sâmbătă, 29 martie 2014

Drunvalo Melchizedek – despre sfarsitul timpului ( 2 )


creatorul seminarului "Floarea Vieţii"


   partea a 2-a 

Daca ne uitam in jur, vedem ca totul in natura, inclusiv corpul uman, contine o serie de numere matematice, ce poarta numele de ,,numerele Fibonacci,,. Voi vorbi despre geometria sacra pentru a intelege mult mai bine de ce este crucial ca lumea veche sa se combine cu cea moderna. Corpul uman contine aceasta serie de numere in milioane de locuri, in fiecare celula, ca sa nu mai vorbim de proportiile corpului nostru. Numarul de aur – 1,618… si el se intinde la infinit. Este o proportie. Iar ea se gaseste nu numai in corpul uman, ci si in stele, in planete, in plante.

Fiecare celula din corpul nostru contine numarul de aur, asa ca in corpul nostru avem miliarde de numere de aur. Prin urmare, numarul de aur este foarte important pentru creatie. El este doar o idee, un concept, el nu exista propriu-zis. Numerele Fibonaci – 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144 s.a.m.d. Avem un numar, pe care il adunam cu cel din spatele lui si obtinem un alt numar. Pe acesta il adunam cu cel anterior si tot asa mai departe. E simplu. Dar daca impartim numerele, vom avea proportii care se vor apropia de valoarea numarului de aur, fie cu putin sub, fie cu putin peste aceasta valoare. Si pe masura ce ajungeti mai sus pe sirul lui Fibonacii si impartiti 55 la 34 de exemplu, aveti o valoare din ce in ce mai apropiata de valoarea numarului de aur. Cochilia de melc contine in mod vizibil, in faliile sale, proportiile despre care vorbim.

Tineti minte ca discutia noastra a plecat de la intrebarea de ce lumea moderna are nevoie de cea straveche pentru a supravietui, asa cum spun mayasii. Imaginea unei plante care atunci cand iese din pamant are o frunza. Apoi mai face una, apoi inca doua, apoi 3, apoi 5 frunze si apoi 8 flori.
 Sirul Fibonacci este evident in aceasta forma de viata. Intrebarea este: cum de a stiut aceasta planta ca dupa ce a facut 5 frunze, a trebuit sa scoata 8 flori? De ce nu 10, sau 12 sau mai multe? 
Raspunsul este ca s-a uitat in trecutul său si a vazut ca este 3, si ca daca adauga trecutul la prezent, care este 5, atunci rezultatul va fi 8. Stie exact care va fi viitorul. Si asta este exact ceea ce umanitatea va trebui sa invete sa faca acum. Este ca si cum lumea moderna este 5 si nu stie ce urmeaza, pentru ca este complet deconectata de la trecut. Dar cand se va reconecta cu trecutul, cu vechea lume, atunci va sti exact catre ce se indreapta. Nu putem sti ca ne vom extinde constiinta daca nu avem ajutorul vechii lumi. Este esential. Nu este o optiune. Trebuie sa ne conectam cu acea lume. Iar ei sunt complet pregatiti si stiu ca au nevoie de noi, numai ca noi nu stim ca avem nevoie de ei. Poporul mayas avea cunostinte temeinice despre timp.

Cat despre data de 21 decembrie, multi am auzit de ea nu stim cu adevarat ce inseamna. Iar pentru a avea o imagine mai curata a acestei date si pentru a o intelege, va trebui sa vorbim despre echinoctiu. Daca profetiile mayase sunt corecte, iar stiinta moderna confirma, atunci va fi o schimbare la nivel planetar. O schimbare a planetei si a constiintei umane. Ii pasa cuiva de asta? Mayasii cred ca da. Si ei spun ca in 2012 va avea loc nasterea noii umanitati. Dar aceasta parte a profetiilor a fost trecuta cu vederea. Asta vreau sa stiti si pentru asta ne aflam in acest moment, la o intalnire pe internet. Daca as scrie o carte ar dura cam un an si jumatate pana sa ajunga la voi informatia in toate limbile, iar voi trebuie sa aflati toate acestea cat mai repede. Le aflati chiar acum. Si cine stie, poate ca totusi vor scrie si o carte…

Voi incepe acest capitol prin a spune din nou: calendarul mayas este cel mai precis calendar din lume si asta i-a uimit pe oamenii de stiinta din toata lumea. Si datorita acestei precizii, sute de mii de oameni incearca sa inteleaga sensul acestei date de 21 dec 2012. S-a tot spus ca atunci vor fi cataclisme naturale si ca lumea se va sfarsi. Pentru a merge mai departe, trebuie sa va explic cine sunt membri Consiliului de Batrani mayasi din Guatemala. Exista 440 de triburi in Mexic, Honduras, Belize, Guatemala si fiecare dintre acestea au ales cate un conducator. Acesti 440 de batrani compun Consiliul, iar dintre ei, unul este ales sa conduca si sa reprezinte Consiliul si natiunea mayasa. Iar acesta este Don Alejandro Cirillo, el face parte din a 13-a generatie de samani. El stie mai mult decat, probabil, oricine altcineva de pe pamant despre poporul si cultura maya. Ca sa fie clar, mai sunt si alte consilii mayase, aşa cum este cel din care facea parte Huns Batsman despre care v-am vorbit, de asemenea, preot şi şaman. Acest consiliu reprezintă mai ales mayaşii mexicani şi am făcut multe ceremonii cu ei, după cum v-am mai spus. Şi munca lor este, de asemenea, foarte importantă pentru lume. Mai există alte consilii, mai mici în Honduras, Belize şi în alte părţi. Pentru a începe să vorbesc despre ceea ce v-am explicat, vă voi spune o poveste pe care mayaşii mi-au spus-o mie pentru a v-o spune voua… este ca un râu curgător, schimbător dar care întotdeauna se îndreptă spre ocean.

Vom începe să reducem prăpastia dintre modul în care lumea antică înţelege şi lumea modernă interpretează Soarele, Pământul şi Universul. Dacă veţi asculta ceea ce spun din inimă şi nu din cap, veţi înţelege ceea ce vă voi spune. În iulie 2007 Don Alejandro şi soţia lui Elizabeth, au venit la mine în Sedona, pentru a mă întâlni. Vroiau să îmi spună despre profeţiile mayaşe şi să ceară ajutor pentru acestea. De ce tocmai eu? Sincer să fiu, nu ştiu. Dar aşa cum v-am spus am lucrat cu ei mult timp şi cred că au încredere în mine. Primul lucru pe care Don Alejandro mi l-a spus a fost că tot ceea ce am auzit, am văzut şi am ascultat despre cultura mayaşă şi despre Calendarul mayaş nu a fost aprobat sau scris de către mayaşi sau de către consiliile lor. Ceea ce ştim despre poporul mayaş a venit de la universităţi, guverne, religii, arheologi sau oameni normali ca Jose Aguellas, unii dintre ei mayaşi, dar ca lucrurile să fie clare: Consiliul Naţional al Mayaşilor din Guatemala, după cum spune Don Alejandro nu a spus nimic de 526 de ani. O tăcere foarte îndelungată.
După cum vedeţi, întreruperea tăcerii mayaşe din această perioadă este foarte importantă pentru lume. Mai mult decât atât…tot ceea ce se ştie
despre mayaşi trebuie dat la o parte/uitat pentru a putea vedea adevărul. Nu adevărul inventat de străini care nu au nimic de a face cu conştiinţa mayaşă. 


Iată ce mi-a spus Don Alejandro despre profeţia mayaşă din decembrie 2012. În primul rând este o fereastră a timpului în jurul acestei date de 21 decembrie 2012, pe care mayaşii o numesc Sfârşitul Timpului şi care durează 7 ani. Această fereastră a început, din câte am înţeles eu pe 24 octombrie 2007 dar nu ştiu cu siguranţă când se va sfârşi. Ceea ce ştiu cu siguranţă, este că noi trăim acum în această fereastră, numită Sfârşitul Timpului. Pe lângă asta, Don Alejandro a mai spus că probabilitatea ca profeţia mayaşă să înceapă la acea dată, 21 decembrie 2012, aşa cum cred cei mai mulţi, este destul de mică. A spus că va începe undeva în timpul acestei ferestre a timpului, adică în orice moment, de acum, şi că cel mai târziu în 2015. Nici una dintre profeţiile moderne nu a spus aceste lucruri. Mai departe, pentru a clarifica şi mai mult lucrurile, trebuie să înţelegem ce inseamnă de fapt decembrie 2012 şi pentru asta trebuie să vorbim despre Ordinea Echinocţiilor. Pentru unii dintre voi mayaşii folosesc cicluri de 5200 de ani; dacă înmulţiţi acest număr cu 5 ajungem la 26.000 de ani – asta este lungimea aproximativă a Ordinii Echinocţiilor. Iar ciclul de 5200 de ani pe care mayaşii îl folosesc este de fapt puţin mai mic; în acest calendar sunt roţi care se învârtesc în alte roţi cu viteze de deplasare/rotire diferite – una dintre ele este Ordinea Echinocţiilor, pe care o vom explica, în detaliu, imediat şi care se roteşte odată la aproximativ 26.000 de ani. Aceşti 5200 de ani apar de 5 ori şi nu se întâlnesc niciodată cu Ordinea Echinocţiilor, decât o dată la 26000 de ani când sunt perfect aliniate – asta se va întâmpla pe 21 decembrie 2012.


Hai să vorbim puţin despre timp, pentru a înţelege acest tablou, cel al echinocţiilor şi cum se îmbină ele. Timpul este un concept uman, o iluzie; ne uităm la ceasuri şi spunem…Oau este 4:32, dar mulţi dintre noi uităm că este legat de rotaţia Pământului, un lucru natural şi nu unul electronic/digital. Ne uităm la răsăritul sau la apusul Soarelui şi ne gândim că acesta se mişcă, dar de fapt este o iluzie, pentru că Pământul este cel care se miscă şi care produce această iluzie. Această mişcare creează mişcarea noastră zilnică, Pământul trăieşte o revoluţie şi noi experimentăm o zi; întreg ciclul este împărţit în 24 de segmente pe care noi le numim ore. Toată lumea ştie asta; toată lumea ştie că revoluţia Pământului se numeşte zi; al doilea ciclu pe care toată lumea îl ştie bine este revoluţia Pământului în jurul Soarelui – adică un an sau 365, 25 zile; unii oameni de ştiinţă spun că este 365, 44 de zile. Deci este clar că noi calculăm timpul plecând de la rotaţia Pământului în jurul Soarelui. Mai există şi alte rotaţii şi cicluri ale Pământului dar care sunt şi mai puţin înţelese de către oameni dar a căror importanţă este cel puţin asemănătoare cu cea a orelor din viaţa noastră. Dar pur şi simplu nu ştim. De exemplu: axa de înclinare a Pământului, faţă de Soare afectează viaţa fiecărui om de pe Pământ, este de aproximativ 23,5 grade şi se numeşte înclinare/deviere/abatere; ea este cea care creează anotimpurile noastre: vara, primăvară, toamnă, iarnă; de fapt ea este variabilă – variază între 21, 1o şi 24, 5o într-o perioadă de 42000 de ani. Te gândeşti că o perioadă atât de lungă nu are nici o legătură cu viaţa de zi cu zi, dar de fapt astronomii trebuie să ţină cont zilnic de această axă înclinată, atunci când explorează Universul cu telescoapele lor computerizate. Dacă nu o fac, se uită de fapt la altceva decât la ceea ce ar trebui să se uite, în altă parte. Nici rotaţia Pământului în jurul Soarelui nu este chiar aşa de simplă cum pare – forma orbitei, se schimbă şi ea constant. Pământul se roteşte în jurul Soarelui, într-un cerc perfect, care işi modifică forma în elipsă, probabil datorită influenţei gravitaţiei lui Jupiter şi Saturn. Acest ciclu se schimbă foarte rar, odată la 100.000 de ani şi ceea ce este foarte interesant nu şi-a modificat forma de la cerc la elipsă şi apoi la cerc, din nou. Apoi este Ordinea echinocţiilor, un nou calcul realizat de oamenii de ştiinţă în anul 2000, mai exact 25771, 5 ani durează ca axa să facă o rotaţie completă. Iată despre ce vorbim, dacă vă uitaţi la asta, veţi observa că se roteşte în cerc, nu unul perfect ci este mai mult o elipsă şi durează sa facă rotaţia în aproape 26.000 de ani.

Cauzele principale ale acestei rotiri sunt Soarele şi Luna dar sunt şi alte corpuri cereşti care influenţează. Dar şi Ordinea Echinocţiilor este schimbătoare datorită a ceea ce se numeşte ciclul Milancovitch. Ciclul Milancovitch sunt toate ciclurile Pământului dar şi alte cicluri şi care se pare că se schimbă constant. Studiile ciclului Milancovitch s-au concentrat pe impactul pe care acestea le au asupra climei de pe Pământ…da, pentru ca a studia clima Pământului este necesar să cunoşti ciclul Milancovitch. Pe lângă asta mai este si orbita Lunii, care determină periodic fluxul şi refluxul mărilor şi care afectează pe toţi oamenii care trăiesc pe lângă mare dar care afectează şi ciclul Milancovitch. Aceste cicluri influenţează şi emoţiile umane; sunt foarte multe cicluri pe Pâmânt care ne influenţează viaţa, cum este de exemplu, ciclul menstruaţiei feminine.
Toate aceste cicluri sunt chei de înţelegere a tot ceea ce se întâmplă şi a profeţiei mayaşe. După cum vedem sunt multe cicluri în rotaţia Pământului iar Ordinea Echinocţiilor este doar unul dintre ele şi este influenţat de alte cicluri, aşa cum vă puteţi imagina. Dacă ar fi să ne uităm la aceste rotaţii, cu un tipar eliptic vom observa că există 2 puncte, cele mai depărtate de centru,( Appelge şi Perogee) şi care devin din ce mai importante pe măsură ce înaintăm.


Potrivit calculelor ştiinţifice din 2000, aşa cum am spus, Pământului îi trebuie 25771, 5 ani pentru o rotaţie completă şi pentru a trece prin toate cele 12 semne ale zodiacului; deci această axă este inclinată în dreptul semnelor zodiacale. Potrivit vechilor hindusi şi tibetani, la fiecare trecere a Pământului printr-un semn acesta se schimbă într-un mod specific. Este puţin mai complicat, decât explic eu acum, pentru că de exemplu hinduşii împart acest timp în perioade care se numesc Yuga, care sunt puţin diferite de semnele zodiacale. Deci pe 21 decembrie 2012, axa Pământului se va inclina în dreptul semnului zodiacal al Vărsătorului, ceea ce potrivit credinţelor vechi determină o schimbare rapidă a conştiinţei; potrivit mayaşilor această schimbare nu începe neapărat în acea zi ci undeva în fereastra de timp, pe care o trăim acum.


Să vorbim puţin despre această dată, 24 octombrie 2007, când sfârşitul timpului a început – ce a fost atât de deosebit la această dată. Un alt trib indigen, din SUA, care se numeşte Hopi; oamenii de ştiinţă cred că acest trib a venit prin Strâmtoarea Bering din Rusia, prin Alaska, pe coasta canadiană şi s-au oprit, în Arizona, unde sunt acum. Dar potrivit Bunicului Eric, din tribul Hopi şi istoricul acestora – este de fapt ultimul membru al unei părţi a tribului – că acest lucru nu este adevărat; Hopi nu au venit de acolo ci din Guatemala şi la acel moment erau mayaşi şi nu Hopi; din motive încă ascunse de Hopi şi mayaşi au fost trimişi către Nord. Eu ştiam acest lucru dar ele mi-au fost spuse şi de către ei. În noiembrie 2007, când călătoream cu autobuzul prin Guatemala cu Bunicul Eric, acesta m-a întrebat dacă am văzut sfera albastră de pe cer din octombrie 2007. Am spus că nu am vazut-o dar a vazut-o fiica mea, când a apărut. M-am uitat pe internet. M-a întrebat dacă asta ar putea fi profeţia Hopi a Păsării Albastre care a fost făcută acum 200 de ani de către ei. Nu ştiam răspunsul pentru că nu sunt Hopi. 
Dar iată ce s-a întâmplat: chiar înainte de 24 octombrie 2007 o cometă, Holmes, a trecut prin sistemul nostru solar. O cometă mică, pe care nici un astronom nu a considerat-o un eveniment astronomic, dar pe 24 octombrie 2007 această cometă a explodat devenind o gigantică sferă albastră, care a crescut şi a crescut până a devenit mai mare decât Soarele. Acum a devenit cel mai mare corp ceresc care a fost observat în sistemul nostru solar. Apoi când Bunicul Eric s-a întors la indienii Hopi au discutat şi au fost de acord că aceasta a fost profeţia Hopi a Păsării Albastre; mayaşii au fost de acord că este începutul Sfârşitului Timpului. După cum vedeţi nu a fost un eveniment întâmplător ci cel mai mare eveniment de acest fel şi pe care noi îl cunoaştem.
Mai există o parte a profeţiei Hopi, despre venirea stelei roşii. Mayaşii şi Hopi nu au discutat cu mine despre acest eveniment dar ştiu câteva lucruri din cărţi şi sunt încrezător că vom afla mai multe în viitor. Don Alejandro când a fost în Sedona, în iulie 2007 mi-a împărtăşit o parte din profeţia mayaşă – o singură parte dar sunt mult mai multe. A spus că nu este singura parte; a mai spus că va fi o inversare a Polilor Pământului, undeva la sfârşitul timpului. Nu este nimic nou, de vreme ce Edgar  Cayce a prezis acelaşi lucru, acum ceva vreme, prin anii 30.


 Edgar Cayce a spus că undeva după iarna lui 88, axa Pământului se va schimba şi chiar a prezis exact locul unde aceasta se va muta, undeva în Rusia, la aproximativ 16 grade . Edgar Cayce a făcut aproximativ 12.000 de predicţii din 1920 până în 1970 şi a greşit doar o singură dată. A făcut o dată o predicţie, el aflându-se în America pentru un om din Franţa dar, din greşeală, a făcut predicţia pentru fratele său geamăn. Predicţiile lui Edgar Cayce se numără printre cele mai exacte din lume iar ştiinţa modernă a cercetat foarte atent această posibilitate a inversării polilor. O inversare fizică a polilor este precedată de o inversare magnetică, iar ştiinţa modernă a observat că, câmpul magnetic pământesc a început să scadă acum aproximativ 2000 de ani iar acum 400 de ani a avut loc o schimbare dramatică, devenind din ce în ce mai slab. Apoi acum aproximativ 40 de ani, câmpul magnetic a început să se schimbe astfel încât liniile magnetice care mult timp au fost stabile, au început să devină din ce în ce mai instabile şi să hoinărească/să se deplaseze. Asta a făcut ca balenele, care foloseau aceste linii pentru migraţie, să eşueze pe tărm ceea ce nu se mai întâmplase înainte; liniile magnetice s-au deplasat de la locul lor şi au ajuns în zonele de pământ, unde nu au mai fost niciodată. Nimeni nu mai
văzuse balene făcând acest lucru şi nici o modificare a liniilor magnetice.
Apoi pentru că poziţia liniilor magnetice ale Pământului s-au modificat ca o consecinţă a scăderii câmpului magnetic pământesc, păsările au început să apară în zone care nu făceau parte din traseul lor migrator. Apoi în 1990, hărţile astronomice ale Pământului…mă scuzaţi, hărţile aeronautice folosite de avioane pentru aterizarea pe aeroporturi au trebuit să fie schimbate în întreaga lume, pentru că cele vechi nu mai erau bune iar astăzi liniile magnetice sunt atât de instabile, încât absolut la fiecare aterizare, hărţile magnetice trebuie verificate pentru a verifica dacă sistemul de ghidare funcţionează corect.

 În 2003, o televiziune a dat posibilitatea unei echipe de oameni de ştiinţă să vorbească despre o posibilă inversare magnetică a Polilor. Aceşti oameni de ştiinţă sunt de părere că o schimbare magnetică a Polilor va avea loc undeva în viitorul apropiat; asta a fost tot ce au spus. Apoi acum mai puţin de 2 ani oameni de ştiinţă din toată lumea care cercetează câmpul magnetic pământesc au intrat pe internet pentru a avertiza oamenii. Au făcut acest lucru timp de 11 zile până când guvernele i-au redus la tăcere, probabil pentru că erau preocupate de îngrijorarea/teama oamenilor faţă de acest subiect. Oamenii de ştiinţă au spus, că cu atât de multe anomalii în câmpul magnetic pământesc, în 25 de ani de acum încolo nu numai că liniile acestuia se vor deplasa dar îşi vor schimba şi polaritatea, asta însemnând că Polul Nord va deveni Polul Sud şi invers. Apoi acum 8 sau 9 luni, au intrat din nou pe Internet şi au avertizat din nou oamenii că anomaliile au devenit atât de severe, încât se aşteaptă la o inversare magnetică a polilor, în orice moment. Ceea ce ştiinţa a demonstrat este că acum 13.000 a avut loc o inversare fizică a Polilor şi momentul în care ne aflăm acum coincide cu momentul invers din acest ciclu, de acum 13.000 de ani, în Ordinea Echinocţiilor. Ei cred ca Polul Nord se afla în Golful Hudson, înainte ca axa sa să se deplaseze.


Apoi acum mai puţin de 26.000 de ani – exact în momentul opus în care ne aflăm noi acum, în Ordinea Echinocţiilor, sfârşitul timpului pe care îl trăim acum, aproape de 21 decembrie 2012 – polii pământeşti s-au inversat pentru a doua oară. Şi dacă asta nu este suficient de şocant, oamenii de ştiinţă ştiu că inversarea magnetică a polilor durează doar 20 de ore, mai puţin de o zi. Acest lucru nu este spus de mayaşi ci este demonstrat de ştiinţa modernă. Te trezeşti într-o zi şi în aceiaşi zi lumea în care trăieşti este complet schimbată. Să ne întoarcem la polii magnetici…tot ştiinţa a demonstrat că exact înainte de inversarea fizică a polilor are loc o inversare magnetică, urmată de o perioadă fară câmp magnetic. Ceea ce acum este doar o teorie, pentru că omul modern nu a mai asistat la un asemenea eveniment…este de fapt singura care poate explica cum este
posibil. Dacă te gândeşti puţin…Pământul este masiv/dens şi pentru a-şi schimba axa este nevoie de o cantitate imensă de energie…iar asta este aproape imposibil…oamenii de ştiinţă nu au putut să îşi dea seama cum este posibil aşa ceva…cantitatea de energie necesară…ar fi ca şi cum Luna ar lovi Pământul, ceva de genul ăsta. Atunci, ar fi imposibil ca Pământul să îşi schimbe axa? Dar de fapt nu este. Pământul şi-a schimbat axa de sute de ori, în ultimele milioane de ani; doar oamenii de ştiinţă nu işi puteau da seama cum este posibil aşa ceva. Apoi recent a apărut o teorie, acum 20 sau 30 de ani. Teoria spune aşa: suprafaţa Pământului are o crustă, nu foarte groasă de 20 – 30 de mile, iar sub această crustă se află ceea ce se numeşte manta. Ceea ce se numeşte mantaua superioară face legătura între partea inferioară a crustei şi interiorul Pământului. Mantaua superioară este formată din piatră. Ceea ce oamenii de ştiinţă au aflat este că dacă, câmpul magnetic devine zero, dispare complet, ceea ce se aşteaptă să se întâmple curând, la vreo doua săptămâni după, această formaţiune pietroasă din jurul Pământului devine lichidă, ca uleiul. În acest moment, crusta Pământului este liberă să se deplaseze în orice direcţie doreşte; totuşi va fi nevoie de o cantitate imensă de energie dar nu atât de multă cât ar fi necesară pentru deplasarea axei Pământului. Deci…cum să spun asta…ceea ce cred ei că urmează să se întâmple…gheaţa de la Polul Sud nu este centrată perfect; e o cantitate imensă de gheaţă – dacă ar fi ca gheaţa să se topească, nivelul oceanelor din întreaga lume ar creşte cu aproximativ 200 de picioare (60,958 m). Foarte multă apă. Astfel această masă, atunci când suprafaţa Pământului se poate roti şi care nu este perfect centrată…ei cred că se va muta spre centrul balanţei iar crusta o va urma. Aşadar oamenii de ştiinţă au calculat şi ei cred şi prezic că locul în care axa Pământului se va muta este incredibil de aproape de cel prezis de Edgar Cayce. 


Destul de interesant. Edgar Cayce spune că va fi la 16 grade în Rusia, într-un anumit punct iar matematicienii au calculat cam 17 grade, în aproape acelaşi loc. Deci, nu ştim încă, este o teorie, nimeni nu a mai văzut un lucru asemănător, cel puţin nu oamenii moderni. Inversarea axei Polilor, care va avea loc, este legată de ceea ce mayaşii vor să vă spună. Ei ştiu că va avea loc, ei îşi amintesc istoria lor şi cele doua inversări ale Polilor pe care ştiinţa le-a înregistrat. Mayaşii spun că au trecut prin ambele şi au fost pe Pământ cel puţin 26000 de ani. Ştiinţa nu poate contrazice acest lucru pentru că nu ştie de unde au venit şi nu ştie cine sunt ei. Don Alejandro spune că în timpul ultimei inversări a Polilor milioane de oameni au murit pentru că nu ştiau ce se întâmplă. Dacă ar fi ştiut, şi asta se întâmplă şi acum, ar fi transformat această experienţă într-una puternică, frumoasă şi graţioasă. Don Alejandro spune că dacă nu înţeleg ce se întâmplă şi se lasă pradă fricii, pot foarte uşor să moară. El vrea să vă vorbească despre asta. Don Alejandro mai vorbeşte şi că vor fi 30 de ore de întuneric, la inversarea Polilor. Ştiu că sunt unii care vorbesc de 3 zile de întuneric, dar mayaşii spun…nu, nu vor fi 3 zile ci 30 de ore. Don Alejandro spune că va fi atât de întuneric încât nici macar stelele de pe cer nu se vor vedea, în timpul nopţii…cu alte cuvinte devenim orbi. El spune că în acest timp foarte mulţi oameni au murit de frică. Tot el spune că dacă stai calm, nu îţi faci griji şi stai relaxat totul revine, vezi din nou, totul revine la normal şi nu durează decât 30 de ore. Acesta este un alt lucru pe care mayaşii vor ca voi să îl înţelegeţi – în timpul schimbării, sa nu vă fie frică, nu este nimic de care să vă temeţi. Desigur după inversarea Polilor locul în care te afli pe Pământ este probabil complet diferit, faţă de Ecuator. Probabil acum trăiţi într-un mediu nou şi complet diferit de pe Pământ. Aceasta înseamnă că trebuie să îţi dai seama imediat unde te afli altfel vei muri ori de cald ori de frig. Acesta este un alt lucru pe care ei vor să îl ştiţi – din profeţia mayaşă, numită de oameni Ziua Blestemată, există o parte mult mai importantă – de unde să ştim cum să ne comportăm în ziua inversării Polilor şi imediat apoi. 

Pentru mayaşi ceea ce contează este vibraţia inimii care este în rezonanţă perfectă cu Inima Pământului, Inima Soarelui şi Inima Universului. Dacă învăţăm să trăim în această vibraţie Pământul Viu va avea grijă să ajungem în Noua Lume. Un secret poate fi spus în cuvinte dar trebuie să îl trăieşti ca să îl întelegi. Cuvintele vin din cap (din creier) dar ceea ce trebuie noi să ne amintim nu are nici o legătură cu capul/creierul. Este legat de inima umană. Folosind cuvintele, aşa cum fac eu, aş spune că în inima există un Spaţiu Sacru, în care se crează totul, iar trăitul în acest Spaţiu Sacru schimbă orice tip de relaţie din natură şi din Univers. 
Creierul are Ego care se percepe separat de realitate şi de asemenea crede că este cea mai importantă parte din realitate, dar în inimă nu eşti separat de realitate, devii una cu realitatea. Nu există separare şi toate părţile/segmentele sunt egale. Mayaşii vorbesc mereu despre acest lucru – nici o fiinţă umană nu este mai presus de celelalte şi noi toţi suntem la fel. Deci, după cum vedeţi cuvintele pot descrie ceea ce discutăm dar nu poţi simţi acest lucru decât dacă intri în spaţiul sacru al inimii, simţind şi devenind una cu această vibraţie. Dar despre acest lucru vom vorbi altă dată.
Poate veţi înţelege inima mayaşilor ascultând în continuare povestea lor. Acum vom merge în jungla din Guatemala. În iunie 2007, mi-am predat manuscrisul pentru ,,Şarpele de Lumină " către editura mea. Există foarte multe povestiri despre ceremoniile mayaşilor şi al altor triburi în care energiile interne ale Pământului erau modificate. În iulie 2007, aşa cum am spus deja, Don Alejandro şi soţia lui au venit în Sedona şi au cerut o întâlnire. După ce Don Alejandro a vorbit despre inversarea Polilor mi-a mai spus că foarte curând, conform calendarului mayaş, din acea perioadă, omenirea va intra în Sfârşitul Timpului şi că anumite ceremonii trebuie să aibă loc şi că aceste ceremonii erau marcate in calendarul lor. Asta se întâmpla chiar înainte ca Sfera Albastră să apară. Apoi Don Alejandro a început să vorbească despre conchistadorii spanioli şi cum au distrus ei aproape toate artefactele şi înregistrările, mayaşii pierzând astfel foarte mult din înţelepciunea şi profeţiile lor. Apoi Don Alejandro mi-a spus cum anumite documente secrete au fost ascunse de conchistadori şi că acum a venit momentul să se reclădească întreaga cunoaştere. Conform profeţiei mayaşe, el a spus că a venit momentul ca mayaşii să işi reconstruiască cunoaşterea, experienţa, înţelepciunea şi amintirile şi că acesta este momentul potrivit să înceapă şi că în acest moment lumea va privi. Consiliul Mayaş, conform a ceea ce a spus Don Alejandro, a văzut cum vine un grup de oameni de pretutindeni, din nenumărate ţări de pe Pământ, reprezentând lumea. Mi-a cerut să îi găsesc pe aceşti oameni, mai exact 60 de oameni şi să îi aduc în Guatemala, la o anumită dată din noiembrie 2007. De acolo el şi Consiliul Mayaş îi vor duce în jungla din Guatemala pentru a vedea cum ei readuc cunoaşterea/înţelepciunea din nou şi pentru a participa la ceremonii. Asta a fost simplu pentru mine; vreo 60 de telefoane şi a fost gata; au venit din 23 de ţări. În acest grup era Bunicul Eric din tribul Hopi şi alţi 3 Înţelepţi/Bătrâni din Sierra Nevada, Sierra Marta şi Columbia, America de Sud. Unul era Kogi, Arwako, Weewa şi Conquamos. Aceste doua triburi sunt semnificative pentru antichitate; don Alejandro mi-a spus că mayaşii sunt originari din Atlantida – ştiam acest lucru de câtiva ani dar a fost impresionant să aud aceste cuvinte de la el. Haideţi să vorbim puţin despre Atlantida pentru a înţelege de ce aceste 3 triburi, Kogi, Arwako, Weewa şi Conquamos sunt atât de importante.

      urmare in partea a 3-a 

    Drum drept spre Lumina !

2 comentarii:

 1. Multumim,f importanteaceste informatii!

  RăspundețiȘtergere
 2. … _ @ [*Semnele Vremurilor*] _ Matei 12/38,39; 16/1,3; _ Marcu 8/11,12.

  _”Veti cunoaste Adevarul, si Adevarul va va face slobozi” (vezi prorociile / coroboreaza) _ Ioan 8/32; _ 2 Petru 1/[19],20; _ Luca 8/8,[9,10,15]; _ Matei 13/16,17; _ Romani[a] 16/25; _ Ioan 16/25; _ Apocalipsa 17/17,18; _ 1 Tesaloniceni 5/1-3,[19]-22; _ Ioan 4/25,[26]; _ Luca 16/29,31; 18/8; 24/25-27,45:

  _ “Cine citeste, intelege ce citeste ?!!” (vezi) _ Isaia 6/[8],9,10,[2011, 2012], 2013; 29/10-15,[16]; _ 1 Corinteni 3/19,[20]; _ Matei 24/11-14;

  _”Cand veti vedea Ierusalimul /[Romania – Noul Ierusalim (vezi) _ Apocalipsa 21/2], inconjurat[a] de osti (vezi) _ Daniel 11/9,10, 2011, 2012, 2013, [2014], 2015- Baze de Rachete si Unitati Armate Straine, 16-Romania,-45; _ Isaia 6/13 -Romania; _ Romani[a] 1/1-15; 5/14; 10/4,[14-?!],17-20; 11/3-5,8; _ 1 Petru 2/9,

  sa stiti ca atunci pustiirea lui este aproape.” (coroboreaza) _ Luca 21/20; _ Isaia 9/[15],16,[17]; 10/1-3; _ 1 Tesaloniceni 5/1-3; _ Apocalipsa 17/17,18;

  _ „Ferice de cine citeste si de cei ce asculta cuvintele acestei prorocii si pazesc lucrurile scrise in ea! Caci vremea este aproape!” (coroboreaza) _ Luca 24/25-27,45; _ Apoc.1/3; 22/10; _ Ioan 5/[24],25-27.
  ...
  _ http://mesia-romania5-14-ioan4-26.blogspot.ro/2011/10/previziunile-profetiile-indianului.html
  ...
  _ Vezi prorociile, [d]in Cartea [inca] Pecetluita (vezi) _ Daniel 8/26; 12/4,9,[3,10], {*pecetluita pana la Mine* (coroboreaza) _ Deut 18/15,18; _ Fapte 3/22; _ Isaia 6/8,(9-12),13; _ Apocalipsa 5/3-9; _ Galateni 4/4; _ Ioan 3/16; _ Matei 5/17}, [vezi cum este scris]:
  ...
  -1) _ *(.) "Spune-ne, cand se vor intampla aceste lucruri? /[Implinirea Fagaduintei _ Deut. 18/15,18]; -Si care va fi semnul venirii Tale si al Sfarsitului veacului acestuia?"* (vezi) _ Matei 24/3 ;
  ...
  -2) _ *Veti auzi de razboaie si vesti de razboaie: vedeti sa nu va inspaimantati, caci toate aceste lucruri trebuie sa se intample. Dar sfarsitul tot nu va fi atunci.* (vezi) _ Matei 24/6 ;

  -3) _*Un neam se va scula impotriva altui neam, si o imparatie impotriva altei imparatii; pe alocuri vor fi cutremure de pamant, foamete si tulburari. Aceste lucruri vor fi inceputul durerilor.*(vezi) _ Marcu 13/8 ;

  -4) _ *Prorocie asupra Dumei. -Mi se striga din Seir: -“Strajerule, cat mai este din noapte? Strajerule, mai este mult din noapte?”* [noaptea Zilei a 7-a, dupa Ziua a 6-a] (vezi) _ Geneza 1/31; 2/1-3; _ Ioan 13/30; _ Isaia 21/11, 2012 - 2016 _”Inca Un An”-2017;

  -5) _ *In vremea aceea, se vor ridica multi impotriva “Imparatului de la Miazazi”/*Impotriva Mea* _ Isaia 9/1,2,[6], si o ceata de derbedei din poporul tau se vor rascula, ca sa implineasca vedenia; dar vor cadea.* (vezi) _ Daniel 11/[1-11],14.
  ...
  -6) _ Vine dimineata _ Isaia 9/1,2,[6]; 21/11, 2012 - 2017, …-*Se crapa de ziua, "Sun-Day / SunDay" - Lumina Zilei a 7-a, dupa Ziua a 6-a] (vezi ? / coroboreaza) _ Geneza 1/31; _ Matei 17/1,[2-4],5; _ 2 Petru 1/19; _ Isaia 8/20, [si], nu uitati _ 2 Petru 3/8, “grabiti-va” _ Ev.3/7,13,15; _ 1 Corinteni 2/6-9,14; 15/54-56; _ Osea 13/14; _ Ioan 5/[24],25.

  -7) _ Vedeti cu mare, Mare, MARE ATENTIE, prorocii[le] / Biblia / Scripturile, care in fond si in fapt "Vorbesc despre Viitor", [si], "Nu despre Trecut", asa cum au lasat sa se inteleaga cei care au falsificat Scripturile, pentru a putea batjocori si controla / manipula omenirea (coroboreaza) _ 2 Petru 2/1-3; _ 2 Tim.3/1-6,[7],8,9; 4/3,4; _ Romania 16/18; _ Filipeni 3/19,

  de coroborat in mod implicit[e] {vezi _ 2 Petru 1/20],(cu): _ Isaia 6/8,[9-12],13; 8/20; 9/1,2,[6]; _ Romani[a] 10/[14-?!!],16,[17-20]; _ 1 Petru 2/9; _ 2 Petru 1/[19],20; _ Luca 12/32; _ Ioan 8/32;
  ...
  = Cu stima. – Mesia (coroboreaza) _ Matei 17/1-5; 5/17; _ Romania 10/14; _ Apoc.2/17; 3/12; _ Fapte 4/12; _ Isaia 65/1; 52/6 _Iata-Ma!" -Gheorghe Moise; _ Ioan 4/25,[26]; 5/39.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.