marți, 13 mai 2014

Informare în ceea ce priveşte situaţia actuală şi din lunile următoare a omenirii, din perspectiva extraterestră
Raportându-ne la evenimentele care se vor petrece în următoarele luni (până în septembrie), cel mai important aspect pe care dorim să-l subliniem este FRICA de care s-ar putea lăsa cuprinşi cei mai mulţi oameni. Această emoţie negativă, atunci când domină fiinţa umană, provoacă mult rău atât la nivel individual, cât şi global (în ceea ce priveşte transformările ce vor avea loc pe Pământ în toate domeniile de activitate). Începând cu lunile care vor urma, aceste transformări vor deveni din ce în ce mai clare, dezvoltându-se în anii care urmează.
Chiar dacă nu este totdeauna manifestată în mod evident, frica poate fi nuanţată, luând de cele mai multe ori forma NEGĂRII. Într-un astfel de caz, ea este FRICA DE NECUNOSCUT, care înseamnă de fapt FRICA MANIFESTATĂ ÎN FAȚA TRANSFORMĂRILOR IMINENTE ce vor avea loc în viaţa noastră.
Descoperirile şi dezvăluirile ce vor începe să apară cu precădere din a doua jumătate a lunii iulie vor pune la încercare reacţia instinctivă a multor fiinţe umane. Controlul FRICII este fundamental în perioada actuală, mai ales din perspectiva revelării existenţei vieţii extraterestre şi a legăturilor anumitor civilizaţii extraterestre cu planeta noastră şi cu omenirea. Este deci imperios şi chiar stringent necesar ca frica să fie eliminată, deoarece ea blochează foarte mult posibilitatea de acţiune şi ajutorul minunat pe care fiinţele extraterestre benefice ar putea să ni-l ofere din preaplinul lor.
Din această perspectivă, noi dorim să subliniem în special aportul civilizaţiei siriusiene din sistemul Sirius A, care prin intermediul echipajului navei-mamă Anais, ce se află în apropiere de Pământ, în plan eteric, menţine un echilibru foarte necesar în aceste timpuri dificile şi contribuie foarte mult la pregătirea saltului vibrațional al omenirii şi al planetei noastre.
Pentru cei care au urmărit deja filmul nostru documentar: Cometa Ison. Evenimentul. Adevărul despre ele lucrurile sunt destul de clare. În cadrul acestui film s-a prezentat chiar răspunsul comandantului navei-mamă, care este siriusianca AMUN, în ceea ce priveşte ajutorul pe care ei ni-l pot oferi. Siriusienii sunt fiinţe extraterestre avansate din punct de vedere spiritual, care cunosc foarte bine legile de manifestare ale Universului, acţionând în deplină conformitate cu acestea. Tot ceea ce ei fac este subliniat de necesitatea existenţei ARMONIEI şi de respectarea LIBERULUI ARBITRU al fiinţelor umane.
Totuşi, AMUN a subliniat faptul că, pentru că ei să ne poată ajuta, este necesar în primul rând ca noi înşine să acționam, să cerem şi să chemăm acest ajutor, deoarece fără această iniţiativă a noastră, siriusienii nu pot face nimic. Este adevărat, nu suntem singuri, în sensul că ei ne sunt mereu aproape şi gata să ne ajute; dar ei nu pot face ceea ce ne este nouă dat să facem. Cu alte cuvinte, fără aportul fiinţelor umane, nu se face nimic. Aşa se explică iniţiativele noastre în această direcţie, legătura noastră cu ei (cu siriusienii) şi apelurile noastre către voi, pentru că deschizându-vă către realitatea lor existenţiala, vă deschideţi practic către o nouă lume, despre care mulţi dintre voi nici măcar nu aţi îndrăznit să visaţi până acum.
EVENIMENTUL despre care s-a vorbit în film, ca manifestare energetică extraordinară şi profund transformatoare la nivel spiritual pentru întreaga omenire, va avea loc negreşit, chiar dacă unii nu cred aceasta. Siriusienii ne-au transmis într-un mod ferm şi fără echivoc că EVENIMENTUL va reprezenta saltul vibrațional fundamental pe care omenirea îl va trăi în curând.
Mai mult decât atât, tot ei ne-au spus că, datorită grăbirii anumitor evenimente şi situaţii (cu aproximativ 3 ani) faţă de cursul lor normal, se va putea realiza un transfer de energie subtilă din viitor, adică de după translaţia vibrațională a Pământului şi a omenirii, transfer care va aduce în prezent focare de manifestare energetică a ceea ce urmează să fie în viitor, în scopul realizării mai uşoare şi totodată mai rapide a transformărilor la nivel spiritual ale omenirii. Efectele evidente ale unor astfel de manifestări energetice prin intermediul unor portaluri vor putea fi resimţite cu precădere după încheierea celor trei implementări energetice realizate de „cometa Ison”; ultima dintre acestea va avea loc la începutul lunii iulie, anul curent.
Cu alte cuvinte, în această vară se vor simţi şi se vor manifesta primele rezultate atât în plan spiritual, cât şi în plan tehnologic, cultural şi social, ca urmare a eforturilor depuse până în prezent şi a transformărilor subtile care au avut deja loc pe pământ. Vor fi de asemenea făcute descoperiri extraordinare la nivel arheologic şi vor fi făcute dezvăluiri uluitoare despre istoria reală a omenirii. Vom prezenta detalii în acest sens într-un documentar de informare ce va apărea în curând pe YouTube sub sigla GALACTIS.
Activitatea centrului nostru de rezonanţă spirituală şi de contact cu civilizaţiile extraterestre benefice (şi în special cu civilizaţia siriusiană din sistemul Sirius A) deja a devenit puternică, atrăgând tot mai multe fiinţe umane care sunt interesate de acest domeniu. De asemenea, răspunsul internaţional este extraordinar şi diferenţiază o anumită pătura autentică a celor care simt interes pentru această activitate. Sincronicităţile uluitoare care apar aproape la tot pasul, conferinţele şi interviurile internaţionale care sunt susţinute de noi, relatările deosebite care ne sunt trimise şi aspiraţia anumitor persoane chiar din străinătate, care ne ajută in mod constant arată fără dar şi poate trendul ascendent pe care iniţiativa noastră îl are în ultimele luni.
În perioada care urmează vom prezenta mai multe documentare şi informaţii inedite, care vor clarifica şi mai bine aspectele la care ne-am referit, precum şi elemente care ţin de originea adevărată a fiinţei umane şi succesiunea unora dintre civilizaţiile străvechi de pe planeta noastră. Vom prezenta de asemenea, într-o altă serie de documentare, elemente fundamentale despre formarea galaxiei noastre şi despre cauzalităţile care stau la baza unor astfel de fenomene galactice, aşa cum ne-au fost ele înfăţişate de o conștiință-spirit foarte evoluată spiritual, de sorginte siriusiană, al cărui nume este Nagal.
Ne dorim astfel ca un număr cât mai mare dintre voi să înţeleagă corect aceste informaţii şi să simtă autenticitatea din spatele lor. Vom deveni astfel o forţă spirituală redutabilă, un pol fundamental al transformărilor extraordinare ce vor marca în curând întreaga omenire.
 sursa : http://www.galactis.net/ 
Drum drept spre Lumina !

7 comentarii:

 1. NAMASTE ! In primul rand MULTUMESC PENTRU ACESTE MINUNATE STIRI,apoi,si eu la randul meu -desi greu ma fac crezut si inteles,mai gasasec oameni pe care ii indrum spre sursa acestor informatii,deoarece multi ma intreaba de unde stiu. Cred ca nu te vei supara daca ii voi indruma spre blogul tau,deoarece nu vreau sa fac nimic fara acceptul tau. Multumes si sa sti ca ma bucura nespus ,simt ca un copil caruia ii aduc parintii o jucarie noua -ca stare interioara- si caut cu minutiozitate tot ce se trimite de catre FRATII NOSTRI GALACTICI pentru informarea CORECTA A PAMANTENILOR. Multumesc.GeorgedeDrobeta.

  RăspundețiȘtergere
 2. Marius,TE SALUT CU DRAG ! MI-E NECAZ CA NU POT PRIMI SI EU ASTFEL DE INFORMATII IN DIRECT.TU CUM FACI SA LE PRIMESTI ? M-AS BUCURA DACA ACESTE BIJUTERII DE ADEVAR LE VOI MULTIPLICA TUTUROR CELOR CARE SANT INSETATI DE ACEL CEVA NEDEFINIT SPRE CARE TANJESC DAR NU SI-L POT LAMURI IN INIMA LOR. Asa cum te-am rugat si in mesajul de mai sus ,sa nu te superi daca voi transmite celor care sant dispusi sa auda VOCEA DE DINCOLO DE NOI. Acelasi GeorgedeDrobeta. NAMASTE !!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Salutare, nu ma supar , cum sa fac asa ceva ? Sa afle cat mai multi despre tot ce se poate atfel sa poata fi in masura sa discearna intre adevar si minciuna sau manipulare.
   Eu cand iau contact cu informatii incerc sa le SIMT interior. Si daca interior se intampla ceva inseamna ca acela este adevarul...stii tu inima nu minte niciodata.
   Iar la articolele mele indic intotdeauna sursa la sfarsitul articolului...
   Numai bine !

   Ștergere
 3. Haideti mai repede fratilor estraterestri ca ni s-au lungit urechile de cand va asteptam! Si cred ca lumea mai degraba ar fi curioasa decat infricosata sa va vada. Poate doar aparitia voastra ar putea schimba (in bine) starea profund viciata si corupta a oamenilor de pe Terra.
  Va asteptam!

  RăspundețiȘtergere
 4. NAMASTE !!! Ba ,eu,dimpotriva draga MIK LEU cred ca lumea ,sau mai exact indivizii se vor diferentzia intre cei care doresc reala SKIMBARE si cei legatzi de actuala lume materiala-care nestiind sa piarda vor fortza MANIPULAREA asa cum au tot facut-o si o fac de zeci de ani,prin fraze binecunoscute cum ca ar fi aici ca sa ne cotropeasca,sa ne ucida,sa ne bea sangele,avem suficiente filme SF. de manipulare ale celor de la holywood,unde E.t. nu sant decat cotropitorii pusi mereu pe razboi. ....ha ,ha , ha ....intzelegi tu,chestii de felul asta.Acesta este si motivul-asa cum I-am intzeles eu-pentru care intentzionat INTARZIE. Asa cum afirma,cand numarul umanilor va atinge masa critica EI ISI VOR FACE APARITZIA,dar pentru aceasta nu e sufficient ca tu stiind,sa ingropi cunoasterea asta in tine,ci sa vorbesti si sa indici site-uri care le sant de mare ajutor celor care sincer doresc ca aceasta paradigma sa fie odata pentru totdeauna elucidate-deci sa contribui activ si sa grabesti-asa cum spun eu unor amici de-ai mei,sa fi contributorul anonym la RELEVAREA ACESTUI FENOMEN. MULTZUMESC,GeorgedeDrobeta.....aaaa,sa nu uit,literatura de specialitate abunda in cartzi care tocmai despre asta vorbesc,cum la nivel energetic sa ne pregatim ,meditam pentru a ne ridica nivelul de vibratzie si a lua legatura mental cu ei. De ex. Hatory ne-au pus la dispozitzie holonul de lumina si holonul de echilibru,dar si tenhicile de meditatzie.Arcturienii ne invatza cum sa iesim din materie si sa ne ridicam pana la ei .

  RăspundețiȘtergere
 5. MARIUS,NAMASTE.George te salute iaaar ! TE ROG AJUTA-MA SI PE MINE SA POT INTRA IN LEGATURA CU FRATZII NOSTRI GALACTICI....SAU ESTE CEVA SPECIAL CU CARE TE NASTI ? sTIU CA NU TOTZI CATZI AR DORI O POT FACE................. LA MULTZI ANI TUTUROR STEFANILOR DE PE PAMANT!!!

  RăspundețiȘtergere
 6. Suntem aici, am venit sa va ajutam. Dar inca nu este momentul sa ne amestecam in evolutia voastra. Va salut Emu-Ramus.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.