miercuri, 9 aprilie 2014

Sfarsitul petro-dolarului, unitate globala si Evenimentul


                                                                                     

Cobra

Nixon a decuplat Dolarul US de la standardul aurului in 1971 si asta a deschis calea pentru ca Kissinger sa creeze petro-dolarul. Sistemul a fost lucrat intens pentru a sustine Cabala pentru multe decenii, dar acum  trecem printr-o perioada de schimbari geo-politice prin care strategiile vechii Cabale, cum ar fi cea a lui Kissinger va fi imposibil de manevrat. 
Alianta de Est lucreaza acum cu viteza maxima pentru a accelera si a incheia sistemul petro-dolar:

Cand Cabalistii reactioneaza, oamenii din Alianta de Est, ii vor sfatui cu amabilitate sa se relaxeze si sa practice yoga:

Alianta de Est nu va construi noul sistem financiar bazat pe petrol, dar vor reveni la cel bazat pe aur. 

De curand a fost eliberata energia libera overunity, dispozitive care vor accelera dezintegrarea sistemul petro-dolarului. Inaltele oficialitati ale natiunilor BRICS, ajuta activ introducerea energiei libere umanitatii si vor adapta dezvoltarea in acord cu noul sistem financiar, astfel incat ,,petro-huanul” sa nu fie o optiune la baza noului sistem financiar.

Sistemul petro-dolar a fost singurul in lucru, deoarece Militarii Negativi l-au sustinut prin expansionismul militar US:

Exista un grup secret foarte negativ, cu numele de cod Chimera, in care Armata Negativa venita din Orion a infiltrat militari in toate natiunile majore, in perioada si dupa invazia Archonilor din Congo din 1996. Acest grup a controlat in secret marea majoritate a bazelor militare din intreaga lume, multe din aceste baze apartinand armatei SUA:
http://empire.is/                        

Este interesant de notat ca baza militara ALF Cabanis este construita in forma Chi Rho, simbolul lui Constantin cel Mare, Archonul care a creat Cultul Crestin:
Grupul Chimera a fost pus in aplicare printr-o conventie secreta de catre toti liderii militari ai lumii, sa suprime si sa stearga toate urmele contactelor extraterestre benefice :Ei sunt in legatura cu principalii Archoni si sunt puternic legati de iezuitii din NSA. Ei si-au infiltrat cu succes agentii, in grupuri cum ar fi Corteum si grupul Labyrinth.

Prin principalul Archon, ei au limitat accesul Archonilor din planul eteric. Acesti Archoni eterici au impus contracte de suflet membrilor Cabalei, fortandu-i sa li se supuna grupului Chimera. In cazul in care anumiti membrii ai Cabalei erau eliminati, Archonii eterici gaseau pur si simplu o alta gazda si aplicau contractul de suflet obligatoriu asupra lor. 

In trecut, un anume grup pozitiv a angajat lunetisti, pentru a elimina anumiti membrii ai Cabalei, dar ei nu au avut succes, deoarece acei membrii ai Cabalei au revenit pur si simplu in planul fizic, intr-un corp nou clonat, care era deja pregatit pentru ei intr-o baza militara, sub supravegherea grupului Himera. Dupa anul 2004, toate acele clone au fost distruse de catre Rezistenta, iar acum acei puscasi din grupul pozitiv mai sus mentionat ar avea cu mult mai mult succes in eliminarea individuala a membrilor Cabalei si nici un contingent al garzilor de corp Blackwater/Academi nu ar fi in stare sa-i protejeze. 

Grupul Chimera au pus bombe fizice strangelet in cele mai multe dintre bazele militare americane si in unele dintre bazele militare ale altor natiuni si aceste bombe formeaza linia principala de aparare impotriva avansului fortelor Confederatiei Galactice si a Miscarii de Rezistenta, spre suprafata acestei planete. 

Ei au creat de asemenea o retea planetara de dispozitive cu plasma scalara. Aceasta retea este actionata de catre bazele militare si cuprinde intreaga planeta. Plasma este a 4-a stare de agregare a materiei dupa solid, lichid, gazos si este de fapt veriga de legatura intre materia fizica si eterica. Dispozitivele scalare cu plasma pot influenta astfel, corpurile noastre fizice si Grupul Himera utilizeaza aceste dispozitive pentru a ataca Luptatorii si Lucratorii in Lumina, prin influentarea functiilor corpurilor lor, perturbandu-le respiratia si pulsul inimii. Ei folosesc de asemenea lasere scalare plasmatice pentru a proiecta ganduri in mintea Lucratorilor in Lumina, plasma cu infrasunete pentru a le reduce frecventa membranei aurice si dispozitivele cu plasma pe baza de infrasunete sunt folosite in spionaj si supravegherea masinilor. Rezistenta, a scos deja aceste dispozitive scalare cu plasma, cu viteza maxima.

Exista un razboi tacut pe scara larga in curs de desfasurare intre Armata Pozitiva si grupul Chimera, la nivel mondial.

Deturnarea actuala a zborului MH 370 la Diego Garcia, a fost un act de razboi al grupului Chimera, baza militara Diego Garcia fiind una din principalele lor baze:

Atunci cand acest razboi se va termina si Chimera va fi invinsa, vom intruni conditiile perfecte pentru Eveniment.


   Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.