vineri, 11 aprilie 2014

Adevarul despre companiile farmaceutice – cum ne-au inselat ele si conspiratia cancerului
In articolele mele precedente am mentionat de multe ori, ca tot ceea ce inseamna activitatea si proiectele de productie pe termen lung ale companiilor farmaceutice au ca scop reducerea populatiei, adica cresterea imbolnavirii populatiei si a mortalitatii, inclusiv infantile.
Absolventi ai multor institutii de invatamant de elita au fost racolati in societatea secreta ,,Skull and Bones” si apoi ei activeaza in medicina, guvern si-n diverse sectoare ale industriei indeplinind agenda cabalei. J.F.Kennedy ne avertiza despre aceasta : ,,…ei sunt nemilosi si brutali..”.

Rasfoind ,,Protocoalele Inteleptilor Sionului” se ,,recomanda” utilizarea violentei asupra populatiei ca o necesitate, astfel incat populatia sa inteleaga si sa raspunda precum se doreste. Suntem tradati peste tot, in aer ( chemtrails), in apa ( fluorurarea sau impurificarea ei ), hrana ( chimizarea si distrugerea enzimelor vii), iar acum siguranta sau proiectarea subiectiva a medicamentelor.

Este nevoie de oameni bolnavi pentru a creste profitul companiilor farmaceutice occidentale si clinicilor private, este nevoie de razboi si conflicte pentru a creste profitul companiilor din industria de armament, avem nevoie de crime si violenta civica pentru a tine populatia intr-o continua stare de frica, teama si stress, avem nevoie de somaj pentru ca oamenii sa umble ca disperatii dupa un loc de munca prost platit si stresant ca nu cumva sa aiba timp de cautari spirituale si descoperirea propriei fiinte.
Profiturile combinate pentru cele zece companii farmaceutice din topul Fortune 500, de 35,9 miliarde de dolari, a fost mai mare decat profitul celor 490 de intreprinderi puse impreuna de 33,7 miliarde de dolari, in 2002. In ultimele doua decenii companiile farmaceutice s-au departat mult de obiectivul de a produce medicamente utile oamenilor. Acum nu sunt altceva decat o masina de marketing pentru a vinde medicamente pentru beneficii dubioase, folosind bogatia si puterea lor pentru a coopta sau corupe orice institutie care le-ar sta in cale din mediul politic, guvernamental, centre universitare medicale si profesiei medicale in sine.

Comercializarea si coruptia in cercetarea clinica a inceput odata cu alegerea presedintelui Ronald Reagan din 1980. Un nou set de legi a fost dat care au incurajat si permis universitatilor si intreprinderilor mici la descoperiri si brevete de cercetare sponsorizate de Institutul National de Sanatate. Cercetarea platita de catre public pentru a servi publicul a devenit instantaneu un bun privat si vandabil – unul care produce si vinde medicamente de 200 miliarde de dolari anual ..!!!

Aceasta cercetare si productie a avut efecte speciale. Astfel rezultatele clinice negative la primele implementari asupra subiectilor sunt fie denaturate fie anulate sub presiunea sau uneori amenintarea cercetatorilor, ori chiar a institutelor in sine prin taierea fondurilor. De aici putem merge mai departe la mituirea autoritatii medicale a oricarui stat de pe planeta pentru distributia in masa a produselor lor care nu sunt altceva decat moarte in masa.

In ultimul timp patrunderea industriei farmaceutice in mediile universitare medicale a fost tot mai mare, chiar din anii primari ai studentilor eminenti, oferindu-le burse sau alte beneficii materiale sau profesionale, pentru a-si pregati din timp cadrele care sa duca mai departe politica lor de exterminare a populatiei globului in mod pervers si ascuns. Ca ei isi dau sau nu seama de asta, prea putin conteaza, daca au intrat in sistem nu mai au scapare. Ori discreditati si condamnati la o viata austera, ori morti prin sinucidere, sau accident rutier.

Aceleași companii, de asemenea, petrec foarte mult pentru a face lobby guvernelor. În conformitate cu Angell, cercetarea farmaceutica si producatorii Americii, asociații profesionale din industria farmaceutica din SUA au "cel mai mare lobby de la Washington", care în 2002 au angajat 675 grupuri de interese (inclusiv 26 de foști membri ai Congresului), la un cost de mai mult de 91 milioane dolari. Rezultatul a fost o creștere peste medie a profiturilor întreprinderilor în timpul administrațiilor atât republicane cat si democrate.

Marile companii farmaceutice au ,,o iesire meschina” fata de cercetarea inovatoare. Acestea cumpara descoperiri care ies pe portile institutelor stiintifice si universitati, acordand finantare prin agentii din fonduri publice, iar apoi sunt cele care beneficiaza de producerea si vanzarea noului medicament.
In esenta companiile Big Farma sunt companii de productie si comercializare in masa a produselor farmaceutice.

Solutiile pentru aceasta situatie ar fi : controlul medicamentelor in prima faza, reabilitarea FDA( Agentia Federala a Alimentelor si Medicamentelor, n.a.), supravegherea cercetarii clinicilor Big Farma, reducerea abuzurilor privind obtinerea patentelor, scoaterea Big Farma din invatamantul medical, situatiile financiare ale companiilor sa fie transparente, astfel incat sa se vada clar costurile de cercetare fata de cele de marketing, impunerea controlului preturilor si liniilor directoare.
Tentaculele corporatiste sunt asa de mult impletite in modul nostru de a fi si-n constiinta oamenilor, incat este foarte greu se schimbi ceva pe ici pe colo. Trebuie totul ras, desfiintat si luata alta cale.

Daca tu sau cineva drag este diagnosticat cu cancer, este în interesul dumneavoastră să luati în considerare un al doilea aviz, departe de curentul principal al industriei de cancer. Oncologii vor insista și chiar cer acceptarea imediată a chirurgiei, radioterapiei si / sau chimioterapie. Ei te vor speria mai mult decât esti deja, cu tot felul de povești de groază și chiar vă amenință cu a nu fi de acord cu alte terapii sau sfaturi decat cu opinia avizata de catre industria cancerului. Acest lucru se datorează faptului că ei știu sau au auzit ca exista alternative la tratamentul lor foarte scump, toxic care, în cele mai multe cazuri distruge sănătatea și reduce durata de viață.

Luați în considerare această declarație scrisă de fostul presedinte al American Chemical Society, Alan C. Nixon: "Este de neînțeles pentru mine cum medicii pot ignora dovezi clare că chimioterapia face mult mai mult rau decat bine."
,,Sondaje și chestionare arată că trei medici din patru (75 la sută) ar refuza chimioterapia pentru ei înșiși, din cauza ineficacității sale împotriva bolii și efectele sale devastatoare asupra întregului organism uman " afirmă Dr. Tullio Simoncini, medic oncolog din Roma, care foloseste bicarbonat de sodiu ( s-a vrut interzicerea comercializarii lui in Romania de catre UE ,n.a.) în loc de chimioterapie pentru rata sa mare de vindecare a cancerului.

Dr. Simoncini folosește adesea tehnici chirurgicale pentru a insera cateterul care se aplică în mod direct cu o combinație de bicarbonat de sodiu cu glucoză zonei afectate. Aceasta este operația. Glucoza este momeala pentru ca celulele canceroase sa se deschida larg pentru mediul foarte alcalin dat de bicarbonatul de sodiu. Acest efect de alcalinizare extremă brusca inundă celulele canceroase cu oxigen și le ucide lasand in acelasi timp celulele sanatoase intacte.

Cu zeci de ani în urmă, laureat al Premiului Nobel, Otto Warburg a descoperit ca celulele canceroase supravietuiesc datorita fermentilor de glucoza, dar mor cu oxigen. Desigur, descoperirea lui Warburg nu este parte a formării unității medicale, deoarece el nu era medic. In tratamentul cancerului trebuie exclus definitiv din alimentatie zaharul si carnea precum tot ce este toxic, acidulat, prelucrat industrial. Ori formarea medicilor oncologi nu integreaza si nutritia sanatoasa pacientilor.

După aproape un secol de dominatie a industriei de cancer și mai multe decenii dupa declararea razboiului impotriva cancerului, in ce postura ne aflam? Miliarde de dolari și ani de cercetare al companiilor farmaceutice au dus la a face cancerul mai raspandit ca oricand in istoria omenirii si pacienti carora le este grabita moartea !

S-a dezvoltat  o adevarata industrie in jurul acestei boli. Miliarde de dolari cheltuiti din veniturile publice pentru angajatii companiilor farmaceutice, clinicilor de stat si private, producatorii de echipamente si aparatura medicala, spitale si medici. Si cu toate acestea nu exista vindecare in masa pentru cancer. In schimb vindecarile prin terapii alternative eficiente si cu preturi minime sunt barfite, suprimate si dezaprobate de catre institutiile publice de sanatate si de catre mass-media care beneficiaza de veniturile din publicitate al mafiei medicale.


John D. Rockefeller a finanțat creșterea și dominația medicinei alopate față de toate celelalte forme. El a fost preocupat de asta cu mizele sale uriașe financiare în petrol ( multe produse farmaceutice sunt bazate pe petrol ) și industria farmaceutică, mai degrabă decât de sănătatea publică. La urma urmei, John D. Rockefeller a spus odată, "Concurența este un păcat." În mod ironic, el a folosit homeopatia exclusiv pentru sine și familia sa.

Alternative

Aceste afirmatii nu sunt un act de acuzare completă a tuturor din medicina alopata. Și alopata ar fi prima alegere pentru un picior rupt, sau atunci când este vorba de leziuni externe sau traumatisme interne bruște. Dar terapiile holistice naturale sunt mai potrivite pentru vindecarea bolilor, acestea nu au efecte secundare si actioneaza asupra cauzei bolii.

Cand vine vorba de a vindeca boli sau de îmbunătățirea stării de sănătate in masă, sistemele medicale sunt dogmatice si nu va permite nici o altă perspectivă. Există un efort concertat de ceea ce a fost numit Mafia Medicala pentru a elimina toate celelalte căi de atac care s-au dovedit extrem de eficiente împotriva bolilor, în special a cancerului.

Industria cancerului suprima dovezi copleșitoare empirice și de laborator de tratamente alternative, naturale. Apoi, ei mint despre toate astea. Ca exemplu evidentele bicarbonatului de sodiu si alimentatia Raw Vegana.

Percepția publică comuna este că curele naturale alternative sunt escrocherie, și numai Big Pharma și administratorii AMA de otrăvuri Big Pharma vă poate ajuta dacă aveți cancer. Se pare că există o combinație de factori implicați în această duplicitate. Factorii majori dintre ele sunt lăcomia și ignoranța voită, pe care majoritatea oncologilor o folosesc pentru a-si proteja licențele și cariera lor.

Daca un medic incearca din credinta proprie si tratamente alternative pe care le recomanda pacientilor, risca sa fie aruncat afara din sistem, marginalizat si defaimat public.

Toti bolnavii de cancer ar trebui sa uite de tratamentul alopat si sa aiba in vedere urmatoarele :

Dieta – strict vegetariana cu sucuri de legume si fructe si totul cat mai proaspat si natural.
Stilul de viata – cat mai echilibrat intr-un mediu plin de afectiune si iubire cu gandire pozitiva.
H
Modificarile hormonale – sa pastram corpul cu un Ph cat mai alcalin posibil ; inlaturarea alimentelor si bauturilor acide si care ar creea aciditate in organism ( celula canceroasa se dezvolta intr-un mediu acid, dar moare in prezenta oxigenului si mediului alcalin).

A se avea in vedere tratarea intregului complex corp – suflet – minte, avand in vedere ca, cancerul este boala karmica si a aparut ca o scadere a nivelului nostru de vibratie, este un semnal ca trebuie sa ne schimbam total viata, modul de gandire, de perceptie, sa renuntam la prejudecati, resentimente vechi si emotii negative.

Ca si terapii alternative ce exista in prezent sunt : terapia Gerson , terapia Breuss , terapia Burzynski , regimul Oshawa , terapia cu canabis , bicarbonatul de sodiu, terapia Young, terapia Tamarei Lebedeva, vitamina B12 ( care se gaseste in samburii de caise si mere ), etc.

Mai multe info despre vindecarea cancerului aici : http://www.winningcancer.com/txt/should-you-trust-your-oncologist/
http://www.apricotsfromgod.info/chemotherapyreport.html
http://www.420magazine.com/forums/methods-use-rso-rick-simpson-oil/204363-how-dose-correctly-using-rick-simpson-concentrated-cannabis-oil.html 

  …si multe altele. 
Trebuie sa existe deschidere mentala si spirituala si se poate iesi din aceasta boala complet transformat, cu o alta viziune asupra vietii si lumii.

             http://alignlife.com/

       Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.