vineri, 23 mai 2014

Benjamin Fulford - 20 mai 2014 - Meciuri de împuşcături zilnice în Casa Albă căci implozia guvernului corporativ al SUA continuă
Acestea nu sînt timpuri tocmai fericite pentru paria internaţională de faliţi izolaţi Nazi/sionişti ai guvernului din Washington DC. Zilnic au loc acum meciuri de trageri în interiorul Casei Albe între diverşi şefi ai cabalei care se ceartă despre ce să facă şi pe cine să dea vina, potrivit surse CIA. Facţiunea de linie groasă a cabaliştilor nazişti condusă de Prim-Ministrul israelian Benyamin Netanyahu plănuieşte noi atacuri de ucidere în masă, inclusiv o oprire masivă a reţelei electrice americane, spun sursele.
Naziştii încolţiţi au trimis un mesaj Societăţii Dragonul Alb (WDS) săptămîna trecută: "Natiunile Unite nu vor pace, nici FMI-ul sau SUA." Pentru a sublinia aceasta, au înscenat noi provocări în Nigeria şi Vietnam (vezi mai jos pentru mai multe detalii) pentru a se adăuga cauzărilor de necazuri ucigaşe din Ukraina şi Siria.
Li s-a spus "dacă merg cu Dragonul Alb, vor fi luaţi în grijă şi dacă refuză, vor avea grijă de ei". Pînă acum, nu au mai avut loc şi alte comunicări.

Cu spinii în creştere, Preşedintele Obama, pe partea sa, face acum afirmaţii că el este "Al Doisprezecelea Mahdi" adică "ultimul salvator al umanităţii", au spus.

Între timp, Preşedintele Vladimir Putin al Rusiei vizitează China săptămîna aceasta pentru a cimenta cîteva afaceri serioase, bazate pe numerele anunţate (200 de milioane USD în comerţ bilateral pe an din 2020) care valorează aproape cît Rusia exportă Uniunii Europene. Asta ar fi un fel de-a spune "putem trăi fără UE dacă suntem nevoiţi". Asta ar face, printre altele, ca China să devină de 5 ori mai importantă pentru comerţul rus decît Statele Unite.

Celălalt eveniment uriaş de săptămana trecută a fost înlocuirea guvernului, controlat de Cabală, din India, cu un guvern condus de Narendra Moodi, un bărbat căruia i s-a interzis să călătorească în SUA. Finalul dinastiei aliniate Cabalei, Ghandi/Nehru, care a controlat India, va da un impuls uriaş planurilor alianţei BRICS de a termina tirania Nazi. Atat a durat planul Nazi de a folosi India împotriva Chinei.

În aceste circumstanţe, săptămana trecută, Secretarul Trezoreriei US, Jack Lew, a vizitat China în timp ce Netanyahu al Israelului a vizitat Japonia ca parte a unui efort din partea Cabalei de a aduna bani pentru a preveni falimentul guvernului corporativ al SUA.
 Vizita lui Netanyahu în Japonia a fost o încercare de a convinge guvernul sclav al lui Abe să meargă pe linia dură a planurilor în desfăşurare ale facţiunii sale de a porni al treilea război mondial. Abe s-a conformat cu o încercare de a trece o lege care ar permite militarilor japonezi să participe în "auto-apărarea colectivă" sau, ca să fie mai pe înţeles, să participe în războaie ale cabalei de agresiune. În final, totuşi, Netanyahu a fost forţat să scurteze vizita cu o zi şi să părăsească Japonia cu coada între picioare. Un senior japonez, şef de aripă dreaptă, a prezis săptămîna trecută că Abe ar putea fi "ucis curînd" pentru activităţile sale de trădare.

Vizita lui Netanyahu a conincis şi cu mişcări de stradă majore, anti-chineze din Vietnam. Cum sioniştii au fost prinşi cu mîna "însîngerată" plătind huligani să protesteze împotriva intereselor japoneze în China în timp ce simultan plăteau activişti japonezi să protesteze împotriva Chinei, e lesne de ghicit că protestele Vietnameze au fost finanţate de aceiaşi sionişti provocatori.
Situaţia din Ukraina şi Siria care a borşit pe feţele Nazi/Sioniste, împreună cu Vietnam, anunţă acum cu atacul Nigeriei. De aceea vedeţi incidentul de mare fabricaţie cu "fetele de şcoală răpite" de "Boko Haram" care a luat avînt în propaganda sionistă (TV). Asta este pentru a crea o istorie de prima pagină pentru a lua cîmpurile de petrol nigeriene.

Mesaj către Netanyahu şi prietenii săi cabalişti de linie groasă: lăsaţi-o baltă, s-a terminat, predaţi-vă cît mai puteţi ! Mesaj către poporul evreu: va fi o sursă eternă de ruşine pentru poporul vostru că aţi permis unui asemenea ucigaş Nazi psihopat să devină liderul vostru. Scăpaţi de el !

Secretarul Trezoreriei SUA, Jack Lew şi tipi din agenţiile US au avut o abordare orientată după bani, potrivit unor surse din Guvernul Chinez. Pentru a primi mai mulţi bani să menţină guvernul corporativ US în mers, au oferit Chinei şansa să cumpere bucăţi mari din Japonia, inclusiv cîteva corporaţii de media majore şi multe din agenţiile imobiliare din Fukushima, au spus. Chinezii vor intra în afacerea de generare de energie în Fukushima, au spus sursele.
A avut loc, de asemenea, confirmarea din China că ceva despre care am citit şi auzit de mult timp, dar nu eram dispus să accept pe deplin, şi anume existenţa trenurilor capabile să circule cu 2900 Km/h, sau suficient să te ducă de la New York sau Londra pînă la Tokio în trei ore. Blogger-ul care e cunoscut cu numele de Cobra i-a spus celui ce scrie că a călătorit odată de la New York la Londra într-o oră folosind trenul hipersonic subteran. Alte surse mi-au spus despre o întreagă reţea subterană de asemenea trenuri hipersonice pe teritoriul SUA. Aparent ar fi real. Trucul este să creezi un tunel cu aproape vid în interior pentru a elimina rezistenţa aerului.

Acum se pare că Pentagon-ul a reuşit să ia bani din China prin vînzarea acestei tehnologii lor.

Acesta ar părea a fi motivul pentru care China a anunţat deodată planuri pentru a lega China cu Statele Unite şi Europa cu trenuri super-rapide.

Construirea unei reţele internaţionale de trenuri hipersonice care să conecteze lumea ar crea tot felul de noi job-uri şi oportunităţi şi este exact genul de afaceri tip cîştig-cîştig favorizate de chinezi. Se încadrează şi cu propunerile puse pe masă de către Leo Wanta şi cei care-i asigură spatele.

O dată ce, potrivit Academiei de Ştiinţe Americane, Pentagon-ul a declarat peste 6000 de patente secrete pentru "motive de securitate naţională" e lesne de ghicit că multe altele din aceste tehnologii vor fi făcute publice şi disponibile publicului larg în anii ce vin.

Marea întrebare, desigur, este dacă există tehnologii de energie libera gata să fie introdusă. Săptămîna trecută, cel ce scrie s-a întîlnit cu un grup din Taiwan şi Sudul Japoniei care încearcă să construiască un dispozitiv de energie gratis bazat pe nişte planuri create de Nicola Tesla( probabil este vorba despre QEG,n.a.). Pînă acum, au fost probleme tehnice precum întreruperi de electricitate şi probleme cu izolaţia, care împiedică comercializarea, au raportat ei.


               Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.