vineri, 17 ianuarie 2014

Guvernul mexican dezvaluie documente care dovedesc Contactul Extraterestru
In ultimul timp, datorita multor relicve antice descoperite, inclusiv la noi in tara, sau desecretizate, se dovedeste faptul ca omenirea din cele mai vechi timpuri a avut contact cu civilizatii extraterestre. În timp ce unii dintre noi încă mai au îndoielile lor privind contactele cu extraterestrii, mulți încep să realizeze adevărul care s-a vorbit de secole.
O mare poveste implică guvernul mexican, care a lansat documente și imagini de obiecte găsite in sit-ul Calakmul, Mexic, care dovedeste realitatea contactului cu ET.
Institutul Național de Antropologie și Istorie (INAH), care a descoperit aceste discuri fascinante în Mexic si care le expune public, dă o lovitură solida secretului care a fost creat intenționat in jurul adevaratei istorii a Pământului nostru.

Discurile sunt de creație Maya și au fost găsite în urmă cu aproximativ 80 de ani conform INAH. Aceste piese arheologice uimitoare care au fost prezentate vor face obiectul unui documentar produs de Raul Julia-Levy și regizat de Juan Carlos Rulfo, câștigătorul festivalului Sundance 2006 cu filmul său "In The Pit". Documentarul este în prezent intitulat "Revelațiile Mayașilor 2012 și Dincolo."


Guvernul mexican a fost de acord cu eliberarea acestor secrete deținute de stat, care au fost protejate aproximativ 80 de ani, deși fotografiile discurilor au fost prezentate pentru prima data de Klaus Dona și Dr. Nassim Haramein în timpul unei conferințe ce a avut loc în Saarbrücken, Germania, în iunie 2011.


Julia-Levy a avut nevoie de 4 ani de convorbiri telefonice cu presedintele Mexicului Felipe Calderon pentru a i se aproba filmarile in acest sit arheologic unde nu a mai calcat nicio persoana media.

In imagine sunt discurile in discutie. In dreapta sunt numerotate partile componente ale imaginilor de pe disc, astfel :1)    Se crede a fi Pamantul si atmosfera sa. Acest lucru este ilustrat prin doua inele.

2)    si 3) se pare sa fie o cometa sau asteroid care se deplaseaza catre Pamant.

4) Este o nava special conceputa pentru a lovi sau devia cometa.

5) Este un astronaut care-si controleaza nava.

6) Este o nava spatiala cu control inteligent.Luis Augusto Garcia Rosado este oficial guvernamental de cel mai înalt rang în Mexic, care a studiat dosarul despre extratereștri. Rosado a vorbit de contact "între mayași și extratereștrii, susținut de traduceri ale unor codice, pe care guvernul le-a păstrat în siguranță în galerii subterane pentru ceva timp." El a menționat, de asemenea, "locuri de aterizare în junglă, care sunt vechi de 3000 ani."

Raul Julia-Levy pretinde ca mayasii au avut scopul de a conduce planeta mii de ani, dar au fost obligati sa scape dupa o invazie de ,,oameni cu intentii intunecate”, lasand in urma dovezi ale unei rase foarte avansate.

Teoria clasica adusa noua spre cunoastere spune ca poporul mayas a fost exterminat de catre conchistadori. Dar la o analiza logica era imposibil cu armele existente atunci si intr-un interval de timp foarte scurt. Nemaipunand faptul ca mayasii erau cateva milioane iar ,,bravii” conchistadori cateva sute…

Mayasii au fost un popor foarte avansat spiritual si se pare ca o foarte mare parte dintre ei au ,,plecat” printr-un portal intr-o alta dimensiune. In jungla mexicana si guatemaleza exista asemenea ,,intrari”.

Sa speram ca in curand se va face publica si va deveni oficiala adevarata istorie a civilizatiei umane, adevarul ca noi suntem creatia ,, Lor “. 
Dar pana cand cabala malefica nu va fi infranta definitiv si mijloacele media vor fi in mana fortelor Luminii sa nu asteptam asta…

                http://www.collective-evolution.com

Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.