joi, 9 ianuarie 2014

M.T.Keshe – 2014 va fi anul marilor schimbari pentru umanitate
Dupa cum am informat in articolele mele precedente, Fundatia Keshe lucreaza constiincios de multa vreme la punerea in practica a unor tehnologii care poate salva omenirea din ,,gaura neagra” in care ne-au adus corporatiile si bancile cabalei malefice. Suntem la un pas de a se intampla asta.

Iata declaratia lui M.T.Keshe la sfarsit de an 2013 :

,, Anul acesta noua tehnologie va schimba cursul umanitatii si va aduce schimbari de nedescris.

La Fundatia Keshe, vom face in 2014, anul in care cele mai avansate tehnologii vor fi lansate public, si-si vor demonstra puterea lor in masa prin crearea conditiilor pentru o schimbare totala in toate straturile societatii umane.

Vom pune capăt foametei și războaielor prin eliberarea a tot ceea ce avem în posesia noastră, fie științific sau tehnic fiecarui om, fie că este vorba de oameni de știință sau guverne din întreaga lume, în egală măsură.
În 2014, Fundația Keshe prin Institutul său elibereaza pentru întreaga omenire tehnologia, pe care omenirea a așteptat-o și pentru care s-a rugat de la începutul timpului.

Cu eliberarea acestei tehnologii avansate, necunoscute pana acum, vom pune capat foametei, lipsurilor si razboaielor. Noi trebuie sa ne asiguram ca toti oamenii vor avea suficient pentru subzistenta, de la hrana la adapost si nu va mai fi nevoie de suferinta.

Noi vom oferi si facilita eliberarea noilor tehnologii inclusiv oamenilor lacomi, astfel incat acestea sa le poata produce suficient aur si metale pretioase pe care si le-ar dori, in cele din urma producand reticenta si nemaiaratand niciun interes fata de astfel de materiale. Cu deschiderea spatiului cosmic in 2014, in sensul sau adevarat, aceasta ne-ar aduce mai multe materiale pretioase si stiinte necunoscute omului pana acum, astfel ca aceste noi materiale si cunostinte vor fi utilizate pentru implementarea unei paci durabile pe aceasta planeta.

2014 va fi începutul unei noi ere, punctul de schimbare pentru umanitate de la ceea ce este, la ceea ce a fost pe această planetă din timpul lui Adam.

Noi facem o promisiune liderilor mondiali și aceasta este, schimbati-va calea voastra si a natiunilor voastre sau cetățenii vor trebui s-o schimbe pentru voi prin livrarea și aplicarea de noi tehnologii și utilizarea acestora.

Nici unui om nu i se va permite din acest an să aibă acces la arme pentru a lupta și nimeni nu va fi lăsat sa moara de foame și fără adăpost pe această planetă, din cauza războaielor.

Folosiți fabricile de armament pentru a fabrica case și alimente pentru umanitate, pe care până acum le-ați folosit pentru dezvoltarea instrumentelor de război și ați instigat la războaie nedorite din cauza lor.

Omul are cunoștințele universului la dispoziție, voi folosi toate cunoștințele și puterea disponibile, pentru a aduce aceste fabrici, pe care le-ați ridicat de a face instrumente de război, la oprire, ca un accident vascular cerebral dintr-un varf de pix.

Atunci ne mirăm cine trebuie sa asculte așa cum este scris în cărțile lui Dumnezeu că "nu trebuie sa omori."

Promisiunile de schimbare, așa cum s-a profetit în cărțile sfinte din trecut, si pe care omul le așteapta de secole se vor împlini.
Programul nostru pentru acest an este setat pentru a fi.

Vom pune capăt în primul rând problemei de la Fukushima, în ianuarie.

În luna februarie, vom face toate eforturile de a crea mediul pentru a opri producerea de arme in întreaga lume, prin eliberarea de tehnologii, ceea ce va face ca aeronavele avansate si rachetele din prezent precum si armele nucleare sa fie irelevante și vechi.

În iunie, vom livra tehnologii, care pot oferi subzistență pentru populația mondială complet lipsite de orice costuri, prin lansarea de noi sisteme care pot schimba aerul în alimente durabile și furnizarea de energie fără a fi nevoie de terenuri agricole si nici un copil nu va mai adormi infometat .

Pana in septembrie vom elibera tehnologia pentru ca fiecare om de pe planeta sa fie protejat impotriva elementelor naturale, cum ar fi frigul si ploaia, fara a mai fi dependent de un alt om.
Vom face livrarea de apă curată în orice punct de pe pământ gratuit prin eliberarea tehnologiilor deja dezvoltate.

Până la sfârșitul lunii decembrie, va vom asigura, că nu există motive pentru întreruperea călătoriilor spațiale pe baze regulate, din toate națiunile de pe această planetă, in care toți vor recolta cunoastere din colțuri ale universului colectiv și în mod egal.

Cei care au îndoieli cu privire la munca noastră, să fie gata pentru a deveni soldați ai păcii și unității înainte de sfârșitul acestui an”.
                                       
                                        M.T.Keshe

(traducere din textul original M.S. administratorul blogului http://burebista2012.blogspot.ro/ )

Doamne ajuta ca in acest an guvernele lumii sa se trezeasca si sa ajute la implementarea acestor initiative. Tehnologia exista si avem mari sanse sa devenim o civilizatie constienta si pozitiva. Alta sansa nu mai avem si asta se datoreaza poluarii radioactive de la Fukushima. Voi detalia intr-un viitor articol acest subiect.               Drum drept spre Lumina !

7 comentarii:

 1. Super fantastic !!!!
  Doamne ajuta asa sa fie !!!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. In urma cu aproximativ 2-3 ani fundatia Keshe a iesit la suprafata, anuntant o revolutie tehnologica fara precedent,dar aceasta tehnologie o ofereau numai guvernelor lumii. M-a mirat acest lucru, deoarece se stia demult ca nici un guvern nu doreste o schimbare in lume, ori aceasta fundatie parca era aterizata atunci pe pamant. Se pare ca pana acum citez:

  "Noi facem o promisiune liderilor mondiali și aceasta este, schimbati-va calea voastra si a natiunilor voastre sau cetățenii vor trebui s-o schimbe pentru voi prin livrarea și aplicarea de noi tehnologii și utilizarea acestora."

  nu au avut incasarile la care sperau, de aceea mesajul lor de mai sus suna ca o amenintare. Cu alte cuvinte ceea ce cred eu este ca nimic nu se va intampla cu acea tehnologie, va ramane un vis, noi vom merge inainte pana cei care detin controlul se vor plictisi de situatia actuala si vor mai vrea sa ne mai rareasca cu vreo alta conflagratie mondiala ori cine stie ce le mai trece prin cap. Ceea ce nu ati inteles pana acum este ca daca se vrea ca lumea sa faca pasi mari spre un viitor luminos, proiectele gen Keshe trebuie sa fie gratis din start, sa aiba acces la ea orice inginer si orice om simplu, nu guverne si alte forme de conducere. Totusi sunt zvonuri ca elita ne va muta din cotet, intr-un tarc putin mai mare sa ne lase impresia de libertate, ca oricum de dupa gardul tarcului ne urmaresc ei.

  RăspundețiȘtergere
 3. Eu iti respect punctul de vedere si viziunea ta asupra viitorului omenirii...dar totusi cred ca este unul sumbru..Mai cauta in interiorul tau si vei vedea ca totul este ok !! Ceea ce sustii tu contravine Creatiei ! Intreaga galaxie participa la aceasta victorie a Luminii si tu o negi prin niste evenimente, oricum efemere de suprafata care le simti si le traiesti si crezi ca sunt REALE. Marii maestri spirituali sustin de mii de ani ca aceasta realitate este ILUZIE. Acum marii fizicieni afirma ca universul este o holograma a unei Inteligente Supreme. In alta ordine de idei, sunt nenumarate mesaje chanelling care afirma ca intreg Universul este acum ,,cu ochii" pe noi, atat pentru a ne ajuta cat mai ales PENTRU A INVATA din experienta noastra. Toti care ne regasim ACUM SI AICI suntem suflete vechi, deplin constiente de experienta pe care o vom trai in 3D si foarte curand vom fi considerati ,,maestrii" pentru alte civilizatii care vor dori sa faca saltul in dimensiuni superioare. Renunta la reticenta si crede in viitorul omenirii foarte pozitiv care se va manifesta foarte aproape, dar....nu fara consimtamantul nostru. Trebuie sa devenim fiinte pe deplin constiente ca sa avem acces la puterile infinite ale Creatiei. In istoria noastra am fost foarte distructivi si nu ni se da acces la principiile ezoterice ale universului pentru a nu crea haos. Creatia este caracterizata prin armonie si iubire fara obiect. Evolutia are cursul ei, ori refuz sa cred ca cineva pe planeta asta refuza sa creada ca mai exista ,,slujba in folosul comunitatii". Existenta noastra, foarte curand se va transforma de la munca pentru supravietuire in munca din placere in folosul comunitatii, pentru ca toate mijloacele subzistentiale vor fi asigurate GRATUIT. Esti in stare de asta ???

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Primul documentar care m-a "trezit" a fost Zeitgeist 1, am vizionat si apoi al doilea documentar in care este prezentat proiectul Venus, cel de care spui tu ca omenirea va fi libera si nu va mai duce lipsa de mijloace subzistentiale. De atunci pana in secunda asta, nu s-a intamplat nimic bun, dimpotriva, ne-a lovit criza financiara, care inca persista si pe care o simt din ce in ce mai tare, cel putin aici in Romania. Mi-as dori din tot sufletul ca sa fie asa cum visezi tu, dar cati au iesit in strada pentru protestele din fata guvernului din decembrie si cati au iesit in strada la revelion sau cati ies la un meci de fotbal, iti spun in ordine, 2000, 50.000 si 15.000, deci e clar ca prea curand nu vor fi schimbari majore, cel putin in Romania. Daca in lume se va schimba ceva, in Romania va ajunge peste 100 de ani, asa de in urma suntem fata de alte civilizatii umane, iar asta era in banc vechi despre apocalipsa.
   Acum sa revin la subiect, cand pagina Keshe s-a deschis (in urma cu 2-3 ani) am intrat pe pagina lor si m-am uitat la un generator care sa-mi produca energia pe care o folosesc intr-o casa, am gasit unul de 5 kw, dar planul costa 5000 euro. Azi la sectiunea aceea nu mai este nimic, poti sa te uiti, de curiozitate. De aceea am spus ca fundatia Keshe este un alt "proiect mincios" pentru a mai duce lumea in eroare. Tare as vrea sa ma insel si in aceasta privinta.
   Incerc sa fiu cat mai echilibrat in analiza, deocamdata traiesc in 3D si incerc sa traiesc cu picioarele pe pamant, sa fac lucruri pamantesti care sa ajute pe cei din jur cat si pe mine. Nu vreau sa te supar cu ceva, dar spune-mi ceva concret, palpabil... nu mai vreau promisiuni si vise, ca de astea se ocupa politicienii.
   Astept un raspuns palpabil.

   Ștergere
 4. Salutari.. Eu nu ma supar, pentru ca nu am de ce. Este perceptia ta asupra realitatii si este a ta proprie. Fiecare suntem o individualitate si experimentam realitatea in mod unic. faptul ca nu s-a manifestat inca prea multe din tot ce este pregatit pentru Noua Era, se datoreaza faptului ca omenirea nu este inca pregatita. Asa cum tu nu crezi ca exista acest program si nu se va manifesta...sunt cred...80% din omenire, excluzand ignorantii care nici nu vor sa auda de asa ceva.
  Noi suntem creatorii realitatii in care traim. Daca inca multi ca aceste tehnologii nu vor putea fi accesate in masa, probabil asa va fi. Iisus cand a vindecat acea femeie, ea multumindu-i pentru aceasta i-a spus : .. Nu eu te-am vindecat, CREDINTA TA te-a vindecat !" Deci lumea asta va avea acces la aceste tehnologii atunci cand multi oameni vor crede din interior aceasta si atunci se va manifesta.
  In afara de asta EGO-ul tau nu vrea sa creada pentru a nu fi dezamagit. Lui nu-i place sa piarda, deci mai lucreaza cu interiorul tau....uite un articol minunat aici : http://inspatelescenei2012.blogspot.ro/2014/01/vindecare-prin-constientizare.html
  Drum drept spre Lumina !

  RăspundețiȘtergere
 5. Din ceea ce mi-ai spus cred ca si tu esti convins ca nu va veni nici un eveniment benefic prea curand deoarece:
  1. "faptul ca nu s-a manifestat inca prea multe din tot ce este pregatit pentru Noua Era, se datoreaza faptului ca omenirea nu este inca pregatita. Asa cum tu nu crezi ca exista acest program si nu se va manifesta...sunt cred...80% din omenire, excluzand ignorantii care nici nu vor sa auda de asa ceva." ... exact asta vad si eu, deci poate peste cateva sute de ani, acele generatii vor astepta evenimentul. Stii de ce ? ...deoarece:

  2. "Iisus cand a vindecat acea femeie, ea multumindu-i pentru aceasta i-a spus : .. Nu eu te-am vindecat, CREDINTA TA te-a vindecat !"....daca acum 2000 de ani, Iisus a facut "miracole" palpabile, vezi vreo schimbare de atunci pana azi ?
  Ceea ce vezi tu, vad si eu, ceea ce simti tu, la fel simt si eu, iar ceea ce visezi tu acelasi lucru il vreau si eu sa-l vad implinit, dar....

  RăspundețiȘtergere
 6. Nu stiu de unde ai dedus ca nu cred in aceste programe. Ba cred cu toata taria! Si acestea sunt doar cele care au iesit la iveala....sunt mult mai multe. Dupa Eveniment si arestarea cabalei vei vedea ca toate vor iesi la suprafata.
  Sistemul solar se afla intr-o alta zona vibrationala fata de acum 2000 de ani. Creatorul a dat o ,,Dispensa Divina "omenirii pentru saltul vibrational sau ASCENSIUNEA in dimensiuni din ce in ce mai inalte vibrational, 4D, 5D si din ce in ce mai sus. Corpurile noastre fizice trec printr-un proces de schimbare, acesta va trece de la baza de carbon la cea pe siliciu, un grad mai inalt de vibratie, iar ADN-ul se va activa cu toate cele 12 spirale, adica vom deveni fiinte complete ca si la creatie. Acest proces se va incheia in 2025. Cine nu va dori, va parasi aceasta planeta prin moarte si se vor incarna pe o alta planeta 3D din galaxie pentru a-si continua evolutia in ritmul ales.
  Nimeni nu-i tras de maneca si trezit cu forta. Frica si sabloanele mentale 3D tine in vibratie joasa fiinta umana. Cat mai e timp trebuie sa ne armonizam vibratiile cu planeta mama, daca nu....vom pleca multi dintre noi...
  Iti recomand cartea lui Sal Rachele ,, Transformari Planetare 2012 - 2030 " scrisa prin chanelling de la fiinte de Lumina din 12D care se denumesc FONDATORII si sunt creatorii nostri. Acolo te edifici cu toate
  Numai bine !

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.