luni, 28 aprilie 2014

In spatele razboaielor sunt bancherii
Din istoria ,,clasica” am fost invatati ca la baza tuturor razboaielor au fost anumiti conducatori care doreau expansiunea imperiilor lor si mai multa bogatie. In epoca moderna am fost invatati sa nu credem altceva. De exemplu Hitler a fost catalogat excesiv ca raul suprem, omul dezumanizat pana la stadiul de bestie, care a reusit sa supuna si nimiceasca aproape jumatate din omenire. Asa, de unul singur. V-ati gandit vreodata , cum a putut sa se ridice, asa, dintr-un caporal, in timpul Primului Razboi Mondial, fara merite deosebite, la rangul de fuhrer al celui de-al treilea Reich, fara un sprijin financiar, iar Germania, dupa ce i s-a interzis, sa aiba armata dupa Primul Razboi Mondial, sa devina tara cu cea mai moderna si mobila armata din lume ?

David Icke in conferintele si cartile sale, spunea ca atunci cand nu intelegi un lucru, ia urma banilor.
 Exact despre asta este vorba aici. Bancherii sunt ,,papusarii” din umbra care au orchestrat cele mai mari razboaie ale lumii moderne, in timp ce bunicii si strabunicii nostri mureau pe diverse fronturi, flamanzi, inghetati, schingiuiti si ,,spalati pe creier” ca este o datorie de onoare sa lupti, sa ucizi semenii tai, cu care nu aveai practic nimic de impartit, avand la randul lor parinti, sotii, copii, care-i asteptau cu teama sa se intoarca acasa.  

Fostul director general al Goldman Sachs, Nomi Prins nota :

,, De-a lungul secolului pe care l-am examinat, care a început cu Panica din 1907 ... ceea ce am gasit prin accesarea arhivelor fiecărui președinte este că prin multele evenimente prin care am trecut, bancherii au fost in comunicare constanta cu Casa Alba. Nu doar despre probleme financiare și politica economică, ci și de extensia politicii comerciale, si de asemenea, cu privire la aspecte legate de Primul Război Mondial, al Doilea Război Mondial, Războiul Rece, si în ceea ce privește extinderea Americii ca o superputere în lume, încurajata de către expansiunea financiară a comunității bancare.”

,, La începutul Primului Război Mondial, Woodrow Wilson a adoptat inițial o politică de neutralitate. Dar Banca Morgan, care era cea mai puternica banca la acel timp, și care a asigurat cu bani peste 75 la sută din finanțarea pentru forțele aliate în timpul primului război mondial ... l-a împins pe Wilson in afara neutralitatii, mai devreme decât ar fi făcut-o, din cauza dorinței lor de a fi implicate de-o parte a războiului.”

,,Acum, pe de cealaltă parte a acestui război, de exemplu, a fost Banca Națională City, care, deși au lucrat cu Morgan în finanțarea francezilor și britanicilor,de asemenea, nu a avut nicio problemă cu finantarea unor lucruri pe partea germană , așa cum a făcut Chase ...”

,, Când Eisenhower a devenit președinte ... Statele Unite era în curs cu această extindere, prin furnizarea, în conformitate cu doctrina sa, de ajutor militar și sprijin pentru țările din așa-numita amenințare de a fi preluate de comunism ... Ceea ce bancherii au făcut, au deschis hub-uri în zonele cum ar fi Cuba, Beirut și Liban, unde, de asemenea, SUA a vrut  sa obțina un loc adapost în lupta lor din timpul Războiului Rece împotriva Uniunii Sovietice. Și astfel juxtapunerea de finanțe și de politică externă au fost foarte mult aliniate.”

,, In anii '70, au devenit mai puțin aliniate, pentru că gândirea Americii a fost de continuare a inițiativelor de politică externă în ceea ce privește extinderea, iar bancherii au găsit petrol și au făcut un efort foarte mare pentru a activa relațiile din Orientul Mijlociu, pe care apoi guvernul SUA l-a urmat. De exemplu, în Arabia Saudită și așa mai departe, ei aveau acces la bani din petrol, și apoi sa recicleze în datorii din America Latină și alte forme de creditare în întreaga lume. Astfel că situația de atunci a condus guvernul SUA.”  

JP Morgan a achizitionat, de asemenea 25 de ziare pentru propagandă in opinia publică din SUA în favoarea intrării Statelor Unite în Primul Război Mondial si controlul asupra Americii. Iar multe banci mari au fondat de fapt Nazismul.

BBC raporta in 1998 :

,, Barclays Bank a fost de acord sa plateasca 3,6 mil.$  pentru evreii ale căror bunuri au fost confiscate în timpul celui de-al Doilea Război Mondial de la filiale franceze ale băncii britanice.”

,,Chase Manhattan Bank a recunoscut sechestrarea a aproximativ 100 de conturi deținute de evrei în filiala sa de la Paris în timpul celui de-al Doilea Război Mondial .... rapoarte recent desecretizate de la Trezoreria SUA cu privire la activitățile Chase din Paris în 1940 indică faptul că filiala locală a lucrat în strânsă colaborare cu autoritățile germane, în înghețarea activelor evreilor.”

The New York Daily News nota in acelasi an :

,, Relația dintre Chase și naziști pare că a fost atât de confortabila încât Carlos Niedermann, șeful filialei Chase în Paris, i-a scris superiorului său din Manhattan ca banca s-a bucurat de o "stima foarte speciala", al oficialilor de top germani și "o expansiune rapidă a depozitelor", potrivit Newsweek.”
,,Scrisoarea lui  Niedermann a fost scrisă in mai 1942 la cinci luni după ce japonezii au bombardat Pearl Harbor și Statele Unite, au intrat in război impotriva Germaniei.”

BBC raporta in 1999 :

,, O comisie guvernamentală franceză, investigand sechestrarea conturilor bancare ale evreilor în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, spune ca cinci bănci americane Chase Manhattan, JP Morgan, Guaranty Trust Co.of New York, Bank of the City of New York si American Express, au luat parte.”
,,Se spune ca sucursalele acestora din Paris au predat ocupanților naziști aproximativ o sută astfel de conturi.”

The Guardian raporta in 2004 :

,, George Bush bunicul [și George H. W. Tatăl lui Bush], fostul senator american Prescott Bush, a fost director și acționar al companiilor care au profitat din implicarea lor ca finanțatori ai Germaniei naziste.”

,, The Guardian a obținut confirmarea din dosarele nou descoperite în Arhivele Naționale din SUA, ca o firmă in care Prescott Bush a fost director a fost implicata in finantarea arhitecților nazismului.”
,,Relațiile sale de afaceri au continuat până cand activele companiei sale au fost confiscate in 1942, sub Trading wiyh the Enemy Act.”

,, Documentele arată că firma a lucrat pentru, Brown Brothers Harriman (BBH), a acționat ca o bază americană pentru industriașul german, Fritz Thyssen, care a contribuit la finanțarea lui Hitler în anii 1930. The Guardian a văzut dovezi care arata ca Bush ca fost director al New York-Union Banking Corporation (UBC), a reprezentat interesele Thyssen din SUA și el a continuat să lucreze pentru bancă după ce America a intrat în război.”

,, Bush a fost un membru fondator al băncii [UBC] ... Banca a fost înființată de către Harriman și Bush tatăl pentru a oferi o bancă din SUA pentru Thyssens, cele mai puternice familii industriase din Germania.”

,, De la sfârșitul anilor 1930, Brown Brothers Harriman, care s-a pretins a fi cea mai mare banca din lume in investiții private, și UBC au cumpărat și expediat milioane de dolari in aur, combustibil, oțel, cărbune și bonuri de trezorerie americane în Germania, pentru a-l hrăni și finanța pe Hitler in construirea viitorului razboi.”

,, Între 1931 și 1933 UBC a cumpărat mai mult de 8 milioane de dolari în aur, din care 3 milioane $ au fost expediati în străinătate. Potrivit unor documente văzute de către The Guardian, după ce UBC a transferat 2 milioane de dolari în conturi BBH , între 1924 și 1940, activele UBC au fluctuat în jurul valorii de 3 milioane $, in scadere cu 1 milion de dolari doar în câteva ocazii.”
,, UBC a fost prinsa în flagrant ca opera cu o companie americana Shell pentru familia Thyssen la opt luni dupa ce America a intrat în război și acest lucru a demonstrat ca banca era una dintre cele care au finanțat parțial ascensiunea lui Hitler la putere.”

The San Francisco Chronicle si alte documente au scos in evidenta ca Rockefeller, Carnegie si Harriman au fondat programele eugeniei naziste. Info aici : http://articles.sfgate.com/2003-11-09/opinion/17517477_1_eugenics-ethnic-cleansing-master-race

Pentru banci, războaiele sunt cel mai rapid mod de a crea mai multe datorii ... și, prin urmare, pentru a face mai mult profit. Nu e de mirare ca le place războiul.

Federal Reserve și alte bănci centrale, de asemenea, ofera ajutor pentru a porni razboaie cu finanțarea lor. Thomas Jefferson, tatăl capitalismului pieței libere si Adam Smith, au remarcat că finanțarea razboaielor de către bănci a dus la mai multe și mai multe războaie.

Multimiliardarul Hugo Salinas Price spunea :

,, Ce sa întâmplat cu [Libia] Gaddafi, mulți speculeaza motivul real pentru care a fost izgonit. El planifica o monedă a intregului continent african pentru efectuarea schimburilor comerciale. Același lucru s-a întâmplat cu el ce s-a întâmplat si cu Saddam, deoarece SUA nu vrea nici o monedă de schimb solida acolo in afara de dolar. La Gaddafi a fost vorba despre un dinar de aur.”

Într-adevăr, mulți susțin că războaiele recente au fost cu adevărat pentru a aduce toate țările în staulul băncilor centrale occidentale, și că războaiele împotriva țărilor din Orientul Mijlociu sunt cu adevărat pentru a le forta sa intre in dolar și băncile centrale private.

Unul dintre cei mai decorati militari din istoria SUA spunea : ,,Sa nu uitam bancherii care finanteaza marile razboaie. Daca cineva a avut crema profiturilor, aceia au fost bancherii.”

Bancile mari au fost de asemenea, spalare de bani pentru teroristi. Un angajat al unei mari banci spunea : ,, Publicul trebuie să știe că banii sunt încă în curs de canalizate prin intermediul HSBC pentru a cumpăra direct arme și gloanțe care să ucidă soldații noștri .... bancile finanțeaza ... teroriști care afectează fiecare american.”
Tot el spunea : ,, Este dezgustător că băncile noastre finanțeaza încă teroarea din 9/11 in 2013.”

Potrivit BBC și a altor surse, Prescott Bush, JP Morgan și alti finantatori de conducere au finanțat, de asemenea, o lovitură de stat împotriva președintelui Franklin Roosevelt intr-o incercare - de fapt - să pună în aplicare fascismul în SUA. 

Kevin Zeese scria :
,, Americanii recunosc legătura dintre complexul militar-industrial și oligarhia de pe Wall Street - conexiunile merg înapoi pana la începutul imperiului american modern. Băncile au profitat întotdeauna de război, deoarece datoria creată de către bănci din desfasurarea razboiulului devine profit  pentru marea finanța; și pentru că războaiele au fost folosite pentru a deschide țări pentru interesele corporatiste și bancare din SUA. Secretarul de stat, William Jennings Bryan a scris: "interesele bancare mari au fost profund interesate în al Doilea Război Mondial, din cauza oportunităților largi de profituri mari."

,, Mulți istorici recunosc acum ca intrarea Statelor Unite în Primul Război Mondial a fost de a proteja investitorii americani. Interesele comerciale ale Statelor Unite au investit masiv în aliații europeni înainte de război : "Prin 1915 , neutralitatea americana a fost criticata, pentru ca bancheri și comercianți au început să împrumute bani și a oferi credite pentru părțile aflate în conflict , cu toate ca Puterile Centrale au primit mult mai puțin. Între 1915 și aprilie 1917, aliații au primit de 85 de ori suma împrumutată în Germania. " Totalul de dolari împrumutati pentru toți debitorii aliati în această perioadă a fost de 2.581.300.000 dolari. Bancherii au văzut că, dacă Germania ar fi câștigat, creditele lor date aliaților europeni nu ar mai fi fost rambursate. Liderul bancar american din acea epoca, JP Morgan si asociatii sai au facut tot ce au putut pentru a împinge Statele Unite în război de partea Angliei și Franței. Morgan a spus: " Am fost de acord că ar trebui să facem tot ceea ce este necesar în mod legal si în puterea noastră de a ajuta aliații să câștige războiul, cât mai curând posibil". Președintele Woodrow Wilson a făcut campanie, spunând că va menține  Statele Unite in război, aceasta pare să fi intrat în război pentru a proteja investițiile băncilor din SUA în Europa."

 Smedley Butler, din marina SUA, cel mai decorat militar din istorie a descris lupta pentru băncile americane în multe dintre războaiele in care a luptat astfel : 
"Mi-am petrecut 33 ani și patru luni în serviciul militar activ și în această perioadă am petrecut cea mai mare parte a timpului meu ca un om cu mușchi de înaltă clasă pentru Big Business, pentru Wall Street și bancheri. Pe scurt, am fost un gangster, un gangster pentru capitalism. I-am ajutat in Mexic și mai ales in Tampico sigur pentru interesele petroliere americane în 1914. I-am ajutat pe băieții din National City Bank de a face din Haiti si Cuba niste locuri mai decente si de a colecta venituri. I-am ajutat in violarea unei jumatati de duzina de republici din America Centrala, pentru a beneficia clica de pe Wall Street. Am ajutat in a purifica Nicaragua pentru International Banking House of Brown Brothers in 1902-1912. Am adus lumina în Republica Dominicană pentru interesele zahărului, companiilor americane în 1916. Am ajutat companiile americane de fructe in Honduras in 1903. În China, în 1927, am ajutat să văd că Standard Oil a mers pe drum fara obstacole. Privind înapoi, as putea fi dat ca si Al Capone. Sa fi cel mai bun, ce puteam face, era să funcționez ca racheta în trei districte. Am operat pe trei continente. "

,,În Confesiunile unui asasin economic, John Perkins descrie modul în care sunt utilizate împrumuturi de la Banca Mondială și FMI pentru a genera profituri și de a ingenunchia tari cu datorii uriașe, care permit Statelor Unite de a le controla. Nu este surprinzător faptul că foștii lideri militari si civili, cum ar fi Robert McNamara și Paul Wolfowitz au fost numiti de a conduce Banca Mondială. Datoria acestor națiuni catre băncile internaționale garantează că acestea sunt controlate de către Statele Unite, care la presiuni în aderarea la "coaliția de voință" au ajutat la invadarea Irakului sau a permite baze militare americane pe teritoriul lor ( este si cazul Romaniei 100%,n.a.). Dacă țările refuză să "onoreze" datoriile lor, CIA sau Departamentul de Aparare impune vointa politica a SUA prin lovituri de stat sau acțiuni militare.”


Dupa cum ati putut citi, dovezi reale exista si cu toate astea omenirea continua sa creada in minciunile si manipularile cabalei prin operatiunile de tip ,,steag fals”. Referitor la cele doua razboaie mondiale, intrarea SUA in razboi a fost planificata si pusa in aplicare de catre elita bancara prin evenimente de tip ,,steag Fals”, astfel :
-         In Primul Razboi Mondial, pachebotul Lusitania care avea curse intre SUA si Marea Britanie a fost torpilat de catre marina germana si scufundat cu 1959 de oameni la bord, dintre care 128 de cetateni americani. Acesta a fost motivul, dupa o campanie media pe masura ca SUA sa intre in razboi. Fals! Pachebotul a fost scufundat cu premeditare pentru a avea sustinere populara de a intra in razboi.

-         In al Doilea Razboi Mondial, stiind ca japonezii vor bombarda Pearl Harbor, au lasat cu premeditare sa fie ucisi 2380 de marinari americani, femei si copii si flota stationata acolo sa fie in mare parte distrusa, in afara de portavioane pe care le-au dus in larg cu o zi doua inainte. Cu propaganda de rigoare, americanii se inrolau voluntar si cereau intrarea in razboi pentru invingerea Germaniei naziste.

-         Daca analizati aproape toate, daca nu toate atacurile teroriste din timpul Razboiului Rece, pana in zilele noastre sunt orchestrate si executate de catre ,,Ei”, inclusiv actiunea din 11 sept.2001, atacul din metroul londonez sau cel din trenul din Spania. Nu exista teroristi, terorismul ,,Ei” l-au creat pentru a introna groaza si teroarea in societatea actuala, ca sa-si poata duce la indeplinire Agenda 21 de intronare a Noii Ordini Mondiale, a unui guvern mondial fascist.

Acum, cand omenirea a inceput sa se trezeasca nu mai trebuie sa-i lasam sa-si duca la indeplinire planurile malefice, mai ales ca suntem pe deplin ajutati de fratii si verii nostri din spatiu sau din interiorul pamantului. In prezent sunt disperati sa declanseze un nou razboi mondial.
 In SUA se misca mijloace militare spre porturi pentru a fi trimise in Europa, priviti imaginile :
     
      transport militar spre porturi pentru Europa :  si aici : Au incercat cu disperare sa declanseze un razboi mondial in Iran, apoi Libia, Siria si acum in Ucraina. Nu dati crezare stirilor, totul este fals ! Noi si alianta estica dorim pacea planetara, schimburi economice corecte, eliminarea saraciei( vedeti articolul despre Neil Kennan si fondurile de prosperitate), precum si eliminarea acestei elite malefice si psihopate, impreuna cu slugile lor credincioase( este valabil si pentru Romania). Stoparea poluarii planetare si intrarea omenirii pe fagasul evolutiv firesc. 

Dar pentru toate astea trebuie intai sa ne trezim si apoi sa nu le mai acordam creditul si participarea noastra. Gandhi a infrant un imperiu prin nesupunere civica nonviolenta. La fel putem si noi. Trebuie ca acest sistem malefic sa se prabuseasca prin vointa noastra exprimata, pentru a merge mai departe. Daramam pentru ca apoi sa construim in acord cu legile creatiei si vointei pozitive a oamenilor.

Video in engleza aici( subtitrarea, click pe dreptunghiul alb dreapta jos) :


      
               Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.