luni, 19 mai 2014

Kevin Annett : Criminalii de copii identificati, vor fi arestati cat de curand
Parchetul de pe langa Curtea Internationala de Justitie de Drept Comun, informa in buletinul nr.4 din 14 Mai ca cercul malefic al cultului ,,Celui de-al IX-lea Cerc” a fost identificat. Locatiile si datele au fost identificate, iar Biroul Procurorului emite un apel special catre Deputati pentru a opri traficul si uciderea de copii de catre Cercul al IX-lea. Bruxelles :
In a treia sesiune Curtea reia cazul istoric referitor la traficul si cultul uciderii copiilor, in care procurorul a prezentat dovezi remarcabile.
 În aceste dovezi, se identifică în mod pozitiv cazurile în care unele dintre ritualurile celui de-al IX-lea Cerc sunt în desfășurare inca si implică violuri, torturarea și asasinarea copiilor și nou-născuților.

"Membri de rang înalt al Celui de-al IX-lea Cerc includ pe Jorge Bergoglio și Joseph Ratzinger, așa-numitii papi ai Bisericii de la Roma, Arhiepiscopul de Canterbury Justin Welby, doi judecători britanici de la Înalta Curte, cel puțin un episcop catolic din Canada, miniștrii guvernamentali de rang inalt din Belgia și Anglia, și membri familiilor regale britanice, olandeze și belgiene ", a declarat un comunicat de presă de la Parchet.

"Cele mai recente adunări ale Cercului al IX-lea a avut loc în cripta din Castelul Caernarfon în Țara Galilor, și într-un seif subteran de sub catedrala Marie-Reine-du-Monde, romano-catolică din Montreal, Canada. Cel puțin doi dintre inculpații primari au fost identificati la aceste adunări recente, caz în care copii sub varsta de cinci ani au fost uciși ritualic. Următorul Conclav major al Cercului al IX-lea, va fi la catedrala de la Montreal, în 1085 Rue de la Catedrala si este programată pentru 15 august 2014. " 

Ca răspuns la aceste dovezi uimitoare, cei cinci judecători de la Curte au amânat procedura de judecată, pentru a permite Parchetului de a emite un apel special pentru deputați in scopul de a lua măsuri imediate pentru a opri ritualurile criminale ale Cercului al IX-lea.

Kevin Annett declara :
,,Vrem ca barbatii si femeile care sunt acum instruiti ca forta noastra de politie, sa realizeze ca copii sunt acum in pericol de moarte oribila in timp ce vorbim. Protejarea acestor copii va fi primul loc de munca al serifilor nostri instruiti. Acestia ai vor retine si incarcera pe toti cei vinovati. Ei vor fi inlocuiti de catre alti barbati si femei, pentru a forma unitati de actiune directa pentru a pune in aplicare mandatele de arestare impotriva infractorilor, cum ar fi Joseph Ratzinger si Elizabeth Windsor. Astfel ne putem proteja copiii nostri, depistand si oprind de la violare si crima pe acesti monstrii bolnavi cunoscuti sub numele de Cel de-al IX- lea Cerc.”
Oferte pentru a ajuta la o astfel de acțiune directă împotriva Cercului al IX-lea au fost deja primite de la polițiști și politicieni din Europa, precum și de la șerifi locali, serifi și militari activi din America.
Săptămâna trecută, Curtea a început programe de formare pentru ofițerii de pace de drept comun din treisprezece țări. Pentru informații despre modul de a adera la cel mai apropiat program de formare și unitățile lor de acțiune directă, scrieti la  itccscentral@gmail.com  sau telefon : 386-323-5774 în Statele Unite ale Americii.

Ca sa va dau un exemplu de constiinta si verticalitate a unui om politic va expun acest fapt : Laurent Louis este belgian, membru al parlamentului belgian care a hotarat sa-l insoteasca pe Kevin Annett in Marea Britanie pentru a efectua arestarile celor vinovati din monarhia britanica si mai tarziu pe papa.

Dar masurile impotriva lui au incalcat insusi dreptul la imunitate parlamentara care i se ofera de catre parlamentul belgian. Libertatea de exprimare este de domeniul trecutului in UE. Din acest caz se vede caracterul fascist, dictatorial al acestei constructii artificiale si arbitrare fata de nazuintele cetatenilor europeni. Acest parlamentar a fost judecat de catre un tribunal belgian si amendat cu suma de 50.000 de euro si 20 de luni suspendat din parlament fara niciun drept, datorita faptului ca l-a apelat pe Primul Ministru belgian cu ,,pedofil”. 

Laurent Louis a lansat anterior o lista de pedofili importanti din Belgia, inclusiv membrii ai Parlamentului, monarhiei, avocati proeminenti, judecatori si bancheri.
Ce ziceti ? Ei ne vor binele si tin la asa-zise principii democratice cu care ne spala creierul zilnic toti anal-istii politici si economici de la televiziuni ?? 
EU NU CRED ASTA !
Sunt sigur ca actiunile lui Kevin Annett vor avea succes pana la urma si vom vedea arestarea acestor BESTII UMANE de ,,sange albastru” cum ne sunt prezentati pe la TV, redate la TV sa-i poata vedea toata lumea, inclusiv ,,fanii” lor care sunt in extaz cand le face cu mana sau ai asista trecand in coloanele oficiale.

Doamne fa dreptate pe aceasta planeta !!


urmariti simbolistica din acest videoclip :        Drum drept spre Lumina !

2 comentarii:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=YerXXpL8a_Y

    RăspundețiȘtergere
  2. 2014/05/19/belgia-da-liber-la-pedofilie.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+dantanasescu+%28Dan+Tănăsescu%29

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.