joi, 2 ianuarie 2014

Funeraliile lui Mandela – operatiune ,,psy”; schimbare vibrationala galactica in favoarea Evenimentului si a noului sistem financiar – interviu ( 2 )
            Interviu al lui Alfred Lambremont Webre cu Cobra
                                                                        ( 11-12-2013 )( traducere si adaptare M.S., administratorul blogului        http://burebista2012.blogspot.ro/ )

     
       Partea a doua


A : As putea să-ți pun o întrebare? Un coleg de-al meu de aici din Canada, Stanley Fulham [un ofiter NORAD pe tot parcursul vieții ( NORAD este sistemul integrat de aparare aintiaeriana al Americii de Nord )], a publicat o carte în luna iulie 2010 declarând că reprezentanții Consiliului Regional de Guvernare Galactica, Pleiadieni și Centaurieni - ar arăta navele lor în New York, la 13 octombrie 2010, și în fapt, în acea zi au fost zboruri de OZN-uri peste tot in New York. Și el a spus că Pleiadienii vor ateriza la ONU în 2014 sau 2015 și  vor vorbi. Face parte din asta?
C : Da. Este parte din același plan. Nu voi da date sau intervale de timp, dar este de fapt un plan pentru o mică navă Pleiadiana să aterizeze pe peluza din fața clădirii Națiunilor Unite din New York.

A : Deci, de fapt, piese din acest scenariu s-au derulat. De exemplu, prin Stanley Fulham, care a publicat cartea sa, în vara anului 2010. Am făcut interviuri cu el și el a prezis OZN-uri deasupra New York-ului, Moscovei și Londrei în ianuarie 2011. Și apoi a pus deasupra întregului plan Pleiadienii care vor să aterizeze și să vorbească la ONU, și tehnologia Consiliului Regional de Guvernare Galactica pentru a curăța mediul înconjurător de pe pamant. Ați auzit ceva despre asta?
C : Da, este exact planul pe care-l au si va fi faza urmatoare imediat dupa Eveniment.

A : O, Doamne ! Astea vin de la persoane diferite, din parti diferite si pe cai diferite( informatia cu cat este din mai multe surse independente una de cealalta, se confirma adevarul,n.t.).
C : Da, in prezent acelasi plan si mai multe parti receptate prin diverse contacte sunt un singur plan.

A : De asemenea, a fost o altă sursă, l-am intervievat, pe Tolec care este reprezentantul Consiliului Andromeda , și a dat câteva informații ca navele Andromedane ar ateriza la un moment dat. Ai auzit despre asta?
C : Da, Andromedanii vor veni într-o fază ulterioară, pur și simplu pentru că Pleiadienii sunt genetic și fizic cel mai aproape de rasa umană astfel încât acestia trebuie să fie introdusi prima dată și mai târziu alte rase vor urma.

A : Da, acum ce sa întâmplat cu Stanley Fulham, după ce l-am intervievat în vara anului 2010, imediat după ce cartea a ieșit pe piata, a fost că el a dezvoltat un cancer pancreatic care a evoluat rapid și a murit in decembrie. El a trebuit să emită un mesaj final de la început reiterând întregul plan pentru decembrie pentru că au existat forțe care l-au atacat cu arme biologice. Se confirma acest lucru de mai înainte?
C : As spune ca cei mai multi dintre contactati au fost redusi la tacere intr-un fel sau altul.

A : Acum, un lucru pe care l-am auzit că a fost atribuit datei de 23 noiembrie 2013, a existat o schimbare în frecvență, cred că vine din centrul galactic. Este corect? Ați putea vorbi mai multe despre asta?
C : Da. De fapt, ceea ce noi( omenirea ) am făcut este că am deschis așa-numitul " Portal Aion." Portalul Aion a fost un moment de mare importanță cosmica așa cum a fost momentul în care un anumit val de energie a venit de la Galaxia M 87 prin centrul galaxiei noastre și sistemul nostru solar. Astrologic vorbind, acesta a fost momentul exact de vârf al patrarului Pluto - Uranus. Aceasta semnifică momentul în care cea mai mare tensiune începe să fie eliberata printr-o revoluție conștientă, mai ales în ceea ce privește sistemul financiar. După cum probabil știți, la doar câteva ore după deschiderea acestui portal, sa ajuns la un acord istoric cu Iranul, care nu a fost posibil pentru mulți ani înainte de asta. Deci, este o mare realizare.

A : Deci, pe de o parte, acordul istoric cu Iranul este un progres, dar spui că adunarea în jurul lui Mandela în Africa de Sud este de fapt o perdea de fum. Asta ar fi caracterizarea pe care ai face-o?
C : Da

A : Deci, cum s-ar putea desfasura in viitor Evenimentul și descrie modul cum vezi aceste forțe diferite, modularea și actiunea lor mai departe în 2014?
C : Eu nu pot da termene din diverse motive, pentru că mintea umană are tendința de a se atașa de anumite intervale de timp . Este o situație foarte dinamica chiar acum și lucrurile se pot schimba în orice moment . Aceasta poate dura încă ceva timp , dar se poate schimba , de asemenea, într-un minut . De exemplu , evoluțiile care au avut loc în acest weekend trecut nu s-au așteptat de luni de zile , astfel ca lucruri care de obicei durau luni de zile s-au întâmplat în interval de câteva ore . A fost într-adevăr ceva foarte rapid . Mă aștept ca victoria finală să se întâmple foarte repede. Cand va începe să se întâmple , nimeni și nimic nu va fi în măsură să-l oprească . Acesta va lua pe toți prin surprindere( Evenimentul,n.t. ). Acesta nu va fi prezis în prealabil și trebuie să fie în acest fel , mai ales pentru ca Cabala sa nu poata lua măsuri impotriva . Acestia vor fi complet luati prin surprindere . Elementul -cheie aici este Forțele de Lumina care vor prelua controlul asupra mass-media , pentru că aceasta este ceea ce formează conștiința umană chiar acum pe această planetă . Numai atunci ființele umane pot fi gata pentru primul contact .

A : Poti explica, ce intelegi prin Fortele Luminii ( de Lumina ) ?
C : Bine. Avem Forțele de Lumină pe suprafața planetei , sub suprafața planetei și , de asemenea, deasupra suprafeței planetei . Există diferite grupuri secrete , care au actionat de ceva timp pe suprafața planetei pentru Eliberarea planetei . Nu veți citi despre ele în mass-media. Puteți învăța un pic despre ei prin intermediul mass-media alternativa, dar cea mai mare parte este încă sub acoperire . Există diferite grupuri Dragon , de exemplu . Unele dintre ele sunt complet pozitive , unele dintre ele sunt amestecate și unele dintre ele sunt negative . Sunt grupurile Templieri - din nou - unele dintre ele sunt extrem de pozitive , unele dintre ele sunt amestecate și unele dintre ele sunt negative . Și aveți alte grupuri nu voi numi , care sunt de o natură foarte pozitiva . Pot menționa doar unul dintre ei și aceasta este Frăția Stelei. Există unele grupuri care actioneaza complet în spatele scenei. De exemplu, există un grup care se află într-o locație la foarte mare distanță , ore și ore de mers, departe de orice civilizație , fără telefoane mobile , și este ascunsa complet .
Apoi avem mișcarea de rezistență sub suprafața Pământului care trăiesc în baze subterane fizice , împreună cu Rețeaua Agartha( aghartanii sunt locuitorii din interiorul Pamantului, civilizatie de dimensiunea 4 si 5 cu o inalta spiritualitate,n.t.). Mișcarea de rezistență sunt luptatorii pentru libertate fizici și Rețeaua Agartha , care este un aspect mult mai spiritual despre acest lucru. Deasupra suprafeței planetei sunt diferite forțe extraterestre pozitive care formează Confederația Galactica .

A : Cum va fi protejata suveranitatea rasei umane din toate astea ?
C : Acesta este unul dintre principalele motive pentru care acest lucru dureaza atât de mult timp, pentru că Forțele de Lumina nu invadeaza. Ele au nevoie să fie invitate, și au fost invitate, iar acesta va fi un parteneriat și un dialog pe tot parcursul procesului. Deci, nimic nu va fi aplicat fortat asupra omenirii. Fiecare pas va fi negociat și, prin urmare, suveranitatea omenirii va fi păstrata.

A : Sa mergem putin inapoi, ai putea despacheta pentru noi Evenimentul ?
C : Evenimentul este momentul de decompresie - momentul de eliberare . Planeta noastră a fost sub stare de carantină in ultimii 25.000 ani . Acest statut a fost impus asupra omenirii de rase ET negative . Deci, am fost într-un sistem închis și conform fizicii un sistem închis tinde sa dezvolte entropia , mai mult și mai mult haos . Acest lucru este exact ceea ce avem acum pe această planetă . Dacă pui orice organism viu într- o cutie mică , acesta va începe să se deterioreze și acest lucru este ceea ce se intampla cu omenirea - am fost închisi în această cutie mică pentru prea mult timp . Deci Evenimentul este momentul când această casetă începe să se deschidă . Prima lumina începe să strălucească în interior și expune ceea ce este acolo . Apoi, trebuie să rezolve ceea ce este în cutie . Avem de eliminat parti deformate si deviante ale umanității . Trebuie să vindecam restul omenirii . Avem de restabilit ecosistemul și toate aceste lucruri se vor face în parteneriat cu Forțele de Lumină pozitive , care sunt acum dincolo de suprafața acestei planete . Ei vor fi în spatele scenei . Nu vor fi în prim-plan . Ei vor fi consilieri , profesori, instructori, dar nu vor avea un rol activ la început. Omenirea va trebui în continuare să învețe propriile lecții și sa formeze propriul destin . Ei vor avea un rol de sprijin și îndrumare , da , dar acest lucru nu se va întâmpla fără participarea activă a fiecărei ființe umane .

A : Cum pot oamenii care se identifică ca Lucratori in Lumina sau suflete trezite sau persoane progresiste, care nu pot fi complet adaptate cu această informație și doar pot incepe de a deveni conștienți de faptul că există un plan real în loc și un scop real aici, cum pot ei să se implice în acest proces și să fie conștienti de acest lucru? Este prin telepatie, meditație sau cum funcționează?
C : Trezirea spirituala este un proces foarte personal și individual. Se întâmplă în felul său pentru toată lumea, așa că nu va pot da nici linii directoare aici, dar eu va spun că toată lumea care incepe sa se trezeasca începe să aibă o idee, de a instaura Epoca de Aur, care este obiectivul comun al tuturor Lucratori in Lumina sau Razboinici ai Luminii. Epoca de Aur pot fi lucruri diferite pentru oameni diferiți - poate fi primul contact, noi tehnologii, iubire și lumină pentru toată lumea, toate părți ale aceluiași proces. Fiecare ființă umană poate face ceea ce ea poate să prezinte in vederea indeplinirii acestui obiectiv,  si de a face acest lucru cât mai curând posibil. Există diferite moduri prin care putem face asta. Avem blog-uri, putem posta clipuri de pe YouTube, putem crea muzică și ne putem trezi și susține reciproc în diverse moduri.

A : Cum te vezi pe tine insuti in acest proces ?
C : Înainte de Eveniment, eu sunt un purtator de cuvant pentru Mișcarea de Rezistență. După Eveniment, asta se va schimba. Dar, înainte de Eveniment, acesta este motivul pentru care eu sunt aici.

A : Cum putem sprijini energia care duce spre Eveniment. Cum o putem face ?
C : Există multe lucruri pe care le putem face. Prima, sa răspândim Adevărul. Răspândirea adevărului trimite valuri de rezonanță armonioase prin mintea oamenilor. Mințile umane au suferit un profund proces de spălat creierul. Este atât de multa dezinformare acolo care vine de la mass-media și de la agenții dezinformatori din mass-media alternativa. Deci, fiecare bijuterie mică de adevăr este ca valoare cat o mulțime! Acesta este una dintre cele mai importante lucruri de făcut, de a răspândi adevărul, de a extinde adevărul, de a sprijini adevărul. Al doilea lucru este să se alăture meditatiilor de eliberare saptamanale ( in fiecare duminica la ora 21.00 in Romania,n.t.) pe care le avem. Aceste meditatii ajuta în mod specific pentru a dezintegra planurile non-fizice, eliminarea tuturor Reptilienilor negativi și pentru a aduce progres in planul fizic. Meditațiile în masă au o mare putere atunci când sunt susținute de suficient de mulți oameni. Când masa critică se realizează cu aceste meditații în masă, putem influența foarte mult situația geo-politică, studii stiintifice au dovedit asta.

A : Am dat de site-ul care vorbea despre aceste meditatii,care este site-ul personal?
C : Blogul meu este  http://2012portal.blogspot.ro/

A : Deci, ceea ce spun de fapt este că nu există un plan coordonat multi-dimensional integrat in care mai multe entități inteligente din diferite dimensiuni (de la Agartha, straturile de sub suprafața pământului, lucrătorii in lumina din populația umană, Pălăriile Albe, Consiliul Regional de Guvernare Galactica, de asemenea, ființe spirituale dimensionale etice ET) lucrează la aceasta - Schimbare a Erelor - și că venim la punctul culminant pentru că am făcut o miscare de revolutie în jurul Soarelui Galactic în 2012. Este mai mult sau mai putin, ce spui?
C : Aș fi de acord în totalitate cu totul, cu excepția momentului, pentru că este un proces. Poarta Stelara, fereastra de timp pentru întregul proces,  a început în 1975 și se va termina în 2025. Este o fereastră de transformare de 50 ani. 2025 este anul când transformarea trebuie să fie completă.

A :  Pot găsi unele corespondențe cu privire la 2025. Acum cativa ani am fost la o conferință în Mallorca, Spania și am fost acolo cu un număr de vorbitori și un artist, Francisca Blasquez care a dat niște informații. E ,,Scoala Dimensionalismo” și a spus că aterizarea cerului pe pământ se va întâmpla în 2025. Așa că am făcut un lucru numit un Grito de Mallorca, ceea ce înseamnă "strigătul de Mallorca," un fel de strigăt de victorie, pentru anul 2025. Ce sa întâmplat în 1975?
C :  A fost deschiderea unui portal foarte important pe această planetă care s-a deschis pe 25 mai 1975. A fost un fulger de energie care a început procesul de purificare. Acest proces de purificare, de fapt a dus la conștientizarea existentei si actiunilor Cabalei. Înainte de 1975, Cabala facea aceleași lucruri în spatele scenei și nimeni nu știa despre asta. După 1975, cărțile au început să apara cu expunerea de întunericului și, de asemenea, cărți extrem de inspirate aducea lumina. Astfel încât întregul proces de fapt, a început atunci și  a fost doar accelerat.
Anul trecut, în 2012, am trecut un punct de reper foarte important. Suntem acum în momentul cel mai probabil pentru ca Evenimentul să se întâmple. Noi nu trebuie să așteptăm până în 2025. Acum este timpul pentru noi de a face spargerea compresiei.

A : Corect. Dar eu am spus publicului vorbind despre cronologia pozitivă între 2013 și 2025 și am remarcat doar coincidența aceluiași lucru. Există un catren al lui Nostradamus unde vorbește despre "începutul luptei binelui impotriva raului in 1973", este atunci când a avut loc Watergate. Este ceva acolo?
C : Da , asta este. Aceasta este o parte dintr-un alt proces subteran. Practic ceea ce sa întâmplat în anii '60, după 1965 sau 1966, a existat o configurație astrologică importantă cu Uranus - Pluto care a adus revoluția hippie. A fost prima revolta masiva împotriva sistemului, față de Cabala. Mai târziu a fost suprimată și manipulata prin medicamentele artificiale introduse, care a deturnat, de fapt, întreaga mișcare. Si în cazul în care nu a fost de ajuns, mai târziu, a fost o mini-invazie a forțelor negative din galaxia Andromeda prin subteran in bazele subterane la începutul anilor 70. Mini-invazia a atins punctul culminant în 1973. Acesta a fost motivul pentru care programul Apollo a fost încheiat înainte de vreme. Deoarece Andromedanii au spus să se încheie așa că a trebuit să se încheie.

A : Inteleg, foarte interesant. Deci, acum mă uit la cea mai recentă actualizare și ceri oamenilor să voteze și tu spui că este o opțiune individuala. Un calcul arata ca Evenimentul nu se va întâmpla până când planurile astrale mai mici nu vor fi curatate. Am dreptate?
C : Da, mai mult sau mai putin, da.

A : Și astfel spui că prima opțiune este de a declanșa Evenimentul de îndată cât mai curând posibil, deoarece RM, un grup de actiune special, a întrebat dacă putem efectua un sondaj pentru a determina opinia populației de suprafață si sa adapteze aproximativ la planul lor - a cere un fel de echipaj de la sol aici. "Rezultatele sondajului nu va determina cursul acțiunilor lor, ci să le dea un feedback de nepretuit pentru ca acestia să fie în măsură să adapteze planul lor și pentru a se adapta nevoilor populației umane de la suprafața. Prima opțiune este de a declanșa Evenimentul cât mai curând posibil, cu toate că acest lucru ar putea reprezenta un risc la distanță, dar potential grav pentru viața și securitatea fizică a noastra și a celor dragi. Și a doua opțiune este să așteptați pentru cel mai sigur moment pentru ca Evenimentul să aibă loc, chiar dacă acest lucru înseamnă o așteptare semnificativ mai mare. "De ce ar vrea cineva să declanșeze Evenimentul cât mai curând posibil?
C : Deoarece multi oameni suferă enorm în cadrul sistemului actual al Cabalei. Nimeni nu-i ajuta. Sunt mulți oameni care suferă de boli terminale și, în același timp, avem un remediu pentru toate aceste boli iar Cabala vrea suprimarea lor. Copiii mor de foame. Atunci când se întâmplă Evenimentul, toate acestea vor fi luate in îngrijire. Acest lucru poate fi un motiv foarte bun pentru care Evenimentul ar trebui să se întâmple cât mai curând posibil.

A : Corect. Deci ce parere ai despre asta ?
C : Părerea mea este că trebuie să se întâmple la momentul potrivit și că este, înainte ca planurile non-fizice sa fie eliminate, curatate - poate nu exact în acest moment - dar atunci când toate elementele se unesc aceasta trebuie să fie destul de curând. Deci, eu sprijin acest grup de actiune special în propria lor determinare. Ar putea să nu fie complet gata, dar putem fi gata foarte repede.

A : . Acum, unul din feedback-ul pe care l-am auzit continuu, și eu sunt sigur că ați auzit de asemenea, este "oh ei mereu vorbesc despre acest lucru și apoi nu se întâmplă niciodată." Consider că pentru a fi un mim, este foarte descurajator pentru că unul descurajează chiar postarea de informații. Cum sa facem cu acesti mimi?
C : De fapt , e foarte simplu . Este un răspuns psihologic la ceva ce nu sa mai întâmplat înainte . Tot ce sa întâmplat în istoria omenirii a trebuit să se întâmple , pentru prima dată . De exemplu , înainte de a urca Mt . Everest, era imposibil înainte ca cineva sa o fi făcut . Același lucru este valabil si despre Eveniment . Ori de câte ori vom merge dincolo de o anumită barieră psihologică , o imposibilitate și sistem de credinta , vom crea un progres . Eu nu pot dovedi Evenimentul, deoarece nu sa întâmplat încă . Dovada va fi Evenimentul în sine , atunci când se va întâmpla . Același lucru este valabil și pentru fiecare mare realizare pe care oricine a avut-o în viața lui . Până când tu nu esti acolo , nu ești acolo și nu se poate dovedi . Este un joc psihologic al mintii pe care îl joacă oamenii - nu e important . Ceea ce este important este să ne concentrăm asupra obiectivului , luam o decizie și există multe moduri specifice de a manifesta . Decizia noastră , devotamentul nostru și o repetare a acestui proces va duce la manifestarea obiectivului nostru . Acesta este un fapt științific . Dar ar putea dura ceva timp , asta-i tot .

A : Doar din descriere, mi se pare a fi o situație foarte dinamica ce se întâmplă. De exemplu, ați descris evenimentele din acest weekend trecut în care ați spus "Au existat unele evoluții drastice cu privire la Eveniment din acest weekend trecut. Un grup de actiune special al Miscarii de Rezistență numit RM2m a fost la 45 de minute de declanșarea Evenimentului, sâmbătă, după ce Archonii (fizici și non-fizici), au mers un pic prea departe cu unele dintre acțiunile lor. Archonii au retras în ultimul moment actiunile lor pentru a preveni Evenimentul de a fi declanșat, și au fost obligați să negocieze propria lor siguranță și supraviețuire. În scopul de a supraviețui un pic mai mult, ei au fost nevoiți să deconstruiască Doom33, planul lor de represalii atunci când s-ar întâmpla Evenimentul. "Este aceasta o declanșare a celui de-al treilea razboi mondial?
C : Nu. Al treilea razboi mondial n-o sa se intample. El a fost prevenit.

A : Deci, ce spun ei despre "a deconstrui Doom33, planul lor de represalii atunci când se întâmplă Evenimentul." Asta sună destul de drastic. Poti să ne spui ceva despre asta ?
C : Doom33 a fost planul lor de a crea cât mai mult haos posibil. Acest plan a inclus Al treilea razboi mondial cu câțiva ani în urmă, dar Mișcarea de Rezistență a eliminat accesul la arme nucleare. Nu voi discuta despre modul în care au făcut-o, dar au făcut-o. Și în acest an au schilodit, de asemenea, capacitatea lor de a începe un război în Siria și Iran. Deci, acum, întregul plan a fost deconstruit, dezasamblat.

A : Și tu, de asemenea, spui "ei au fost obligați să predea o protecție deplină a oamenilor la nivel de top din Cabala, care au fost până acum în măsură să efectueze faptele lor cu Archoni fizici care acoperă spatele lor," sună ca sfera de putere a Cabalei este în scădere.
C : Exact.

A : Deci, aceasta este de fapt despre Lumina, Intuneric, sferele de putere. Ați putea vorbi despre modul în care, câțiva ani ati monitorizat asta, cum ai văzut micsorarea puterii Cabalei sau cum merge lupta înainte și înapoi?
C : Acesta este un proces gradual. Puterea Cabalei este în curs de scadere zi de zi datorita acțiunilor Forțelor de Lumina. Aceasta este în corespondență deplină cu suma de conștientizare, care este prezenta pe suprafața planetei, despre acțiunile Cabalei și prezența Forțelor de Lumina. Și de fiecare dată când există o activare planetara mare, există o scădere mare în putere a Cabalei. Și, desigur, există evenimente neasteptate, cum ar fi ceea ce sa întâmplat în acest weekend trecut.

A : Ei bine. Suntem foarte recunoscători pentru dumneavoastră ca ati venit azi și ca ne-ati împărtășit toate acestea, și sperăm că în viitor, functie de evenimentele care se dezvolta, sa veniti din nou.
C : Desigur. Victoria este aproape !

     Interviul video aici : http://www.youtube.com/watch?v=b7mAnJEGy1g

                           Sursa : http://exopolitics.blogs.com

   
       Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.