joi, 29 mai 2014

Al treilea ierarhic de la Vatican demisioneaza, urmeaza Papa
In urma unui interviu amplu cu Alfred Lambremont Webre pe http://exopolitics.blogs.com/ , Kevin Annett, secretarul ITCCS – Tribunalul de la Bruxelles care judeca cazurile de trafic si ritualuri cu copii, a facut cunoscut faptul ca generalul superior iezuit Pachon, unul dintre inculpati, impreuna cu Papa Francisc ( Jorge Bergolio ) si-au anuntat demisia la urmatorul Consiliu Iezuit din 2016. Papa Francisc, sub scuza unei sanatati precare spera ca prin aceasta demisie sa scape de urmarirea penala care este in curs pentru pedofilie si ritualuri satanice in cadrul cultului Celui de-al IX-lea Cerc.

La 25 Mai 2014 secretariatul ITCCS face urmatoarea declaratie :
,,Generalul Superior Iezuit - Adolfo Nicolas Pachon a anunțat brusc în această săptămână că va demisiona din biroul său la următorul Congres General al iezuiților. Printre zvonuri se pare că Papa Francis, Jorge Bergoglio, poate demisiona de asemenea din cauza urmăririi sale publice pentru traficul de copii și crimă.
Împreună cu Arhiepiscopul de Canterbury - Justin Welby, Bergoglio și Pachon sunt inculpați principali într-un proces penal istoric care a fost realizat de către Curtea Internațională de Drept Comun de Justiție de la Bruxelles, care a început la 07 aprilie 2014. Mai mulți martori oculari au depus marturia lor la cererea Curții. In marturiile lor se specifica faptul ca Welby, Bergoglio și Pachon au participat la violare de copii și ritualuri de sacrificiu, conectati la notoriul cult iezuit Cel de-al IX-lea Cerc , în 2009 și 2010.”

Într-o declarație generala, raportata de către mass-media mondială, Pachon a anunțat pe 20 mai că a demisionat din biroul său, fără a da un motiv. Agenția de știri TV italiană ,,Rome Reports “ a numit demisia lui Pachon "neobișnuita ... pentru unul dintre cei mai importanti prelați în biserică".
Pachon este al treilea oficial de rang inalt al Vaticanului care demisioneaza în timp, după ce a fost urmărit de către ICLCJ pentru crime împotriva umanității. Fostul Papa Benedict, Joseph Ratzinger, a abdicat la 11 februarie 2013, cu două săptămâni înainte ca juriul ICLCJ sa-l găsească vinovat de complicitate la trafic de copii și crimă. Un alt inculpat principal în aceeași cauză, secretarul de stat al Vaticanului, Tarcisio Bertone, de asemenea, a demisionat după verdict.

Kevin Annett comenta pentru Canada :
"Aceasta este o alta mare admitere de vinovăție a unora dintre cei mai puternici oameni din papalitate. Evident, ei nu sunt de neatins, și sindicatul lor întreg, corupt si penal se destrama. Noi ar trebui să avem o mare speranță referitor la acest lucru, și se vedem că legea în mâinile oamenilor pot răsturna cele mai mari tiranii. "
În cursul interviului, Kevin Annett a discutat despre sprijinul parlamentarului belgian Laurent Louis in procesul ITCCS.ORG de la Bruxelles in legatura cu traficul de copii și capii rețelei de pedofilie din Vatican și bisericile anglicane. El a discutat, de asemenea, despre cursuri de formare a serifilor de drept comun și a ofiterilor executori pentru ITCCS și extinderea în Statele Unite. In Canada, serifii de drept comun sunt instruiți și utilizati pentru a preveni o nouă raportare a Sacrificiului ritualic de copii al Celui de-al IX-lea Cerc,  planificat la Catedrala Montreal in 15 august 2014.

Probe si marturii

În interviul său, Kevin Annett a citit dintr-o transcriere eșantion de probe, dat în procesul de la Bruxelles cu conexiuni detaliate și rapoarte extrem de documentate despre sacrificii de copii, genocid și tortură comise în anii 1950 în programe ale unor foști ofițeri SS nazisti-germani staționati în baze ale Fortelor Armate Canadiene în Calgary, AB și în altă parte a Canadei. Foștilor ofițeri SS nazisti, le- au fost furnizate noi identități de către forțele armate canadiene ca ofițeri canadieni si au fost conectati la Cavalerii Întunericului, o organizație in care Papa Ratzinger a fost membru. Atât Guvernul Canadei cat și Papa Ratzinger au fost inculpați și găsiti vinovati de genocid asupra copiilor în studiile din fața Curții Internaționale de Justiție de Drept Comun.
Kevin Annett a reiterat că, între 29 iunie - 02 iulie 2014, Curtea de Drept Comun va pune in aplicare hotararile sale la Londra/Marea Britanie și Roma/Italia.

Kevin Annett va conduce o delegație a ITCCS însoțită de șerifi și susținători în Marea Britanie și la Roma/ Italia, pentru a pune în aplicare mandatele de arestare ale inculpatei Elizabeth Windsor și împotriva fostului Papa, Joseph Ratzinger precum si alții deja condamnați de către Tribunalul de Drept Comun de Justiție pentru genocid asupra copiilor și alte crime împotriva umanității. Aceste acțiuni de punere în aplicare vor fi difuzate prin intermediul mass-media live.

  Interviul cu Kevin Annett aici : http://www.youtube.com/watch?v=CCX_oujvuMg

       sursa : http://exopolitics.blogs.com/


           Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.