duminică, 4 mai 2014

Cosmarul stricat – Compania Baxter voia sa extermine omenirea prin vaccinuri
Dr. Sarah Stone, Pharm-D
Jim Stone, Freelance Journalist
Russ Clarke, Editor

,,Programul de vaccinare H1N1, atunci când este pus în același cadru cu virusul proiectat pentru a merge cu el, pare a fi un efort clar de a împărți omenirea în două grupuri; cei care și-au pierdut intelectul lor, sănătatea și sexualitatea prin intermediul unui vaccinari viciate, iar cei care nu, sunt prin urmare, superiori.”

M-am întâlnit cu povestea despre gripa porcină cu mare scepticism; ea a jucat ca o linie de poveste într-un film B - Elevii merg în străinătate pentru vacanța de primăvară. Elevii obțin virusul. Elevii se intorc acasă. Pandemii la nivel mondial, incep. Povestea a fost de necrezut, și am știut din prima zi că nu a existat nici un virus, sau poate, că un focar produs a fost lansat în mod intenționat și este în curs de desfășurare.
Din păcate, acesta din urmă a fost adevărat, iar acum avem un bug cu totul nou in mainile noastre. Acesta nu a fost vazut niciodata inainte si am auzit virusologi spunand : "…unde naiba a luat toate aceste gene de la noi, nu știm". Analiza extensivă a virusului a relevat gene de la originala gripa din 1918, gripa aviară, și două noi virusuri H3N2 din Eurasia. Toate dovezile indică faptul că gripa porcină este într-adevăr un virus produs prin inginerie genetica.


Acest articol este rezultatul unui efort de echipa, destinat pentru a explora ceea ce constituie motivul pentru eliberarea acestor virusi, să vă avertizeze înainte de lucrurile care vor veni.

  Prima incercare

În februarie 2009, Baxter, un important producator de vaccinuri, a trimis vaccinul antigripal sezonier in 18 țări diferite, cu gripa aviara H5N1 viu atenuat. În cazul în care compania cehă Biotest a fost însărcinată de catre guvernul ceh pentru a testa vaccinul la animale vii si-au dat seama că ceva a fost greșit atunci când animalele au murit la testare. Alarma s-a dat la toți ceilalți care au primit-o, din fericire, înainte de a fi administrat. Urmărind examinarea vaccinului a fost descoperit virusul viu, nu a fost prins niciun lot viciat la Baxter, altfel am fi acum în mijlocul unei pandemii, cu un număr masiv de morți.
Baxter nu a fost judecat sau pedepsit în nici un fel pentru acest lucru, chiar dacă Protocolul BSL-3 (nivel de biosecuritate 3) ar fi oprit astfel contaminarea posibila. 

Protocolul de siguranță, combinat cu potența și volumul virusului arată clar că contaminarea a fost intenționată, și că într-adevăr a fost o încercare de a ucide milioane de oameni. Aceasta a fost oprita pur și simplu pentru că o țară( Cehia ) a acordat atenție la ceea ce a obtinut. Protocolul a făcut imposibil din punct de vedere tehnic ca virusul sa faca saltul de la departamentul de cercetare la departamentului de producție al vaccinului si nu am putut avea un ,,spectacol H5N1” decat din cauza unui motiv intenționat.

S-ar putea crede că Baxter a fost scos din afaceri pentru o astfel de "eroare", dar opusul este adevărat, care imploră multe întrebări, cum ar fi : Cum a ajuns gripa aviara direct in milioane de doze de vaccin? De ce au fost ingredientele vaccinului formulate pentru a permite virusului de a supravietui pe deplin puternic pe drum? De ce nu a fost Baxter urmărit sau pedepsit în vreun fel? În loc de a-i fi interzis dreptul companiei de a fabrica vaccinuri, Organizația Mondială a Sănătății a recompensat Baxter, cu un contract pentru a face o mare parte din vaccinurile "gripa porcină", stabilite pentru a fi distribuite la nivel mondial in aceasta toamna ( OMS este organizatia creata tot de catre cabala si pune in aplicare Agenda 21, mai bine am numi-o Organizatia Mondiala a Mortii,n.a.).

Accentul principal

Să trecem la un alt aspect al vaccinurilor, care este planul de a ne distruge intelectul, sănătatea și sexualitatea noastră printr-o campanie de vaccinare în masă la nivel mondial. Cu utilizarea de aditivi speciali numiti adjuvanți, producătorii sunt în măsură să crească numărul de posibile doze care pot fi făcute la timp pentru sezonul de gripa toamna. Dar, deși există multi adjuvanți siguri, care pot fi adăugati, între ei este adăugat unul - squalene, care a fost demonstrat de a provoca răspunsul imun sistemic prelungit contra Squalene însuși, ceea ce duce la fertilitate redusă, intelect redus și durată de viață redusă.

Squalene este o moleculă importantă în organism. Este un precursor al multor uleiuri diferite și hormoni, și este necesară pentru funcționarea corespunzătoare a creierului, fertilitatea și, de asemenea, joacă un rol important în protejarea celulelor de îmbătrânire și mutație. Ceva care afectează molecula naturală de Squalene poate avea un impact negativ major asupra sănătății dumneavoastră.
Deoarece squalene va fi injectat în prezența unui agent patogen în timpul vaccinării 

H1N1, ea va provoca un răspuns imun împotriva nu numai a agentului patogen, ci si asupra squalene insusi. Squalene este o moleculă precursor care este esențială pentru producerea multor hormoni, inclusiv toti hormonii sexuali masculini și feminini. Squalene este, de asemenea, un precursor pentru multi dintre receptorii neurochimici răspânditi în sistemul nervos și atunci când sistemul imunitar este programat sa atace squalene, aceasta provoacă daune neuronale și neuromusculare ireversibile, care pot varia de la o pierdere de intelect si autism la tulburări mai grave precum boala Lou Gehrig și boli autoimune sistemice sau eventual, tumori cerebrale.

In studii independente în care vaccinurile dantelate squalene au fost injectate în cobai, bolile autoimune rezultate au ucis 14 din 15. Un test mai târziu, pentru a verifica rezultatele au avut același rezultat.

Când primul injectat prin vaccin impotriva antrax în Războiul din Golf 1, a ramas  permanent cu handicap, mulți dintre soldații care l-au primit, din cauza efectelor, acum este cunoscut sub numele de ,,sindromul războiului din Golf”. 95 % dintre soldații care au primit vaccinul antrax au fost găsiti a avea anticorpi la squalene. Puțini dintre soldații care au primit vaccinul au rămas sănătoși și nu au anticorpi daca au sau nu au fost dislocati. Nici unul dintre soldații care nu au primit vaccinul nu au anticorpi, chiar și cei care au luptat în Irak. Decese legate de anticorpii squalene s-au ridicat in total de 6,5 % din grupul vaccinat.

Este nevoie de aproximativ un an pentru ca efectele să se manifeste pe deplin.  Sistemul nervos și creierul epuizeaza rezervele de Squalene, care sunt la îndemâna sistemului imunitar și numai după ce rezervele au fost epuizate, leziunea celulelor începe. Acest lucru ia presiunea de pe producatorii de vaccinuri care neagă orice ilegalitate pentru un răspuns atât de întârziat. Și cum Congresul a adoptat legislația care acordă imunitate la orice corporații care produc leziuni cu vaccinurile lor, perspectivele sunt tot mai întunecate.

După examinarea componentelor vaccinului gripal H1N1, putem concluziona că acesta nu este destinat pentru a trata gripa, destul de diferit, acesta este destinat să:
1. Reducerea inteligenței
2. Reducerea duratei de viata
3. Reducerea fertilitatii
4. Cauza a numeroase decese

Domeniul de aplicare al acestui articol se referă numai la squalenă, noi credem că, deoarece există atât de multe moduri de a induce reacții autoimune la fel de devastatoare prin alte formule injectabile împreună cu raspandirea, evident intenționată a unei pandemii de Baxter, credibilitatea in vaccinuri este pentru totdeauna contaminata și încrederea în comunitatea medicala este iremediabil rupta.

Increderea este sfaramata

Printr-un vaccin pandemic și dăunător fabricat de Organizația Mondială a Sănătății, împreună cu marii producători din industria farmaceutica au demonstrat intenția clară de a distruge întreaga omenire. În ce scop este dificil de a determina, dar ar fi sigur să se presupună că cei care știu mai bine decât noi despre toate acestea să nu ia unul dintre aceste vaccinuri contaminate, și, ca urmare, acestia vor fi de o inteligență și de o sănătate superioară atunci când i-am compara cu cei care le primesc. Programul de vaccinare H1N1, atunci când este pus în același cadru cu  virusul, evident proiectat pentru a merge cu el, pare a fi un efort clar de a împărți omenirea în două grupuri, cei care și-au pierdut intelectul lor, sănătatea și sexualitatea prin intermediul unui vaccinari perverse, și cei care nu au și sunt, prin urmare, superiori. Cei din primul grup pot fi acum motivati in mod sigur de a nu mai accepta niciun fel de vaccinare pentru orice motiv ;

   VA ROG, NU VA LASATI COPIII VACCINATI !!!

   Bibliografie de referinta :
Newsmax.com "Vaccine May Be More Dangerous Than Swine Flu"
Mercola.com "Squalene: The Swine Flu Vaccine's Dirty Little Secret Exposed"
Chiroweb.com "Vaccines May Be Linked to Gulf War Syndrome"
The Unify Coalition "Experimental Vaccines / Adjuvants / Squalene:"
    
   
         Drum drept spre Lumina !

Un comentariu:

  1. ...poate ca are legatura cu cei 20 de milioane de ET care exista deja in facilitatile subterane . Probabil ca EI sunt doar primul val . Ar trebui sa fie cei din personalul medical , stiintific si deasemenea tehnicienii care ar pregati venirea valului de refugiati . Tot ceea ce se intampla , privind relatia lor cu noi , este ca EI au de respectat o agenda . Aceasta este pusa in aplicare cu complicitatea elitei care conduce destinele acestei planete . Pentru toti cei implicati , totul este doar o afacere . NOI suntem marfa tranzactionata

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.