duminică, 23 martie 2014

St. Germain : Operatiunea ,,Adevarul Expus” – Zborul 370 – actualizare


   
  


  -         Mesaj channeling –
           
      prin : Kathryn E. May, PsyD, March 22, 1 pm, New York


          traducere din textul original Marius Sumedrea –În regulă, oameni buni, noi suntem aici si lucram pentru voi, totul este în curs de desfășurare. Este posibil să fi crezut că întunericul a depășit procesul de schimbare al Mamei Pamant, dar aceasta nu este adevărat. De fapt, facem progrese minunate într-un mod mult mai larg decât ne-am așteptat pentru acest moment. 
A fost grea obtinerea Schimbarii economice, dar, asa cum am lucrat cu tari din intreaga lume, ei au inceput sa vada potentialul fenomenal al unei lumi care este restructurata pentru a stabiliza si gestiona oferta de bani si evaluarile valutare intr-un mod nou.  Aceasta începe să lumineze pe liderii de integritate din fiecare țară a lumii, mari și mici, că o monedă evaluată rezonabil susținută de aur, metale  prețioase și alte resurse reale, va oferi un nou mediu pentru comerțul mondial. Gestionarea ofertei de bani va exclude manipularea monedelor - un truc care a aliniat buzunarele bogate în timp ce furau de la oameni.

Incertitudinea economică și instabilitatea care a existat, mai ales în țările în curs de dezvoltare, s-a adăugat la conflictul și concurența între țări și a creat războaie civile între facțiuni. Într-un mediu în care nimic nu este sigur, unde jaful este un mod de viață de sus în jos, nu poate exista nici o civilizatie - cu accent pe a fi civilizat. Tâlharii din umbra - puterile care au fost - s-au simțit omniprezenți, în special în zonele din lume în care oamenii sunt în contact cu puterile lor intuitive.

Simtamantul coplesitor de a fi controlat, manipulat si utilizat in mod abuziv, a lasat toata lumea pe muchie, o senzatie suspicioasa si paranoica. Acest lucru a fost un răspuns precis la Overlorzii sadici, carora nu le pasau de oamenii care au fost jefuiti de nevoile cele mai de bază și confort. În mod ironic, locurile din lume unde a avut loc conflictul civil cel mai mare și haosul sunt de multe ori acele locuri unde oamenii sunt cel mai mult în contact cu furia lor împotriva opresiunii.

Schimbarea care vine se adresează tulburărilor și oprimarii la rădăcinile sale. Licența pentru a fura bogăția lumii și tezaurul în mâinile câtorva familii "putred de bogate", a fost revocat. Restructurarea care va avea loc a corporației, care a fost guvernul SUA va reveni nu numai in Statele Unite, dar peste tot în lume, un loc unde oamenii buni pot veni în față pentru a construi o lume în care toti pot experimenta libertatea de a lucra, de a visa și prospera fără a fi nevoie să lupte împotriva unei forțe copleșitoare care trage totul înapoi.

Sunteti de acum prea familiarizati cu misterul disparitiei zborului 370. Doresc să vă asigur încă o dată, în consens cu Ashtar, Comandantul Suprem al Flotei Galactice a Federației, că pasagerii și echipajul sunt în viață, bine și foarte fericiti într-o locație foarte frumoasă și sigura. Noi nu avem de gând să dezvăluim locul unde se afla acestia, deoarece există atât de multe căutari active pe glob, dar vă vom spune că nu sunt în pericol. Pasagerii sunt foarte incantati sa faca parte din Truth Out Operation istorica. Eforturile noastre comune vor pregăti lumea pentru Dezvăluirea flotei enorme de aeronave din mai multe sisteme stelare, care sunt aici pentru a ajuta omenirea în această perioadă de schimbări dramatice.

Pasagerii, prin vot unanim, și-au exprimat dorința de a rămâne cu noi până în momentul în care mass-media din lume este de acord să discute și sa prezinte toate elementele salvarii lor, așa cum este descrisa de către Ashtar in urma evenimentului. A fost o dezinformare si acoperire de știri cu privire la înregistrările radar evidente, la adresa publicului, care arată navele galactice, deghizate ca avioane care zboara peste ocean la viteze mari, schimbarea direcției în timpul zborului, care au stat suspendate pentru mult timp, apoi au dispărut în întregime, chiar înainte ca avionul de pasageri în sine sa dispara. Această dovadă evidentă a observatiilor radar "anormale" nu poate fi luata în considerare doar de către cei mai nepăsători sau mai răuvoitori dintre voi.

Ce dovezi ati văzut in căutare pe oceanele lumii? Comanda de transponder a fost într-adevăr luata, pentru ca avionul sa fie transportat în aeronava Federatiei. Aceasta s-a încheiat doar atunci când Galacticii au decis să pună capăt transmisiei pentru a proteja siguranța pasagerilor.

In dorința dumneavoastră de a vedea adevarul, nu ați luat în considerare faptul că acum sunt martori oculari la misterele foarte tehnologice ale Cabalei / asupritorilor vostrii, ei au ascuns de voi toate acestea pentru mai mult de o sută de ani. Ei au văzut navele noastre puternice și eficiente, care rulează prin procese de transformare simple, în deplină armonie cu Universul. Noi nu avem combustibili fosili si elemente poluante. Trăim în confort și bucurie perfectă, și ne-am împărtășit confortul nostru și informațiile noastre în mod liber.

Există un număr de membri bine educați ai grupului ( de pasageri – sunt vreo 20 de specialisti de top din industria aerospatiala, militara si electronica,n.t.), care lucreaza pentru a înțelege și memora proiectarea și fabricarea de dispozitive pe baza energiei libere, care va duce la eliberarea tuturor de dependența de petrol, gaze naturale și chiar orice formă de producere a energiei electrice în masă. Deci, vedeți, acestea sunt ca o bomba cu ceas din punctul de vedere al cabalei, și ar fi obiective pentru atac care ar trebui să fie prezentate lumii fără protecție completă. Cu toate acestea, numărul lor mare permite securitatea, la fel ca și propriile eforturi pentru a copia și stoca invențiile lui Keshe, va proteja pe toți cei implicați.

Ne-am luminat, de asemenea, de la grupul de pasageri cu privire la starea reală a Pământului în momentul de față. Ei știu nume, fapte istorice, și unde pot fi găsite dovezi pentru a urmări pe acei criminali care stau în calea progresului Pamantului.
Deci, vedeți, acest lucru nu este pur și simplu un grup de pasageri ai companiilor aeriene care au nevoie să vină acasă la familiile lor. Ei sunt cetățeni ai lumii, care va aduce darurile lor pentru a crea schimbarea pe care o asteptati de mult. Devotamentul lor altruist pentru binele comun este cu adevărat un serviciu admirabil pentru colegii lor, și influența lor va fi simtita tot timpul. Ei nu vor reveni până cand siguranța și securitatea familiilor lor poate fi asigurată.

Aceasta ne aduce la actualizarea RV - reevaluarea monedei și progresele pe care le fac pe acest front. În contextul dezvoltării prin aceasta întâmplare fericită al parteneriatului nostru cu pasagerii, asteptarile noastre pentru efectele globale pozitive ale Resetarii Globale Valutare a crescut chiar mai mult. În câteva zile, fondurile vor fi disponibile pentru a produce dispozitive de energie gratuita pentru întreaga planetă iar Lucratorii in Lumina care primesc această binecuvântare sunt capabili de a combina fortele, iar dispozitivele ar putea fi puse în funcțiune într-o chestiune de săptămâni. Îmbunătățiri medicale și agricole vor fi disponibile cu viteză egală.

Aparent "întârzierile" din ultimele zile implica, de fapt, extinderea cooperării pașnice și cresterea protectiei de a oferi un mediu sigur pentru cei care vor fi binecuvântați de evenimentul reevaluarii ( RV ). Suntem in lucru cu toată viteza înainte pentru a demonta Federal Reserve și IRS ( sistemul fiscal american,n.t.), astfel încât nici impozitele, nici acordurile de non-divulgare nu vor fi o problemă.

Grupul enorm de suflete care urmează aceste mesaje a fost energizat de munca pe care o fac - pentru a obține adevărul de la mass-media. Aceasta energie va duce catre ziua in care în cele din urmă, ponderea mare a numărului de cereri si oferte pentru acoperire vor găsi marca, și un jurnalist curajos va reuși sa rupa zidul de tăcere pentru a dezvălui adevărul.

Aș dori să abordez problema rapoartelor aparent contradictorii de la channeleri care au adus mesaje de la Ashtar, și, de asemenea, "Ashtar". Da, există diferențe aparente în rapoarte, dar dacă ajungem dincolo de cuvinte, veți vedea ca nu există nici o contradicție. De exemplu, un mesaj recent prin cel pe care il numesc Matei a spus ca pasagerii au fost luati intr-un foarte confortabil loc pe o ,,îndepărtata planetă." Vă rugăm, preaiubitilor, citiți cu ochii, urechile și inimile deschise, și nu hărțuiți mesagerii cu mesaje de îndoială și teamă. Utilizați mintea si inima pentru a determina care sunt mesagerii care operează dintr-o poziție de dragoste pură.

În lumina a ceea ce v-am spus despre securitatea pasagerilor, să se înțeleagă că mesajele noastre pot fi adaptate un pic de cititori și de condițiile de pe teren. Noi nu urmarim un asalt asupra pasagerilor și gazdelor lor. Sunt cei de pe planetă care au tehnologii si care ar putea să le permită să urmărească și să încerce să captureze pasagerii pentru propriul lor beneficiu avansat. Noi nu urmarim a crea un razboi mondial Galactic. Vom face tot ce e necesar pentru a asigura succesul acestei misiuni și a siguranței tuturor celor implicați, chiar dacă aceasta înseamnă că trebuie să nu comunicam anumite informații, sau a scoate ce va fi nevoie, a unor detalii contradictorii pentru o lungă perioadă.

Toate aceste vesti sunt rapid in curs de dezvoltare si pozitive. Schimbările care sosesc una după alta vor fi mai mult decât întârzierile pe care le-ați experimentat. Pentru binele tuturor, fac apel la voi să continuati în credință pentru a ridica vibratia. Se creează astfel un puternic val de energie pentru noi de a merge inainte, așa cum s-ar putea spune, și-l vom purta noi toți, in râs și aplauze, pe plaja Paradisului de pe un complet nou țărm. 

Suntem pe acest drum împreună, Stimati parteneri, iar participarea voastra este cruciala. Aveți noi aliați și prieteni care lucrează împreuna cu voi, iar rezultatele vor fi uimitoare!
Continuati a trimite Comunicate de presă, și de a folosi acest mesaj de la mine pentru a avertiza lumea despre motivele pentru a mușamalizarea informațiile cu privire la avionul și pasagerii acestuia. Adevărul este într-adevăr mai ciudat decât ficțiunea, prietenii mei. 

Alăturați-vă noua pentru a spune lumii de Truth Out nostru de operare înainte de a trece încă o săptămână. Impreuna, putem face această schimbare glorioasă în New Golden Age.

Vă ofer dragoste fără sfârșit și serviciul meu devotat,
Al Dumneavoastră St Germain
   
        
                    Drum drept spre Lumina !

7 comentarii:

 1. Salut Marius. Iti multumesc pentru efortul pe care il faci pentru a aduce lumina in inimile noastre. Se simte foarte clar cu cat drag faci ce faci. Chiar daca nu prea se inghesuie lumea sa faca comentarii sa fii convins ca asa cum eu te ''vizitez'' zilnic, sunt multi care fac acest lucru. Iti multumesc inca o data si astept cu interes urmatoarele tale postari.
  AdiN

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc si eu ! Nu vreau decat sa aduc lumina in cat mai multe subiecte care ori sunt necunoscute oamenilor, ori sunt ascunse. As dori ca oamenii sa constientizeze adevarata realitate si apoi sa aiba taria sa se rupa de sistem. Daca in fiecare zi macar o fiinta umana face asta la nivel de oras, masa critica se poate realiza repede si apoi constiinta de masa isi schimba vibratia. Schimbarile vor urma in avalansa....Intarzierile se datoreaza nivelului nostru general de constiinta, celor obtuzi, conservatori si ignoranti. Dar si ei sunt fratii nostri, TOTI SUNTEM UNUL ! Am pornit cu totii la drum si cat mai multi trebuie sa ajungem la final.
   Schimbarile anuntate sunt foarte aproape...aveti incredere si fiti pozitivi ! Dar mai ales nu mai sustineti actualul sistem. nu dau o metoda speciala, conectati-va cu inima, ea va va spune cu siguranta si negresit ce trebuie sa faceti dar, sa va asumati orice fel de riscuri. Asta este aventura pe care ne-am ales-o ACUM.
   Am multe materiale de tradus si prelucrat, pentru ca articolele sunt insotite de viziunea proprie de unde ma informez, dar mai trebuie, deocamdata sa-mi castig si existenta. Am in proiect si incercarea unor dispozitive free energy...., am multe in proiect dar in limita posibilitatilor.
   Numai bine si fiti deschisi vremurilor care se schimba rapid, renuntati la tot ce-i vechi, luati doar ce-i bun si ce va ajuta la evolutia spirituala...
   Doamne ajuta !

   Ștergere
 2. http://www.mediafax.ro/externe/disparitia-avionului-malaysia-airlines-cine-sunt-cei-239-povestile-pasagerilor-zborului-mh370-foto-video-12272351

  Oare acestia, vor aparea sa ne povesteasca ce s-a intamplat cu ei?!

  Ce ne asteapta in viitorul apropiat ?

  Daca ei nu vor mai aparea, ce concluzii putem sa tragem?

  Cat va mai dura manipularea asta ?!

  Multumesc !!!

  RăspundețiȘtergere
 3. http://jurnalul.ro/stiri/externe/zborul-mh370-martor-sustine-vazut-prabusirea-avionului-663524.html

  Pe net sunt atat de multe informatii contradictorii, insa daca un martor ar fii vazut prabusirea avionului, oare pasagerii au fost teleportati de galactici in siguranta?! Oricum sper ca aceasta poveste cu teleportarea lor sa fie una adevarata, si categoric ca va fii un soc pentru omenire daca ei s-ar intoarce si ar povesti totul, unde au fost, ce au vazut si cine sunt ei cei care s-au ocupat de ei in toata aceasta perioada de la disparitia lor !!

  Doamne Ajuta sa fie BINE !!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asta este si planul Federatiei. La intoarcerea lor va forta elita sa faca Dezvaluirea. Nimeni nu va putea face nebuni 230 de oameni. Autoritatile stiu ce sa intamplat dar ce fac ei se numeste ,,intoxicare". Adica da drumul in media la cat mai multe variante iar omul nu mai stie ce sa creada. Decat sa te agiti cautand surse, de cate ori citesti o informatie raporteaza-te la ceea ce simti interior fata de informatia citita, cum se spune sa o citesti cu inima. Atunci vei sti cu siguranta ce-i adevar si ce-i manipulare. La persoane la fel, incearca sa simti si nu sa caractyerizezi prin prisma mentalului sau a titlurilor academice. O sa vezi ca functioneaza....
   Adevarul va iesi la suprafata ca uleiul si acesta ne va elibera numai bine !

   Ștergere
 4. Stiu, si rezonez pt un adevar galactic, cel al existentei lor, al existentei fratilor nostri galactici, al existentei unei oportunitati imense de a iesi din manipularea asta grosolana....insa realitatea parca inca se mai tine tare sa ne arate ca lucrurile stau cu totul altfel....

  Implementarea dispozitivelor free energy, e cam greu de implementat in lume, stiu ca sunt oameni care in particular care au cu ce construiesc astfel de dispozitive, insa ce nu-mi place este ca inca se mai continua pe vechiul sistem cu resurse pe baza de fosili....

  E greu de implementat o lege universala pt toate statele lumii atata timp cat acesti cabalisti nu vor sa paraseasca odata planeta noastra sa ne lase sa evoluam, e tot ce imi doresc, imi doresc ca ei sa capituleze sa ridice steagul alb, si sa nu se mai incapataneze, ei trebuie sa inteleaga ca a venit momentul ca noi sa fim liber spre evolutie, caci nu avem nici o treaba cu ei, nu le datoram lor nimic, ca de atatia amar de mii de ani, ne-au tinut in minciuna....stiu ca adevarul e eliberator spre evolutie, eu personal degeaba sunt liber spre evolutie, daca ceilalti semeni ai mei inca mai traiesc si se lasa manipulati de vechiul sistem....

  Imi doresc ca fratii nostri galactici, fata de care am un deosebit respect, sa ne ajute sa fim liberi, caci de acolo incolo ne ocupam noi sa evoluam....caci inima noastra ne ajuta , vrem doar sa fim ajutati, impulsionati, si scanteia eliberatoare sa ne aprinda acea putere sa ne revenim din lungul somn paralizant provocat de cabalisti !!!

  Am incredere in toti semenii mei ca vor reusi sa isi doreasca adevarul, si evolutia !!!

  RăspundețiȘtergere
 5. Desi de-a lungul istorieis-au petreut accidente cu muuult mai dureroase,navele MAMA nu au intervenit. De ce ? simplu,nu a fost timpul. De exemplu,in cazul tragediei din Coreea nicio nava nu a fost prezenta,sau daca a fost nu si-a facut cunoscuta prezenta in mod SALVATOR. Faptul ca tocmai nanva MH390 a fost exonerata de comunul sfarsit nu demonstreaza decat faptul ca in acea nava se aflau OAMENI care vor skimba EVOLUTIA LUMII. Cabala KAPUT !!!

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.