joi, 24 aprilie 2014

Actualizare Kevin Annett privind procesul Papei si ai altor oficiali ai Bisericii Catolice cu privire la trafic,torturi si abuzuri asupra copiilor – 17 aprilie 2014
  Cu privire la acest subiect am mai scris cateva articole si urmaresc indeaproape aceste evenimente pentru a informa cititorii asupra acestora. De ce ? Pentru a se face dreptate. Toti cei de rang inalt sa nu scape efectelor legilor, mai ales cand este vorba de trafic de copii, torturi, crime si abuzuri sexuale in cadrul ritualurilor satanice pe care cabala le practica in castelele familiilor regale si catedrale. Toti acesti criminali odiosi sa fie adusi in fata justitiei si sa plateasca pentru faptele lor. Acestei institutii precum si institutiilor si persoanelor politice implicate trebuie sa le retragem credibilitatea noastra si acordul nostru de functionare. Astfel se vor destrama fara niciun efort legislativ sau de alta natura.

Iata rezumatul documentului oficial :

Curtea suspendă pentru două săptămâni după primul tur de scrutin în care Parchetul prezintă mărturia uimitoare a opt martori.
Doi martori separati, descriu un presupus ritual de viol și tortură de către inculpatul șef, Jorge Bergoglio (alias "Papa Francisc"), în 2009 și 2010.

Procurorul șef stabilește o legătură între familiile regale britanice, olandeze și belgiene și disparițiile și uciderea de copii indieni Mohawk la școala rezidențială a Bisericii Angliei Brantford din Canada.
Înregistrările iezuite sunt introduse ca probe si detaliază așa-numita decretare a "Privilege magistrale" cu implicarea papala în "Cercul al IX-lea" - omor ritualic de copii nou-nascuti. Aceleași înregistrări identifica pe Joseph Ratzinger ca un membru al "Knights of Darkness SS" ( Cavalerii Intunericului SS ) cultul sacrificial din timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Secretarul ITCCS Kevin Annett este programat să depună mărturie în fața Curții în timpul celui de-al doilea tur de sesiuni de la începutul lunii mai pentru a confirma mărturiile martorilor din propria sa muncă și experiență.
Un important oficial al Vaticanului inițiază un nou canal de comunicare cu Curtea și oferă dovezi cheie, asa ca Magistratii iau în considerare extinderea Ședințelor inchise de judecată în luna mai.

Curtea și filialele sale va emite o declarație oficială de Paste, Duminica 20 aprilie și aproba acțiuni publice la bisericile catolice de la Vatican și din întreaga lume. Reverentul  Kevin Annett va conduce o ceremonie publică de "exorcism și înlocuire" la o catedrală catolică proeminenta în acea zi.
 In detaliu

După opt zile de proceduri în instanță și începerea cazului Parchetului împotriva celor trei inculpați principali, adjudecarea de dovezi privind traficul global de copii a fost suspendată timp de două săptămâni, până la ora 10 GMT , Luni 05/05/2014.

Cu incepere de Marți 08/04, după o sesiune de deschidere a Curtii cu o zi înainte a cazului, Parchetul a prezentat dovezi care leaga direct pe toti cei trei inculpați principali cu planificarea și executarea rețelelor de trafic de copii în cadrul Bisericii Romano-Catolică și Bisericile anglicane și cu practica și ascunderea violurilor, a torturii si uciderea de copii ritualice.

Împreună cu documentația considerabila, procurorul a introdus declarații legalizate  pe propria răspundere de la opt martori oculari la aceste crime, inclusiv interviuri filmate cu două adolescente care pretind că au fost torturate și violate de către inculpatul șef Jorge Bergoglio, alias "Papa Francis", în primăvara anului 2009 și 2010, la funcții de cult oribile conectate la rețeaua de sacrificare a copiilor "Al IX-lea Cerc".

"Supraviețuitorii acestor ritualuri descriu ca nou-născuți au fost tocat în bucăți pe altare de piatră, iar rămășițele lor au fost apoi consumate de participanți", a descris procurorul șef  Curtii.
"Supraviețuitorii din timpul perioadei 1960 au fost obligați să violeze și mutileze alți copii, și apoi se le taie gâtul, cu pumnalele ceremoniale. Fostul Papa Benedict, Joseph Ratzinger, Cardinalul olandez Alfrink, și prințul Bernhard au fost printre participanții la cult, în conformitate cu acesti supravietuitori. Dar în mod semnificativ, mai multe incidente recente din 2009 și 2010 au implicat exact aceleași tipuri de crimă ritualizată de nou-născuți în Olanda rurala și Belgia. "

Alți martori au descris cunoasterea lor cu caracter personal fata de eforturile inculpaților de a ascunde implicarea nu numai a Bisericii Catolice si Anglicane, dar si a familiilor regale britanice, belgiene și olandeze, în uciderea ritualica a copiilor indieni Mohawk la școala rezidențială Brantford în Ontario, Canada.
Aceste crime se întind in urma cu peste șaptezeci de ani și cuprind perioada dintre 1942 și 1945, când exilata regina olandeza Wilhelmina și familia ei care a trăit în Canada, a participat la ritualuri al ,,Celui de-al IX-lea Cerc” la școala indiana Mohawk.

Documentație introdusa indică faptul că, pentru a asista și ascunde astfel de implicare a "casei regale" olandeze în aceste crime de cult, guvernul canadian și Privy Council Office de la Londra a acordat "scutire extra-teritoriala", familiei regale olandeze din toata jurisdicția penală, civilă și militară din Canada (*The Canada Gazette , Issue No. 232, December 26, 1942, Ottawa).
Participanții regali olandezi și belgieni în violarea și uciderea de copii Mohawk și nou-născuți, sunt fondatorii Bilderberg Group, Prințul Bernhard și regele Hendrick cu consoarta, regina Wilhelmina a Olandei.

 Ca parte din probele coroborate ale procurorului, arhivele secrete ale Ordinul Iezuit au fost introduse în registrul Curții care descriu în detaliu așa-numitul "Privilege Magistrale" care arata participarea fiecărui nou papă în jertfa ,,Celui de-al IX-lea Cerc” de copii nou-născuți.
Înregistrările sugerează că ,,Cel de-al IX-lea Cerc” a fost stabilit si pus in scena de către iezuiți chiar înainte de "desființarea" lor din 1773 și înființarea lui trei ani mai târziu de așa-numitul cult ,,Illuminati”, deși referințe sunt, de asemenea, făcute despre ritualuri de sacrificiu a copiilor organizate la catedrale catolice din Roma, încă din anul 1528.

Procurorul sef a spus Curtii :
 "Aceste arhive indică în mod clar un plan premeditat de secole de către iezuiți să omoare ritualic nou-născuții răpiți și apoi sa consume sângele lor, aceste fapte sunt născute dintr-o credinta denaturata si distorsionata de a obține putere spirituală din seva acelor copii nevinovați, asigurându-se astfel stabilitatea politică a papalității în Roma. Fiecare Papa era de așteptat, de fapt, să participe la aceste ritualuri monstruoase ... Aceste acte nu sunt numai de genocid, sunt de natura sistemică și instituționalizată, precum și punerea sub acuzare a Bisericii Romano-Catolice și iezuiții ca un întreg, și a fiecarui Papa de atunci, cel puțin din anul 1773. "

Aceeași colecție de documente de arhivă iezuite face referire la un cult de sacrificiu a copiilor cunoscut sub numele de ,,Cavalerii Întunericului”, stabilit de Waffen SS, Divizia nazista în 1933, cu suport iezuit. Arhivele identifica pe fostul Papa Benedict, Joseph Ratzinger, ca un membru al Cavalerilor și cu asistentul sau capelan SS  din lagărul de concentrare Ravensbruck, în Germania, unde a participat la ritualurile sacrificiale, folosind copii transportati la tabara sau răpiți de la prizonieri politici.

Această din urmă practică a fost o întreprindere comună iezuita în Spania, Argentina și alte regimuri fasciste, și una il implica pe șeful inculpat Jorge Bergoglio ( care in prezent este si generalul iezuitilor,n.a.) în timp ce el a fost preot, episcop și un om din față in junta militară din Argentina în timpul anilor 1970.

Secretarul ITCCS- Kevin Annett este programat să apară în calitate de martor în a doua sesiune a Curtii care începe luni 05/05/2014. Annett va furniza probe coroborate aprofundat și mărturia personală pentru a sprijini cazul procurorului și dovezile cu privire la crimele din Brantford, unde a lucrat peste douăzeci de ani cu supraviețuitorii școlii rezidențiale din Canada, inclusiv în timpul persecuției lui vizate de biserica si stat (http://hiddennolonger.com/ ).
Între timp, știri uimitoare legate, de un înalt oficial al Vaticanului care a inițiat un canal de comunicare cu Curtea săptămâna trecută, în scopul de a oferi dovezi cheie pentru Parchet cu privire la cazul său împotriva inculpaților șefi.
Oficialul Vaticanului a solicitat anonimatul strict și securitatea sa, fapt care i-a determinat pe magistrații Curții să ia în considerare desfasurarea ședințelor cu usile  închise în timpul următoarei sale runde din luna mai.
În cele din urmă, in Duminica Paștelui, 20 aprilie, Curtea și filialele sale în douăzeci și una de țări vor emite o proclamare publică pentru a se citi la bisericile catolice din Roma și zeci de alte orașe.

Rev. Kevin Annett va conduce o ceremonie publică de "Exorcism și înlocuire", într-o facilitate centrală catolica în acea zi, și ceremonii similare vor avea loc la Vatican și la multe alte biserici catolice. Detalii despre eveniment vor fi postate duminică seară la : www.itccs.org.
            Emis de catre Agentia de Informare Publica – Biroul Procurorului
       Curtea Internationala de Justitie de Drept Comun – Bruxelles, 17 aprilie 2014

          Proclamatia de Paste a Abolirii Papalitatii – Curtea de Drept Comun si Crestinii angajati prin Legamant emit declaratia comuna

Video :  


                http://itccs.org/   


        Drum drept spre Lumina !

Un comentariu:

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.