joi, 27 martie 2014

Anunt important al lui David Wilcock
 David Wilcock, pe site-ul sau http://divinecosmos.com/ face un anunt. Acum ramane ca fiecare sa inteleaga ce vrea sa spuna, se poate interpreta in multe feluri. Oricum , sunt sigur ca este ceva pozitiv si prabusirea sistemului va fi curand.


 Iata anuntul :

,,Războiul geopolitic în mare parte secret între statele BRICS și Cabala va  atinge masa critica în următoarele două săptămâni, în special in 10 si 11 aprilie. Am scos toate piesele si le-am pus împreună astfel încât nu există nicio carte care sa arate ca se intampla ceva în afara de ceea ce in prezent se  intampla. Îmi pare rău că a durat atât de mult, dar suntem aproape acolo - cel puțin pentru prima secțiune!

 Prima sectiune sa fie resetarea monetara ? Stiu ca pasi importanti s-au facut in acest sens...vom vedea. Oricum ramaneti pozitivi si plini de iubire si compasiune, fortele Luminii nu stau degeaba !

       Drum drept spre Lumina !

2 comentarii:

 1. Traducerea este gresita. Si nu-i vorba de greseli gramaticale, ci de greseli de sens. Fraza originala era: We have been scrambling to put all the pieces together so there is a book about this before it actually happens. Asta inseamna de fapt: Ne-am agitat sa punem toate piesele cap la cap astfel incat va aparea o carte inainte de producerea efectiva a evenimentului.

  Adica David Wilcock mai vinde o carte, dupa modelul lui Courtney Brown: anunta un "eveniment" ca sa agite apele si apoi incearca sa profite de pe urma lui. Dar deja "piata" este satula si saturata de asemenea anunturi, asa ca nu stiu cati clienti va mai avea.

  Tot ca observatie, daca aruncati o privire pe titlurile lui David din ultima vreme, veti realiza ca a intrat intr-o spirala negativa. Daca acum 5-10 ani publica lucruri interesante si utile, in ultima vreme se pare ca s-a focusat tot mai tare pe negativ. Motiv pentru care, eu cel putin, nu i-am mai citit articolele. Nu de alta, dar legea atractiei functioneaza. Si la el si la Cobra sau altii care tind sa-i calce pe urme.

  RăspundețiȘtergere
 2. Conferintele lui sunt foarte bune, argumentate si pozitive. In ultima vreme oricum n-a mai prea iesit sa faca predictii despre schimbarile pe care le asteptam cu totii. Este bine sa ascultam cat mai multi initiati contemporani si sa luam ceea ce consideram bun pentru noi ca individ, scopului vietii si evolutiei personale.
  Numai bine !

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.