vineri, 30 mai 2014

Cum iesim din MATRIXMatricea poate fi definita ca experienta holografica a realitatii celei de-a treia dimensiuni( 3D ), pe care am ales-o cu scopul de a învăța lecții sau de a avea experiențe. Înscrierea pentru această experiență a fost o alegere de risc ridicat, cu o recompensă mare de a trece la un nivel spiritual mai inalt vibrational în cosmos. În  pregătirea pentru ieșirea din acest program, ne-am reîncarnat din nou si din nou, si in tot acest rastimp am acumulat karma, deoarece de multe ori nu am fost echilibrati datorită uitării obiectivelor noastre. În vederea ieșirii din Matrice, trebuie să devenim conștienți de obiectivele noastre ca spirit avand această experiență fizică, vindeca energiile legate de karma, și servi umanitatea și planeta pentru a ajunge la scopul nostru de Ascensiune.
  
    Scopul Ascensiunii

Scopul trezirii este să ne amintim scopul ascensiunii din această realitate tridimensională într-o conștiință mai inalta :
   "Ascensiunea sau Inaltarea este o schimbare in constiinta, o ridicare vibrationala a tuturor corpurilor inferioare (fizic, emoțional, mental și spiritual) pentru conștientizarea deplină și prezența în ACUM. Înălțarea este ridicarea conștiinței la un nou nivel de existență, o trecere de la realitatea 3D, prin 4D in 5D si mai departe.
Ascensiunea este experimentata atunci când cele patru corpuri inferioare sunt în echilibru perfect, prin urmare, în uniune perfectă ( rezonanta deplina ) cu Sinele Superior ( ATMAN, in filozofia hindusa,n.a.), atunci când toate așa-numitele ganduri si emotii negative, cum ar fi frica, ura și mânia sunt transmutate și înlocuite cu cele de iubire, bunătate și compasiune. Ascensiunea nu este un loc, ci o stare de A FI .
Ascensiunea este personală și planetară. Pământul și toți locuitorii ei sunt în procesul de transformare a densității în lumină, transformarea celor patru corpuri joase vibrational într-o iubire unificată / camp de lumina, cunoscut sub numele de Corp de Lumina. Planeta Pământ este în curs de a fi transformată într-o nouă Grădină a Edenului, unde dragostea, unitatea și pacea sunt noua normă.
Ascensiunea nu este procesul de cădere a vehiculului dumneavoastră fizic și părăsi această lume fizică în căutarea unei realitati mai bune, este procesul de "a face aici", fiind pe deplin în corp și în viață, bucurindu-ne de viață și împărtășind această bucurie cu alții, asistandu-i in a-si reaminti cine sunt cu adevărat. "

                                                                                      -  Emanuehl

Procesul de ascensiune implica constientizare, meditație, a va iubi pe voi înșivă, transmutarea karmei, vindecare, ridicând vibratia personala, transmutarea fricii, și slujirea altora. Aceste subiecte sunt acoperite în cartea lui Michelle Walling ,, Cum să Ascensionez “, aici : http://cosmicstarseeds.com/wp-content/uploads/2014/03/How-to-Ascend-the-EBook.pdf

Pregătirea pentru ascensiune necesita munca și dăruire. Odată trezit la realitatea polaritatii extreme, care a fost conceputa pentru a ajuta la trezire, următorul pas este de dăruire pentru sarcina de a completa vindecarea, necesara in a crea spațiul interior al inimii tale, unde puteți extinde lumina. Extinderea de lumină determină creșterea de vibrație care duce la trecerea într-o altă realitate sau nivel de conștiință.

Principalul preparat în cauză pentru ascensiune este personalizat pentru fiecare individ, dar cu toate acestea, există unele etape similare care sunt comune tuturor. Acestea pot fi impartasite in prezent datorita internetului. 

     Merkaba

Ascensiunea nu este doar o experiență personală. Este, de asemenea, o experiență a conștiinței umane și o experiență planetară. Triada formata din Sine, conștiința umană, și planeta creează un triunghi. Triunghiurile sunt modele geometrice care creează porți stelare atunci când sunt activate.

La nivel de microcosmos, fiecare om pregătit va avea două triunghiuri ( de fapt sunt doua tetraedre, din geometria in spatiu,n.a.) care formează un dublu helix, care se va roti pentru a forma poarta stelara personala pentru conștiința fiecărui individ, astfel de a fi capabil sa călătoreasca prin intermediul lor. Acest dublu-triunghi - model geometric de energie este centrat pe corp în spațiul inimii și este legat de chakra coroanei la supra-sufletul unei persoane. Astfel, organismul uman este denumit vehiculul merkaba de ascensiune ( mai multe amanunte in videoclipurile lui Drunvalo Melchizedek, despre MER-KA-BA, n.a.).

Când Pământul activeaza Merkaba ei, Poarta Stelara rezultata va aduce energia care va calibra întregul câmp terestru și va afecta trupurile celor de pe planeta care s-au pregătit pentru această mare ocazie.

     Corpul regenerat

Capacitatea de a activa vehiculul merkaba există în ADN-ul nostru. Planeta noastră este acum în aliniament cu centura de fotoni care este un câmp de energie de vibrație foarte inalta ce modifică experiența planetei si a intregii vieti aflate pe ea. Așa cum este cufundat in aceasta energie, Pământul isi ridică vibrațiile din cauza fiintelor umane care impamanteaza fotonii prin utilizarea trupurilor lor ca niste tije de împământare. Cand aceasta energie inalt-vibrationala este impământată în planetă, toți oamenii de pe planetă încep să aibă acces la această energie de transformare care schimbă încet celulele noastre din baza pe carbon in baza cristalină ( de siliciu,n.a.).

ADN-ul există în nucleul tuturor celulelor din organism, cu excepția celulelor roșii din sânge. Când nivelul vibrațional atinge un anumit nivel, celulele cristaline umple cu lumină intregul corp și produce o schimbare in componenta generală a organismului uman. Acest nou organism se bazează pe șablonul ,,Corpului de Lumina” numit Adam Kadmon, care este șablonul original, pentru corpul uman, înainte ca planeta sa fi căzut într-o existență de densitate mai mică. Unii oameni numesc, de asemenea, acest lucru un corp regenerat sau intinerit, iar unii il numesc corpul de lumina curcubeu.

Codurile latente din cadrul ADN-ului trebuie sa fie activate in scopul de a face schimbarea celulara din baza pe carbon in baza cristalina. Există două moduri de a primi aceste activari de cod. Primul este de a primi lumina de la fotonii, din Centura Fotonica care este în aliniament cu Marele nostru soare Central, Alcyone, în Pleiade. Alcyone este acum în aliniere cu Soarele nostru și cu Pământul. Permițând conștient energiilor Soarelui nostru sa penetreze prin fenomenul Injectiei de Masa Coronara (CME), valurile de plasmă prin chakra coroanei ( Sahashrara chakra), putem ancora în mod conștient în chakra inimii noastre aceste energii inalt-vibrationale. Acest lucru trebuie să fie un proces lent altfel corpurile noastre ar exploda.

A doua modalitate este de a primi acest cod de activare de la cineva care a primit conștient codurile și le-a ancorat în inima lor. Acest lucru se poate face prin a fi în vecinătatea acelei persoane în care vibrația afectează apa din organism. Apa preia vibrațiile care includ Cum sa ieșim din Matrix. Vibrația codurilor reverberează prin apă și intră în nucleul celulelor. Sunetul vocii unei persoane poate fi ca un ecou, de asemenea, în apa organismului care aduce codurile în celule. Unii oameni care fac conștient lucrul cu lumina vor ancora codurile de vibrație în corpul lor și folosesc corpurile lor ca o antenă sau transmițător, și conștient trimit codurile într-un val de dragoste spre cartier, oraș, stat, țară, și planeta.

Șablonul Adam Kadmon există deja în ADN, dar a fost în stare latentă în ceea ce a fost denumit "junk-ADN" ( ADN rezidual, care reprezinta cca. 97 % din ADN-ul nostru, n.a.) de oamenii de stiinta. În prezent, oamenii au doua directii de a activa ADN-ul, care ne dau holograma de corp dens. În cazul în care alte mai mult de zece direcții sunt umplute cu lumina, activarea va creea un corp hologramă ( precum sfintii,n.a.).

Având un model de ADN perfecționat înseamnă că organismul va rămâne tinar și nu se va degenera sau deteriora. Conștiința umană modernizata va fi capabila sa-si vindece corpul și repara tot ceea ce este în afara alinierii. În cazul în care o persoană a avut un membru lipsă înainte de regenerare, ar putea fi în măsură să  si-l regenereze la fel cum o șopârlă isi poate regenera coada. Acest nou mod de a trăi în lumea fizică ne va da un corp, care este undeva între corpul de lumină și corpul dens pe care-l ocupăm acum. Acesta va avea responsabilitatea și conștientizarea să-l păstreze stralucitor cu lumina.

  "Adam Kadmon începe ca un Corp de Lumina, care este creat din amprenta divină prin intermediul câmpului angelic. Adam Kadmon, atunci, nu este o singura fiinta de lumina sau rasă, ci o geometrie sacră transmisa din ceruri angelice la molecula materie - mondiala o parte de lumină și o parte materie, la care ne referim ca molecula M-stra. Toți oamenii de pe această planetă conțin o sămânță a M-stra si în viitor va deveni din nou pe deplin realizat. "
  ,,Corpul de Lumina Adam Kadmon este modelul nostru pentru a reveni acasa la corpul mai mare de Lumina a Ființei Universale. Acest mare Corp de Lumina se referă la Asheroth, deși el subliniază faptul că aceasta este doar una din multele nume ( referinta la Dumnezeu,n.a.). Adam Kadmon este "fotografia" din Asherah care este codificat holografic în corpul Zohar. Zohar-ul este Corpul Lumina care permite sistemului fizic să se mute în dimensiuni înalte și universuri pentru experiență.”
  ,, Noi, ca ființe umane, continem o holograma a corpului Adam Kadmon în interfața celulară a Corpurilor noastre de Lumina. Aceasta este memoria formei noastre Divine adevărate, care se va reactiva prin intermediul trezirii moleculei M-stra ca asumare a rolurilor noastre de preoți și preotese ale Luminii în Universurile lui Dumnezeu. "

-         Thoth -

Corpul Adam Kadmon permite conectarea completa la adevărata noastră sursă care nu este posibila cu corpul densitatii curente. În prezent, cei care sunt pe calea spirituală sunt conectati numai cu acea mică parte din Sursa, care există în organism. Aceasta scânteie pe care o transportam este ceea ce face ca inima să bată și plămânii să respire. Extinderea acestei conexiuni prin intermediul corpului Adam Kadmon va permite completarea experienței de a aduce mai mult din această esență ( Divina,n.a.) din cer pe pământ.

     Noul Pamant

Planeta Pământ are, de asemenea, o merkaba și isi va regenera corpul ei, cu ajutorul umanității. Nava spatiala pe care suntem, numită Pământ permite conștiinței umane să existe pe ea și, de asemenea, permite încarnarea în corpuri fizice. Parte a experienței Zohar va fi amintirea de competențe și abilități ale corpului uman de care a avut parte înainte de caderea pământului în densitate. Omenirea va câștiga încă o dată capacitatea de a crea din energia fără formă sau de fond și va avea astfel, posibilitatea de a inversa prejudiciul făcut planetei de-a lungul multor milenii de abuzuri.
Codurile pe care le primim acoperă o gamă largă de abilități spirituale, care vor crea pace, unitate, cooperare, integritate, veridicitatea și cultivarea unui sentiment de frumusețe atât în ​​interior cât și în afara. Alte abilitati vor include telepatie realizarea intuiției puternice, și cadouri fizice.
Omenirea este destinată să devină adevărat administrator al Noului Pamant printr-o conștientizare mai mare ca ea este, de asemenea, o viață, o ființă simțitoare. Oamenii își vor da seama încă o dată că de bunastarea ei depinde bunastarea umanitatii. Oamenii vor trata corpul ei cum fac cu propriile lor corpuri și vor trata pe ceilalți ca si cum sunt o parte din ei înșiși.


   
     Iesirea din MATRIX

Omenirea a fost pe un drum lung de existență in a treia și a patra dimensiune și este acum astrologic aliniata pentru a primi energiile necesare ca Mama Pământ să se mute într-un loc nou în Univers unde există o vibrație mai Inalta. Prin declanșarea  trezirii noastre și ascensiunea vibrationala, vom asista planeta in ascensiunea ei, de asemenea. Când ea va "merge în ea insasi" , si va ieși prin intermediul ochiului dintr-o gaură neagră, va reloca conștiința ei într-o nouă realitate. O gaura neagra este "vidul" sau "spațiul dintre" în care are loc creația.
             
        video : 


Planeta Pământ a fost blocata în această realitate, la fel de mult ca și omenirea. Ea va avea succes în ascensiunea ei din cauza numărului de lucratori in lumina si seminte stelare de pe planeta, care au ancorat lumina necesară pentru a alimenta nasterea ei. Procesul este constant și calculat și este ghidat de ființe dimensionale suplimentare care au preluat dirijarea planetei până cand omenirea poate fi, din nou, îngrijitori responsabili. Procesul unui individ de a integra lumina in corpul uman este facilitat prin ghizii și îngerii fiecărei persoane.

Nu toți oamenii vor putea transcende prin intermediul gaurii neagre odata cu planeta. Cei care nu si-au dat seama că sunt o scânteie din Marele Spirit având o experiență umană în tandem cu Planeta Pământ, isi vor lăsa trupurile lor si vor pleca să aibă același tip de jocuri si experiente ale polaritatii extreme pe o altă planetă, care se pregătește pentru ascensiune. În cele din urmă, toate drumurile duc la Roma și toate sufletele care au semnat pentru ascensiune vor sosi la Roma, tocmai la timp pentru Petrecerea Cosmica, ca si ambasadori de ceremonii.

                  Sursa : Michelle Walling / http://www.in5d.com/

                 Drum drept spre Lumina !


3 comentarii:

  1. Salutare si multumim. Am preluat acest excelent articol pe blogul nostru, desigur cu mentionarea acestei surse.
    Drum drept spre lumina tuturor!
    Roxana-Lumina Noua http://luminanoua.blogspot.ro/2014/05/cum-iesim-din-matrix.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Totul este exact asa cum trebuie sa fie iar acest articol a ajuns la mine exact cum si cind trebuia sa ajunga. Multumesc !

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.