joi, 15 mai 2014

COBRA > 17 Mai - Dechiderea Portalului Pleiadian
Pe 17 Mai se va deschide Portalul Pleiadian. Acesta va fi punctul de reper foarte important in progresul Fortelor Luminii spre eliberarea planetara finala.
La acel moment, navele de lumina ale Confederației Galactice, unele dintre ele de sute și sute de kilometri în diametru, își vor asuma pozițiile lor finale în interiorul norului Oort, care este o agregare de miliarde de corpuri mici de gheata in jurul sistemului nostru solar până la 1 an/lumina departe de Soare:
Aceste nave-mamă vor începe apoi a servi ca stații - releu pentru a direcționa energiile cosmice de eliberare din Soarele Central Galactic în interiorul sistemului nostru solar. Energiile cosmice de eliberare vor începe să penetreze heliopauza, limita de energie a sistemului nostru solar:

Ei vor intra apoi in sistemul nostru solar, reamenajand drastic tiparele de energie în interiorul heliosferei. După deschiderea portalului Pleiadian, multe nave ale Confederației (cu flota Pleiadiana in prim plan), va intra în sistemul solar, cu scopul de a dezactiva bombele strangelet ale grupului Chimera de pe suprafața planetei Pamant. Deși această operațiune va lua ceva timp, este foarte important ca primul pas a fost facut.
Forțele Luminii au decis să nu implice direct populația de la suprafață în această operațiune, deoarece populația de la suprafață nu este suficient de fiabila si pregatita pentru a fi implicata într-un astfel de proces delicat. Prin urmare, procesul va dura un pic mai mult, dar va fi mult mai stabil și armonios.
Este bine sa facem cu totii o meditatie in masa in momentul activarii portalului Pleiadian. Acesta va fi activat pe 17 mai, la 5:11 timp de vară din Europa Centrală. Aceasta este egală cu 04:11 BST în Londra, 11:11 EDT de la New York, 10:11 CDT în Chicago, 9:11 MDT în Denver și 08:11 PDT în LA. In Romania va fi la ora 06:11 .

Puteți vedea calendarul pentru alte locații din întreaga lume aici:

Vă puteți conecta cu navele Confederației Galactice, Pleiadiene, Siriusiene și Andromedane sau cu flota altor rase extraterestre binevoitoare în felul vostru în momentul activării Portalului Pleiadian. Grupul nostru vom fi în Elveția:

Deși fereastra de oportunitate se va închide pe 17 mai 2014, nu se va reduce probabilitatea ca Evenimentul sa se întâmple într-un viitor foarte apropiat. Acțiunile forțelor Luminii vor continua lupta până la victoria finală. Voința liberă a tuturor celor implicați va determina exact când se va întâmpla asta.

      sursa : http://2012portal.blogspot.ro/
            

              Drum drept spre Lumina !

3 comentarii:

  1. http://cerntruth.wordpress.com/2011/12/27/119-terrorists-will-start-production-of-strangelets-irony-or-destiny/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este fascianant ceia ce se face la CERN...ma intreb daca cei care se ocupa cu asa ceva au asigurata o nava spatiala care sa-i scoata din pericolul in care pun Pamantul ?

      Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.