marți, 22 aprilie 2014

Cabala divizata - in imposibilitate de a actiona in ciuda termenului limita                                                                                          Benjamin Fulford – 21 aprilie 2014
                                                                                                                                         
Acum este clar că cabala, care a condus Occidentul este în dezordine și nu este în măsură să acționeze, în ciuda termenului limită foarte real de predare care le-a fost dat. Brokerii de putere europeni, cum ar fi Papa si Regina sprijina pacea mondială și o campanie pentru a pune capăt sărăciei și a opri distrugerea mediului înconjurător. Cu toate acestea, Rockefeller, Bush și alți oligarhi americani acționează ca un cerb hipnotizat de farurile unei masini, nu pot sau nu doresc să ia măsuri. Același lucru poate fi spus de șefii agentiilor si de la Pentagon.


Nu exista nici o îndoială despre asta, Statele Unite ale Americii au degenerat într-o națiune necinstita condusa de gangsteri care se inchina lui Satan și este gaura neagra din care apare cea mai mare mizerie lumii.

Scoaterea imaginii publice a oligarhiei SUA, Barack Hussein Obama, ridică întrebarea "cu ce vrei sa-l inlocuiasca ?" În cazul în care șefii complexului militar industrial nu acționează cu un plan unitar, răspunsul este probabil ca va fie haos, turbulențe și, eventual, chiar un război civil în SUA.

Cea mai mare speranță se află acum in guvernele statelor care acum au cele necesare, 2/3 sprijin pentru a cere o conferință de a rescrie Constituția Statelor Unite ale Americii  http://www.foxnews.com/politics/2014/04/02/rare-option-forcing-congress-to-meet-change-constitution-gains-momentum/

Această conferință ar putea fi folosita ca mijloc de a crea un guvern interimar cu puterea de a curăța mizeria care exista în Washington DC .

De asemenea, discuții cu diferite facțiuni din cadrul complexului militar industrial din SUA dezvăluie o cantitate surprinzătoare de bun-acord cu privire la aspecte cheie. Problema pare a fi una dintre ego și instituții rivale care se luptă pentru putere, mai degrabă decât un dezacord asupra a ceea ce trebuie făcut.

Aici sunt unele dintre principalele puncte cu care toată lumea este de acord :
1.     Ar trebui să existe un jubileu; o dată pe anularea tuturor datoriilor publice și private. Acest lucru va termina imediat depresia în curs de desfășurare din SUA.
2.     Trebuie să existe o redistribuire a activelor. Cele mai multe companii din topul Fortune 500 sunt controlate de către cele șapte familii care stau la Federal Reserve Board. Dreptul de proprietate concentrat este ascuns de fundații și de contabilitate obscura. Aceste familii, in cea mai mare parte nu au creat companiile pe care le dețin, mai degrabă le-au dobândit prin crimă și furt. Aceste active trebuie să fie redistribuite sau puse într-un fond public și gestionate în numele poporului american.
3.     Congresul, Senatul, Curtea Supremă de Justiție și Casa Albă în Washington DC, nu sunt nimic mai mult decât o echipă puternic mituita care acționează și trebuiesc să fie înlocuite. Cordonul ombilical care le leaga este banii și politica si trebuie să fie tăiat.
4.     Odată ce Washingtonul este curățat, guvernul trebuie să înceapă să emită monedă în locul Federal Reserve Board cu capital integral privat.
5.     Monopolurile mass-media trebuie să fie rupte și poporului american trebuie să-i fie spusa adevărata lui istorie.

Acesta este consensul larg care poate fi găsit în interiorul Statelor Unite, în special în interiorul agențiilor militare, precum și în cele mai multe guverne ale statelor. Statele Unite ale Americii este gata să devină încă o dată o națiune independentă.

Văzuta din afara, Statele Unite are totuși o imagine foarte diferită. Mai întâi de toate, în timp ce europenii și americanii constituie aproximativ o cincime din populația lumii, ei controlează patru din cele cinci veto în Consiliul de Securitate al Organizației Națiunilor Unite. Acest lucru înseamnă că ONU este încă un instrument european de control colonial. Si trebuie să se schimbe.

Un alt lucru care trebuie sa se schimbe este arhitectura financiara globala. În cazul în care Republica Statelor Unite ale Americii este restaurată și emite propria monedă, apoi o nouă instituție trebuie să fie configurata pentru a gestiona piata internationala și dolarul american.

Banca Mondială și FMI nu sunt doar un loc de muncă și nu există nici un semn ca vreodata europenii și americanii vor renunta la controlul asupra acestor instituții. Chiar structura de vot reformat planificat pentru FMI (și blocat de către SUA după cum s-a menționat saptamana trecuta) ar lăsa europenii responsabili.

Din acest motiv, există negocieri pentru a se înființa o constituție cu totul noua, care ar face FMI și Banca Mondială în mare măsură irelevante. Acest lucru nu se va întâmpla peste noapte, deoarece noi sisteme și rețele de calculatoare trebuie să fie înființate independente de SUA, care a dominat și spart complet SWIFT, sistemul de plăți internațional. Aici europenii, rușii, exportatorii de petrol din Orientul Mijlociu și chinezii sunt de acord. Aceasta va dura cativa ani pentru a le construi, deci nu va asteptati la o schimbare bruscă în acest domeniu. Cu toate acestea, primul pas important, pentru ca Europa să plătească pentru gazul rusesc în euro în loc de dolari SUA, este deja în lucrări.

Dacă va părăsi guvernul corporativ al SUA , Barack Obama (sau oricare ar fi numele lui este) extrem de izolat.

Poate că este motivul pentru care Obama viziteaza coloniile asiatice americane din Japonia, Coreea de Sud, Filipine și Malaezia în această săptămână, pentru a încerca să stoarcă niște bani pentru a slava guvernul corporatist american de la colaps.

Agenția japoneză de poliție a trimis pe cineva să viziteze WDS ( Societatea Dragonul Alb ) să întrebe despre vizita lui Obama. S-a spus poliției ca ar trebui să-l aresteze pe Obama, acesta fiind acuzat de crimă în masă și frauda la fel de repede cum a pus piciorul in tara. Si ca sclav occidental, prim-ministrul Abe ar trebui să fie, de asemenea, arestat pentru furtul alegerilor și acceptarea mitei de la străini pentru a-și trăda țara sa. Agențiile si bazele militare americane din Japonia ar fi eroii rasei umane, dacă acestea ar fi de acord sa ajute poliția japoneză in a face arestările.

În cazul în care japonezii și flota a 7-a a SUA nu au curajul de a face acest pas, atunci, probabil malaezienii o vor face.

Arestarea lui Obama ar fi de declanșarea evenimentelor care va aduce pacea mondială și ar accelera mult schimbările pozitive care au loc pe această planetă. Cu toate acestea, este, probabil, o iluzie.

În schimb, în conformitate cu o sursă CIA din Asia, Abe și Obama vor prezida unele provocări și incidente care vizează declansarea unor tensiuni în Asia de Est. "Obama vrea să înceapă o noua Ucraina în regiune ".

Referindu-se la Ucraina, loja P2 a trimis acestui scriitor ( Ben Fulford ) un clip video cu un șef de poliție care a fost decapitat în estul Ucrainei. Aceasta este aceeași armată satanica de mercenari care a efectuat atrocități în Irak și Siria. Fiți siguri, aceste gunoaie sunt vânați în mod sistematic și sacrificati.

Șeful CIA a vizitat Ucraina recent, din cauza celor 20 de "Greystone" (Blackwater, Xe, Academi) ucigașii săi care au dispărut recent. Ei vor continua să "dispară" până când acesti criminali vor dispare.

Există, de asemenea, dovezi ca un mare contra-atac împotriva cabalei a început în Asia. Roiul de cutremure care au lovit Noua Guinee au loc într-o zonă cunoscută pentru a găzdui o bază de submarine nazista.

De asemenea, în China, peste 1000 de oficiali legati de cabala au fost executati de cand Xi Jinping a venit la putere, potrivit unui oficial al guvernului chinez.

În cele din urmă, pentru a încheia, un post TV japonez a stabilit de a difuza un documentar despre adevarul 9/11, în ,,prime time” în timp ce Obama viziteaza tara. Cu toate acestea, producătorii au spus ca "timpul nu a fost încă copt."

Noi trebuie să ținem focul nostru aprins până când vom putea vedea albul ochilor lor. 

Nu există nici un sens în a merge pe jumătate armat. Când Dragonul Alb se mișcă, forta lui trebuie să fie absoluta și copleșitoare.

        Sursa : http://hipknowsys.blogspot.ro/


             Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.