vineri, 21 martie 2014

Cele 12 nivele ale ADN-ului

Nivelul 1
Este genomul uman, stratul de ADN pe care îl puteţi vedea şi care reprezintă matricea biologică a Fiinţei Umane. Expune toate procesele chimice 4D implicate în energia voastră vitală. Aici se află toate misterele. Genomul Uman este foarte interesant. Ştiinţa voastră se poate întreba: "De ce sunt atât de multe în ADN-ul vostru care nu au nici un rol?" Ei se uită la gene şi la succesiunea părţilor. Ei se uită la aproximativ trei miliarde de elemente şi părţi! Aceasta este doar un singur nivel. Iar ei se miră că acest nivel al ADN-ului conţine atât de multe care par să nu facă nimic!
Acum, daţi-mi voie să vă întreb înainte de a trece la următoarea idee: Când aţi văzut voi un proces din evoluţia Umană care să creeze un sistem în care să fie multe nimicuri? Răspunsul este: Niciodată. Natura nu lucrează în acest fel. Biologia este foarte eficientă, dacă aţi observat. Aşadar, vă vom spune ceva ce nu am mai spus înainte: În această masă, care de multe ori e numită ADN-ul inutil, există un tipar. Are legătură cu comunicarea cu nivelul 6… nivelul magic.

Nivelul 2
Al doilea nivel este un nivel interdimensional pe care îl simţiţi cu toţii. Este dificil de explicat aceasta, dar acest nivel are un nume şi o culoare specifică, circulă în interiorul şi în afara dimensiunii a patra. Da, este interdimensional, dar are caracteristici care interferează cu ADN-ul vostru 4 D. Voi puteţi descrie acest nivel ca intuiţie… un nivel care este totodată responsabil pentru frică, bucurie şi iubire şi reacţiile pe care aceste emoţii le poartă spre nivelul de la bază. Este interdimensional şi atinge nivelul 4D pe care îl puteţi vedea şi care se numeşte genomul Uman.
Este nivelul care trebuie rescris odată cu statutul de ascensiune. Este nivelul viitorului şi trecutului vostru. Este nivelul care este pregătit pentru a fi rescris şi chiar reproiectat şi reactivat. Al doilea nivel ţine mult de emoţii. Este interdimensional, dar voi îl înţelegeţi, deoarece acesta este locul unde voi "simţiţi". Câteodată este sentimentul de furie sau îngrijorare şi câteodată este sentimentul de iubire. Câteodată este experienţa iubirii de Dumnezeu. Este nivelul emoţiei. Vă rugăm să vă gândiţi, emoţiile afectează reacţiile chimice? Răspunsul este un evident da. Îngrijorarea, iubirea, furia şi drama vor afecta în mod drastic biologia voastră. Deci al doilea nivel este nivelul cheie pentru echilibru.

Nivelul 3
Nivelul trei este catalizatorul pentru primul şi al doilea nivel. Este ceea ce noi numim nivelul ascensiunii. Este cel care este cel mai aproape de Spirit. Nivelul ascensiunii este de asemenea asociat cu o parte a corpului. Glanda Pineală reprezintă comunicarea cu nivelul ascensiunii (nivelul trei) al ADN-ului. Ce se întâmplă cu nivelul al treilea? Prin comunicarea pineală se modifică primul nivel (nivelul biologic) şi nivelul al doilea (nivelul emoţional). Când începeţi să conectaţi pinealul şi elementele comunicării acestuia cu al treilea nivel, acea parte care era inactivă va fi reactivată, iar glanda pineală va începe din nou să crească.

Nivelele 4 şi 5
Nivelul al patrulea trebuie să fie întotdeauna luat în consideraţie împreună cu cel de-al cincilea. Cele două nivele împreună reprezintă esenţa expresiei voastre (viaţa voastră prezentă pe pământ) şi divinitatea voastră pe planetă. Ele reprezintă "numele" cristalului din înregistrările Akashice. Nivelele patru şi cinci înseamnă: Atributul de bază şi cel mai important atribut spiritual este copacul vieţii, care este familia. Este un grup divin, cel care vorbeşte cu îngerii. Acest grup divin, parte a ADN-ului vostru, este cel care exclamă divinitatea voastră acolo unde mergeţi. Este cel care le spune celor din jurul vostru că voi vibraţi mai înalt – că începeţi să vă treziţi. Nu este invadator, ci informativ.

Nivelul 6
V-am spus despre nivelul 1 că nu este primul, ci mai degrabă este în mijloc. Şi acum vă voi spune că nivelul 6 este în mijloc! Aşadar, nivelele 1 şi 6 ale ADN-ului sunt legate în aşa fel încât stau unul peste altul. Trebuie. Nivelele 1, 6 şi 12, toate ocupă acelaşi spaţiu. Când vă aflaţi în al treilea nivel al meditaţiei – cel în care maeştrii au mers pe acest pământ – sunteţi întotdeauna în legătură cu nivelul 6 al ADN-ului. Dintre toate cele 12 nivele, nivelul 6 este cel mai divin nivel al ADN-ului. Este numele lui Dumnezeu şi înseamnă în altă limbă: Eu sunt ceea ce sunt.

Nivelul 7
Al saptelea nivel vibreaza cu aceeasi armonie ca cei din Telos si este numit Nivelul Lemurian . Intelesul lui din limba lemuriana este dificil de tradus , pentru ca este posibil sa nu mai aiba sens . Tonurile care sunt cantate inseamna lucruri in plus Nivelul 7 vibreazã. Cu cât vibreazã mai sus, cu atât mai repede merge. Cu cât sunt mai multe oscilatii, cu atât se va dilata mai mult timpul, iar cei din munte vã vor putea întâmpina. Acesta este principalul nivel Lemurian. Este nivelul care poartã sãmânta centralã.

Nivelul 8
Nivelul 8 reprezintã propria voastrã Înregistrare Akashicã cristalinã. Nivelul 8, în ADN-ul vostru interdimensional, contine întreaga înregistrare a fiecãrei vieti pe care ati avut-o pe planetã si tot ceea ce ati experimentat. Pânã la acest punct, asa cum voi mergeti în 4 D, acest nivel nu a avut o importantã prea mare, cu exceptia evidentã a energiilor care sunt furnizate pentru contractul vostru si atributele karmice. Pãrea sã pluteascã; nu avea importanþã; era util pentru citirea vietilor trecute si cam atât. De asemenea, acest nivel v-a dat ceva fobii!

Nivelul 9
Nivelul nouã – nouã reprezintã desãvârsirea, împlinirea. Completeazã istoria primului nivel. Nivelul nouã este ceea ce lipseste în primul nivel! Puteti spune chiar, cã nivelul nouã este ceea ce face ca "inutilitãtile" din primul nivel sã functioneze. Si când puneti împreunã primul nivel cu nivelul nouã, obtineti un circuit al comunicãrii cu restul nivelelor interdimensionale. Aceste instructiuni situate în ARN, în procent de 97%, sunt seturi de instrucþiuni pentru întregul ADN, nu doar pentru primul nivel. De aceea, nivelul nouã este puntea. Flacãra Expansiunii. Este puntea spre ascensiune, spre vindecare. Este puntea spre perfectiune si mãiestrie. Este puntea valorii de sine. Este ceea ce încercati sã gãsiti în Reteaua Cosmicã, pentru cã aceasta este energia nivelului al nouãlea.
Chiar are propriul sfânt ce îl patroneazã, St. Germain. Flacãra despre care vorbeam este Flacãra Violet a lui Sf. Germain. Reprezintã vindecarea, puterea, schimbarea si activarea. Este singurul nivel din ADN care este conectat la o fiintã spiritualã în acest fel. Este Flacãra Expansiunii si este puntea cãtre perfectiune, cãtre cunoasterea desãvârsitã. Într-adevãr, existã un nivel al ADN-ului care este responsabil cu conectarea nivelelor biologice la instructiunile Universului.
Nivelul unu si nivelul nouã creeazã în numerologie un zece. Zece se reduce la unu si unu reprezintã, din punct de vedere energetic, noul început. Când începeti sã observati numerologia ADN-ului si sã faceti legãturile, puteti obtine întelesuri si mai profunde – informatii despre ceea ce face un nivel când e combinat cu un altul. Atunci când aplicati numerologia de bazã la ceea ce v-am dat noi, veti realiza cã nivelele patru si cinci trebuie întotdeauna sã lucreze împreunã, deoarece ele sunt un nouã. Si acest nouã lucreazã cu acel nouã pe care tocmai vi l-am dat, care lucreazã cu un unu, despre care tocmai v-am spus. Complex? Da. Si acolo se aflã mesaje ascunse despre ce fac si cum functioneazã, chiar si în termenii de bazã ai numerologiei.

Nivelul 10
Nivelul zece se mai numeste si “ Sursa Divina a Existentei” si este nivelul ADN-ului pe care Lemurienii l-au folosit cel mai mult. A avut alt nume pentru Lemurieni, care nu s-au deranjat sã enumere cele 12 nivele. Ei au vãzut ADN-ul ca pe un altar, ca pe sursã divinã a existentei si a divinitãtii lor, a celei de a doua vederi. Ei nu l-au vãzut ca biologie care sã fie studiatã în corpul Uman. Ei l-au vãzut ca procesul vietii!
In numerologie numarul 10 se reduce la 1, ceea ce indica energia “noilor inceputuri”. Este primul dintre cele trei “Nivele Dumnezeiesti”, nivele ce reprezinta “chemarea la intelegerea divinitatii tale
Nivelele zece, unsprezece si doisprezece sunt foarte diferite de celelalte nivele. Ele sunt nivelele cheie de procesare. Sunt nivele de actiune deoarece faciliteaza divinitatea interioara , inlesnind astfel iluminarea si reamintirea a ceea ce esti.

Nivelul 11
Nivelul unsprezece sau “ intelepciunea Divinului Feminin”nu se refera la energia zeitei si nici macar la energia feminina . Termenul ebraic nu are nici o conotatie feminina in limba ebraica . In schimb , Krion indica faptul ca aceasta “ intelepciune a Divinului Feminin” este energia compasiunii pure si este ceea ce lipseste din echilibrul dualitatii pamantului in acest moment . Este nivelul care a fost intensificat odata cu tranzitul lui Venus din 2005 si este adevaratul secret al pacii pe pamant .
Fiintele umane cu acest nivel intensificat au un echilibru energetic al dualitatii masculin – feminine. Este unul dintre “Nivelele Dumnezeiesti” care este intensificat in aceasta perioada, in pregatirea anului 2012. Lupta poate fi observata pe intregul Pamant , intre cei care vor sa cucereasca ( vechea energie masculina , de vibratie grea) si cei care doresc sa atinga echilibrul sis a faca un nou compromis (noul echilibru). Acesta este intr-adevar unul dintre nivelele principale care se schimba cel mai mult si este cel care va fi cel mai evident in personalitatea noilor conducatori care vor aparea .

Nivelul 12
Nivelul doisprezece este foarte simplu. Este nivelul lui Dumnezeu, cel mai divin si cu adevarat nivelul care este “Dumnezeul din interior“. Toate nivelele sunt  nivele divine, insa acesta este 12 …ultimul si cel mai inalt vibrational dintre toate. Care este rolul sau? Kryon ne spune: “ Nu asteptati ca aceste nivele sa faca ceva , nu mai mult decat casa in care locuiti . Nivelul doisprezece va ofera pace , adapost si sentimentul de a fi acasa . Lasati ca nivelul lui Dumnezeu sa fie pentru voi toti locul in care ati ajuns acasa.


        Sursa : http://astrologykom.blogspot.ro/


           Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.