duminică, 2 februarie 2014

Spune-le Lorzilor karmei ca esti Suveran ! ( 1 )
In articolul meu din 13 ianuarie ,, Actualizari despre caderea archonilor “, Cobra facea trimitere la un link. Am reusit sa fac rost de traducere si intr-o serie de trei articole am sa le public incepand cu acesta. Este scris de catre Cameron Day din intuitia si discernamantul sau interior.
Va rog sa le cititi cu inima nu cu mintea, sa va bazati pe ce percepeti interior si sa va raportati la Sinele Divin care este in esenta Dumnezeu insusi.
    ( datorita marimii articolului acesta a fost impartit in doua parti )
                    
                                              Cameron Day ( 21 noe.2013)                                                                   
Partea intai

A trecut ceva vreme de când am publicat un articol lung şi am lucrat multe ore la acesta ca urmare a celui din august, "De ce nu mai sunt un Lucrător al Luminii". Acea piesă a generat multe răspunsuri pozitive, precum şi o rezistenţă mare şi batjocură din partea celor din mişcarea Noua (peşt)Eră care sunt puternic investiţi în iluzia falsei lumini.
Ştiu că multe din cele ce le-am revelat în acel articol a fost dificil de acceptat, dar sunt dedicat Adevărului, oriunde ar duce.

Acest articol va atinge punctele pe care celălalt le-a lăsat mai deoparte, aşa că dacă încă nu ai citit prima parte, te rog să mergi să o citeşti înainte pentru că termenii definiţi în "De ce nu mai sunt un Lucrător al Luminii" vor fi folosiţi aici fără alte definiţii.


"Lorzii" Karmei                                                                                                


Paraziţii demiurgici ai falsei-lumini cunoscuţi ca "Lorzii" Karmei sunt poate cei mai răi violatori ai liberei-voinţe pe care i-am întâlnit, imediat numai după demiurgul corup insuşi. Ei sunt principalii gardieni ai porţilor care permit sau resping accesul în şi afară din sistemul demiurgic, şi astfel, e nevoie ca ei să fie expuşi.


Perversiunea lor asupra legii naturale a Karmei este atât de ameţitoare în scop că voi fi capabil să acopăr o mică porţiune a ei în acest articol. Pentru a începe, ei sunt responsabili pentru forţarea fiinţelor să se reîncarneze mereu şi mereu şi mereu (şi din nou), în violare clară a Legii Universale.

În Universul Liber, în afara sistemului de sclavizare al demiurgului corupt, o fiinţă este liberă să se încarneze pe orice planetă alege.

Când viaţa fizică a unei fiinţe ajunge la final (după sute sau poate mii de ani), se reîntoarce la Sursa Infinită pentru odihnă, iar apoi decide ce va dori să facă mai departe pentru a continua să înveţe şi să crească. Nicăieri în acest proces nu există un grup de ierarhie de control, fiinţe manipulatoare ca "lorzii" karmei din prezent.


Precum se poate vedea din folosirea ghilimelelor în jurul cuvântului "lorzi", dispreţuiesc să îi numesc în acest fel în totalitate. Deci în felul meu specific, am dat acestor fiinţe o denumire nouă, într-un fel, sarcastică: Rahazii Karmei (The Turds of Karma). Am început să-i numesc aşa după o întâlnire, când, acum câteva luni, doream să înlătur straturi adânci de contracte pe care ei doreau să le menţină. La un moment dat în acel proces le-am spus nevoit "Sunteţi cei mai mari rahaţi pe care i-am întâlnit. Nu vă datorez NIMIC. Voi aveţi, la fiecare fiinţă în parte pe care aţi manipulat-o, o datorie pe care nu veţi fi niciodată capabili să o plătiţi!" În acel moment, au dispărut foarte repede.

După aceasta, numele Rahazii Karmei s-a lipit cumva. Cu toate că e cumva juvenil, cred că se potriveşte şi sper că vei gândi despre ei în acelaşi fel, ca să nu mai fi păcălit de arta criminală, acum sau mai târziu, când vei pleca din lumea fizică. Cu această mică remarcă de re-numire dată de-o parte, să explorăm câteva din căile prin care Rahazii Karmei manipulează fiinţele.


Înşelătoria Reviziunii Luminii

Prima unealtă pe care Rahazii Karmei obişnuiesc să o folosească pentru manipularea unei fiinţe ca să o facă să accepte aproape infinite reâncarnări este (falsa) "Revizie a Luminii". Când corpul unei persoane moare, persoana se mută într-o lume astrală şi începe să verse majoritatea identităţilor avute înainte.

Dacă acestui proces i s-ar fi permis să decurgă fără întrerupere, Adevărata Lumină a acelei fiinţe ar fi emis din interiorul ei şi ar fi eliberat strat după strat de credinţe limitatoare generate în acea încarnare.

Oricum, în interiorul sistemului de control al lumii demiurgului, ceea ce se petrece este că Rahazii Karmei interceptează acea fiinţă exact înainte ca lumina ei să înceapă să erupă din interior şi o înconjoară într-o afişare ameţitoare de lumină externă plină de culoare. (De aceea majoritatea oamenilor cu experienţe aproape de moarte (NDE - near death experience) spun că se deplasează printr-un tunel de lumină.) Afişarea ameţitoarei lumini din exterior distrage atenţia fiinţei de la lumina care răsare din interior şi o hipnotizează prin antrenare de frecvenţe şi activarea tuturor şi oricărei programări religioase la care acea fiinţă a fost expus pe perioada încarnării.

Rahazii Karmei şi alţi membri ai Minciurarhiei Spirituale precum arch(on)anghelii şi "maeştrii ascensionaţi" vor fi deseori prezenţi pe fundal pe durata acestui proces. Pe măsură ce individul este umplut cu o simţire de iubire universală şi conecare i se spune că acest sentiment vine în ei de la "fiinţele de lumină" din exteriorul care îl înconjoară.


Oricum, această simţire a uniunii universale şi iubirii este de fapt cea care răsare din INTERIORUL fiinţei şi este reflectată înapoi de ei de către Rahazii Karmei şi minciurarhia. Individul nu are timp să reflecteze asupra ceea ce se întâmplă, pentru că este mutat rapid în faza de "revizie" a procesului. I se arată un filmuleţ scurt al vieţii lui care se concentrează pe dezamăgiri, dorinţe neîmplinite, experienţe dureroase şi acţiuni de rănire pe care persoana le-a trăit în propria viaţă.

Prin această "revizie" manipulată şi calibrată, fiinţa este făcută să aibă simţiri negative despre propria viaţă, ceea ce este exact ce Rahazii Karmei doresc.Ei îi spun persoanei că chiar dacă a eşuat la atâtea aspecte ale vieţii lui, i se mai dă totuşi o şansă să se reîntoarcă încă o dată şi "să dreagă lucrurile" într-o nouă reîncarnare. Acea fiinţă devine atunci recunoscătoare că i s-a dat această nouă şansă de răscumpărare şi acceptă contractele pe care Rahazii Karmei i le prezintă pentru a se încarna din nou.

Dacă acea fiinţă a fost crescută într-o îndoctrinare de tip Creştin vor întâlni pe "Iisus şi îngerii" dar I se va spune că "nu sunt încă demni să intre în lumea Raiului".

Bineînţeles, frica fiinţei de a fi trimisă în iad este atât de puternică în sistemul ei de credinţe că SARE imediat pe şansa de a se reîncarna şi să devină "demnă" de a intra în "Regatul Domnului" care, de fapt este un regat al demiurgului.

După ce a încuviinţat să se reîncarneze, acea fiinţă este trimisă într-o "lume de rai" în stratul mediu-înalt al astralului şi aşteaptă reîncarnarea. Această lume este decorată frumos cu simulări ale naturii, imagini minunate şi un personal de "îngeri gardieni" care se asigură că această fiinţă se întoarce pe pământ când le vine
rândul. Desigur, acesti "gardieni" sunt de fapt păstori paraziţi care stau cu turma lor şi NU permit fiinţelor ţinute în această lume să mergă nicăieri altundeva.


Transferul Karmic

În cazul în care conţinutul vieţii unui individ, răni nevindecate şi dorinţe neîmplinite nu este suficient să-l convingă că trebuie să se reîncarneze atunci le este prezentată o înşelătorie şi mai cinică. Îi este arătat ceva ce i se spune că e viaţa trecută în care au comis crime teribile şi îi este spus că e nevoie să continue să se încarneze în condiţii adverse pentru a "lucra la eliminarea" acelei karma negative.

În realitate viaţa care le este arătată NU este a lor ci mai degrabă a vreunui individ îndeaproape aliniat cu minciurarhia care a făcut pacturi cu ei pentru a evita să îşi asume responsabilitatea energetică pentru acţiunile lor.

O parte din acea energie malicioasă a fiinţei criminale este atunci proiectată către individul care este păcălit să creadă că odată el a fost acel oribil criminal.

Acea fiinţă acceptă în aceste condiţii contracte pentru a "descărca karma negativă" pe care ei (se presupune) că au adunat-o pentru ei, nerealizand niciodată că totul a fost o minciună creată pentru a-l ţine subjugat şi sclav. Aceasta este făcută pentru a corecta contractele fiinţei să se reincarneze şi să ia responsabilitatea pentru crimele care nu le-a comis, asigurandu-se că următoarea viaţă a persoanei va fi plină de
durităţi nedatorate.

Acest transfer karmic permite, de asemenea, acestor vrăjitori ai întunericului care s-au aliniat cu minciurarhia să evite repercursiunile propriilor lor acţiuni. Acest transfer este folosit pe scară largă asupra populaţiei planetei prin forme de control mental în masă şi manipulare prin media. Pentru a explica cum se cuvine acestea va fi necesar un articol separat, dar mecanismul bazic al operării este prin contracte ale subconştientului înglobate în media, logo-uri corporative (sigle), contracte financiare, legea amiralităţii şi alte "instituţii ale matricei".
Acordurile de intrare fortata ale Demiurgului
                                  
Încă un aspect foarte important al contractelor care sunt impuse fiinţelor de către Rahazii Karmei sunt "contractele de intrare" originale pe care fiinţele care vin în realitatea sistemului corupt demiurgic sunt forţate să le accepte cel puţin pentru a fi acceptate să intre în acest sistem. Mulţi dintre noi am venit aici din ceeea ce numesc "Universul Liber" pentru a ajuta la demontarea sistemului demiurgic corupt din interior şi minciurarhia a impus o listă extinsă de contracte forţate (fortuite, coercitive) peste aceste "Suflete Libere" pentru a limita efectivitatea lor.


Aceste contracte (acorduri, pacturi) de intrare conţin, de asemenea, clauze (obligaţii) care permit durităţi nespecificate să fie aduse la acelaşi nivel împotriva unei fiinţe pe tipul încarnării, incluzand actiuni nelimitate ca : naştere din părinţi răi, abuzuri fizice, abuzuri sexuale, atacuri psihice, implantări eterice, manipulări-în-vis, lipsa valorii de sine şi multe altele.

Majoritatea fiinţelor din Universul Liber care veneau erau destul de încrezătoare că vor putea trece aceste limitări deci au fost de acord.

Nu existau prea multe opţiuni, dar câţiva dintre noi au negociat mai feroce decât alţii şi au fost înşeuaţi cu mai puţine contracte din acestea nefaste, dar nimeni nu a intrat "nejefuit". Indiferent de câte contracte de intrare forţate avem, este important să le revocăm pe toate acestea pentru a putea deveni curaţi şi a proceda mai departe cu datoriile noastre de vindecare şi trezie a celorlalţi, precum şi a destrăma contrucţia demiurgică din interior.Revocarea Contractelor

Acesta este procesul pe care eu îl folosesc şi a fost împărtăşit cu toţi pentru curăţarea contractelor noastre. Minciurarhia ascunde copii a acestor contracte în diverse lumi (realităţi) deci a fi foarte specific, este important în acest proces. Este, de asemenea, important să te angajezi în acest proces din Sinele Interior Suveran (Sinele Superior, Sinele Interior Divin, etc.) şi să faci acest proces personal, pentru tine. Doar citind declaraţiile de revocare (anulare, neavenire, rupere) nu va fi suficient. E nevoie de conştienţă în angajarea acestui proces folosind forţa liberei voinţe pentru a afecta schimbările pe care le dorim.

Am aflat că odată ce o persoană începe să revoce contractele, devine mai uşor cu timpul să sape mai adânc să găsească mai multe din acestea. Fii conştient că contractele sunt divizate în diverse fragmente pentru a le face mai greu de găsit. De exemplu, ar putea fi multe contracte pentru a avea relaţii romantice dificile, relaţii dificile cu părinţii, cu fraţii, cu prietenii, etc. Acestea sunt contracte diferite "grupate" care e nevoie să fie specificate şi înlăturate în procese separate.

Deci nu vă îngrijoraţi când constataţi că e nevoie să scăpaţi de fiecare contract în parte şi de toate în totalitate. Luaţi-vă timp şi lucraţi trecînd prin ele, zilnic pe măsură ce simţiţi că vă afectează. Procesul conturat mai jos este bazat pe Sistemul de Curăţare de Sine Nivelul 1 şi Nivelul 2. care formează fundaţia pentru munca de curăţare a energiei pe care eu o practic.


Stai în puterea propriei Suveranităţi a Divinului Interior. Expandează lumina Divinului Interior / Sinele Superior din inimă, înconjurînd propriul corp într-o Sferă a Inimii de energie Suverană.

Conectează-te la Nucleul Terrei, Nucleul Galactic, Sursa Infinită şi la
Forţele Luminii Sursei Divine.

Cere Vacuumului Galactic să fie pregătit să înlăture totul către Nucleul Galactic. (Acesta este un nor ca o pâlnie de energie a nucleului galactic care aspiră în vacuum tot ce e necesar să fie înlăturat şi transmutat).

Cheamă toate contractele relaţionate cu "simţămintele de victimă" (sau orice altceva) din această linie de timp şi toate celelalte linii de timp din trecut, prezent şi viitor, din toate dimensiunile, densităţile, nivelele, lumile şi realităţile.

Cheamă înainte clauzele de restabilire, copiile, duplicatele, rezervele, copiile altor părţi, etc., ale acestor contracte.

Afirmă: "Din Autoritatea Interioară a Sinelui Suveran, declar TOATE aceste contracte nule şi neavenite. Revoc TOATE aceste contracte la fel ca şi toate copiile altor părţi, clauze de restabilire, duplicate, rezerve, copii, oglindiri, etc. ale tuturor celor numite anterior."

Proclamează: "Reclam TOATĂ energia mea care s-a cheltuit în aceste contracte." Pe măsură ce energiile, esenţa, fragmentele de suflet, etc. revin înapoi la tine, reintegrează-le prin centrul tău din inimă.

Comandă: "Trimit toate aceste contracte şi toate faţetele numite anterior în Vacuumul Galactic pentru a fi transmutate în Nucleul Galactic".

Cheamă înainte toate "copiile altor părţi" ale acestor contracte şi trimite-le în vacuumul galactic pentru transmutare. Acestea sunt copii ale contractelor care sunt deţinute de fiinţele parazite care scurg mici cantităţi din energia ta prin aceste copii de contracte. Unele dinte aceste fiinţe ar putea afirma că sunt "lorzi ai karmei" pentru a exercita autoritate asupra ta. Nu crede nici una din minciunile lor.

Spune-le acestor fiinţe demiurgice: "Sunt suveran. Toate fiinţele parazitice terţe (altele) sunt aici notificate ca eu INTERZIC pentru TOTDEAUNA să îmi afecteze energia vreodată. Dacă încercaţi sa violaţi suveranitatea sferei mele energetice voi fi FORŢAT să vă trimit în Nucleul Galactic pentru transmutare. În timp ce veţi fi transmutaţi va fi cel mai bun lucru care vi s-a întâmplat vreodată, este posibil să nu mai răsăriţi dacă nu a mai rămas nimic interior care să poată fi transmutat şi salvat. Aţi fost avertizaţi."

Apoi, oferă acestor fiinţe terţe ale demiurgului oportunitatea de a păşi în Vacuumul Galactic să fie duşi în Nucleul Galactic şi transmutaţi. Unii dintre ei vor accepta această oportunitate pentru a se elibera de sub controlul demiurgului şi sclavizarea ierarhică.

Declară: "Scot TOATE imprimările, implanturile, suprapunerile, credinţele, percepţiile, atitudinile, identităţile, emoţiile îngheţate, etc. relaţionate cu aceste contracte." Cer Sinelui Divin Interior să îndrepte Vacuumul Galactic să întrepătrundă mintea conştientă, mintea subconştientă şi toată sfera de conştienţă a mea să elimine toate aceste componente şi orice altceva relaţionat cu aceste contracte.

Apoi expandează lumina Sinelui Interior Divin şi Suveran pentru a umple toate zonele pe care le-ai curăţat. Aceasta îţi permite ca Adevăratul cine eşti să înlocuiască aceste construcţii false care au fost înlăturate.

Cheamă înainte şi Restaurează contractul original pe care l-ai făcut cu Sursa Infinită să te încarnezi în această lume deranjată şi să porţi Lumina Sursei în încarnarea ta. Permite-i puterii iubirii conţinute în acel contract original să dizolve orice construcţii rămase relaţionate cu acele contracte vechi, artificiale şi impuse.

Cel mai important din toate acestea este VOINŢA TA să aducă la îndeplinire toate acestea. Devino un pic supărat dacă este nevoie, culege orice indignare justă pe care o simţi şi foloseşte acea FORŢĂ în VOINŢA TA.

Afirmă deseori: "Sunt suveran şi nimănui nu îi este permis să îmi ia energia".
"Sunt suveran şi nici unei fiinţe sau ne-fiinţe nu îi este permis să încalce spaţiul meu suveran
."

  urmare in partea a doua

                http://istoriagalactica.blogspot.com.es/

Drum drept spre Lumina !  

5 comentarii:

 1. seamana cu actualul guvern,trebuie sa le spui ca te-ai trezit,deci in concluzie ce se intampla?suntem sau nu pe aceasta planeta

  RăspundețiȘtergere
 2. chiar îmi spuneam cu ceva timp în urmã cã pe mine n-o sã mã mai prindã pe aici! Cicã am venit sã învãtãm «lectii», sã «evoluãm»! Cãt poti învata si evolua la grãdintã sau în primii ani de scoalã primarã...

  RăspundețiȘtergere
 3. Eu, acum cativa ani m-am eliberat. Dar, s-a reluat folosirea mea printr-un contract ce era conceput ca si cum era de tatal meu realizat si aparea o semnatura ce lui nu-i apartinea. Asa ca ar trebui cf experientei mele sa ne gandim ca chemam toate contractele efectuate de altii ce ar privi fiinta noastra, indiferent daca sunt reale sau false chiar daca nu le cunoastem existenta nici la nivel subtil. Au avut ingeniozitatea sa il semneze in numele tatalui meu. Era un contract fals din anul 1980 descoperit in 2017 pt ca au vrut unii imi comunice aceasta viclenie. Persoana a decedat in 2017 si abia atunci am aflat Incercase sa negocieze sa traiasca pt ca are multi nepoti de crescut- tot in viclenie si cerea sa mor eu. Nu i se permise. Au incercat sa il ucida pe tata ca razbunare, in ziua decesului ei si inca la doua zile, in cea a inmormantarii. Am depasit cu bine evenimentele acelea si multumim cui a fost onest macar spre finalul viatii mele si a tatii cu noi. Deci, sa stiti ca acest tip de contracte false, concepute si semnate cu numele vostru pot exista, o sa va rog sa le introduceti in lista chemarii dv. Nu ignorati nesansa de a fi, chemati-le sa se termine minciuna vicleana. Va spun, ca azi abia am reusit sa creez o sfera mica cand am expandat puterea proprie suverana di inima, era de la umeri pana-n talie. Va dati seama cum ne poate fi daca excludem si acest tip de contracte facute de altii, semnate de altii ? Nici acum nu imi trece de genunchi sfera mea. Ca sa nu ajungeti ca mine, luati-ma in serios. Cred ca s-au razbunat pt ca cutezasem. Vreau sa va spun inca ceva, pe acel fals contract de obedienta sembnat de altcineva, au extras energia prosperitatii din 45, adica toate intruparile mele viitoare. Sa stiti ca pot. Am constatat ca au facut la fel cu tata, dar si cu dragii nostri destrupati. Eu, m-am intrupat expre intr-o zi de sambata pt a putea auzi destrupatii avand in familie de reglementat abuzurile dragilor mei. Asa se explica ca ii pot auzi. Si sora tatalui meu mi-a spus, timid de tot, intai am perceput-o in mine cuibarita, ma miscam ca ea, si am inteles ca e ea, i-am dat iubire, i-am spus cum eram in alta viata tot rude si f. greu mi-a spus ca sub santajul ca o trimit in iad au obligat-o sa renunte la prosperitatea a 45 de vieti viitoare. Apoi a venit mama ei, strabunica si am vazut ca jafful era total. Banii se pot pastra cu dedicatie contra unei taxe de 10%. E un custode privilegiat, nu scriu mai mult. Doar ca e real.De aceea e atat de mare coruptia, pot sa isi asigure si intruparea preferentiala si averea ta de la nastere in noua viata. Aveti grija.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Va ms cu recunoștință ptr aceste informati eu am făcut o hipnoză și am aflat de multe sper sa nu fi avut asemenea contracte nu mi sa spus!
   Ms încă odată ptr aceste relatări!

   Ștergere
  2. Și cum ați găsit contractele astea, erau ascunse în bibliotecă? Sau le-ați imaginat cu ochii minții?

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.