sâmbătă, 8 februarie 2014

Regina Elisabeta a II-a poate fi arestata + UPDATE
In timpul unui interviu exploziv dintre Louis Collins de la UK Column News si Bill Maloney de la Pie’n’ Mash films, care a facut parte din Politia Militara Regala cu o autoritate morala foarte inalta, acesta a afirmat ca regina Marii Britanii a facut parte dintr-o retea internationala de trafic de copii si pedofilie si are autoritatea sa ceara arestarea Primului Ministru, David Cameron si Reginei Elisabeta a II – a a Angliei si Common Wealth – ului.

El a spus : ,,Avem suficiente dovezi pentru a urmari penal si retine atat pe Primul Ministru cat si pe Regina Angliei, ordon arestarea lor imediata pentru Inalta Tradare si abuzuri sexuale impotriva copiilor”.


      Subsolul cazului
                
                 Judy Byington , 21 ianuarie 2014

Foarte recent, Regina Elisabeta a fost implicata intr-o alta retea internationala de exploatare a copiilor, in timp ce responsabilitatile le-a predat Printului Charles in posibilitatea succesiunii la tron.
Din interviul lui Bill Maloney, acesta spune ca a avut contact cu ,,Andrew”, un denuntator care a marturisit recent pentru Daily Express Newspaper ca a fost prostituat la ,,British Royalty”, intr-o retea internationala de exploatare a copiilor.


                              David Cameron este liderul Partidului Nazist al UK

Elitele globale de mult timp practica ritualuri satanice in castelele lor din Europa si nu numai, cu sacrificii de copii si exploatari sexuale asupra acestora. Si David Icke afirma aceasta in cartile si conferintele sale. Acum incep sa iasa in sfarsit dovezile la suprafata. Din aceste retele internationale fac parte si Joseph Ratzinger, fostul Papa catolic dar si lideri ai Parlamentului Britanic, personalitati din industria de divertisment, politica, domeniul juridic si medical.

Aceasta este a doua oara cand regina este acuzata de apartenenta la abuzuri intr-un ritual satanic dintr-o rețea internațională de exploatare a copiilor. La data de 25 februarie 2013 o instanță internațională a găsit-o pe ea și Prințul Phillip vinovati de luarea a zece tineri aborigeni de la Scoala Rezidentiala Canadiana Kamloops in 10 Oct.1964. Părinții nu si-au mai văzut copiii de-atunci.
   

În ultimele câteva luni, cel puțin doi martori l-au numit pe fostul Papa Ratzinger ca prezent în ritualuri satanice cu abuzuri si sacrificii de copii. Ratzinger a fost găsit vinovat în dispariția a 50.000 de copii, nativi canadieni, in același 2013 de catre o instanta internationala de la Bruxelles. El imediat a demisionat din funcția de Papă după ce a fost emis un mandat de arestare ( a se vedea articolul meu :  http://burebista2012.blogspot.ro/2013/09/papa-benedict-demisionat-pentru-nu-fi.html )
Lista a continuat, și a fost înfricoșătoare. În timpul ,,razboiului murdar” din Argentina din perioada 1976-1983, succesorul lui Ratzinger, Papa Francisc Bergoglio, a fost Catolic Superior în Societatea lui Isus. Victimele au susținut că în calitate de orfani, un numar de peste 30.000 de dispăruți au fost plasati în retelele internationale de exploatare sexuala si abuzuri din cadrul ritualurilor satanice - unii de la Vatican.

La inceputul anului 2014, Kevin Annett a initiat in cadrul ITCCS – Tribunalul International al Crimelor Statului si Bisericii - din Bruxelles cazul fostului Papa Ratzinger si a actualului Papa – Francisc, care sunt acuzati de abuzuri si ritualuri satanice impotriva copiilor, video aici : https://www.youtube.com/watch?v=h38BpcpthCM

ITCCS detine o lista lunga cu inculpati in aceste ritualuri satanice si abuzuri din retelele internationale de trafic cu copii, din care fac parte si oficialitati guvernamentale si juridice de prim rang. De exemplu politia din Marea Britanie a avut marturia a 138 de victime din 664 de plangeri impotriva celebritatii britanice Jimmy Savile, care are actiuni civile in instanta impotriva postului public de radio BBC.
Un raport final al probelor BBC impotriva lui Savile si a prietenilor sai din divertisment a fost asteptat de curand, referitor la abuzuri sexuale asupra a mai mult de 1000 de persoane din cadrul ritualurilor satanice, cei mai multi copii.
  

Legăturile SUA la aceste abuzuri si ritualuri satanice din retelele internaționale de exploatare a copilului au fost demascate de catre supraviețuitorii și autorii programelor de control al mintii ale CIA - conectate la culte satanice și experimente umane pe 50.000 de copii dispăruți din Canada. Aceste abuzuri si ritualuri satanice implica viol, tortura și uciderea de copii. Jenny Hill a discutat cu o astfel de persoana, care a fost supravegheat de un stapan - programator de control al mintii CIA, aici :Mai mulți martori-supravietuitori europeni, cum ar fi terapeutul olandez Toos Nijenhuis au spus că în calitate de copii, au participat la ritualuri satanice de mult. Au numit autorii abuzurilor astfel : fostul Papă catolic Joseph Ratzinger, Cardinalul catolic Bernard Alfrink din Utrecht, un al doilea Cardinal catolic, un judecător francez, preoți belgieni, membri ai familiei regale britanice și Prințul Bernhard al Olandei. Abuzurile lor au avut loc în diferite locații din Marea Britanie, Olanda, Scoția și o bază experimentală militară din Melbourne, Australia.
    Video aici : 


Bill Maloney spunea in cadrul interviului : ,,Avem o rețea internațională de exploatare a copilului care funcționează în fiecare guvern democratic de pe planeta noastră ".
In ultima vreme tot mai multi martori care au trait ei insisi aceste experiente dramatice si oribile, ies public si dezvaluie omenirii acestea. Oare de ce presa oficiala si mass-media in general nu fac publice aceste informatii ? Sunt sigur ca si in Romania exista.

Kevin Annett urmareste in instanta din ITCCS cu succes Regina, J. Ratzinger, prim-ministrul canadian Harper si alte 37 de alte elite globale. El spunea : ,, Efortul eroic pentru a salva copiii de la tortură și crimă în viitor din mâinile oamenilor puternici este ajutat astăzi, cu alți martori  care vin cu nerăbdare să confirme povestea…”

Si pentru cei care cred ca in realitatea noastra nu se intampla nimic si toate sunt doar povesti, acestea sunt marturii care sa le spulbere aceasta credinta distructiva. Foarte curand cred, pe planeta noastra se va introna dreptatea sociala, echilibrul, pacea, abundenta si nu in ultimul rand iubirea. Iubirea pura fata de semenii nostrii, fata de tot ce inseamna viata . Toate acestea nu pleaca decat din respectul si iubirea fata de sine. Iubiti-va mai mult pe voi insiva, dar astfel incat sa nu incurajati ,,Ego-ul”. Vi se va deschide alt mod de a intelege realitatea, iar tot ce se intampla negativ in lume nu este decat un joc….,un joc al Creatiei prin care noi sa evoluam, sa intelegem de ce toate aceste lucruri se intampla si sa ne indreptam hotarati spre Lumina !
       
UPDATE : Se pare ca in 31 martie 2014 arestarea reginei si nu numai se va intampla. 

Info aici :    http://exopolitics.blogs.com/exopolitics/2014/02/uk-mp-queen-may-derail-march-2014-brussels-trial-with-pope-by-arresting-kevin-annett-for-sedition.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+typepad%2Fexopolitics%2Fexopolitics+%28EXOPOLITICS%3A+Politics%2C+Government%2C+and+Law+in+the+Universe%29 

   
  sursa : http://truthseeker1313.com/

                    Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.