sâmbătă, 22 martie 2014

Funeraliile lui Mandela – pretext pentru incoronarea regelui Africii – MARDUK – reptilian din constelatia Draco
            - articol original -

Pe blogul meu cu cateva luni in urma, am postat un interviu al lui Cobra despre funeraliile lui Nelson Mandela. Acesta evidentia faptul ca nu intamplator aproape toti liderii de top ai lumii s-au intalnit cu aceasta ocazie. Iata o confirmare ca acolo s-a intamplat ceva…..

In Decembrie 2013, 91 de lideri mondiali au participat la ,,funeraliile” lui Mandela. Presedintele Rusiei Vladimir Putin a fost un notabil absent. V-ati intrebat , oare de ce ? Acest fapt pare ciudat din moment ce fiecare natiune a fost reprezentata de catre liderul sau ( in cazul Romaniei a fost Pontacu, tradator de neam si tara si slugoi al Bruxelles-ului). Dar de asemenea au fost absenti si liderii de top ai Chinei si Israelului. Au avut un motiv real si plauzibil ? 
Preston James pe blogul http://www.veteranstoday.com/  incearca sa faca lumina in acest razboi secret din spatiu care defapt se desfasoara pe pamant.

Se pare ca Mandela a murit cu mai multe luni înainte de data înmormântarii iar așa-numitele funeralii au fost o acoperire pentru ceremonia de încoronare in secret al lui Marduk, liderul extraterestru, considerat a fi capul reptilienilor din constelatia Draco.

Se crede de catre unii că Marduk a fost, probabil, izgonit de pe planeta Pământ în timpul unei catastrofe majore sau ca o judecată directă a lui Dumnezeu Atotputernic. Alții cred că un alt lider ET, cel al Inaltilor Albi  sau Nordicii, cum sunt cunoscuti, l-au forțat să plece în urma unei mari victorii dintr-un război cosmic.

Este foarte dificil de a obtine informatii de ce Marduk a aparut brusc in Africa, de ce a fost incoronat rege al Africii si ceea ce incearca sa realizeze, daca aceste informatii sunt adevarate. 

Evident ca persoana medie de pe strada nu ar trebui sa afle despre conexiunea extraterestra, Marduk si ceea ce el reprezinta, fiind considerat ca A Treia Forta .
Se crede ca acesti ET din Draco au capacitatea de transformare din fiinte reptiliene interdimensionale, malefice in esenta si se hranesc si prospera prin promovarea suferintei umane si a mortii dureroase in masa a oamenilor.


Astfel, ei au fost etichetati ca vampiri de energie negativa care le este pusa la dispozitie de catre slujitorii lor, IZCS ( Sindicatul Sionist International al Crimei, n.a.) acestia producand multă suferință umană și moartea în masă cat mai dureroasă posibil, pentru a satisface nevoia lor mare de energie negativa.

Ca aceste informatii par ridicole sau nu…, dar aceste informatii sunt din surse adanci din cadrul Sistemului de Razboi in Spatiu american.

Cele mai multe ,,scurgeri” informationale despre diferite tipuri specifice de entitati extraterestre, au venit de la persoane care au fost adanc inradacinate in Sistemul Secret al Razboiului din Spatiu, in Comandamentul Cosmic, Flota Spatiala a USAF sau USN ( Navy ), ori din cadrul contractorilor apararii ,,afiliati” la bugetul negru, care raportau direct reprezentantilor MJ-12 ( Majestic 12, organizatia cabalei formata din 12 persoane de top care erau raspunzatori de ,,problema extraterestra”, n.a.). 

Si au mai fost si numeroase rapoarte ale persoanelor rapite, coroborate cu alti martori.
Exista de asemenea sute de martori credibili care au lucrat in cadrul corporatiilor sub bugetul negru la tehnologiile ,,exotice” si care sustin ca defapt, multe din OZN-uri sunt OZI – Obiecte Zburatoare Identificate, aeronave care folosesc propulsia antigravitationala ( cititi articolul meu despre aeronava TR-3B la categorii <<Proiecte Negre>>, n.a.).

De exemplu, peste două sute de martori foarte credibili au apărut în "Disclosure Project" al Dr. Steven Greer. Acesti martori credibili nu pot fi ușor redusi la tacere sau discreditati. Acestia au oferit dovezi majore de prezență ET si razboi secret in  spațiu, folosind tehnologia Anti-Gravity .

Adjectivul "draconic", reprezintă de fapt natura lui Marduk și adepților săi umani, care sunt considerati a fi formati din cele douăsprezece linii extraterestre  genealogice hibride umane/luciferice, si toate rudele lor apropiate datând din vechiul Babilon.

Unii pretind ca Draconienii au radacini profunde in sistemul bancar central sionist, care folosesc inclusiv tehnici magice monetare babiloniene la varful fiecarui stat-natiune major( ganditi-va de ce niciun guvern roman nu s-a atins de Mugur Isarescu, n.a.). Ei sunt organizati in structuri sioniste precum AIPAC, B’nai B’rith. ADL, SPLC si altele asemenea.
Daca acest lucru este adevarat, toate aceste ,,tentacule” ale reptilienilor din Draco, au creat la fel de multa suferinta umana si moarte dureroasa, ca sa hranesca nevoile lor negative de energie.

Hibrizii planetari ( factiunea Bush nazista, n.a.), care creaza cea mai mare suferinta si moarte umana, primesc recompense pamantesti si sunt propulsati in cele mai inalte functii guvernamentale si institutii de mentinere a controlului.
Toate institutiile de spionaj au dezvoltat tehnica sofisticata pentru a duce un razboi psihotronic impotriva populatiei si tehnologii de manipulare in masa pentru a putea detine controlul planetar. Ganditi-va de cine sunt finantate celebrele universitati si institute de cercetare din orice domeniu. Cei care in prezent pretind ca au absolvit, de exemplu o astfel de universitate, acolo, subtil si-n cativa ani sunt ,,spalati pe creier” si manipulati sa creada cu toata taria ca ei detin adevarul. Ideologiile si teoriile stiintifice sunt create intr-un anume fel, astfel incat subiectul in cauza nici nu-si da seama cat de departe de adevar este.

Aceste tehnologii de varf au fost dezvoltate si folosite in cadrul unor societati secrete de genul ,, Templul lui Seth” sau ,, Soarele Negru” din timpul celui de-al treilea Reich, care au pretins ca le-au fost furnizate de catre Draconieni liderilor umani din ierarhia NSA sau US Army anterior, celor din Presidio si Offhutt AFB ( fara traducere,n.a.). Aceste persoane din functii de top sunt cunoscute ca satanisti si pedofili si au folosit securitatea nationala ca pe o mantie, pentru a preveni expunerea lor publica pe scara larga si urmarirea penala pentru crimele lor masive, rapiri, tortura si sacrificii de copii( vedeti tribunalul ITCCS care deja urmareste in instanta, pe fostul si actualul papa, regina Marii Britanii, precum si inalti prelati de la Vatican si politicieni pentru acest tip de fapte).

De foarte sus Cercul celor doisprezece, liderii care conduc IZCS, sunt considerati a fi hibrizi draco-umani, fara suflet si dependenti in generarea de suferinta umana, de putere si imbogatire din razboi si moarte, trafic de droguri, pedofilie, trafic de sex si organe umane.

Cei din Draco apar acestor umani ca ,,ghizi spirituali” cu puteri aparent enorme care efectiv ai subjuga pe acesti sclavi energetici. 
Tuturor acestor Bush, Clinton, Rockefelleri, Rothschildzi si coroane regale nu trebuie sa le trimitem altceva decat compasiune enorma, pentru ca in scaunele lor aurite stand pe piramide de bani sunt mai scalvi decat noi. Au stapani fara scrupule si suflet si nici dupa moarte nu scapa din acest cerc malefic.

Un caracter tare, pozitiv orientat si bazat pe zicala ,,Nu fa altuia ce tie nu-ti place”, nu poate fi sclavul acestor entitati. Ei fug de iubire, cred ca-i arde interior aceasta energie, ii mistuie pur si simplu.
Actuala administratie americana este detinuta de catre Factiunea Nazista Bush. Ultimul presedinte ales in mod legal a fost Reagan.

Da, se crede că Dracos au atins proprietatea celor mai multe guverne din lume, dar nu toate. Insiderii susțin că încă de la negocierea Lee Wanta "win / win" pentru a pune capăt "Imperiul Răului" (Rusia Sovietica), în calitate de președinte Reagan, agent secret sub doctrina Totten, Rusia a trecut intr-o direcție diferită.

Președintele Putin nu a participat la înmormântarea lui Mandela și nu aduce un omagiu la Marduk ca noul rege din Africa, deoarece refuză să se supună sistemului Draconienilor, care nu ar produce nimic altceva decat mai multă suferință și moarte pentru cetățenii săi din Federația Rusă. 
El a fost informat că Marduk și ai lui Draconieni sunt a treia forță și încearcă să preia întreaga lume, iar de data asta se vor transforma din cei care au slujit, în cea mai mare trădare din istorie, una care va face ca "Noaptea cuțitelor lungi " sa arate ca o joacă de copil.
Chiar daca maoismul s-a facut in China sub ,,aripa” altor rase draconiene, actualii lideri chinezi nu vor sa aiba nimic de-a face cu Marduk si draconienii lui sau cu orice fel de strategie de a crea suferinta si moarte oamenilor.

Se pare ca cineva sau o entitate i-a prevenit atat pe rusi cat si pe chinezi despre aceasta inalta tradare fata de rasa umana si s-au distantat rapid fata de aceasta.
Este cunoscut de asemenea ca liderul de top al Israelului a refuzat sa participe la inmormantarea lui Mandela si sa se inchine lui Marduk, regele incoronat al Africii. Si acest fapt este iesit din comun, ptr.ca sionistii israelieni au fost nucleul sistemului draconian pe planeta Pamant, au fost controlorii IZCS  si a tuturor institutiilor de spionaj din America si a sistemului bancar mondial din nucleul sionist din City of London.

Prim-ministrul britanic a fost acolo, dar cel Israelian nu, oare de ce ? Cea mai buna explicatie ar fi ca liderii israelieni isi dau seama ca acum sunt aruncati din ,,autobuz”. Sionismul mondial este acum pe patul de moarte, iar Draconienii i-au aruncat la lupi. Ei isi dau seama acum ca Marduk intentioneaza sa ,,niveleze” Ierusalimul, sa constituie o noua unitate in Orientul Mijlociu, inclusiv cu palestinienii, sa reconstruiasca Templul de pe Muntele Templului pentru el insusi, probabil cu incoronarea lui ca antichrist-ul final si rege al lumii ( evenimentele sunt mult prea inaintate acum ca sa se mai intample asta, exclus,n.a.).

Acest lucru a alarmat liderii israelieni sionisti care prin serviciile de spionaj americane, ce sunt controlate in totalitate de ei, au facut presiuni asupra Congresului si Administratiei SUA de a ataca Siria, Iranul si acum Ucraina.
 Liderii israelieni sioniști cred că dacă nu balcanizeaza Siria, Iranul și acum Ucraina și obțin gaze naturale și petrol din conductele construite, în timp ce taie vânzările și exporturile Rusiei în Europa, acestia sunt, în esență, terminati.

Practic Israel este acum destul de strimtorat, din cauza dominației sionistilor in lume ( poate stiti ca sionistii nu sunt evrei, iar evreii adevarati si credinciosi nu-i accepta si nu-i recunosc de-ai lor, n.a.), care au fost slugile credincioase ale Draconienilor de mulți ani și au servit ca nuclee principale si centrale. 
Rețineți, City of London - Financial District este considerat a fi capitala mondială a Draconienilor ( vedeti video cu David Icke despre statuile de ordinul zeci sau sute cu dragoni si reptilieni din City of London si simbolismul lor,n.a.), care sunt inițiatorii și promotorii Sionismului Mondial, AZTECS și centrul privat al bancherilor sionisti.

Dobanzile bancare si banii, impozitele si taxele sunt inventii ale acestor slugi draconiene pentru controlul nostru, de la individ pana la natiuni si nu trebuie sa ne mai supunem. Noi intretinem acest sistem prin participarea noastra inconstienta, totul fiind considerat pentru marea majoritate ca NORMAL ( ???!!! ).

Unele surse foarte credibile din cadrul Razboiului Secret din Spatiu, sugereaza faptul ca presedintele Putin ar fi facut un tratat secret cu extraterestrii Inaltii Albi sau Nordicii ( cum sunt cunoscuti, n.a.) si care sunt dusmanii acestor draconieni. In viziunea lor acesti draconieni sunt niste paraziti pentru rasa umana si trebuiesc alungati sau eradicati. Nordicii sustin ca exista reguli cosmice si daca ele sunt urmate draconienii pot fi invinsi, impreuna cu sistemul lor, care a sedus si inrobit lumea incepand din vremea vechiului Babilon.

Regula numarul UNU, este ca draconienii pot capta mintile si inimile oamenilor doar daca oamenii consimt asta sau daca raspund la anumite dorinte si vraji ( publicitatea de astazi este o vraja, principiul suprem sa te determine sa cumperi ceva ce in mod normal tu nu-ti doresti,n.a.)
Daca subiectul refuza constient asta, caracterul este consolidat. Daca treci de regula ,,Fa altora doar ceea ce ai vrea sa ti se faca tie”, atunci caracterul devine slab. In cazul mai multor incalcari, caracterul devine atat de slab incat sufletul nu mai are nici o putere, permitand dorintelor rele, egoiste si chiar perverse sa-si gaseasca salas in acea fiinta si chiar sa poata fi posedata.

Putin ar fi fost informat de catre Nordici despre planurile malefice ale lui Marduk si dupa sfatuirea inclusiv cu Biserica Ortodoxa Rusa, a format o alianta pentru a distruge aceasta putere malefica, extraterestra a draconienilor.
   

Concluzie

În cazul în care informațiile furnizate de către membrii actuali sau foști ai Sistemului Secret de Razboi in Spatiu au fost exacte, se pare că președintele Putin a decis să se opuna sistemului malefic al Draconienilor care a deturnat cea mai mare parte a lumii, inclusiv Marea Britanie, Israel, Franța, Germania, NATO, și America. 
Aceasta este o mișcare foarte îndrăzneață și sugerează că, probabil, președintele Putin are un nou sprijin de la forte foarte puternice ET , reprezentate de Inaltii Albi sau Nordicii, care sunt, de asemenea, considerate a fi în contact cu un grup adânc organizat în interiorul armatei americane și serviciilor secrete ( poate fi vorba despre Miscarea de Rezistenta a lui Cobra sau despre fortele cu care este in contact Societatea Dragonul Alb si Ben Fulford, n.a.).

Se crede de asemenea că există o ruptură foarte adâncă în Guvernul Secret din Umbra (SSG). "Cercul celor Doisprezece" însetat de sânge "Denver Group", care controlează în prezent IZCS, de WZ ( Org.Mondiala Sionista ) și decupajele lor (AIPAC, DHS și TSA, B'nai B'brith, ADL și SPLC și altele asemenea), și chiar sionistii americani Federal Reserve Bank a fost practic de neatins până cand au fost  complet expuse de către proeminentul federal denunțător Stew Webb. Acesta este în prezent atacat si defaimat din toate părțile și este în declin notabil. Bratul principal al Cabalei, factiunea criminala nazista Bush isi pierde puterea rapid și este în declin profund. Aceasta s-a separat de controlul sionist în ultima vreme pentru un motiv necunoscut.

Se crede de asemenea că liderii chinezi au intrat într-o nouă alianță cu un anumit grup ET străin care are o bază submarina undeva în largul coastelor Californiei in  Pacific. Nu sunt încă scurgeri de informatii despre acest grup, dar până acum se pare că chinezii nu au nimic de-a face cu Marduk sau Dracos.


      - foto : discutii intre lideri la funeraliile lui Mandela - Numai timpul va arata dacă acest lucru se întâmplă, dar se pare că un conflict mondial important ( nuclear in niciun caz, toate armele nucleare sunt dezactivate de catre Federatia Galactica,n.a.) este pe rol între aceste state-națiune controlate de Dracos și structurile lor sioniste și acele state-națiune care nu mai sunt în strânsoarea lor malefica( vedeti conflictul din Ucraina, sionistii din SUA si UK au finantat prabusirea guvernului ales al Ucrainei cu 5 miliarde de dolari,n.a.). 

Este greu de a obține informatii datorită compartimentarii extreme și așa-numitelor aspecte de securitate națională. Acum se speculează utilizarea diverselor scurgeri din interiorul sistemului Secret Space War, care au avut loc si dovezilor copleșitoare din surse foarte sigure, credibile ale unor pensionari militari și sistemului de informatii, care sugerează astfel.

Un lucru este sigur. Toate secretele de stat, inclusiv Cryptographic se încheie și procesul este în plină desfășurare, datorită apariției de noi tehnologii din apropierea punctului de zero, al calculatoarelor cuantice inter – dimensionale si multidimensionale. Toate textele de fizica vor trebui să fie complet rescrise, deoarece acestea sunt în prezent greșite, foarte greșite cu privire la multe lucruri.

Sistemele de predare din Universitati și colegiu au fost cenzurate draconic( este exact cuvantul potrivit,n.a.) pentru suprimarea adevărului despre istoria ascunsă a lumii. Acestea vor trebui să fie prezentate și discutate liber în mod deschis. 

Atunci, probabil, veți vedea discuții reale cu privire la adevărata stare politică, istorie și economiile determinate de sistemul babilonian Money-Magick în loc de toate poveștile de acoperire și minciunile flagrante din mass-media si asa-zisele ,,studii de specialitate” precum si programelor de control mental și programarea culturală obtuza care se practica asupra studenților naivi si sugestibili.
  

  - Articol original -
   
              Drum drept spre Lumina !

4 comentarii:

 1. Foarte interesante aspectele mai puțin știute, referitoare la actualul Marduk...toată considerația ptr preluarea articolului, Marius!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Subiectul poate fi dezvoltat, exista informatii dar necesita timp si munca....macar informativ sa stim cum se misca lumea....incerc sa redau subiecte din care sa intelegem esenta, detaliile nu mai conteaza acum, suntem prea inaintati in acest proces de ascensiune...
   Doamne ajuta !

   Ștergere
  2. Vezi mai bine ca Pamantul NU e o sfera fugind prin spatiu cu 220 km/s!!!! Iar noi NU simtim NIMIC!!!

   Ștergere
 2. 21.01.2018 - Se intampla Multumim

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.