miercuri, 5 martie 2014

Un cuvant pozitiv – Tolec – reprezentantul Consiliului Andromeda
                                                                                             Tolec 24 ianuarie 2014

,,Am vrut doar să împărtășesc cu voi ceva care a fost adus în atenția mea. Am ajuns la înțelegerea în timp, ca toate semnele vizibile care indica ,,trecerea” sunt chiar la ușa noastră, că prin grijile noastre ceva a fost uitat.

Toate temerile ne sunt aduse de gândirea care creeaza îndoială inutil. Ne orbim singuri de la adevărul că există ceva mult mai mare în joc aici. Această inaltare implică, de fapt, întregul sistem solar. Vibratiile care se schimbă nu implica numai schimbarea oamenilor de pe această planetă, ci de pe multe alte planete și afectează mai multe dimensiuni diferite, de asemenea.
Această schimbare va afecta de la cea mai mica ființa din a 3-a dimensiune, până la partea de sus a întregului ansamblu. Am asistat atât de mulți oameni la aspectul realitatii sau frica în aceste ultime zile, deoarece simt că nu văd efectul pe care acest lucru il va avea asupra întregului ansamblu a întregii creații. Că ei nu asculta intreaga poveste și creează o situație proastă în propriile vibrații personale prin neadăugarea tuturor pieselor puzzle-ului impreuna. Sarind de la sursa, la sursa de viață în sine și aceasta cauzează lor insisi disconfort care nu este necesar.

In ultima viziune a mea, am simțit cum era să-și piardă aspectul de sine și să fie o parte a întregului. Vibratiile care vin acum nu va lăsa nicio singura piatră neafectata. Și în cele din urmă percepția individului va fi aceea că este lăsat să decidă dacă ceea ce vine este o schimbare pozitivă sau o parodie.

Oamenii au uitat, de asemenea, de multele sacrificii pe care frații si surorile noastre din stele le-au făcut pentru noi. Că în propriul nostru joc am trecut cu vederea un adevăr foarte important. Adevărul că multe ființe hiperdimensionale au dat la fel de mult, dacă nu mai mult ca oamenii din a 3-a dimensiune. Faptul că multe sacrificii au fost făcute de ambele părți.

Noi facem trecerea la o vibratie colectiva si parasim ego-ul ( falsul sine ). Una care este într-adevăr despre întregul sistem solar. O persoană nu are nevoie de o nava spatiala pentru a fi în punctul de vedere propriu. In cele din urmă ei vor privi înapoi și vor vedea cât de prosti au fost să se agite pentru cele mai mici detalii.

Văd atât de mulți oameni cum fac presupuneri bazate pe o poveste, care jumătate din cuvinte sunt scrise într-o limbă pe care nu o pot citi încă. Simt la sfârșitul zilei, dacă au vreo sansa de a fi instruit de oameni care i-ar putea învăța cum să vorbească limba. Ei proiectează temerile lor in exterior și nu injecteaza dragoste in interior, apoi sa fie lăsat să strălucească prin exemplu. Ei nu au reușit să asculte atunci când atât de mulți le-au spus din timp in timp din nou si din nou de a fi schimbarea în loc de a o aștepta.

Această schimbare nu a fost niciodată de a ajuta doar oameni. Ci despre evoluția naturală a unui întreg sistem solar. Răspunsurile nu pot fi date la o poveste care nu a fost scrisa, dar este în curs de a fi scrisa. Paginile fiind completate cu oamenii care fac alegerea de a trăi în dragoste sau de a continua să se hrănească din iluzia fricii.

Aceasta inaltare este despre NOI. Și apoi am ales să-l părăsesc pe EU și pregătirea pentru cele mai mari vremuri care au venit vreodată.

"Iubirea pe care o țineți este durerea pe care o purtati". Acest lucru are o astfel de semnificație profundă pentru mine acum. Ceea ce înseamnă că de fiecare dată când aleg să trăiesc în separare de tot ceea ce a venit de la creator / sursă, fac alegerea de a purta povara acelui gol.

În cele din urmă Mama pamant se mișcă prin ciclul ei, pentru a da naștere la o nouă eră. Exista milioane de fiinte care au venit de peste tot din întreaga creație să fie parte și martori la frumusețea acestui proces și rezultatul său. Unul care este condus cu sentiment și nu cu gândire, iubire și nu teamă. Tot ce trebuie să faci pentru a obține un bilet este să aștepti și să zâmbesti ".

-         Traducere directa din original -
  
       sursa :  http://www.andromedacouncil.com/


      Pamantul isi creste frecventa de vibratie 


    Noul Pamant : 
                       Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.