miercuri, 12 martie 2014

Joc Final al Carantinei pe Pământ – Cobra -10 Martie 2014
Acum este sigur pentru a elibera anumite Informatii, care va aduce mai multă claritate în întreaga situație cu privire la Eveniment și tensiunea dinamică dintre Lumina și forțele întunecate. Deși aceste informatii pot fi șocante pentru unii oameni, a venit timpul ca oamenii să știe adevărul, deoarece situațiile pot fi rezolvate doar atunci când adevărul este cunoscut.

Pentru a înțelege complet situația de pe această planetă avem nevoie  sa ne intoarcem înapoi in timp la o anumită perioadă a istoriei Galactice, atunci când au fost create forțele întunecate. Ei au ales sistemul stelar Rigel din constelatia Orion ca fortareata lor principala, de unde si-au controlat imperiul galactic.

Ei au descoperit curând că luând ostatici le-a dat cea mai eficientă pârghie împotriva forțelor Luminii deoarece forțelelor de lumina le pasa de oamenii lor și și-au oprit acțiunile lor, de multe ori, astfel că ființele de lumină luate ostatice de întuneric, să nu fie rănite.

Forțele întunecate și-au dezvoltat mecanismele pârghie de luat ostatici și, în același timp, dezvoltand și tehnologii de arme exotice care a fost un dezastru în întreaga galaxie, distrugând planete întregi, ștergând civilizații întregi.

La un moment dat și-au dezvoltat mecanismul lor pârghie de luat ostatici și mai eficient. Ei au cerut ca Sursa să oprescă de a da Informatii Maestrilor Inaltati și Confederației Galactice despre activitățile și planurile clandestine ale forțelor întunecate altfel au
amenințat să distrugă sectoare mari ale Galaxiei.

De atunci, forțele de lumina au încetat să primească Informații cu privire la o anumită parte a activităților forțelor întunecate. Acest lucru a creat o dezbinare a energiei cosmice între Lumină și întuneric în toate dimensiunile și a fost începutul dualității. Pe a cincea dimensiune și mai sus, întunericul sa manifestat pur și simplu cu lipsă de Informatii și lipsă de înțelegerea modului de a rezolva situația cosmică. De atunci, anumite rase au început să creadă că întunericul și suferința sunt un ingredient necesar de experiență de viață, așa cum noaptea urmează după zi și ziua urmează nopții.


Acest lucru a permis forțelor întunecate să își transforme fortareata lor Rigel în prima carantină adevărata în care nici o lumină nu putea intra, deoarece Ființele Înălțate nu au mai primit informații despre decursul activităților pe Rigel și, prin urmare, nu au putut trimite Lumină si Iubire pentru a vindeca situațiile de acolo. În secret, forțele întunecate au dezvoltat acolo arma lor cea mai mortală, bomba cu particule ciudate (strangeelet / strange matter).

Bomba Strangelet (cu particule ciudate) este un conglomerat de Quarci grei, numite Quarci stranii:

http://en.wikipedia.org/wiki/Strange_matter

Când acest conglomerat este pus sub presiune și temperatură extremă  începe o reacție în lanț de schimbare a materiei obișnuită în materie ciudată:


http://en.wikipedia.org/wiki/Strangeness_production

În cazul în care o astfel de reacție în lanț nu ar fi oprită, doar o bombă strangelet ar putea anihila întregul univers cunoscut. Din fericire, forțele Luminii au avut întotdeauna tehnologie pentru a limita drastic raza unei bombe strangelet. O bombă strangelet este o armă mult mai mortală decat o bombă termonucleară.

În decursul a milioane de ani, forțele întunecate au produs câteva bombe fizice și mult mai multe bombe strangelet eterice și le-au depozitat pe Rigel.
Acum 25.000 de ani, ei și-au creat al doilea bastion de carantină pe planeta Pământ și au transportat o parte din bombele lor strangelet și alte arme exotice acolo. Acest armament a fost motivul real pentru care Confederația Galactică nu a intervenit în timpul Holocaustului nazist, exploziilor nucleare de la Hiroshima și Nagasaki, epurările staliniste sau genocidul din Rwanda. La acel moment, Confederația Galactica nu știa exact ce arme are întunericul la dispoziția lor, ei știau doar că în cazul în care ar fi intervenit ar putea duce la consecințe dezastruoase.

De-a lungul secolului 20, Confederația a înlăturat obstacolele unul după altul din calea Primului Contact, până când în 1995, au fost pregătiți pentru a face mutarea lor. Acest lucru a declanșat o alertă roșie printre Archonii de top de pe Pământ în acel moment care au decis să cheme toate forțele întunecate rămase din Galaxie pentru a apăra carantina Pământ. Aceasta a dus la așa numita invazie a Archonilor în Congo din 1996.


Pentru o scurtă perioadă de câțiva ani, forțele întunecate au reușit să controleze majoritatea sistemelor stelare pe o raza de 1000 de ani lumina in jurul planetei Pământ, cu excepția Sistemul Stelar Sirius. Ei au reușit chiar să invadeze grupul de stele Pleiadiene în 1996 și așa a arătat:

http://www.youtube.com/watch?v=FGBhQbmPwH8

http://www.youtube.com/watch?v=sdbsP86XzA8&list=RDOnsnZvR4X68

Aceasta a fost un șoc mare pentru rasa Pleiadiană ca au petrecut
sute de mii de ani în pace înainte de invazie. Rigelienii au luat chiar un număr mic de ostatici Pleiadieni, pe care i-a transportat pe Pământ în baze militare subterane la mari adâncimi sub Southwest și le-a aplicat microcipuri. Cam așa ar fii putut arăta de fapt, în baza Dulce undeva în 1996 sau 1997:

http://www.youtube.com/watch?v=gAjR4_CbPpQ

Confederația Galactică a eliberat Pleiadele în 1999 și Rezistența a eliberat prizonieri Pleiadieni din Dulce și alte baze în 2001, dar rasa Pleiadiană a avut nevoie de aproape un deceniu pentru a se recupera complet din șoc și pentru a putea participa pe deplin la operațiunile Confederației Galactice pentru eliberarea planetei Pamant.


În perioada de timp între 1996 și 1999, toate bombele strangelet Rigeliene și alte arme exotice au fost transferate pe planeta Pământ. Marea majoritate a armamentului fizic exotic a fost eliminat de Rezistența până în 2004, dar o mare parte de arme eterice exotice au rămas până foarte recent.

Printre alte arme exotice, aș dori să menționez armele fizice scalare antigravitationale. Toate acestea au fost eliminate până în 2004 și Rezistența nu permite să fie dezvoltate și elaborate astfel de arme de catre complexele industriale militare  vreodată. Rezistența însă sprijină dezvoltarea tehnologiei antigravitație în scopuri pașnice:

http://m.disclose.tv/news/Boeing_Antigravity_propulsion_comes_out_of_the_closet/100519#DTV

Începând cu anul 1999, Maestrii Inaltati, Confederația Galactică și Mișcarea de Rezistență elimină activ straturi după straturi de tehnologii eterice exotice de pe carantina Pământ. De fiecare dată când un strat este eliminat, Maestrul Inaltat primește Informații de la Sursa despre următorul strat. Apoi, personalul din Confederație și din Rezistență elimină următorul strat eteric. Acest proces a fost în curs de desfășurare, în același mod, până în urmă cu câteva săptămâni, când a fost făcut un progres drastic.

Maestrii Ascensionati au primit Informații de la Sursa despre TOATE forțele întunecate eterice rămase și tehnologiile lor. Acest lucru a dizolvat în mod eficient temelia de bază a sistemului de realitate a dualitatii si a eliminat baza puterii Archoniilor de top de pe această planetă. Realitatea dementă a întunericului de a se opune Luminii se va prăbuși curând , apoi va rămâne numai Lumină și toată suferința va dispărea pentru totdeauna.


Deci din 08 martie 2014, doar un ultim strat de Archoni eterici și armele lor eterice exotice rămâne. Marea majoritate de Reptilieni eterici au plecat, majoritatea tehnologiilor lor au dispărut, există doar, un mic grup de Archons nebuni cu armele lor eterice exotice. Fie că au bombe strangelet sau altceva este neclar deoarece Informațiile sunt încă reținute din motive de securitate. Acesta este singurul factor rămas care împiedică Evenimentul chiar acum. Cât timp va dura acest ultim strat este de asemenea neclar pentru aceleași motive.

Pe plan fizic, totul este pregătit pentru Eveniment. Există, de asemenea, o flotă mare de nave a Confederației înconjurând Pământul. Există aproximativ 5 miliarde de nave fizice camuflate poziționate în regiunea LEO:

http://en.wikipedia.org/wiki/Low_Earth_orbit

În plus, există aproximativ 120 de milioane de nave fizice camuflate ale Confederației în regiunea între liniile Karman>

http://en.wikipedia.org/wiki/K%C3%A1rm%C3%A1n_line

și limita Armstrong:


http://en.wikipedia.org/wiki/Armstrong_limit

Numărul și poziția strategică a navelor camuflate ale Confederației în troposferă și de pe suprafața planetei rămâne deocamdată strict secreta .

Când apar primele fisuri în ultimul strat eteric de apărare al Archonilor, evenimentele vor urma apoi rapid. Ne putem aștepta la apariția pe neașteptate și în succesiune rapidă a următoarelor progrese, nu neapărat în aceeași ordine:


- Divulgarea de tehnologii medicale extrem de avansate și eficiente transmise prin intermediul programelor pricipale mass-media

- Incontestabila dovada a existenței Atlantidei transmisă prin intermediul programelor pricipale mass-media

- Dovada incontestabilă a existenței civilizațiilor extraterestre transmisă prin intermediul mass-media, cel mai probabil din dosarele secrete NSA, de la Snowden sau orice alt avertizor (whistleblower)

- Unități de energie gratuită pentru acasă complet funcționale de vânzare prin intermediul unuei pagini web publice

- Arestarea sau eliminarea fizică a membrilor de top din Cabala,
transmis prin intermediul programelor pricipale mass-media

- Resetarea Financiara Globala

- EVENIMENTUL

Pentru a accelera procesul, Forțele de Lumină mi-au cerut să înceapă  »sa fac presiuni asupra punctelor de acupunctura de dezvăluire«. Eu voi face presiune pe primele două dintre ele.


În primul rând, eu sunt în contact cu un grup pozitiv foarte puternic, cu capacitate financiară substanțială, infrastructura de producție și planul strategic de a începe producția în masă și a produce dispozitivele de energie liberă accesibile pentru umanitate. Ei sunt in cautare de inventatori cu dispozitive overunity funcționabile care pot fi puse rapid în producția de masă. Dacă există inventatori cu integritate personală care pot pune eliberarea planetei înainte de profit, nu se tem de Cabala și au prototipuri funcționabile overunity care sunt scalabile și ușor de reprodus, ei mă pot contacta la cobraresistance@gmail.com

În al doilea rând, există un anumit proiect care implică Rezistența și populația de suprafață. Dacă există oameni care au avut contact fizic cu Rezistență sau rețeaua Agartha din 1996, ei mă pot contacta la cobraresistance@gmail.com

Pe plan fizic, situația de pe suprafața planetei ajunge încet la punctul culminant. Cabala a mers prea departe și ultimatumuri au
fost emise de către Forțele de Lumina. Cabala a avut nevoie de o demonstrație a unei versiuni ușoare a tehnologiei praf de stele (Stardust) si dorința le-a fost indeplinită:

http://www.washingtonpost.com/world/national-security/attorney-general-eric-h-holder-hospitalized/2014/02/27/3e826da6-9fce-11e3-9ba6-800d1192d08b_story.html

Aici trebuie să adaug că Stardust poate fi utilizat nu numai pentru a bloca dezactiva sau distruge membrii Cabalei, ea poate fi, de asemenea, folosită pentru a vindeca oameni. Stardust poate vindeca cele mai multe cauze de durere cronica in 15 minute. Este timpul ca oamenii să CEARĂ această tehnologie pentru a fi eliberată pentru a ajuta la vindecarea omenirii. Vor fi în curând eliberate multe alte tehnologii avansate de vindecare și Militarii Pozitivi în Egipt a făcut primul pas în această direcție, în ciuda încercărilor de a le discredita:

http://www.theguardian.com/world/2014/feb/28/egypt-unveil-device-detects-cures-aids

Oamenii devin conștienți în cele din urmă de acțiunile Jezuite sprijinite de mercenari Blackwater / Academi în Ucraina care doresc să atragă Ucraina și Rusia într-un conflict militar:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2576490/Are-Blackwater-active-Ukraine-Videos-spark-talk-U-S-mercenary-outfit-deployed-Donetsk.html

Unul dintre motive este faptul că iezuiții doresc să distrugă Biserica Ortodoxă Rusă în Ucraina și să o înlocuiască cu Biserica Catolică Ucraineană greacă prietenă cu Iezuiții:

http://henrymakow.com/2014/03/Israel-Shamir-Counter-Coup-in-Crimea%20.html

http://en.wikipedia.org/wiki/Ukrainian_Greek_Catholic_Church

Alt motiv este că iezuiții vreau să alăture Ucraina la Uniunea Europeană, care este o creație iezuită:


http://www.djeppink.eu/en/blog/we-are-all-jesuits

Există multe grupuri cu capacități militare puternice, care devin foarte furioase pe Cabala, și Forțele de Lumina nu mai pot și nu îi va mai împiedica, astfel încât aceste grupuri vor începe cel mai probabil, eliminarea de membri ai Cabalei de pe planeta, dacă nu au și început deja, iar ei nu vor aștepta pentru scenariul de arestare în masă și evenimentul. Aici trebuie sa adaug că aproximativ doar 10% din iezuiți aparțin forțelor întunecate și mulți membri ai Cabalei sunt în cadrul rețelei Iluminaților împotriva voinței lor, așa că cer grupurilor menționate mai sus de a folosi discernământul în operațiunile lor de eliminare a Cabalei.

Unul dintre aceste grupuri a comunicat că în cazul în care doar o
singură persoană mai moare ca rezultat al acțiunilor de mercenari Blackwater / Academia din Ucraina, ei vor începe eliminarea mercenarilor, iar dacă aceasta nu este suficient, ei vor începe eliminarea membrilor de top ai Cabalei unul de unul.

Un alt grup a recomandat lui Putin că, în loc de a rezolva cu armata conflictul din Ucraina, el ar trebui să trimită agenți Spetsnaz să înceapă eliminarea membrilor Cabalei.

Un misterios »necunoscut binefăcător« a abordat anumite grupuri mafiote care i-au jurat credință față de el și au întors spatele la sponsorii lor anteriori adică Illuminaților și Iezuiților.

Mai există înca cel puțin două grupuri gata de acțiune și nu-i voi numi în mod special.

Așa cum Fulford a declarat săptămâna trecută: "Între timp priviți cum seniori cabaliști dispar unul câte unul."

sursa:  http://2012portal.blogspot.de/

sa ne fie de folos

Celeste


  Preluat de pe blogul : http://inspatelescenei2012.blogspot.ro/ 

     Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.