luni, 21 aprilie 2014

Scurt istoric al Conturilor de Garantie Globale si eforturile lui Neil Keenan de a le elibera + actualizare 17 aprilie 2014
Am dorit cu mult timp in urma sa informez cititorii despre aceasta problema si anume Conturile de Garantie Globale. S-a mai facut referire la aceasta problema in informarile lui Benjamin Fulford. Acum a sosit timpul sa aduc clarificari pentru a intelege exact cum si de ce se desfasoara aceasta operatiune vasta de repunere in posesie a acestor conturi a celor in drept, adica tarile asiatice, in special Familia Dragon chineze. Aceste fonduri au fost destinate pentru a elimina saracia de pe planeta si acesta este scopul lor dupa ce vor fi puse la dispozitie si in prezent.Neil Kennan, un om extraordinar lupta impreuna cu echipa sa, cu aceasta caracatita malefica pentru a-i aduce in fata justitiei si a reda lumii dreptul si fondurile pentru eliminarea saraciei.

Povestea din spatele Conturilor de Garantie Globale este vasta și complexa, și are o istorie de aproximativ 250 de ani. În aceasta scurtă trecere în revistă, ne vom concentra pe două elemente-cheie care sunt în prezent cap de afiș ale istorisirilor din întreaga lume: de datorii, și de aur.
Controlul global actual exercitat de catre oligarhia bancara occidentala, poate fi urmarit inapoi in timp, de la pozitia dominanta a familiei bancare internationale Rothschild, incepand cu primii ani ai sec.19. Strategia pe termen lung a familiilor de elită bancare și liniile genealogice regale a fost simpla : a obține controlul asupra ofertei de aur la nivel mondial, în scopul de a menține puterea prin controlul monedei de interschimb la nivel mondial și garanțiile care stau la baza. Aur și datorii - asta este esența din această poveste.

     In cazul in care aurul vine, de la cine si cui ai apartine ?
Timp de două mii de ani, aurul lumii curgea spre est in China de-a lungul Drumului Matasii, din Imperiul Roman, până in Bizant și Spania în schimbul mătăsurilor, mirodeniilor și comorilor din Est. Când bancherii din Europa au decis să exercite un control al sistemului financiar mondial, un control al acestui aur a devenit esențial.

     Cine a creat conturile de garantare globala si de ce ?
Operațiunea ,,Golden Lily” este povestea bine documentata a echipelor japoneze de colectare a aurului, care s-au infiltrat in cadrul natiunilor-cheie detinatoare de aur, în avansul invaziilor militare din China și alte națiuni, cu intenția expresă sa profite de miile de tone de aur pe care le-a acumulat Asia (în principal China). Sistemul de colectare nazist al aurului este bine-cunoscut, dar japonezii au acumulat un tezaur mult mai mare, cu cunoștințele și cooperarea anumitor interese bancare europene.


  Unde este aurul si cum a ajuns acolo ?
Totalul "oficial" pentru întreaga cantitate de aur declarata a fi, decand omenirea a inceput exploatarea acestuia de deasupra solului, este de aproximativ 160.000 de tone. Dovezile indică acum că o cifră mai exactă ar fi de două milioane de tone. În timpul Primului Război Mondial, japonezii au săpat tuneluri și buncăre in Asia de Sud-Est pentru a stoca aur - în primul rând în Indonezia, Thailanda și Filipine. După război, aurul a fost descoperit de către Aliați, și a fost încorporat într-un sistem înființat de băncile centrale europene înainte de război, pentru acest scop. Totalul exact al averii în conturi off-Ledger nu este cunoscută, dar se spune că este în mii de trilioane de dolari în aur, platină, și pietre prețioase, în plus față de o sumă nedeterminată în notele Federal Reserve si alte valute.

   Cum au ajuns natiunile sa fie de acord ca aceste Conturi sa fie folosite pentru programe umanitare?
La Conferința de la Bretton Woods în 1944, aliații abia victoriosi s-au întâlnit pentru a crea un nou sistem financiar global – a fost creat Fondul Monetar Internațional. La sfarsitul anilor 1940, președintele Sukarno al Indoneziei a fost numit controlor monetar din partea deponenților ( majoritatea tarilor asiatice dar in principal China, n.a.), pentru a monitoriza și a pune în aplicare Conturile Globale în scopuri de redezvoltare si eliminare a saraciei de pe planeta.

   Cum a abuzat elita bancara de aceste conturi ?
Familiile bancare centrale a pus deja în aplicare structuri esențiale pentru a profita și a controla această bogăție : Banca Reglementelor Internaționale, Fondul Monetar Internațional, Consiliul pentru Relații Externe, și Organizația Națiunilor Unite, toate au fost fondate si finantate de catre elita bancara, inclusiv familiile Rockefeller și Warburg ( probabil stiti ca sediul ONU este construit pe un teren donat de catre David Rockefeller,n.a.). 
Au fost neglijate Acordurile de a utiliza fondurile pentru dezvoltare, iar elita bancara a continuat să le folosească pentru propriile lor scopuri, blocand accesul deponenților. 
 Președinte Sukarno din Indonezia a fost numit "M1" sau controlor monetar al conturilor (o mare parte din active sunt depozitate în buncăre ascunse în Indonezia), dar el a fost înlăturat de la putere după  o afacere cu John F. Kennedy de a utiliza fondurile să susțină noii dolari emisi de catre Trezoreria SUA, eliminand astfel controlul Federal Reserve printr-o mișcare directă împotriva puterii bancherilor centrali. Asasinarea lui Kennedy a împiedicat această mișcare de succes.
Bancherii centrali au pus în aplicare un sistem care permite Federal Reserve de a bloca pe oricine, doar bancherii din interior, elita pot utiliza aceste conturi, blocând astfel proprietarii reali - deponenții - in utilizarea activelor pentru programe umanitare, așa cum a fost prevăzut inițial.

   Cine este Neil Kennan si relatia sa cu Conturile Globale
Aparitia lui Neil Kennan pe marginea acestor evenimente apare de la furtul din 2009, care a fost dezvaluit de catre un martor din interiorul sistemului financiar de la Vatican, Daniele dal Bosco de 144,5 miliarde dolari, constatata de catre Federal Reserve, care a fost incredintat lui Neil Kennan de catre Familia Dragon, grupul celor mai bogate familii din Asia, care sunt proprietarii legitimi de mari cantitati de aur din Conturile Globale ( vedeti articolul din blog cu explicatii despre Familia Dragon : http://burebista2012.blogspot.ro/2013/11/benjamin-fulford-si-schimbarea-actualei.html , n.a.)
Familia Dragon a incercat de zeci de ani de a utiliza conturile in scopul intentionat initial si a apelat la ajutorul lui Kennan, datorita reputatiei sale de om de afaceri international ,,bine conectat” si cu o minte dura si clara.
Povestea acestui furt și a depunerii unei cereri de catre domnul Keenan in vederea unui proces de trilioane de dolari față de figuri și instituții de elită (inclusiv ONU, Forumul Economic Mondial, Banca Mondială, guvernul italian, Poliția financiară italiană, Silvio Berlusconi, și altele) a fost descoperita de catre Benjamin Fulford, fostul editor financiar Forbes Magazine pentru Asia, care a calatorit in Italia pentru a efectua investigații inițiale, unde s-a si încercat un atentat asupra vieții sale. Povestea a fost apoi preluata de cel mai bine vandut autor David Wilcock (care apoi a primit, de asemenea, amenințări cu moartea), confirmând povestea într-un articol de investigație pe blogul său influent. 
110 pagini in acest proces, în primul rând au fost depuse la un tribunal federal din New York, pot fi vizualizate la acest link : http://jhaines6.wordpress.com/2013/05/09/neil-keenans-original-lawsuit-in-pdf-form

În plus față de procesul lui (pe care el l-a retras ulterior, în scopul de a-l reinitia într-o jurisdicție mai eficienta), Keenan a depus, de asemenea, un ordin de încetare a drepturilor lor pe numele Familiei Dragon împotriva unui Cine este Cine? a structurii de putere si intrigi, punându-i sub observatie pe acestia pentru fraudarea Conturilor Globale, și a fi judecati pentru orice fraudă în continuare.
Acesti ,,interzisi” sunt : George Herbert Walker Bush, George W Bush, Regina Elisabeta a II-a, Organizația Națiunilor Unite, Ban Ki Moon, David Rockefeller, Hillary Clinton, și o serie de alte figuri mondiale și organizații care sunt în cercul interior al cabalei.
 Obligațiunile care au fost furate de la dl. Keenan au fost note ale Federal Reserve date Familiei Dragon ca plată pentru aurul depus în conturile Federal Reserve si care au fost blocate continuu pentru a fi utilizate. Procesul Dl. Keenan reprezintă prima încercare formidabila pentru a învinge acest furt.

După cum se poate intui, viața lui este în pericol. El a supraviețuit la patru tentative de asasinat și are în prezent protecție de la numerosi aliați din întreaga lume. Dl. Keenan este în prezent în Indonezia, pentru a finaliza acordurile cu bătrânii indonezieni, și oficialii chinezi care dețin cererea liniara la majoritatea activelor din Conturile Globale.
Dl. Keenan este în posesia unor documente-cheie, cum ar fi originalul Acordului Memorial de la Green Hilton între Kennedy și Sukarno, și "Cartea Neagra", dosarele secrete ale conturilor. Numeroase alte probe pot fi furnizate. În plus față de participarea d-lui Keenan, alți actori-cheie pot fi adusi ca parte a procesului de intervievare, inclusiv indonezieni implicati în tutela activelor, oficiali financiari asiatici puternici, și altii.
Aici sunt un cuplu de fotografii din Cartea albastră, care stabilește linii genealogice ale acestor familii ale Cabalei, cum au evoluat, și unde sunt azi. Acest lucru este dezvaluit pentru a sti cu cine luptam : oamenii din Cartea Albastră, care controlează ilegal activele Conturilor off-Ledger. Ei sunt elita care controlează toata industria lumii occidentale, in care toate punctele sunt conectate. Aceștia sunt oamenii care au primit planurile, increderea si banii de salvare a omenirii !!
Aici sunt câteva fotografii din Cartea neagră, ale cărei intrări sunt toate scrise de mână. Istoria Conturilor Globale în afara registrului de pe ecranul negru, este în această carte. Aceasta este cartea care expune cabala. Acum puteți înțelege de ce această carte este de nepretuit.
 Interzicerea tranzitarii spatiului aerian asiatic de catre cabala ( actualizare 17 aprilie 2014 )

În această actualizare, Neil Kennan a anuntat crearea unei noi propuneri puternice - un acord asiatic No-Fly Zone ( zona cu interdictie aeriana ) pentru a opri cabala de a intra în țările asiatice cu intenția unica de a declansa mai multe războaie și activități teroriste pentru a avansa hegemonia lor in lume.
A venit timpul pentru un catalizator asiatic No-Fly Zone. Este un prim pas pentru a pune acesti psihopați in spatele gratiilor carora le apartin de drept.
Un alt plan de acțiune pe care Neil il anunta este proiectul de a expune infractorii cunoscuți și mercenarii prin publicarea de poze cu casele și familiile lor : Este aceasta casa si familia ta? Nu putem continua să ținem ochii larg închiși; și nu mai poate fi permis să se ascundă în spatele secretului. Pentru crimele lor, se bucură de o viață de lux, care a fost construita pe suferința și viața omenirii. Părinții, mamele, fiicele, fiii și membrii familiei aferente vor fi identificati si vor raspunde pentru crimele pe care le-au sprijinit în mod direct sau chiar indirect. Toate acestea vor fi dezvaluite pentru a se sti cine sunt ei cu adevărat.
Neil ne apara drepturile noastre la fiecare pas de pe acest drum, cu punerea in primejdie a propriei vieti. În sprijinul lui, vă încurajăm pe fiecare dintre voi să-și intensifice actiunile și să ia măsuri în funcție de ceea ce sunt în stare să facă. Timpul este acum !

"Problemele noastre sunt provocate de om, de aceea ele pot fi rezolvate de către om. Nici o problemă a destinului uman nu este dincolo de ființele umane."                           
                                                                                            John F. Kennedy
   Ideile din relatarea video a lui Neil Kennan din Bali, Indonezia :
·       Un acord juridic intre Rusia, China și Asia pentru o zonă de interdicție aeriană peste aceste țări este în prezent în curs de finalizare. Acest lucru ar însemna ca toate intrarile în aceste țări de către elita mondială din Vest : Obama, Cheney, Soros, familia Bush, familia Rothschild, și toți membrii cabalei, vor fi blocate. Documentul No-Fly va fi în mâinile Rusiei, Chinei și Asiei în câteva zile și apoi se va servi acestor persoane ale Cabalei.

·        În cadrul întâlnirilor sale cu diverși oficiali guvernamentali, Neil a facut recomandarea ca în cazul în care criminalii Cabalei nu pot fi indepartati de la intrarea în aceste țări, atunci ei trebuie să fie arestati la sosire și acuzați de crime de război, activități teroriste, și crime de depopulare împotriva umanitatii.

·        Familia Rothschild a fost nominalizata în special de către Putin, ca e nevoie pentru a fi eliminata, dar nu se poate spune că Bush și Rockefeller nu sunt la fel de vinovați.

·        Neil subliniază sprijinul său de catre cititorii blogurilor pe care acesta informeaza, care au adoptat actul curajos de a lua pozitie impotriva  mercenarilor ONU care au invadat ilegal cartierul lor. Cartierul "Special Force", a aratat imagini cu acesti soldați care s-au deplasat din casele si familiile lor, după care au părăsit zona. În cazul în care cititorii noștri au orice informații și / sau imagini cu cei care trebuie să fie expuși pentru crimele lor, sau care invadeaza ilegal cartierul lor cu prezența lor armata, vă recomandăm să-l trimiteți echipei lui Keenan. Vom actiona ca imaginile sa ajunga în mâinile potrivite și detaliile personale ale vieții lor vor fi expuse pentru a vedea toata lumea. Acest lucru este quid pro quo - acestea sunt intoxicații și amenință viețile noastre și viața familiilor noastre. Vom folosi propriile tactici împotriva lor care să stopeze crimele și teroarea lor într-un mod pașnic și eficient.

·        Recent, membrii BRICS (Brazilia, Rusia, India, China și Africa de Sud), s-au întâlnit cu controlorii financiari din Washington DC, națiunile BRIC (inclusiv China, care este un actor important în conturile globale) au fost de fapt concilianti în oferta lor pentru a include si Vestul în finanțarea conturilor de garanție globale. În timp ce Occidentul nu face parte din conturile de garanție, acești criminali lacomi au avut îndrăzneala de a refuza un contract de orice fel.

·        Se aude deja dangatul de moarte al dolarului SUA. Rusia și China sunt agresive, ele renunta la utilizarea petro-dolarului in comerț, și nici vrajile nu salveaza sfârșitul dolarului ca monedă de rezervă a lumii și dominatia FED asupra economiei mondiale.

·        Este nevoie de avocați specializați în dreptul internațional. Vă rugăm să contactați Echipa Keenan dacă sunt în măsură de a contribui cu expertiza dvs. la acest efort.

·        Pentru cei care pun la îndoială diferența dintre cabala și Familia Dragon, să se asigure că cabala nu va fi niciodată parte cu bani pentru a ajuta umanitatea și de ani de zile în mod constant ei au furat de la Familia Dragon. Nu vor exista fonduri care merg în buzunarele persoanelor fizice; intenția Familiei Dragon este de a oferi fonduri pentru a stabili proiecte umanitare, oportunități pentru omenire, să fie în măsură să se ajute pe sine, ceva care cabala are mereu si mereu in vedere, va face tot ce sta în puterea lor de a preveni acest lucru.

·        Discutarea Swissindo frauduloase și OPPT sunt o pierdere de timp.

·        George Soros a făcut o declarație recent in UK, spunand ca daca guvernul britanic iese din Uniunea Europeană (ceva ce majoritatea britanicilor doresc), tot ce se fabrica major, de asemenea, va fi scos din Anglia. Acest lucru indică faptul evident că acești producători corporativi sunt parte a elitei globale. După cum se poate observa în SUA, în ultimii 30 de ani, cei mai multi dintre producătorii noștri s-au mutat deja în străinătate. Acest lucru este un joc al familiei Rothschild.

·        Trebuie amintit că Ucraina s-a separat de Rusia ( dupa caderea comunismului in Europa si destramarea URSS din anii ’90,n.a.), deoarece Reagan, Mitterrand și Wanta (care nu este pălărie albă), au furat fonduri din conturile globale și le-au folosit pentru a distruge rubla rusească.

Video 1 : 15,19 minVideo 2 : 12,29 min           http://2012thebigpicture.wordpress.com/ 

       Drum drept spre Lumina !

2 comentarii:

 1. O initiativa buna. A-si dori sa vad si un plan de actiune. Nu se detailiaza "proiectele umanitare"... Am convingerea, ca nu exista nimic mai important, decat salvarea Planetei, care deja a intrat in degradare si procesul tinde sa devina ireversibil, daca nu ne focusam pe aceasta cu totii.
  1. Incepem cu eliminarea consumerizmului, ca mod de viata si gandire. Consumul excesiv, risipa, trebuie sa devina o infractiune penala grava.
  2.Eliminarea ambalajelor de unica folosinta si inclocuirea cu containere speciale durabile.
  3.Investitii in energia alternativa "verde". Energia electrica trebuie sa se ieftineasca de 3-4 ori, sau sa se livreze cu abonament, in limita unei puteri instalate la pret modic.
  4.Nationalizarea retelelor de distributie apa, canal, gaz, energie electrica, telecomunicatii, a resurselor naturale si gestionarea lor.

  5.Nationalizarea bancilor, a companiilor de asigurari si fondurilor de pensii. Bani multi intr-un singur loc creaza dezechilibre si constituie pericol pentru democratie.

  6.Limitarea proprietatii asupra pamantului, apelor, pana la un nivel modic.
  7.Nationalizarea totala a fondului forestier si introducerea monopolului de stat la exploatarea lui.
  8.Introducerea responsabilitatii ministeriale si a magistratilor. Introducerea institului juratilor in procese. Judecatorii si procurorii sa fie alesi de comunitate cu posibilitatea de a fi retrasi din functie oricand, prin vointa comunitatii.
  9.Deputatii si senatorii sa-si faca treaba gratuit, fiind decontate doar deplasarile, la tarif comun cu orice alt cetatean, eliminandu-se orice stimulent material si orice posibilitate de a profita de la functie.
  10.Introducerea legii confiscarii averii ilicite cu declansarea urmaririi penale.
  11.Declarare drept nul de drept, a oricarui contract, de dezavantajeaza statul.
  12.Dreptul cetateanuli la aparare, inclusiv cu arma de foc. (Atata timp, cat nu se poate pune un politist la usa fiecarei case, cetateanul trebuie sa aiba dreptul de a se apara fara limite).

  RăspundețiȘtergere
 2. Interesant, insa, doresc sa citesc si amanunte ! Ca trebuie desfiintata NOM, este foarte clar ! Aceasta grupare aduce numai rau pe aceasta planeta !

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.