vineri, 7 martie 2014

Conspiratia Energiei Libere
De ce sunt aceste tehnologii suprimate ? Raspuns : Controlul


Elita globala a planificat Noua Ordine Mondială, cu o cultură sclavizata a unui "stat polițienesc". Cum ar putea acest lucru să fie făcut? O modalitate este Patriot Act (acesta era deja pregatit si dupa 9. sept.2001, Bush Jr. doar l-a semnat, n.a.). O alta ar putea fi cele 800 de tabere FEMA de detenție pe deplin construite, cu personal suficient, care-si asteapta prizonierii.

 Video cu sicriele deja pregatite aici :


Ce altceva ar putea ei face? Asta ar putea încetini economia. Controlul asupra petrolului și gazelor face ca acest lucru sa fie ușor de realizat. Prețurile, dupa cum constatam urca încetul cu încetul, și cetățeanul de rând devine tot mai sărac și mai sărac. Nu numai că aceste creșteri afectează carburantul de la pompa si consumul casnic, dar afectează productia de alimente, aprovizionarea cu apă a populației, precum și alte necesități.

Cresterea pretului la petrol/gaz are ca scop distrugerea modului nostru de viata

Dar ei nu pot crește prețurile fără un motiv, așa că au născocit : Varful Petrolului. În acest fel, oamenii sa își asume creșterea costurilor și limitele de combustibil ca fiind naturale. Dar Varful Petrolului este o farsă. În anii 1970, un câmp de petrol imens a fost descoperit în Alaska, care ar putea alimenta Statele Unite, timp de 200 de ani, dar existența sa a fost clasificata. Cei care detin puterea au planificat de mult Noua Ordine Mondială, și nu au vrut ca descoperirea din Alaska sa le stea în cale. În schimb, se apropiau de Arabia Saudita pentru o "afacere cu petrol", o modalitate de a captura petrolul din Orientul Mijlociu prin moarte si razboi. 

Aceste noi tehnologii sunt departe de a fi Sci-Fi si exista de multe decade

Primul cuptor cu microunde a fost construit în 1947 de către Raytheon, un contractor important din apărare. Cum a avansat în ultimii șaizeci de ani? O privire la documentarele "Star Wars in Irak", dezvăluie arme bazate pe aceste tehnologii.

Ce parere am fi avut acum 60 de ani despre noua tehnologie de telefonie mobila? Poate ca acum despre introducerea unor chip-uri spion in insecte sau nanotehnologia cu care s-a creat Morgellons. 
Tehnica a avansat enorm in ultima suta de ani, iar asta nu s-a facut in mod firesc ci cu contributia raselor ET ,,in serviciu pentru sine”, ca sa nu spun negative.

Primul mare om de stiinta care a descoperit Energia Libera, Nikola Tesla, stia directia in care vor merge aceste cercetari. In 1915 el spunea : ,,Nu m-am gandit la cat de periculoase pot fi, ca razboaiele in viitor vor fi purtate prin mijloace electronice”.

Desigur, Elita globala are nevoie ca publicul larg să considere energia libera o utopie, iar cercetatorii "nebuni". Ei doresc aceasta tehnologie pentru "operatiunile negre" ca arma lor secreta împotriva noastră și anihileaza pe cei care vorbesc despre asta. Un exemplu este un pionier bine cunoscut de cercetare în domeniul energiei gratuite, John Hutchison. 
După ce el și Dr. Judy Wood au publicat lucrarea lor "Anomalii la WTC și efectul Hutchison", Hutchison a fugit în Canada.

 Un altul este Dr. Eugene Mallove care, după ce a scris o scrisoare deschisă către lume si a solicitat fonduri de cercetare in domeniul energiei libere, a fost ucis. 

 "Colocviul despre Fuziunea la Rece din 2005”, de la Institutul de Tehnologie din Massachusetts a avut un tribut special pentru Dr. Mallove. 
Un număr de decese misterioase sunt conectate pentru suprimarea proiectelor energiei gratuite.

Elita globala nu vrea ca noi sa stim de existenta Energiei Libere

Aceasta tehnologie are capacitatea de a revoluționa lumea prin eliminarea petrol / gaze ca principale surse de combustibil, dar în schimb a fost folosită ca armă împotriva noastră. Arme cu energie dirijată și de control al climei sunt printre pericolele cu care ne confruntăm acum.

Video – demo cu producerea unui cutremur prin unde ELF :


 S-ar putea ca aceasta tehnologie sa fi fost folosita pentru a regiza evenimente recente legate de vreme in zonele populate?  Uragane puternice, tornade, cutremure, tsunami, cicloane, și erupții vulcanice au arătat o creștere în ultima vreme. Ce se întâmplă dacă uragane si tornade au caracteristici naturale ale Efectului Hutchison?
Spre exemplu uraganul Erin , ca forta era mai mare decat Katrina din 2005. 

Acesta trebuia, conform directiei de evolutie sa loveasca coasta SUA si anume New York-ul, chiar in 11 septembrie 2001. Subit acesta isi schimba directia cu 90 de grade. 

Un nou studiu publicat la http://drjudywood.com/articles/JJ , considera ca ,, Efectele de Camp”, asociate cu uraganele si efectele energiei acestora sunt implicate in distrugerea complexului World Trade Center din New York din 11 sept.2001. 
Ample cercetari ale Dr. Wood au catalogat deja o serie substanțială de dovezi de efecte neobișnuite la locul WTC , de la 9/11 . 
Preponderența acestor dovezi indică utilizarea unuia sau a mai multor arme cu energie dirijată în distrugerea cladirilor WTC .
Efectul Hutchison este în primul rând un " efect de câmp " , aparent creat de o interacțiune dintre câmpurile de frecvență electrostatice , magnetice și radio .

priviti transformarea in pulbere a WTC si exploziile atomice....seamana ??


 unde sunt resturile avioanelor si a mobilierului din mii de birouri ??

Declaratia unui fost pilot CIA cu peste 19000 de ore de zbor, John Lear, specifica ca niciun Boeing 767 nu a lovit turnurile gemene pe 11 septembrie. 


De altfel acum se confirma multe din studiile mele de-a lungul anilor. Turnurile gemene au fost distruse atat cu explozibili cat si cu arme energetice de ultima generatie. Ceea ce s-a vazut la TV si ce au vazut oamenii erau holograme ale avioanelor create cu tehnologia din cadrul Proiectului ,,Blue Beam”.

Dupa prabusirea lor nu s-a gasit nicio piesa de avion sau mobilier, calculatoare din miile de birouri din WTC. Nu-i ciudat ? Totul s-a transformat in praf !

Ca si concluzie la aceasta idee, se desprinde faptul ca elita a folosit energia si deviatiile de camp ale uraganului Erin pentru a crea evenimentul din 11 septembrie. Si din mesajele chanelling ale diverselor entitati inalt vibrationale reiese faptul ca efectul energetic asupra constiintei planetare a fost profund negativ, ca un soc, dar apoi acesta a fost pragul de trezire planetara. De atunci omenirea a inceput cu adevarat sa se trezeasca.

Cutremurul din Sichuan, China din 2008, a fost deasemenea unul neconventional, creat foarte probabil prin tehnologia HAARP. Iata ce spunea Cohen, Secretarul Apararii in 1997 : ,, Alții [teroristi] se angajează chiar și într-un tip de eco-terorism prin care se pot modifica climatul, porni cutremure, vulcani de la distanță prin utilizarea undelor electromagnetice ... Deci, există o mulțime de minți ingenioase acolo, care la locul de muncă cauta unele modalități prin care se poate aplica teroare asupra altor națiuni ... E adevărat, și este si motivul pentru care trebuie să intensificam eforturile noastre de combatere a terorismului”.

La ce teroristi facea referire secretarul apararii ? Al Qaida, inarmati cu kalashnikov si finantate de catre CIA ? Nicidecum. Teroriștii care au acces la tehnologii avansate și care au capacitatea și resursele de a păstra cunoașterea acestor tehnologii în mare parte ascunse. Acestia sunt, foarte probabil, aceiași teroriști care au transformat cele mai multe dintre turnurile WTC in praf pe 09.sept.2001.

Ocazional putem avea acces la acest fel de informatii despre tehnologiile avansate folosite impotriva noastra de la col. Tom Bearden aici : http://www.cheniere.org/correspondence/020804.htm

Video cu Ben Fulford. Explica producerea cutremurului din China cu tehnologia HAARP aici : 


In ultimul timp se observa de catre oricine inrautatirea evenimentelor climatice extreme, mai ales in SUA, parte a Europei, Japonia, China. Prin urmare, acest model sugerează că un grup secret trans-național este la locul de muncă. Această concluzie generală este, de asemenea, susținută de existența programului chemtrailing global. Chemtrails au fost documentate în multe țări din întreaga lume (a se vedea http://www.checktheevidence.com/Chemtrails ).

In plus, acest grup trans-național știe psihologia umana foarte bine și știu cum să obțina de la oameni acceptarea prin deghizarea în mod adecvat a capacităților lor avansate - acest lucru din nou, este dovedit de faptul că le-a luat 5 sau 7 ani, fără îndoială, pentru ca ei să înceapă să  utilizeze asupra oamenilor tehnologia lor, chiar și atunci când a fost folosit pe modul simplu. 
Celelalte moduri principale în care această tehnologie avansată este ascunsa utilizează frica - care inhiba capacitatea intelectuală a oamenilor. În plus, în mai multe faze, a fost creată o "cultură a ignoranței". De exemplu, în cultura populară occidentală, uneori este inacceptabil  când cineva demonstrează o înțelegere tehnică detaliată a unui subiect - în astfel de cazuri, termeni cum ar fi "tocilar" sau ,,le stie pe toate” nu sunt utilizate întotdeauna în mod gratuit. 
Ca exemplu va dau propria mea experienta referitor la fenomenul chemtrails. Daca il expui cuiva cu argumente nu vrea nicidecum sa creada. Adevarul este foarte crud uneori si mintea ignoranta refuza cu desavarsire informatiile.

As spune, de asemenea, că o modalitate suplimentară de a induce acceptare în rândul populației generale, adusa de departe din ,,Scripturi “ si propovaduita si de preoti este ideea unei apocalipse in care se sugerează continuu că un cataclism sau mai multe cataclisme vor veni - pentru că este "calea lui Dumnezeu de a pedepsi omul pentru păcatele sale". 

Dintr-o perspectivă mai New Age, acest lucru poate fi atribuit  Gaiei sau "Mamei Pământ" - care acționează pentru a auto-corecta "dezechilibrul", cauzat de lacomia umana si nebunie. Acest lucru, totusi se poate afla. 

Sunt destui chanelleri in ultimul timp care ne transmit mesaje de la constiinta Gaiei si suntem avertizati cand aceste fenomene sunt naturale.
Preponderenta probelor, odata ce acestea sunt adunate, arata ca tehnologia energiei libere exista si decat sa fie utilizata pentru a produce energie gratuita omenirii, aer curat, hrana sanatoasa si a vindeca bolile tot mai multe ale oamenilor, ea este folosita ca arma pentru a distruge mediul inconjurator si a ucide in masa. Dar cel mai pervers mod este acela de a ne limita autocunoasterea, adica blocarea evolutiei cunoasterii ca suntem fiinte infinite, nemuritoare, cu capacitati nelimitate latente care asteapta sa fie trezite si utilizate in mod pozitiv pentru noi individual, pentru omenire si planeta mama, cat si pentru univers in general.

Am credinta ca foarte curand omenirea, adica cei 99% va avea acces la toate acestea. Procesul este unul de avalansa cu siguranta. Cand se va declansa, va ,,matura”, totul in cale. Vom renunta instantaneu la toata tehnologia veche, poluanta si scumpa. Si de acolo alte perspective ni se deschid atat ca fiinta individuala cat si ca comunitate. 

Vom fi fiinte libere cu adevarat, vom putem sa locuim oriunde pe planeta, sa calatorim oriunde intr-un timp foarte scurt si sa ne producem energia si hrana individual cum vrem, cat vrem si in orice conditii. Ne vom intoarce la respectul fata de natura si fata de fiintele de pe planeta si din galaxie. Ne vom reintalni cu fratii nostri din univers si schimbul de tehnologie si experienta ne va lansa intr-un salt civilizational inimaginabil acum, intr-un timp foarte scurt. Saltul in constiinta va fi pe masura.

Doamne ajuta !

-         Articol original –
               
             sursa : http://www.checktheevidence.co.uk/

      Drum drept spre Lumina !

2 comentarii:

 1. Din punctul dvs de vedere,cati ani credeti ca vor mai trece, pana ce aceste lucruri sa aiba loc?si nu in ultimul rand, in ce fel va porni acest val care va matura tot?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ca si timp nu va mai trece mult, eu sper maxim 2 ani. Valul de care am scris se va manifesta odata cu eliberarea multor proiecte ,,free energy" care deja exista si vor fi eliberate in masa. In primul rand acestea vor incepe sa fie produse in masa de catre companii care se vor reprofila din energia petroliera si in al doilea rand documentatia pusa la dispozitie astfel incat orice cu mijloace financiare mici sa-si poata produce singur dispozitivul. Astfel energia marilor producatori va fi foarte mica sau chiar gratuita pentru a nu intra in faliment. Fonduri financiare masive vor fi puse la dispozitia guvernelor reformate. Toate acestea vor porni dupa Resetarea Financiara, care va fi dupa arestarea membrilor principali ai cabalei. Schimbarea financiara va fi in aceasta toamna...De la anul vom incepe reconstructia acestei lumi pe baze naturale spirituale in sincronism cu energiile Gaiei si ale Galaxiei. Apoi, dupa 2017, dupa prima epurare a sufletelor si deschiderea celui de-al doilea mare portal vom lua legatura si cu fratii nostri galactici, fizic. De aici saltul va fi enorm, pentru ca ne vor ajuta cu tehnologiile lor ...
   Doamne ajuta !

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.