duminică, 19 ianuarie 2014

Rasele hibride si viitorul Pamantului

                                                                                                                              BasharBashar, prin chaneller-ul Darryl Anka ne incanta din nou cu o prezentare a raselor hibride, care vor fi primele care vor lua legatura cu noi pamantenii. Acesta continua permanent sa tine acele conferinte deschise celor insetati de cunoastere si evolutie spirituala.


Fie binecuvantat !         


Fragment dintr-o astfel de conferinta ( inainte de 2008 n.a.) : ,, Haideti sa contiuam aceasta transmisie cu urmatoarea poveste. Relaxati-va, faceti-va comozi si haideti sa incepem in maniera voastra traditionala: a fost odata ca niciodata. A fost odata ca niciodata, acum multi ani in urma dar pentru voi totusi multi ani in viitor, o lume care a fost creata cu scopul de a duce mai departe o civilizatie care aproape ca s-a autodistrus. Acea lume a fost creata pentru ca ei sa aiba o noua sansa de a-si pastra cultura si civilizatia. Ei sunt cei care ne-au creat. Cei care ne-au creat au fondat realitatea voastra paralela si alte realitati paralele. Din materialul lor genetic si din al vostru ei au creat cateva specii hibride iar noi suntem una dintre ele. Eu mi-am inceput incarnarea in civilizatia mea acum 137 de ani ai vostrii dar totusi 2700 de ani in viitorul vostru.

In timp ce m-am nascut in societatea mea si mi-am permis sa fiu interconectat in maniera teleempatica eu nu am uitat de legatura mea cu spiritul, cu mintea superioara, cu suprasufletul meu; nu am uitat de aranjamentul facut prin care aveam ceea ce pentru mine este o reincarnare trecuta de pe pamantul vostru, reincarnare care este mediumul din fata voastra.

Prin acel aranjament au fost stabiliti cativa parametrii cu privire la maniera in care se va realiza comunicarea. La varsta de 3 ani mi s-a spus ca imi voi contacta reincarnarea trecuta si ca voi forma o legatura care ne va conecta in aceasta viata. De asemenea, am fost invatat cum sa fac aceste lucruri; deoarece am stiut si mi-am reamintit ca aceasta este expresia mea cea mai inalta, pasiunea mea de a deschide noi drumuri, noi cai pentru constiintele care se afla la inceputul unei noi treziri, a explorarii unor noi realitati si experiente. Iar eu am fost plin de bucurie sa imi realizez devenirea.

In timp ce orbitele din jurul soarelui meu central au avansat si am intrat in ceea ce voi numiti a fi al 7-lea an din viata, am fost prezentat unei alte persoane care a devenit partenerul meu in aceasta stradanie. Ea este o femeie a societatii mele si de asemenea un initiator al deschiderii de noi drumuri.

Fiind constient de acest lucru, pana la urma mi-am desemnat numele pe care voi ati ajuns sa il cunoasteti a fi Bashar iar ea si-a desemnat numele de Anima. In acest fel noi am putut sa luam legatura cu alte civilizatii si sa deschidem multe drumuri astfel incat cele cu care interactionam sa poata fi pana la urma acelea care se vor alatura Aliantei Lumilor. In aceasta maniera noi am crescut, ne-am antrenat, am invatam si am explorat impreuna; iar inaintea mea au existat cei care ne-au creat, detinatorii cunoasterii lumii noastre. Si nu numai a lumii noastre care in limbajul nostru antic este numita Essasani – locul luminii vii – ci si a tuturor celorlalte lumi pe care le-au creat si le-au populat cu rase hibride; fiecare dintre ele jucandu-si diferit rolul de a trezi reamintirea, contactul si continuarea legaturii cu stramosii lor numiti Ennani in limba noastra – stramosii, cei din care am fost creati. Toti hibrizii suntem extensia voastra, copiii vostri.

Fiecare rasa hibrida joaca un rol diferit in a va reaminti cine este familia voastra si a va ajuta sa va reuniti cu ea. Noi avem rolul de a initia contactul. Exista cei care vor fi primii in a va contacta in mod direct, ei incepand deja sa isi arate navele; de exemplu, intalnirile pe care le numiti “Luminile din Phoenix” reprezinta o nava a acelui grup care va veni in primul val. Lor le este acordata permisiunea de a ne reprezenta, asa cum noi suntem Essasani si voi sunteti Ennani. Ei sunt numiti Shalanaya, ceea ce inseamna Cei Care Vor Veni Primii. Shalanaya sunt verisorii nostrii si copii vostrii, proveniti din acele experiente pe care le-ati numit rapiri ale extraterestriilor; ele fiind realizate pentru a asigura supravietuirea speciei care ne-a creat.

Verisorii vostri dintr-o realitate paralela in care au suferit mutatii situate dincolo de orice forma umana; si facand acest lucru ei nu au mai reusit sa supravietuiasca asa cum o faceti voi, prin intermediul reproducerii. Dar, contactand sinele lor paralel - adica pe voi, care faceti parte din acelasi suprasuflet ( sufletele nu sunt singulare, exista asa-numitele ciorchini de suflete, iar la incarnare vin toate odata, nu neaparat pe aceeasi planeta, ca mai tarziu sa se reuneasca pentru a contopi experienta si cunoasterea,n.a.) - pentru a initia ideea de contact prin ceea ce voi numiti a fi rapiri, prin aceste actiuni s-au format legaturi neasteptate Suprasufletului lor. Aceste legaturi le-au permis sa intrezareasca un nou simt al emotiei si potentialul a ceea ce puteti deveni intr-o realitate paralela, in care puteti merge pe alt drum decat cel ales de ei.

Ei au inteles ca voi va indreptati pe acelasi drum al distrugerii dar sunt constienti ca pentru voi exista o rascruce, un drum pe care ei nu au mers. Creand rasele hibride ei ne-au oferit sarcina de a ne asista stramosii, pe Ennani. In timp ce sunteti pe acest drum noi va oferim sprijin in a va trezi, astfel incat atunci cand veti fi la acea rascruce sa faceti alegerea care va va permite sa supravietuiti, sa va reuniti cu familia pe care v-au rapit-o, prima familie care se va reintoarece numita Shalanaya. In timp ce se intorc, in timp ce va contacteaza, ei vor aduce daruri ale cunoasterii si constientei care va vor reaminti de istoriile voastre, nu istorie la singular ci istorii.

Ele merg inapoi in timp pana la originile ADN-ului care a calatorit prin spatiu, pana cand in final a ajuns in sistemul solar pe care il numiti a fi al vostru. Va vor reaminti de reincarnarile voastre pe planeta care a fost distrusa – Mardek, pe planeta care a fost distrusa – Marte si pe planeta despre care se va vedea daca va fi distrusa – Pamantul; dar fata de care noi stim ca veti continua sa traiti pe ea, deoarece nu am fi vorbit cu voi daca nu ati fi mers pe acel drum care va va permite sa va reuniti cu familia voastra.

Va multumim pentru ca ati ales acest drum chiar daca suntem constienti ca inca traiti in ceea ce voi percepeti a fi zilele negre ale confuziei; cand nu in orice moment, este evident faptul ca mergeti spre lumina. Din perspectiva noastra darul pe care ni l-ati oferit, cel al vietii, ne permite sa va oferim cunoasterea noastra si sa va spunem ca sunteti pe drumul catre lumina; iar noi suntem de partea voastra si nu va vom parasi niciodata. Desi uneori ne vom arata in diferite forme si ne vom manifesta prezenta printr-o varietate de initiative, tot timpul vom face acest lucru cu esenta a ceea ce suntem noi si vom continua sa fim alaturi de voi, Ennani stramosii nostrii.

Va multumim pentru darul vietii si eu va multumesc pentru experienta mea atat din lumea mea cat si din lumea voastra. Eu ma simt imbogatit si toti din societatea mea simtim la fel datorita experientei pe care ne permiteti sa o avem cu voi. Nu numai ca descoperim mai mult din noi traind in lumea si realitatea noastra, ci descoperim mai mult din noi prin intermediul vostru, prin aspectele din voi care sunt prezente in noi ca urmasi ai vostrii, ca descendenti si copii ai vostrii ( cei din civilizatia lui Bashar considera ca sunt NOI oamenii in viitor,n.a.). Nu va temeti. Nu va ingrijorati. Veti deveni ceea ce doriti sa fiti.

Va vedem pe voi in timpul nostru in care stati alaturi de stele si stiti cine sunteti. In timpul nostru exista pe Pamant o alta forma de viata care isi invata lectiile si isi creaza experientele. Voi le veti lasa cateva lucruri la care sa se gandeasca si ei se vor mira unde ati plecat; iar in spirit ii veti ghida si veti explora alte lumi, asistandu-i asa cum va asistam noi pe voi. Veti ajuta alte sisteme solare si alte culturi care evolueaza, ii veti contacta asa cum noi v-am contactat pe voi si veti fi entitatile lor; facandu-i sa se intrebe ce se afla dincolo de ei.

Ii veti ajuta sa faca saltul impreuna cu toti dintre noi si veti fi membru cu drepturi depline in Alianta Interstelara. Ea este adunarea care ii ajuta sa se dezvolte in mod sincron si ii imbogateste pe toti participantii, pe toti care sunt in armonie cu ea; deoarece esenta ei este libertatea de a fi cel mai complet individ posibil, de a invata ca fiind astfel vei crea armonia unitatii si vei consolida diversitatea.

Adevarata ta natura este cea care permite ca armonia unificarii sa se exprime perfect si ea asigura continua expansiune in interiorul lui Tot Ceea Ce Este.

Noi impartim cu voi bataile inimii noastre si va vorbim cu iubire neconditionata, reamintindu-va sa va cunoasteti in intregime. Un moment, un moment, un moment. Uitati-va in zona Arizona in anul 2010. Va exista o noua oportunitate de a lua contact cu Shalanaya.

In anul 2008 veti avea oportunitatea de a pune in miscare circumstantele care vor permite recunoasterea initiala care va aparea in anul 2010. In 2012 vor exista diverse aparitii in ceea ce voi numiti locuri sacre si ele vor reprezenta o noua oportunitate de a-i recunoaste pe Shalanaya. Peste 5 ani, in ceea ce voi numiti a fi anul 2017, se vor produce primele treziri pe scara larga ale memoriilor contactelor ce au avut loc in diferite orase. Oamenii vor avea vise ce reprezinta aceste memorii. La inceput va fi confuzie psihologica, dar catre anul 2020 visele se vor clarifica suficient de mult astfel incat cei care si-au reamintit de intalnirile avute sa le comunice celorlalti. Se vor fonda diferite mijloace de comunicare: vehicule, centre, site-uri pe internet pentru cei care isi amintesc de aceste intalniri din timpul viselor.

Dupa anul 2025 vor incepe o serie de contacte deschise, predeterminate, preselectate, prealese, in diferite zone izolate de pe planeta voastra. In jurul anului 2030 se vor face pregatiri pentru contacte la scara larga, care se vor realiza in anul 2033. Aceste predictii sunt influentate de energia voastra din momentul prezent, avand posibilitatea ca in anul 2008 sa urmati aceasta agenda. De asemenea, aveti abilitatea de a prelungi acest plan, in functie de ceea ce faceti in anul 2008.

Totul este in mainile voastre, mai mult decat a fost inainte. Incepeti dialogul deschis, cereti guvernului sa discute deschis despre existenta extraterestrilor. Exista mari sanse pentru schimbarea guvernului american in anul 2008. Incarcati acea schimbare cu recunoasterea nu numai a ceea ce ajuta mediul inconjurator din lumea voastra ci si cu recunoasterea importantei contactului cu alte inteligente mai evoluate, diferite.

Incepeti aceste dialoguri in orice maniera aflata in acord cu pasiunea voastra. Folositi-va imaginatia, provenita din partea interioara a voastra care cunoaste. Nu va fie frica de vis. Visul este cel care va va trezi. Acesta este paradoxul, sa aveti visul care va va trezi. Cunoasteti-va iar in timp ce faceti acest lucru si va sustineti din ce in ce mai mult frecventa naturii voastre fundamentale, Shalanaya va vor recunoaste dupa acest semn si vor gravita in jurul celor pe care trebuie sa ii intalneasca atunci cand va veni vremea. Aceasta este oportunitatea noastra de a va impartasi aceste idei, de a va dezvalui drumul pe care puteti merge.

Mama, tata, daca ne acceptati vom trai alaturi de voi intr-o lume noua care va fi atat casa voastra cat si a noastra. Vom fi in visele voastre. Noapte buna mama si tata. Ne vom revedea curand.

 Lumea voastra se pregateste pentru a trai un nivel fara precedent al iubirii neconditionate. Chiar si in timpul civilizatiilor antice care se aflau in contact sporit cu spiritul si isi aminteau mult mai mult de conexiunea lor cu el, voi nu ati mers atat de repede de la intuneric catre lumina. Datorita acestui drum pe care l-ati ales, voi va veti reaminti in mod profund si iubirea odata regenerata nu va fi pierduta niciodata; iar in 1000 de ani ai vostri nu va veti mai incarna deloc ca si fiinte umane, ci veti lasa pamantul pentru a fi folosit de altii pentru propriile calatorii si experiente. Voi ii veti ghida si ii veti ajuta, voi veti fi spiritele, entitatile lor. Voi veti fi cei carora le vor cere sfatul.

Aceasta este mostenirea voastra care este strans legata de a noastra deoarece suntem o singura familie, si ca familie noi suntem inseparabili. Va iubim pe fiecare dintre voi, pentru totdeauna. Suntem aici pentru a va reaminti sa va cunoasteti pe voi insiva, sa tineti minte lucrurile simple pe care vi le-am aratat, caile simple, acel Eu Sunt. Tot ceea ce este nevoie este sa cunoasteti. Fiti siguri de ceea ce stiti, nu aveti nevoie sa stiti ceea ce nu stiti in momentul de fata.

Este suficient sa traiti in acest moment. Bucurati-va de voi asa cum ne bucuram si noi de voi. Inca o data, respirati adanc, lasati respiratia sa iasa afara, respirati inca o data, dati drumul si renuntati la anxietatile si la grijile voastre. Respirati adanc, mentineti respiratia, mentineti-o, mentineti-o, si in timp ce o eliberati spuneti EU SUNT si asta este tot ceea ce trebuie sa fac. Si asa este.

Va transmitem fiecaruia dintre voi, in acest moment perfect, cea mai profunda iubire neconditionata pentru cocreatia acestei interactiuni si va reamintim ca indiferent in ce forma vor veni, exista surprize si mult entuziasm de-a lungul drumului pe care l-ati ales. Imaginatia voastra este nelimitata. Permiteti-va sa va ghideze si mereu va va conduce in locul perfect la timpul potrivit, catre surpriza perfecta de a descoperi mai mult din sinele vostru. Ne vom vedea in visele voastre. Va transmitem iubirea noastra neconditionata si o zi buna".
   
   si un  video cu subtitrare in romana :
            Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.