luni, 10 februarie 2014

Extraterestrul de la PentagonIn ultimul timp tot mai multe documente, pana acum secrete, ies la iveala si pun in evidenta faptul ca deja din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, dar cel mai mult dupa, fenomenul OZN s-a intensificat. Asta a creat mari probleme, in special americanilor care trebuiau sa dezminta si dezinformeze opinia publica despre aceste evenimente. Pentru aceasta a fost creat Proiectul ,,Blue Book”. Unul din ofiterii implicati in acest proiect este Harley Andrew Byrd, nepotul vestitului amiral Richard E. Byrd care a avut contact cu civilizatia din interiorul Pamantului (vedeti articolul publicat despre acest subiect).
Acesta dupa ce a fost seful Serviciului de Informatii al US Navy, a fost numit in cadrul Serviciului de Informatii al US Air Force, pentru a lucra in cadrul Proiectului Blue Book .
La mijlocul lunii martie 1957, acesta primeste un mesaj urgent de la Departamentul de Politie din Alexandria. Mesajul indica faptul ca doi ofiteri de politie au retinut un ET care a fost adus intr-o nava ( OZN ) ce a aterizat la 14 mile sud de Bulevardul Pentagonului. Strainul a fost transportat la Pentagon pentru a se intalni cu subsecretarul Apararii si apoi intr-o baza subterana pentru intalnirea cu presedintele Eisenhower si vicepresedintele Richard Nixon.

Reuniunea a durat aproape o ora, iar apoi ,,strainul” a fost pus sub statut de VIP si cazat undeva in cladirea Pentagonului. Numele lui era Valiant Thor, unul din cei mai buni lideri ai planetei Venus, care opereaza in conducerea Controlului Central si care a fost ales a fi persoana de contact si conducatorul proiectului de contact cu rasa umana.
El supraveghea reuniunile pe canalele oficiale si raporta aterizarea si reuniunea ,,emisarilor din spatiu”, asa cum a fost etichetat de catre Departamentul Apararii, catre un grup de conducere de inalti oficiali militari, inclusiv Secretarul Apararii, 

O.F.Forestall, precum si oameni de stiinta, in total 12. Cred ca poate fi vorba de vestitul Majestic 12 ( MJ-12 ).
El mai facea recomandari Presedintelui si membrilor Cabinetului, CIA, FBI, NSA, etc. Debarcarea lui Valiant Thor a fost, probabil, prima debarcare documentata a unui ET umanoid intre oficialii americani.

Val Thor a aterizat în Alexandria și s-a întâlnit cu președintele pentru a discuta despre problemele lumii și de a oferi consultanță și consiliere cu privire la modul de a le rezolva sau elimina . El a indicat presedintelui Eisenhower că lumea a fost într-o situație precară și daca continua să se posteze pe picior de război - aceasta ar cauza un dezechilibru economic în întreaga lume .

Acesta in tot acest timp de sedere pe Pamant, a tinut legatura in permanenta cu nava lui din spatiu. Au fost ocazii in care s-a teleportat chiar acolo.
Presedintele Eisenhower a incercat sa faca o sedinta comuna in fata Adunarii Generale a ONU, dar acest lucru a fost respins. Dealtfel, prezenta lui Valiant Thor a fost secretizata excesiv, astfel ca o prezentatoare de stiri afland de acest eveniment din surse private a fost redusa la tacere de catre CIA la scurt timp.

Val Thor a rămas pe Pământ până la 16 martie 1960 , și apoi a debarcat pe planeta sa de origine Venus . El a indicat că rasa lui de oameni au trăit și locuit în subteran și că multe din planetele  universului susțin viața în același mod . El a menționat , de asemenea, valuri de ,,străini” care ar ateriza în jurul lumii pentru a ajuta in problemele aparent insurmontabile ale Pământului . A afirmat că un grup dintr-un sistem planetar de la mare distanta ar veni să dea ajutor si informatii pentru a ajuta la progresul Pământului . Val Thor a vorbit despre prezența lui Hristos în univers și că a fost încurajator să vada învățătura avansata a lui Hristos sa continue pe Pamant.

A avut numeroase contacte cu oameni de stiinta si oameni din structurile guvernamentale. Unul dintre acestia este si Frank E. Stranges. Acesta a scris si cartea    ,,Un strain la Pentagon”.


Vizionati marturia lui aici : Acesta este unul din probabil, multele exemple in care civilizatii extraterestre au incercat de a schimba si grabi evolutia omenirii in sens pozitiv. Dupa cum bine stiti suntem in prezent intr-o situatie in care nu avem de ales decat o singura varianta si cat mai grabnic posibil altfel, am putea disparea ca si civilizatie. Multi dintre noi au ales deja, dar va trebui si mai multi, pentru ca impreuna cu fratii nostri din galaxie sa construim o civilizatie a pacii, prosperitatii, iubirii si evolutiei spirituale, pe o planeta curata, pura si minunata ce de fapt si este.

   sursa : http://galactic.to 

                Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.