luni, 17 martie 2014

Confederatia Galactica isi repozitioneaza navele ( video )


Asa cum specifica si Cobra in ultima sa informare, Confederatia Galactica isi repozitioneaza navele fata de Pamant.

   video : 
    
     sau aici : https://www.youtube.com/watch?v=rtexWpYWbXk&feature=player_embedded&app=desktop 

Oare ne apropiem de un eveniment important ? Toate informatiile alternative duc catre aceasta. De exemplu pe site-urile americane de specialitate se vehiculeaza ideea ca incepand de astazi 17. martie 2014, Trezoreria SUA va emite noua moneda ( dolarul ) cu acoperire stricta in metale pretioase, iar tot ce mai emite FED va fi fara valoare.
Apoi misterul din jurul cursei aeriene 370 din Malaezia, in care autoritatile sunt penibile in explicatii. Din mesajul chanelling publicat reiese faptul ca comandantul Ashtar ar fi ,,rapit" avionul in cauza si el se afla acum intr-o locatie in Agartha, pana la urmatorul pas al operatiunii.
Pe alt site se spune ca Vietnamul zilele acestea va face un anunt foarte important , iar acum se pregateste acesta in culise cu usile inchise.

In alta ordine de idei, presedintele Putin isi continua planul sau calm si imperturbabil, in contrast cu elita occidentala care urla de cateva zile si ameninta cu sanctiuni impotriva Rusiei. Dar dupa informatiile ce exista isi urla propriul sfarsit. Ca o contramasura, in caz ca occidentul va face acest pas, Rusia si China in cateva zile va baga SUA si UE in faliment. Rusia isi va retrage toti banii din occident si nu va mai plati nicio rata bancilor occidentale, iar China va scoate pe piata bonduri ale Trezoreriei SUA in valoare de multe mii de miliarde de dolari sau va cere rascumpararea acestora. In afara de acest razboi economic, Rusia ar detine o tehnologie furnizata de catre o civilizatie ET benefica , foarte avansata , in fata careia armele elitei americane nu ar avea nicio sansa.

Apoi pe 11 martie anul curent s-a semnat de catre presedintele Indoneziei actul prin care se pune la dispozitia omenirii primul fond de prosperitate in valoare de multe trilioane de dolari....
  video aici :  https://www.youtube.com/watch?v=bRbb_f_8VMg&feature=youtu.be 

Traim vremuri marete...sa fim optimisti, deschisi la minte si inima, echilibrati, indiferent de cum va evolua situatia planetara, dar oricum sunt sigur ca nu va fi niciun razboi si vom fi uimiti cum se va prabusi de repede actualul sistem de la centru pana la marionetele corupte care inca conduc natiunile pamantului...

  Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.