duminică, 6 aprilie 2014

Generatorul Rife – un dispozitiv de vindecare prin intermediul microundelor
Generatoarele de frecvență pot ucide celulele canceroase, fara a afecta celulele normale, deoarece frecvența celulelor canceroase este diferita de celulele normale. După ce frecvența celulei canceroase este determinată, oamenii de știință pot folosi generatoare de frecvență pentru a genera o anumită frecvență, care poate distruge celulele canceroase. Acest lucru poate fi aplicat și la bacterii și viruși. Cu toate acestea, pentru a distruge organismele mai evoluate cu ajutorul generatoarelor de frecvență este mult mai greu.

Pentru a putea utiliza frecvențele in a distruge sau afecta organisme mai evoluate, cum ar fi animale si oameni, este nevoie de o mare intelegere a mecanicii energetice și subiectul. Din fericire, oamenii nostri de stiinta ai guvernului non-secret duce lipsa de astfel de cunoștințe pentru a crea generatoare de frecvență, care pot afecta organisme mai evoluate.

Dacă intr-o zi ei ar fi capabili de a crea generatoare de frecvență, care pot afecta organisme mai evoluate, rasa umană s-ar putea confrunta cu dispariția. Acest lucru se datorează faptului că, cunoștințele și tehnologia pot fi folosite in crearea unor dispozitive cu energie dirijata sau arme scalare care ar putea dauna și planetei noastre. Armele scalare sunt mai puternice decât armele nucleare. În mâini greșite, armele scalare poate taia planeta noastră în jumătate. Ei pot utiliza, de asemenea, dispozitive cu frecvență disarmonioasa fata de mintea si corpul nostru. Acestea se folosesc deja impotriva noastra de ceva vreme…

Dar sa trecem la tehnologia benefica.

Mașina Rife este un dispozitiv de vindecare pe baza generarii undelor in anumite plaje de frecvență creat de Dr. Royal Raymond Rife. Dr. Rife a fost un mare om de știință care a avut viziunea de a inventa un generator de frecvență, cu potentialul de a vindeca tot felul de boli. Ca inventator și om de știință, si-a dedicat viața pentru a studia relația dintre frecvență și boală. Cercetarile sale l-au ajutat sa descopere că toate microorganismele, inclusiv celulele canceroase, virușii și bacteriile, au propria frecvență de rezonanță unica.


După ce Dr. Royal Rife a fost capabil de a determina semnaturile de frecvență unice ale unor microorganisme, el le-a expus apoi la anumite frecvențe și impulsuri de lumină de intensitate mare, până când a găsit frecvențele potrivite care ar putea distruge microorganismul. Dispozitivele de vindecare pe care le-a folosit au fost numite mașina Beam Ray și Rife Ray Tube. Experimentele sale au aratat ca o combinatie de anumite frecvențe și impulsuri de lumină ar putea distruge microorganismele fara a afecta celulele si tesuturile sanatoase. Cu această cunoaștere, el si-a dat seama că o mașină bine construita de vindecare prin frecvență ar putea vindeca multe boli, inclusiv cancerul.


De ce o multime de masini Rife in zilele noastre sunt escrocherii

Multe dintre componentele utilizate în aparatul de vindecare prin frecvență inițial al Dr. Rife au devenit caduce sau foarte greu de găsit. Din acest motiv, multe dintre mașinile noi Rife sunt imitatii ieftine, de fapt sau false ale celui original Beam Ray. Multe dintre aceste imitatii ieftine nu funcționează la fel de bine cum ei pretind și, prin urmare, ele sunt de fapt escrocherii.

O mulțime de imitații ieftine ale dispozitivelor Rife utilizeaza tehnologia digitala în loc de tehnologia analogică. În multe aplicații, tehnologia digitală este de multe ori mult mai precisa. Cu toate acestea, într-un dispozitiv de vindecare prin frecvență, încercând să simuleze variațiile minore de semnale electromagnetice nu este posibilă, deoarece dispozitivul digital utilizează hardware și programe de calculator foarte complexe. În plus, este aproape imposibil de a crea digital pantele perfect netede de reglare, care sunt inerente într-un dispozitiv analogic. În plus, este nevoie de o mulțime de putere de calcul și de memorie pentru a crea digital undele electromagnetice organice, care sunt generate de un dispozitiv analogic.

Motivul pentru o tehnologie analogică este mai convenabil de a fi folosit într-un dispozitiv de vindecare prin frecvență pentru că este rentabil și necesită hardware și software mai puțin avansat. Așa cum este descris la http://jwlabs.com/rife-technology-2/technical-explanation/ .
În cazul în care un dispozitiv analogic poate împărți un singur hertz în milionimi, pur și simplu prin rotirea un cadran, un singur hertz simulat la nivel digital ar avea nevoie de cel puțin un gigabit de informații. Daca multiplicam cu zece mii de Hertzi, care sunt utilizati în mod tradițional în terapie, ar necesita zece terabytes sau aproximativ șase calculatoare, PC-uri moderne, încărcate la branhii, să-l egaleze digital. Nu este imposibil, dar este mult mai mult decât este posibil sau accesibil in stadiul actual al tehnologiei de programare digitale.

Ar putea dispozitivul Rife sa vindece cancerul ?

Mulți adepți și cercetători ai Dr. Rife au afirmat că, în 1934, a fost realizat un experiment cu ajutorul aparatului Rife de a vindeca cancerul. In acest experiment, 16 de pacienți cu cancer au fost tratati cu aparatul Rife. După aproximativ patru luni de la începerea tratamentului, toți au fost vindecati de cancer. Acesta este de obicei raportat de către o comisie profesionala de medici patologi care au înregistrat și observat acest experiment și s-a constatat că nu a fost o farsă.

Când Dr. Royal Rife a folosit mașina lui originală de vindecare prin frecvență spre a vindeca cancerul sau ucide un microorganism dăunător, el a folosit mai multe frecvențe diferite. De exemplu, dacă aparatul său generează o frecvență principala, acesta generează, de asemenea, multe alte sub-frecvențe ( in electronica se numesc armonici,n.a.) care lucreaza impreuna pentru a distruge microorganismele. Cele mai multe așa-numitele mașini Rife moderne nu au această caracteristică.

Exista dispozitive Rife real disponibile ?

Mașina Rife originală nu mai este disponibila, deoarece anumite părți ale mașinii sunt învechite și foarte greu de găsit. Cu toate acestea, unele companii private au fost capabile de a crea o versiune mai mică și mai convenabila a ei. Una dintre aceste companii este http://jwlabs.com/about-jwlabs/welcome-to-jwlabs/ . În ceea ce priveste mașina Dr. Rife - Beam Ray, unii oameni de stiinta au fost capabili să o recreeze. O mașină Rife bine conceputa va genera o frecvență principală, împreună cu multe alte sub-frecvențe pentru a vindeca corpul. Se utilizeaza, de asemenea, puterea armonicilor, rezonanța și undele logaritmice.

De ce dispozitivele Rife nu vor fi produse niciodata in masa ?

Dr. Rife nu a avut într-adevăr o șansă de a produce în masă masina lui originală , pentru că anumite grupuri puternice de oameni de afaceri și corporații au luat măsuri pentru a-i distruge credibilitatea. Unele dintre ele, de asemenea, l-au amenințat și au încercat să-l distrugă financiar. În cele din urmă, el a murit înainte de a putea răspândi tehnologia sa de vindecare lumii.

Un dispozitiv care are potentialul de a vindeca zeci, dacă nu sute de boli și condițiile de sănătate (de exemplu, cancer, SIDA, boala Lyme, dureri musculare și articulare, artrita, bolile de piele, boala Morgellons, etc.) este o amenințare pentru industria medicala convenționala si acesta este si motivul pentru care l-au atacat.

Video cu generarea anumitor frecvente care ucid microorganismele aici : http://www.youtube.com/watch?v=rvU9JrWycFI

Energia este elementul de bază a tot ceea ce exista în Univers. Fără energie, nu va fi nici viață pentru că viața are nevoie de energie pentru a alimenta existența sa. Energia care a creat matricea noastră in timp și Universul are o abilitate unica, care îi permite să aibă expresie infinita. Această expresie infinită se realizează prin utilizarea de frecvențelor.

Frecventa joacă un rol important în crearea realității noastre fizice, pentru că frecvența permite energiei să se exprime în orice formă, inclusiv molecule, atomi, planete, stele, viața biologică și chiar boli. Pentru a fi mai specific, fiecare lucru biologic sau non-biologic are o semnătură unică de energie care vibrează la anumite frecvențe. Înțelegerea modului în care funcționează frecvența energiei, este important pentru bunăstarea voastră, pentru că atunci când frecvența energiei ( sau mai bine spus nivelul de vibratie ) este redus, esti mai vulnerabil la boli.

Mai jos este un extras din http://justalist.blogspot.com/2008/03/vibrational-frequency-list.html  despre cum frecvența energetică sau nivelul de vibratie, joacă un rol important pentru sănătatea ta și modul în care poate fi folosit pentru a te vindeca de boli.


     În 1992, Bruce Tainio de la Tainio Technology, o divizie independenta de la Universitatea de Stat din Est , Chenney - Washington, a construit primul monitor de frecvență din lume. Tainio a stabilit că frecvența medie a corpului uman in timpul zilei este intre 62-68 Hz. O frecvență a unui corp sănătos este de 62-72 Hz. Când frecvența scade, sistemul imunitar este compromis. Sa vedem rezultatele :
    
           Corpul uman
·       
     Frecventa creierului geniu   80 - 82 MHz
·        Gama de frecventa a creierului   72 - 90 MHz
·        Frecventa normala a creierului   72 MHz
·        Corpul uman  62 – 78 MHz
·        Corpul uman de la gat in sus  72 – 78 MHz
·        Corpul uman de la gat in jos  60 – 68 MHz ; glandele paratitoide 62 – 68 MHz
·        Glanda timus  65 – 68 MHz
·        Inima  67 – 70 MHz
·        Plamanii  58 – 65 MHz
·        Ficatul  55 – 60 MHz
·        Pancreas  60 – 80 MHz
·        Raceala si gripa porneste de la 57 – 60 MHz
·        Boala incepe de la 58 MHz
·        Superinfectia candida incepe de la 55 MHz
·        Receptiv la virusul Epstein Barr  de la 52 MHz
·        Receptiv la cancer incepand de la  42 MHz
·        Moartea incepe sa se instaleze de la 25 MHzTeoretic, dacă sunteți în stare să vă păstrati frecvența corpului mai sus 62 MHz, ar trebui să nu vă faceți griji cu privire la boli. Pentru a preveni scaderea frecvenței corpului la niveluri mai mici, evita consumul de fast - food, conserve și alimente procesate. De asemenea, practica meditatia odată pe zi, deoarece meditația creste nivelul propriu de vibratie.

Ideea de a folosi anumite frecvențe pentru a vindeca boli nu este nimic nou. De fapt, această metodă a fost pusă în practică de către anumiti oamenii de stiinta de la inceputul anilor 1900. Dar interesele corporatiilor farmaceurice Big Farma, cum sunt cunoscute a inabusit in fasa orice tentativa de a vindeca ieftin si rapid oamenii.

Sunt sigur ca in curand, asa cum in prezent a fost pus deja pe internet QEG , Generatorul de Energie Cuantica care produce energie libera de cca. 10 KW, in mod gratuit, si aceste dispozitive de vindecare vor urma acelasi curs. Anul acesta vom scapa de sclavie !!

Asa sa fie !
       
    sursa : http://energyfanatics.com/               
       
               Drum drept spre Lumina !

6 comentarii:

 1. Sunt impresionata! Multumesc pentru ceea ce ati dezvaluit aici. am cautat despre frecventa corpului uman si am gasit ceea ce ati scris. Nu stiu fizica, desi mi-ar placea mult sa inteleg ce inseamna frecventa si cum functiona efectiv acest Beam Ray. Ma puteti orienta? Am ajuns la ceea ce ati scris de aici: http://vimeo.com/26025252

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cum functioneaza aceste aparate, cred ca foarte putini stiu, in mod sigur cei ce le construiesc. Cred ca ele sunt folosite intr-un mediu foarte restrans in prezent. In articol se subliniaza ca nu vor fi produse in masa. Tehnologii exista pentru eradicarea tuturor bolilor si in mod rapid, dar deocamdata ne aflam in aceasta pozitie din prezent. este chestiune de timp pana cand ele vor fi eliberate si folosite in masa, dar depinde de inlaturarea celor malefici care conduc inca planeta si in afara de asta, trebuie si TREZIREA oamenilor. Bolile ne sunt date ca sa ne trezim si sa evoluam spiritual. Fara efort propriu nimeni nu va veni sa ne salveze. Daca aceste tehnologii nu ne sunt inca accesibile, se datoreaza majoritatii care se complac in ignoranta si materialism. Inseamna ca inca nu meritam aceste vindecari miraculoase in masa....
   Numai bine !

   Ștergere
 2. D-le Marius ,Tainio vorbea de Hertzi nu de MEGAHerti!!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. cat costa si de unde putem cumpara unu

  RăspundețiȘtergere
 4. Este de inteles de ce nici de acum intro mie de ani nu vor aparea aceste aparate.

  RăspundețiȘtergere
 5. Aceste aparate se pot achiziționa strict comanda pe net on line cu plata prin paypal. Pretul diferă în funcție de cît de complex îl comandam.eu folosesc aceste generatoare si sunt perfect mulțumit.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.