miercuri, 2 aprilie 2014

Drumul spre teoria ROOTADrumul spre teoria Roota postulează că există un grup de oameni din Statele Unite, precum și din întreaga lume, care lucreaza pentru a elimina și a distruge puterile financiar-bancare, care au controlat în secret toate aspectele vieții noastre de sute de ani. Ideea originală a acestui grup a izvorât din mintea lui Alan Greenspan care este implicat in invadarea piețelor cu programe de calculator pe care le-a inventat în anii 1960. Articolele originale pot fi găsite aici:       http://www.roadtoroota.com/public/120.cfm   

Alan Greenspan a învățat de la fostul președintele al Rezervei Federale și mentor Arthur Burns cum cartelul bancar a furat sistemul monetar global de la oameni. Această cunoaștere a fost obsesia lui pe tot parcursul vieții și le-a conceput în cele din urmă o cale de întoarcere la etalonul-aur si orchestrarea distrugerii în curs a sistemului de bani discreționar.
 Iata ce afirma Alan Greenspan : ,,Totul a inceput ca un hobby, s-a transformat intr-o obsesie si acum este o lupta pentru libertatea tarii mele”.

Următoarele concepte sunt pilonii de sprijin în drumul spre Teoria Roota și odată ce ați înțeles aceste concepte cat de putin, veți înțelege ce se întâmplă în jurul vostru ca lumea pe care o știati se prăbușește pentru a fi înlocuita cu un sistem nou mai bun.

Componentele cheie ale drumului spre Teoria ROOTA
1.     Toate piețele au fost 100% controlate de programe de calculator din anii 1970, în scopul de a conduce și controla prețurile, prelungind astfel sistemul monetar discreționar ( termenul folosit in engleza este fiat ).
2.     O clică puternica a elitei a preluat acest proces de manipulare a pieței și l-au folosit pentru a îmbunătăți propriile lor profituri în timp ce pretindeau ca deservesc interesele națiunii lor.
3.     La începutul anilor 1900 Statele Unite ale Americii s-au angajat într-o politică secreta de a ascunde toate propriile resurse naturale și exploata restul lumii, până cand deficitul de resurse a fost pe deplin recunoscut.
4.     In scopul de a sprijini sistemul economic american bazat pe petro-dolar, elita planetara a ascuns si chiar suprimat cu violenta noile tehnologii energetice de care ar fi putut beneficia populatia lumii precum si mediul.
5.     Din momentul 11 septembrie 2001 exista un grup de oameni si de guverne care au decis ,,ce-i de ajuns este deajuns” si actioneaza de a scoate cabala bancara din sediul de putere.


Distrugerea planificată a sistemului monetar discreționar este tipul de "distrugere creativă", eveniment care va forța punerea în aplicare a unui nou standard de aur în Statele Unite.
Adevărata întrebare este acum ce se va întâmpla în viitor? Vom fi aruncati într-o depresie adâncă și întunecată, cu nici o speranță pentru generațiile viitoare sau vom supravietui si chiar prospera dupa ce iesim din această tranziție?
Alan Greenspan sune ca ,, …nu se teme de oamenii bogati( gen Rothschild sau Rockefeller) si nici de Complexul Militar Industrial…si va gasi o modalitate de a introduce standardul –aur”.  

Ce ar trebui facut pentru a-i inlatura pe cei bogati ( in viziunea lui Greenspan)

1.     Distrugerea unitatii bancare – 800 trilioane $ din instrumente financiare derivate lipsite de valoare au pus stabilitatea bancara in insolventa…ei pur si simplu nu au declarat inca. Greenspan a fost un sustinator al instrumentelor financiare derivate si al celor nereglementate. El i-a lasat sa semene semintele propriei distrugeri. Greenspan a promovat derivate nereglementate si credite ipotecare riscante cunoscand lacomia oamenilor bogati, destabilizand astfel lumea lor financiara.
2.     Distrugerea sistemului monetar fiat - În scopul de a "salva băncile" Federal Reserve a inundat sistemul de la punctul în care dolarul american va deveni lipsit de valoare. FED a facut abuz de imprimare a monedei americane. Aceasta este o parte a planului. Ei vor să arate ca și cum nimeni nu a avut nici un control asupra distrugerii globale a sistemului financiar.
3.     Sistemul ,,Complete buy-in” de catre public – Un nou sistem monetar necesita un ,,complete buy-in” de catre oamenii din intreaga lume. Un colaps al sistemului bancar, în care cei bogați și cei săraci își pierd averile lor întregi, ar realiza cu siguranta o schimbare de atitudine față de sistemul nostru monetar. Din nou ... distrugere creatoare.
4.     Avertiza cabala bancara de a renunta sau altceva…11 septembrie, Kennedy, Primul Razboi Mondial, Al Doilea Razboi Mondial, Coreea, Vietnam …si totul revine la oamenii bogati. Acum suntem siguri de un lucru, adevarul iese la iveala mai repede decat ei pot controla asta si aceste secrete mari sunt greu de ascuns chiar si pentru ei.
5.     Scoateti acolitii corporatiilor din Guvern – E greu sa demasti cati din administratiile SUA au fost marionete corporatiste dar in acelasi timp acest lucru este cat se poate de evident ( este general valabil - priviti in Romania insistenta primului ministru si al presedintelui de a vinde terenul arabil, de a concesiona pe 50 de ani 70% din suprafata tarii pentru extragerea gazelor de sist de catre Chevron, Rosia Montana, etc.). Bush, Cheney si Rice isi vor primi ceea ce merita cand va sosi timpul si cartile finale sunt jucate.
6.     Pregatiti-va pentru o noua moneda
7.     Noul sistem monetar - Desigur, un sistem monetar bazat pe aur și argint ar fi acceptabil, dar există și altele pe care Fed Boston le-a cercetat. Este un sistem bazat pe teren propus de nimeni altul decât tatăl fondator Benjamin Franklin.
8.     Marea Egalizare - Greenspan afirmă că cea mai mare problemă a oricărui sistem monetar pe coperta din spate a cărții sale este "preocuparea cronica asupra justei distribuiri a recompenselor sale". Aceasta este esența unui sistem economic onest. De ce cei bogați obțin mai multe resurse decât cei săraci? Cine a făcut ca bancherii sa decida modul în care comorile noastre globale se distribuie? Averi se vor pierde, dar distrugerea sistemului monetar va aduce un câmp de manifestare mult mai mare și va șterge zeci de ani de alocare greșită.

Ce ne sfatuieste Greenspan sa facem in urmatoarea perioada

1.     Milionarul va fi rege. Pastrati-va banii in afara sistemului bancar.
2.     Aurul poate creste mai mult de 60.000/oz la primul foc…peste noapte.
3.     Argintul poate creste mult mai mult si mai repede datorita componentelor sale monetare si industriale.
4.     Bancile vor tipari bani pentru a cumpara aur.
5.     Vanzatorii vor disparea la orice pret.
6.     Comex, LME, GLD, SLV etc. toate implicit și inventarele de metal vor rămâne în țările în care sunt în prezent.
7.     Asteptati-va sa pierdeti tot ce detineti in banca.
8.     Se asteapta ca fiecare tara sa nationalizeze minele de aur si de argint…fara exceptie (eu cred ca exista o mare exceptie pe toata planeta – ROMANIA – care instraineaza pe o redeventa de 3-4 % aurul de la Rosia Montana, minereu cu o concentratie de peste 80% aur, cel mai pur din lume ! n.a.)
9.     Tine de casa sau ipoteca ta ( nu mai plati nimic decat dupa colaps )- eu adaug impozitele, nu mai platiti nimic !
10.                         Stai aproape de casa in urmatoarele luni.
11.                         Sa aveti un plan in cazul in care sistemul se prabuseste ( cereti asta si rudelor si prietenilor ) – eu am tot scris in postarile mele, mai ales in cele despre Eveniment…
12.                         Sa aveti suficient cash-numerar, sa va ajunga cateva luni.
13.                         Sa aveti suficienta mancare si apa pentru cateva luni.
14.                         Asigura-ti siguranta familiei prin mijloace proprii, in caz de tulburari civile.

Concluzia este clara in favoarea celui mai pozitiv scenariu. Acum suntem in acest punct care va schimba totul, iar mai departe totul se va desfasura sub alte auspicii. Probabil si constiinta maselor se va trezi in mod accelerat cand vor fi palpabile aceste schimbari financiare in bine.

1.     Colapsul sistemului monetar fiat ( discretionar )va fi totală și completa si va egaliza terenul de joc între "cei care au" și "cei care nu au”.
2.     Toate datoriile pe hartie sau electronice si activele se vor evapora odata cu prăbușirea sistemului de monedă fiduciară ( discretionara ).
3.     Cei care au comis crimele financiare scandaloase si monstruoase, fie ca sunt persoane fizice sau juridice, vor fi vanati si judecati.
4.     SUA va emite o nouă monedă sustinuta de aur, iar la nivel național, va aloca fonduri în funcție de plățile viitoare a asigurărilor sociale datorate.
5.     SUA va aloca o mare parte din noii bani sustinuti de aur pentru a sprijini finanțarea de școli, poliție, sănătate, infrastructură și alte necesități pentru o societate pe deplin funcțională.
6.     Globalizarea se va încheia până la sau odata cu prăbușirea structurii derivate din acest sistem financiar și toate țările vor elimina comerțul global concentrându-se pe propria productie sil comerțul intern.
7.     Toate trupele americane de peste mări vor reveni acasă pentru a proteja frontierele și pentru a asigura siguranța cetățenilor noștri.
8.     Populatia Statelor Unite va fi folosita pe deplin in munca, pentru a înlocui toate producția de peste mări pierduta prin inversarea globalizării.
9.     Statele Unite vor exploata vastele sale resurse naturale, care au fost ascunse de ani în Parcurile Nationale, baze militare și sit-urile considerate "sensibile ecologic".

10.                         O gamă largă de noi tehnologii energetice vor fi dezvăluite, deoarece nu va mai fi nevoie de "standardul petrolului", care a sprijinit dolarul american pentru ultimii 50 de ani.
11.                        Punerea în aplicare a noului sistem monetar ne va introduce într-o nouă si glorioasa "Epoca de Aur", in care lumea va îmbrățișa după ani stiintele avansate alaturi de cele spirituale, intr-un confort material abundent si fara griji.
Suntem intr-un moment cu adevărat important în istoria rasei umane. Dupa tranziția completă nu este nevoie să desfiintam sistemul de piață liberă. Sincer, un adevărat sistem de "piață liberă", nu a existat niciodată datorita fraudarii acesteia in mod continuu in ultimii 100 de ani de catre aceasta caracatita financiara malefica si discretionara.

Vom fi din nou liberi, Constitutiile tuturor statelor vor fi regandite si puse cu adevarat in aplicare, in favoarea oamenilor si mediului.
 Sa speram ca aceasta schimbare se va face cat mai pasnic posibil !
             
        sursa : http://www.roadtoroota.com/                       
  
Aveti grija de voi si familiile voastre, fiti calmi orice s-ar intampla, folositi-va intuitia si inteligenta precum si energiile interioare pentru a iesi dintr-o anumita situatie si fiti increzatori ca vom iesi cu bine din acest final 3D. Nu mai participati la mentinerea acestui sistem muribund, atat prin atasamente, prejudecati si obisnuinte cat si financiar.

Poate se va intampla luna asta …..fiti pe faza, nu mai dau termene pentru ca oamenii spun repede cu repros ..,, ei vezi , iar nu sa-ntamplat..!! " Parca ar fi din cauza cuiva anume. Toti suntem de vina, nivelul de constiinta atins inca nu este in rezonanta cu universul...., marea masa inca doarme sau le place , poate sistemul asta, sa munceasca sa plateasca facturi si viata de huzur a politicienilor....
               
                  Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.