marți, 7 ianuarie 2014

Pentru sionisti 2013 a fost ca 1944 pentru nazisti


                                                                           Benjamin Fulford – 31 dec.2013Privind înapoi la evenimentele din 2013, este clar ca forțele sioniste fasciste au fost grav afectate și curățate. Dacă vom continua ofensiva, specia umană poate fi eliberata în cele din urmă din sclavia lor criminala în 2014.

Dupa incheierea anului 2012 și începutul anului 2013 s-a început o epurare de elemente nazisto / sioniste din armata SUA. Factiunea Bush / Nazisto / Sionista din armata a planificat scufundarea a trei portavioane americane in Golful Persic, si apoi sa dea vina pe Iran pentru a începe al treilea război mondial( în funcție de mai multe surse). Fasciști, cum ar fi generalul David Petraeus, amiralul Charles Gaouette și Generalul Carter Ham au fost eliminati, ca parte a unui proces de epurare a peste 200 de ofițeri superiori din armata SUA. CIA, NSA și alte agenții cunoscute in ordine alfabetica au efectuat epurări similare de agenți sionisti.
Fasciști, cum ar fi Michael Hayden, Paul Wolfowitz, Michael Chertoff și toti ceilalti arhitecți principali ai loviturii de stat fasciste din 11 sept.2001 din SUA, au fost înlăturati de la putere.

De asemenea, putem confirma din surse guvernamentale de la Washington că buncăre subterane pregătite să ascundă elita fascista în timpul celui de- al Treilea Razboi Mondial planificat, au fost fie capturate sau distruse.

Apoi, la Roma, în februarie și martie, Papei nazist Maledict ( Benedict al XVI-lea) i s-a spus să demisioneze sau va fi ucis, deschizând calea pentru un ,,autentic creștin” Papa Francisc pentru a începe curățarea Bisericii Catolice. Francisc a eliminat acum broker-ul de putere secretă de la Vatican, Cardinalul Bertone Tarcision, deschizând calea pentru Banca Vaticanului și Biserica Catolică de a-si reorienta energiile lor spre crearea unui guvern mondial fascist si de a-i ajuta pe cei săraci și slabi.

După aceste epurări, fasciștii au încercat un contra-atac, cu un impuls mare pentru a începe al treilea război mondial în Siria. Ei au inclus un atac israelian nuclear în Siria, o încercare de a încadra guvernul sirian cu un atac cu gaz sarin și un război sionist, printr-un scandal, intr-o campanie mass-media isterica. Pentagonul și Rusia au oprit toate astea, ei fiind in pericol la un moment dat să declare război Franței pentru a preveni un atac asupra Siriei.

Apoi, în Egipt, guvernul nazist al Frăției Musulmane, împuternicit prin fraudă, a fost eliminat de armată, susținută de opinia publică egipteana. Acest complot fascist de a crea o criză de petrol prin închiderea Canalului Suez a fost astfel împiedicat.

Complotul sionist de a începe al treilea război mondial în Orientul Mijlociu a primit inca o lovitura masiva, atunci când guvernul Statelor Unite a decis să facă prietenie cu Iranul. De peste 30 de ani, mass-media sionista a fost isterica strigând : "noi trebuie să atacam Iranul, deoarece acesta va avea arme nucleare in cateva saptamani". Acum, această șaradă mincinoasa a fost încheiata.
Forțele iraniene și ale SUA, în prezent lucrează împreună pentru a lupta împotriva teroriștilor sionisto / islamisti în Irak și în altă parte, în conformitate cu Mossad.
   

În Asia, de asemenea, fasciștii și aliații lor au experimentat mai multe infrangeri. Rețeaua de aliați din China construita de către George Bush Sr. și fratele lui Prescott, creata cu transferuri ilegale de tehnologie militară a SUA și mită de petrol irakian, este demontată în liniște de Xi Jinping si colegii sai.

În Coreea de Nord, rețeaua care a ajutat fasciștii cu atacul nuclear și tsunami din 11 martie împotriva Japoniei, a fost epurata în urma executării numărului 2 , broker de putere nord-coreean Jang Song Thaek și îndepărtarea aliaților săi.

Cabala strange randurile in fortareata sa europeana

În Marea Britanie, Parlamentul britanic l-a forțat pe pudelul cabalei David Cameron sa opreasca atacul planificat asupra Siriei. Aceasta este o parte dintr-o mișcare generală din Marea Britanie, care lupta împotriva predarii suveranității britanice, regimului fascist neales al Uniunii Europene. Contraatacul va continua si în 2014.

În Franța, regimul Francois Hollande continuă să fie o fortăreață fascista a cabalei si face lucruri, cum ar fi furtul de aur din Mali pentru a ajuta bancherii și încearca sa sprijine regimul sclavagist absolutist saudit. Cu toate acestea, există semne de război civil in Franța care vizează eliminarea sioniștilor de acolo (în limba franceză):  http://lecitoyenengage.fr/vers-la-guerre-civile-en-france-4891

În Germania, regimul Merkel, în timp ce face presiuni pentru o mai mare Germanie și unitate UE, de asemenea, a evitat în mod constant războiul scandalos în Orientul Mijlociu sau în altă parte. Germania se apropie tot mai mult de Rusia, și în continuare de Franța.

Recenta încercare a UE de a prelua Ucraina nu a reușit în acest an și în loc Putin, este acum în ofensivă în Europa de Est, oferind petrol și gaze în schimbul unor parteneriate. Cu eșecul încercării de a prelua Siria de către saudiții fascisti impreuna cu aliații lor sionisti, și cu instalarea unui regim pro-rus în Egipt, Rusia, în 2013, a devenit în mod incontestabil broker de putere în Orientul Mijlociu. Asta înseamnă că Rusia este acum în poziția de a prelua petrodolarul, încă atotputernic.

Cu toate acestea, există încă multe de făcut înainte ca sionistii fascisti sa fie definitiv înlăturati de la putere.
Mai ales, agenții lor Mario Draghi, Janet Yellen și Haruhiko Kuroda care încă stau cocotati ilegal in varful sistemului de sclavie al datoriilor Euro, US Dollar și Yen. Politicienii lor sclavi rămân, astfel, la putere în Washington, Tokyo, Londra, Franța și Israel.

De asemenea, în Japonia Consiliul sionist de Relații Externe a fost capabil de a organiza alegeri fraudate și instala un sionist sclav cu IQ scazut si iubitor de război, Shinzo Abe la putere ca dictator în Japonia. Abe continuă să predea averea japoneza pentru stăpânii săi sioniști și urmează instrucțiunile pentru a provoca vecinii asiatici ai Japoniei. De exemplu, prin refuzul de a reporni reactoarele nucleare din Japonia, el pune mana pe 100 miliarde dolari pe zi, pentru a-i da naziștilor sionisti și, astfel, sa le permita de a opri falimentul. Abe, de asemenea, a cumparat personal tot felul de proprietati în jurul Tokyo cu bani din mita de la stăpânii săi papusarii sionisti. El va trebui să fie eliminat.
Mai mult decât atât, sioniștii încă stau în vârful celor mai multe mari companii de media comerciale ale Occidentului și, prin urmare, sunt în măsură să continue sa indobitoceasca oamenii prin propaganda lor. Ei sunt, de asemenea, încă capabili de a efectua atât operatiuni ,,steag fals” ( gen Boston ) cat și atacuri teroriste reale (atentatele din autobuz de săptămâna trecută din Rusia).

Deci, în 2014 avem nevoie de a-i elimina din aceste ultime bastioane de putere și influență. O mișcare de natură să le devasteze puterea ar fi un atac asupra Arabiei Saudite. In august anul trecut Printul saudit Bandar bin Sultan a declarat lui Vladimir Putin, ca : "Pot să vă dau o garanție pentru a proteja Jocurile Olimpice de iarnă de anul viitor. Grupurile de ceceni care amenință securitatea jocurilor sunt controlate de noi. "
Acum, că atacurile teroriste au avut loc în Rusia - atentatele cu bombă din autobuz din Volgograd (fostul Stalingrad), Putin are dreptul, în conformitate cu dreptul internațional, de a ataca Arabia Saudită. Pentagonul se poate alătura în acest atac, pentru că acum este clar ca regimul saudit a lucrat mână în mână cu factiunea nazista Bush de ucidere în masă și teroare in atacul  9/11/2001 din New York.

Deci, ne putem aștepta la o prabusire a acestui regim josnic în 2014. Acest lucru va elimina principala sursa de bani reala ramasa (frauduloasă), pentru fasciști.
Un alt lucru care va fi necesar pentru a termina definitiv cu fasciștii va fi un film pentru a normaliza taxele și de a reglementa industria de droguri si narcotice de dragul sănătății și siguranței umane. Făcând astfel, se va încheia un flux de 2500 miliarde dolari anual din banii întreprinderilor criminale.

Președintele Obama va arata, de asemenea, că aceasta este o adevarata afacere de încheiat pentru stoparea spiralei morții economiei SUA. El poate face acest lucru cu ușurință prin tratarea actualului dolar american ca monedă străină și emiterea de bani de catre guvernul SUA în loc de titluri de creanță Federal Reserve Board.

Această problemă a fost camuflata de ani cu ocultism, obscurantism, matematică complexa,etc. dar este de fapt foarte simpla. Așa cum stau lucrurile acum mafia familiei care detine Federal Reserve Board creează 100 dolari din nimic și-l dă cu imprumut guvernului și poporului. Deci, ei vă dau 100 dolari și veți plăti înapoi 110 dolari. Chiar și la dobândă zero, așa cum avem în unele locuri acum, ei vă dau 100 de dolari( creati din nimic) și va trebui să plătiti înapoi 100 dolari.
Cu un guvern care emite monedă, ei vă dau 100 de dolari și voi ai păstrați. Sfârșit de poveste. Desigur, în cazul în care guvernul o ia razna și emite prea multi bani, vei avea inflație. De aceea, dacă doriți să cheltuiți bani pe bere sau alte astfel de lucruri, va trebui să lucrezi pentru a-i câștiga. Cu toate acestea, banii de la guvern pot plăti lucruri cum ar fi lucrări publice, bonuri de masă, educație, sănătate și armata fără a fi nevoie de taxe sau datorii.

Sistemul internațional de plăți în dolari SUA poate continua independent de Statele Unite, în cazul în care celelalte națiuni ale lumii, în special națiunile BRICS, o susțin.
În cele din urmă, dorința atâtor de mulți oameni din lume este de a vedea pe criminalii în masă care au acționat cu atata impunere în toți acești ani, arestati, pusi în cătușe și vazuti în fața camerelor de televiziune din lume, de a intelege si constientiza cosmarul care a fost asupra noastra.

De asemenea, în 2014, introducerea de noi surse de energie, extinderea si îmbunătățirea vietii și alte minuni noi vor continua sa castige teren. Viitorii istorici, privind înapoi, vor aminti 2013 drept zorii unei noi ere pentru omenire și toate creaturile de pe planeta.

   traducere si adaptare dupa textul original M.S.- administratorul blogului http://burebista2012.blogspot.ro/
  
           sursa : http://benjaminfulford.net


        Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.