sâmbătă, 22 februarie 2014

Pregătirea pentru Eveniment
                                                                                Cobra , February 21, 2014


In timp ce ne apropiem de Eveniment, forțele de lumină au solicitat creearea a cat de multe grupuri de sprijin funcționabile posibil pentru Eveniment pe suprafața acestei planete. Aceste grupuri de sprijin la Eveniment vor servi ca noduri de stabilizare ale rețelei de energie din jurul planetei, care va ajuta la armonizarea procesului de tranziție.
Vă puteți alătura unui grup de sprijin pentru Eveniment existent aici:


Lista de grupuri de sprijin pentru Eveniment din întreaga lume este aici:


Dacă nu există nici un grup de sprijin Eveniment în locația dvs., puteți găsi instrucțiuni de a crea un nou grup de sprijin pentru Eveniment aici:


A fost sugerat ca membri din fiecare grup de sprijin pentru Eveniment a se întâlni fizic o dată pe săptămână, preferabil duminică seara intr-o locatie permanenta și a se include Meditația de Eliberare săptămânală în cadrul reuniunii lor:

Ghidul de întâlnire a grupului de sprijin pentru Eveniment poate ajuta la a conduce ședința de grup:


În primele momente după Eveniment, site-ul „http://prepareforchange.net/“ Pregateste-te pentru Schimbare și alte surse de informatii de pe internet posibil sa funcționeaze corect sau nu, astfel aveți nevoie a învăța să vă bazati pe voi insiva și pe ghidul interior de orientare in legatura cu ce trebuie făcut.


În primele momente după Eveniment, ar fi bine dacă puteți contacta liderii dvs. ai comunității locale și a persoanelor care se ocupă de infrastructura sistemului și să le aratati acest pachet de informatii importante:


Și să le dati informatii suplimentare:


Înainte de Eveniment, puteți obține informatii detaliate în manualul Evenimentului care cuprinde aproape 1000 de pagini de material:


Am creat chiar t-shirt-uri de voluntariat planetar, care pot fii la îndemână la momentul Evenimentului:


Victoria Luminii este aproape!


     Drum drept spre Lumina !

2 comentarii:

 1. Interesant...inseamna ca ne putem astepta in curand la asa zisul EVENIMENT . Dar daca ai putea face un rezumat mai clar si concis cu anumite chestiuni de care avem nevoie inainte si dupa, chestiuni strict necesare de facut si de stiut... sau nu este cazul? Si aici la noi in tara daca exista aceste grupuri?Multumesc
  Doamne ajuta ! inspiratia sa nu ne paraseasca...

  RăspundețiȘtergere
 2. O sa incerc sa traduc din manualul lui Cobra pentru Eveniment...
  Cat despre lideri ai grupurilor de sprijin al Evenimentului, iata comentariul de pe blogul Mariei : ,, Dratzo !O zi magica tuturor. La Bucuresti este Mihail Doman/prepare for change.ro@gmail.com si pe facebook Mario Pop /Satu Mare .Deva eu /quadra.corina @gmail.com.Aici la DEVA suntem cativa ca si grup .La Alba Iulia mai este si la Cluj,dar inca nu exact .Si cum a zis Mioara trebuie intrebati si Daniel si Gaucan.
  Pace si Lumina.VICTORIA INIMILOR si a LUMINII !!Cu drag,QUADRA.Selamat Gajun! "
  Ma bate gandul sa initiez acest grup la Constanta,pentru ca in partea de est a tarii nu exista asemenea grup. In schimb la intalnirile de aici cu Dan Gaucan am discutat despre Eveniment., sa vedem....., oricum este aproape.
  Pe blogurile americane circula zvonul ca pe 4 Martie , economia SUA se prabuseste, iar dupa o saptamana Europa si Asia. Sunt informatii de la insideri din departamentul DHS american. Si continua , ca dupa acest fapt, in decurs de cateva zile va incepe criza de alimente...., eu am atras de mult atentia la aceasta. Fiecare sa-si faca mici rezerve de alimente si apa, bani cash si un plin la masina...
  Cu orice riscuri doresc prabusirea acestui sistem malefic, total si definitiv..
  Doamne Ajuta !!

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.