educarea de sine despre istoria noastră galactica și prin aducerea adevărurilor ascunse la suprafata. Noi, de asemenea, să ne dezvoltam spiritual, astfel încât să nu ne limităm sau blocăm pe noi înșine din expansiunea în energiile mai inalte ale Pământului.

Acest lucru nu este despre New Age sau noi sisteme de credințe religioase, este mai mult despre recunoașterea integritatii noastre, nevoia noastră de unificare și de a avea grijă de planeta noastră, respectând alte forme de viata. Trebuie să facem ce este bine pentru noi și pentru generațiile viitoare și nu a pune banii sau teama în primul rând. Avem nevoie pentru a vedea toate ființele ca extensii ale propriei fiinte și de a ne alinia cu ceea ce va servi binele suprem al omenirii și al planetei. Cu siguranță nu există dovezi concrete pentru toate elementele pe care le voi prezenta. Pe de altă parte, în ciuda acestui fapt, se dezvaluie într-adevăr o posibilă "istorie secretă" căreia trebuie să-i facem față și lua în considerare.

Cand am auzit prima oara despre tratate

Pentru cea mai mare parte dintre oameni, atunci când auzim despre relațiile cu ET și guvernele noastre, auzim doar despre Eisenhower. De exemplu, așa cum Dr. Pinotti și documente din 2000 arata, astăzi știm că OZN-urile au fost raportate în Italia din timpul anilor ’30 și că Mussolini - considerându-le o noua arma aeriana străina, a creat în 1933 un comitet oficial condus de Guglielmo Marconi - "Gabinetto RS 33 "- cu scopul de a studia ingineria inversă, după un accident de OZN în Lombardia și recuperarea a doi piloți de tip nordic (probabil ,,Inaltii Albi” sau ,,Nordicii” cum sunt cunoscuti in ufologie,n.a.) considerati piloți germani. Aceste studii italiene au fost mai târziu moștenite de către Germania nazistă.

În orice caz, în Statele Unite ale Americii tratatele menționate mai sus nu provin din timpul lui Eisenhower și am numeroase persoane pentru a menționa si valida acest lucru ; o să amintesc câteva. În conformitate cu Jason Bishop III, un martor din baza subterana secreta Dulce , spunea: "Guvernul Statelor Unite în 1933, a fost de acord pentru a face comert de animale și oameni cu ET în schimbul de cunoștințe High Tech, și a le permite să folosească baze subterane, care nu ar deranja, în Vestul SUA ".
În conformitate cu un informator și fost-operativ M-16, primul tratat între extratereștrii Gri (ființe reptiliene din constelatia Draco sau Micii Cenusii,n.a.) și guvernul american sub administrarea lui Roosevelt, a fost semnat în luna iulie 1934. Acesta a fost așa-numitul "Tratat Grenada". Tratatul declara că, în schimbul  furnizarii de înaltă tehnologie de catre Greys, guvernul federal al SUA ar permite  acestora continuarea nestingherita a răpirilor umane pentru utilizarea lor într-un program genetic ET in curs de desfasurare.
Acest lucru a avut loc după ce guvernul a refuzat ajutorul Pleiadienilor care au dorit eventual dezarmarea militară. El a mai spus că după ce guvernul SUA a refuzat sa lucreze cu Pleiadienii, s-au apropiat de Hitler și naziști în schimb. Pleiadienii au elaborat un tratat cu Hitler și naziștii, care în schimbul tehnologiei acestia nu ar ataca poporul evreu. Naziștii au dezvoltat aeronavele lor avansate în formă de farfurie prin tehnologia Pleiadiana( este vorba despre Vrill, Haunnebu I si II, n.a.). Deși Greys sunt binecunoscuti în cazuri de răpire, ufologii au raportat cazuri de astfel de evenimente, precum și de întâlniri apropiate de gradul III cu entități reptiliene. Dar acest informator nu este primul care face astfel de afirmații.

Rapoarte confirmate de contacte ale lui Billy Meier au declarat că tehnologia spațio-temporala a fost transmisa de o anumită rasă din Pleiade cu Germania lui Hitler în timpul anilor 1933-1934, aparent printr-un grup de channeling nazist: femei cu puteri psihice numite "Vrilerinnen" în frunte cu Maria Orsic. Billy Meier și un fost operativ au spus că prin 1941, Pleiadienii au incetat acest tratat și nu se vor mai ocupa cu Hitler și naziștii. Acesta a fost momentul in care Greys sa se apropie de ei, iar acest lucru a insemnat tehnologia de control al minții bazat pe traumă care a venit de la ei.

Potrivit fostului operativ M-16, tratatele sunt reînnoite la fiecare 10 ani ... Dacă aceste afirmații sunt adevărate, aceasta pe fundal validează puternic întâlnirile cu ET care au avut loc în administrația Eisenhower în 1954 . Guvernul nostru, în timpul administrației Roosevelt, aveau aparent tehnologii secrete care nu au fost cu privire la controlul minții, ca cele ce naziștii au primit, dar au fost dispozitive anti-gravitație, metale și aliaje, dispozitive de energie gratuita, și tehnologie medicala iar acest lucru a fost în schimb pentru a permite Greys să se infiltreze in societatea umana pe diferite niveluri, care a inclus, de asemenea, posibilitatea de clonare a unor lideri mondiali. Deci, acum vedem că ambele părți au fost influențate de acesti Greys.

    Infiltrarea continua

Se pare ca infiltrarea fost un factor major de la al 2-lea Război Mondial și Războiul tocmai sa schimbat în altceva, dar nu a fost niciodată câștigat. În timpul presedintiei lui Truman, manipularea problemei ET a fost o sarcină pe care președintele nu a putut-o gestiona singur. Multe accidente se pare că au avut loc înainte de Roswell în 1947, iar acest lucru a fost pastrat astăzi in Area 51( Zona 51,n.a), unde mai multe teste, prabusiri, autopsii ET și experimente au fost și sunt încă în curs de desfășurare. Extraterestrii ocupa această bază, împreună cu alții, cum ar fi oameni de știință și personalul militar. Morgan Martell discută pe site-ul său despre Proiectul Paperclip ~( a se vedea articolul meu de pe blog,n.a.).

În 1946, președintele Truman a autorizat Proiectul Paperclip. Un scop al Operațiunii Paperclip a fost de a opri expertiza științifică germană și cunoștințele de a ajunge în Uniunea Sovietică și Regatul Unit, precum și a inhiba Germania postbelică de la reamenajarea capacităților sale de cercetare militare. Unul dintre domeniile in care medicii naziști și psihologii au făcut progrese, a fost ingineria socială și comportament uman, de asemenea, cunoscut sub numele de ,,control al minții”.

OSS ( Biroul de Servicii Strategice ) era deja activ pentru Operațiunea Paperclip cu mai mult de 3 luni înainte ca Truman sa fi dat ordinul , și mulți membri de partid nazisti intrasera deja în Statele Unite . Astfel OSS a recurs la a ,,albii” istoriile lor naziste sau , uneori, chiar a crea în întregime de noi identități, care le-a facilitat mai ușor să răspândească influența lor în America . Aceasta a fost spusa de către informatorul M - 16 . CIA a fost creata aproape doi ani mai tarziu de la acest lucru precum și Actul American de Securitate Națională din 1947, pentru a se ocupa de numărul masiv de programe de control al mintii, clonare, și alte proiecte sub acoperire care s-au născut de la Paperclip. Legile normale nu se aplică pentru ei, astfel încât să poată să scape pentru tot felul de lucruri. Toate aceste multe proiecte și tehnologii din domeniul apărării au devenit arme utilizate pentru a ne controla. MJ - 12 ( Majestic 12 ) a fost de asemenea creat, ca un grup care se ocupă cu investigațiile ET. Acesta a fost, de asemenea, anul accidentului de la Roswell și cazul în care Entitățile Biologice Extraterestre ( EBE ) au intrat în imagine si ne-au ajutat să intram în contact cu rasa lor.

Alternativa 1, 2, 3 si Marte

Când președintele Eisenhower a fost în biroul oval, a comandat o societate secretă cunoscută sub numele de JASON SOCIETY (JASON SCHOLARS) în 1955, care este considerata a fi o ramură a Majestic-12, pe care Truman a stabilit-o în timp ce era presedinte. Jason Scholars a fost creata pentru a analiza toate faptele, probele, tehnologia, minciunile și înșelăciunea și pentru a găsi adevărul problemei extraterestre. Alternativa 1, 2 și 3 sunt trei agende recomandate de cercetătorii Societatii JASON și sunt legate de diferite scenarii pentru a preveni o posibilă Doomsday ( Judecata de Apoi sau Apocalipsa,n.a.) in viitor, care este mai mult decât probabil indusa și nu naturala, dar acest lucru nu a fost cunoscut atunci de multi, deoarece cu siguranță nu ar fi mers împreună cu ea și cred că acesta este o parte a avertismentului pe care Ike ni l-a dat.

Prima Alternativă este cu privire la utilizarea de dispozitive nucleare pentru a crea găuri în stratosferă prin care căldura și poluarea ar putea scăpa în spațiu ; A doua are ca scop construirea unei rețele de orașe subterane și tunele în care elita selectata a omenirii ar putea supraviețui, și A treia cu un program secret de colonizare a spațiului cosmic pe Marte, cu același scop. Am fost recrutata pentru a merge pe Marte în 2006, dar am refuzat( vedeti articolul de pe blog http://burebista2012.blogspot.ro/2013/10/obama-nasa-mass-media-si-grupuri-din.html ), pentru că eu cred că puterea spiritului uman, conexiunea noastra la acest Pământ și unificarea noastra ca rasă ne va transporta prin intermediul planetei, și așa se va face legătura noastră cu propria conștiință superioara și rase ET din dimensiunile superioare precum si cu tehnologiile lor avansate, care sunt în armonie cu natura.

Interviul video in engleza aici : https://www.youtube.com/watch?v=OdfIuTm2VuM
    
Video ,,Mesaj din Pleiade” ( subt.RO) aici :  https://www.youtube.com/watch?v=H030yjHpZ_8#t=35


          Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.