miercuri, 1 ianuarie 2014

Funeraliile lui Mandela – operatiune ,,psy”; schimbare vibrationala galactica in favoarea Evenimentului si a noului sistem financiar – interviu ( 1 )
Interviu al lui Alfred Lambremont Webre cu Cobra
                                                                        ( 11-12-2013 )( traducere si adaptare M.S., administratorul blogului        http://burebista2012.blogspot.ro/ )

 Un interviu probabil asteptat de multi si foarte recent care ne va dezvalui multe din evenimentele ascunse ale cabalei si multe evenimente care vor veni in curand...

Partea intai

Alfred ( A ) : Ai putea sa-mi spui ce inseamna pentru tine din punct de vedere simbolic numele ,,Cobra” ?
Cobra ( C ) : Cobra vine de la ,,spargerea compresiei”, și spargerea compresiei este procesul prin care lumina vine de sus la suprafața planetei, și de jos, de asemenea, la suprafața planetei. Când lumina care vine de sus și lumina care vine de jos se întâlnesc, atunci când ambii vectori se întâlnesc la suprafață, este momentul spargerii compresiei. Acesta e momentul Evenimentului. Este momentul de eliberare planetara. Acesta este numele de cod pe care-l folosesc. Se invocă mereu energia spargerii compresiei. Cobra este, de asemenea, un simbol antic al energiei kundalini, energia iluminarii ( in traditia yoga, kundalini reprezinta energia fundamentala a fiintei umane care se afla in zona sacrala in stare latenta. Este simbolizata cu un sarpe incolacit care doarme. Dupa practica asidua si purificare a corpului fizic se poate trezi si astfel beneficia de puteri extraordinare; dar trebuie sub indrumare a unui maestru sau a unui ghid personal din planurile inalt-vibrationale, altfel se risca moartea, exemplu : autocombustia sau combustia spontana, n.t.). Unii oameni ar putea avea alte asociații, dar acest lucru nu este motivul pentru care am ales acest nume de cod.

A : Acum, vorbind despre acest Eveniment, acest lucru este ceva pe care unii dintre noi în această mișcare sau această comunitate, au fost de zeci de ani în urma. Știu că în anii 1980 unele dintre grupurile din care am facut parte în acel moment o numeam "trecerea cosmica." Este cazul în care ar exista o schimbare de paradigmă virtuală și va veni foarte repede. Deci, este un concept care a fost vehiculat și îmi amintesc "Oh, aceasta se va întâmpla în anii ‘70, aceasta se va întâmpla în anii ‘80." Deci, ce ne puteti spune despre Eveniment în prezent, în momentul de față 2013/2014.
C : În primul rând, aș dori să explic un pic baza. Acest așa-numit Eveniment sau ..... cum l-ai numit tu ?

A : Când am numit prima dată conceptul era la începutul anilor 1980 si a fost "schimbare cosmica." Asta nu a fost denumirea mea, dar a fost un nume pe care grupurile care lucrau l-au numit pentru ceva foarte similar.
C : De fapt, acest lucru a fost numit Schimbare a Veacurilor ( Erelor) cu secole în urmă de către Școlile Misterelor și se știa că va fi un moment de decompresie (spargere a realitatii 3D, n.t.) drastica pentru planeta Pământ. Momentul exact nu a fost cunoscut, dar anul simbolic a fost întotdeauna cunoscut ca fiind anul 2000 - un număr simbolic, care a fost dat cu sute și sute de ani în urmă. Oamenii se așteptau ca acest lucru să se întâmple. Momentul exact nu este posibil să se prevadă ca urmare a voinței libere ( liberului arbitru,n.t.) a tuturor celor implicați.
După al doilea război mondial, Confederația Galactica a ales să contacteze unii oameni de pe suprafața planetei pentru a le oferi mai multe detalii cu privire la acest plan, mai ales după 1953 au existat multe contacte fizice. Așa cum ne apropiam de anul 2000, am fost foarte aproape. Acei oameni au încercat de a facilita această schimbare și mulți si-au dorit să se întâmple asta, dar, desigur, că nu a fost posibil. Archonii si forțele de control si-au dat seama ca am fost pe punctul de a elibera planeta, si au creat un ultim blocaj posibil, care a fost așa-numita invazie din Congo care a avut loc în 1996. La acea vreme, multe dintre civilizatiile ET negative au invadat zonele subterane din crusta de sus a planetei, în special in baze militare subterane din planul fizic, și, de asemenea, din planurile superioare au existat două rase Reptiliene trimise din planul eteric și astral. Deci, aceasta este ceea ce sa întâmplat în ultimele două decenii, iar acum am ajuns la punctul în care cele mai multe dintre consecințele acestei invazii au fost eliminate. Deci, ne apropiem de punctul critic. Și acesta este motivul pentru care vorbim de Eveniment în viitorul apropiat. Eu nu vă pot oferi orice date pentru că ar fi doar o speculație.

A : Corect. Doar un detaliu tehnic. Ai mentionat de o ,,invazie” in anul 1996.
C : Se numește o invazie, deoarece principala forță s-a întâmplat prin Congo din Africa Centrală.

A : Inteleg. Si care erau partile implicate in acel moment ?
C : Ok , voi merge un pic cu mai multe detalii despre acest lucru , pentru că eu cred că e timpul. Practic, acest lucru a fost amenajat prin familiile Nobilimii Negre din Italia prin rețeaua lor iezuita și apoi prin Cavalerii de Malta și prin diverse contacte militare negative, din jurul planetei. După cum probabil știți , zona Congo a fost o zona de conflict foarte drastic și genocid - genocidul din Rwanda , care sa întâmplat un pic înainte de 1996 . Această zonă este, aș spune un vortex negru foarte negativ. Deci, ceea ce au făcut, au declanșat, de fapt - cred că a fost vorba de 12 explozii nucleare subterane care au creat un portal negativ, și apoi prin camerele de teleportare multe dintre aceste ființe reptiliene au intrat prin bazele subterane din Congo și, de asemenea, prin alte locuri din lume - baze militare subterane . De exemplu : Pine Gap în Australia , Zona 51 și baza Dulce( despre aceasta baza si Zona 51 face referire si Phill Schneider- in articolul meu din lunile trecute, n.t.). Existau multe baze în jurul planetei , care au fost destul de active la acel moment . Această infiltrare, de asemenea, s-a întâmplat si din planurile energetice mai inalte, planurile eteric și astral, si acesta este motivul pentru care cei mai multi ,,channeleri” ( canalizatori, cei ce primesc mesaje channeling, telepatice de la entitati din alte dimensiuni ale universului, n.t.) au pierdut contactul lor cu Confederația Galactica, și au început canalizare " fara sens”. Dacă veți compara cărți spirituale publicate înainte de 1996 cu cele publicate după acel an, veti gasi o scădere drastică în calitate .

A : Corect. Deci, în ceea ce privește scena politică din a treia dimensiune la acea dată, a fost administratia Bill Clinton, nu-i așa?
C : Da, voi explica. De fapt, ființele reptiliene care au venit în primul rând nu au vrut să interfereze cu procesul politic, dar au vrut să meargă nedetectate de către populația umană de masă. Astfel infiltrarea lor in sistemului politic a fost graduală și vehiculul pe care l-au folosit a fost administrația Bush, care a venit mai târziu.

A : Inteleg. Acum, pentru a nu sari mai departe, avem o întâlnire foarte neobișnuită a celor trei foști președinți americani. Bush, Clinton și Obama s-au întâlnit în Africa în urmă cu aproximativ două luni(in octombrie 2013,n.t.). A fost o întâlnire foarte neobișnuita, deoarece toti s-au întâlnit acolo, o dată. Oamenii ar putea spune "ce-a fost asta?" Și, probabil, acum motivul este în desfășurare, pentru că astăzi toți președinții se întâlnesc în Africa de Sud pentru funeraliile lui Nelson Mandela. Am fost acolo. Am fost acolo în 2011 și ne-am dus la casa lui Mandela unde a fost născut și am văzut toate astea. Se pare a fi un fel de moment mondial orchestrat. Pentru că e în Africa, are asta de-a face cu portalul ?
C : Nu. De fapt, situația este că Cabala este grabită. Ei au nevoie de un anumit plan de a fi conceput, deoarece a avut loc un mare progres recent al forțelor de lumină, așa că au nevoie să se întâlnească imediat și au nevoie de o "scuză" pentru toți președinții și politicienii - și acest lucru – înmormântarea lui Mandela a fost foarte la îndemână. După cum știți, Mandela era deja mort de 6 luni ( a murit pe 26 iunie anul acesta, n.t.). Deci, au folosit această înmormântare ca as in maneca lor, pe care l-ar putea scoate la momentul potrivit, și acest moment este chiar acum. Acesta este motivul pentru care există toata aceasta pompă media despre Mandela, pentru că acum pot invita toți președinții din diferite țări și toti politicienii de rang inalt astfel încât acestia să poată elabora un plan. Sau vom spune maestri controlori ai Cabalei pot propune un plan politicienilor pentru a implementa în propriile lor țări, și aceasta este ceea ce se întâmplă chiar acum( a fost si maimutoiul nostru Ponta, n.t.).

A: Cu alte cuvinte, funeraliile lui Mandela au fost ,,Psy-Ops”, Steag – Fals sau Noua Ordine Mondiala 3.
C : Da, ei au nevoie doar de o scuză în fata publicului și atunci pot avea propriile lor discuții private.

A : Acum, sa vorbim despre tot ce se întâmplă. De fapt, ați emis un comunicat de ieri, actualizare Eveniment si resetare financiara, în care documentati toate diferitele setari care se întâmplă pentru constrangerea dolarului. Dolarul american a fost mecanismul de control al Noii Ordini Mondiale - Matrix. Deci, ai putea spune publicului nostru, începând cu 1996 - Portalul reptilian, modul în care acesta se integrează cu dolarul si cu Evenimentul și ceea ce se întâmplă acum ?
C : Există câteva etape ale acestui proces . Prima fază a fost intre 1996-2001 , care a fost faza silentioasa a invaziei . În 2001 acesti Reptilieni au devenit mai activi politic odata cu evenimentul - steag-fals 9/11( atacul asupra turnurilor gemene,n.t.) . Planul lor a fost de a suprima complet populația umană si de a o pune într-o stare înfricoșătoare . Dar planul lor nu a mers . De fapt 9/11 a fost primul semn prin care mulți oameni si-au dat seama că ceva este greșit. Aceasta operatiune de tip steag-fals s-a întors împotriva lor. Totul s-a derulat atât de repede până în prezent, datorită eforturilor Mișcarii de Eliberare, care conștientizeaza planurile lor și astfel sunt prevenite. Aceasta dezintegrare a dolarului american ca monedă de rezervă mondială este un rezultat al multor forțe, unele bune, iar unele nu atât de bune. Există multe agende în curs de jucat chiar acum. O facțiune a Cabalei vrea să supraviețuiască schimbărilor care vin și a decis să taie toate legăturile cu facțiunea Illuminati , care include Bush , Kissingers , Rockefeller ,,and company”. Ei sunt cei care au fost în spatele punerii în practică a sistemului financiar actual. Aceasta facțiune au fost cei interesați în păstrarea dolarului ca monedă de rezervă mondială, deoarece acest lucru a fost modul în care armata SUA putea ține lumea sub control. Motivul pentru care armata SUA ține lumea sub control a fost de a preveni orice interacțiune cu ET pozitivi. US Military ar putea avea o rețea de baze militare in întreaga lume, din care să monitorizeze întreaga activitate extraterestra și de a preveni orice tip de contact pozitiv cu acestia .
Dar acum vom ajunge la urmatoarea faza a acestui scenariu, în cazul în care familia Rothschild sunt dispuși să taie toate legăturile cu această facțiune. Rothschild-zii fac echipă cu iezuiții să se infiltreze în noul sistem financiar și sa-l deturneze. Ei nu vor avea succes, dar asta e ceea ce vor ei.

A : Poti explica de ce iezuitii sunt o forta in acest scenariu ?
C : Practic , aceasta merge dincolo de iezuiți . Există dinastii vechi din Italia , în special în Roma , unele dintre ele provenind de pe vremea romanilor care au păstrat controlul asupra Bisericii Catolice de la crearea sa . Ei au fost cu ajutorul Bisericii Catolice ca un mecanism de control al minții . Biserica Catolică a fost creata în anul 325 de către Constantin cel Mare( vestitul Conciliu din Niceea,n.t.) , un Archon major și maestru programator al mintii . El a chemat toți episcopii și i-a forțat să semneze anumite contracte pentru a răspândi versiunea sa : a cultului de programare . Toți cei care s-au opus lui Constantin au fost uciși sau ștersi din istorie , inclusiv cărți care s-au opus opiniilor sale( si la noi este la rang de sfant cu sarbatoare-n calendar…aveti grija la cine va inchinati,n.t.) .
Cultul Programarii Mentale ( creat de Constantin ) a fost de programare pentru generații peste generații , iar iezuitii au fost doar un braț  din secolul al 16-lea . Iezuiții au fost mai periculosi decât altii care au fost programati, pentru că Papa le-a permis să efectueze comerț . Acesta este motivul pentru care ei au fost capabili de a crea Illuminati ca brațul lor financiar , și știți cu toții cât de departe au mers .

A : Deci, ceea ce rezulta este că iezuiții sunt ca o suliță secretă a Imperiului Roman, care au continuat și s-au transformat de la Roma în Biserica Catolică, în iezuiți si Illuminati.
C : Exact.

A : Deci, acum avem o imagine istorica mai larga. Deci, care sunt cei mai importanti jucatori in legatura cu planul de a prabusi dolarul, dar, de asemenea, care se referă la Eveniment, deoarece se pare ca Evenimentul este în favoarea poporului, dar nu vor fi o mulțime de oameni răniți de prabusirea dolarului?
C : Planul Forțelor Luminii nu este de a prabusi dolarul, ci de a crea un sistem financiar echitabil și corect. Planul Cabalei este de a prabusi dolarul și apoi sa foloseasca aceasta infrastructura noua, dar pentru un scop diferit. Există de fapt o infiltrare a iezuiților în planul Forțelor Luminii. Dar atunci când se întâmplă Evenimentul, iezuiții vor fi, de asemenea arestați, inclusiv Rothschild. Toti acesti agenti vor fi eliminati de pe pozițiile lor.
Sistemul financiar Nou va include dolarul în coșul de valute. Dar dolarul va fi reevaluat în funcție de productivitatea din Statele Unite( acest lucru s-a facut deja, s-au reevaluat 198 de valute cate exista in plan mondial pe baze reale,n.t.).

A : Acum, înainte de a ajunge în aceste informatii tehnice, probabil, o parte din public va spune : "bine asta e bine și bun..”, dar care sunt sursele tale? Pari foarte sigur de informațiile tale. Este această informație produsul multor tai ani de cercetare, informațiile pe care le primesti de la rețelele secrete din cadrul serviciilor clandestine, sau este aceasta informatie pe care o primesti inter-dimensional? De unde ai toate aceste informații?
C : Am mai multe surse de informare. În primul rând am legătură cu Mișcarea de Rezistență. Voi vorbi despre acest lucru mai târziu, în cazul în care există timp. Am, de asemenea, niște oameni în toate grupurile de interes major de pe planeta care-mi da intel( informatii). Am, de asemenea, experiența mea fizică proprie cu Pleiadele cu mult timp în urmă( Cobra spune ca este un pleiadian incarnat acum pe Pamant pentru a ajuta la ascensiune,n.t.). Toate aceste surse combinate îmi dă o imagine destul de exactă a ceea ce se întâmplă pe această planetă.

A : Vrei sa ne spui nationalitatea ta, sau asta nu este relevant?
C : Nu este relevant, nu este important.

A:  Acum, după ce am stabilit cadranul pentru mintea ascultătorilor( cititorilor,n.t.)  pentru a obține un rezultat, vă rugăm să desfasurati ceea ce este Evenimentul și cum vedeti toate acestea desfășurandu-se în vremurile ce vor veni?
C : Evenimentul are componente fizice și non-fizice. Piesele fizice sunt, în primul rând, resetarea sistemului financiar. Resetarea sistemului financiar se va întâmpla electronic. Mișcarea de Rezistență a plantat deja un virus în rețeaua de calculatoare care leagă marile bănci în sistemul financiar actual. Ele pot declanșa de la distanță o închidere a sistemului bancar și aceasta este ceea ce vor face. Motivul pentru care se va face acest lucru este pentru ca, Cabala sa nu poata accesa fonduri pentru operațiunile lor. Al doilea motiv este că întregul sistem financiar trebuie să fie resetat. Aceasta resetare va include o serie de lucruri: stergerea celei mai mari parti a datoriei pe această planetă, care a fost o creație artificială, punerea în aplicare a controlului și echilibrarii pentru a se asigura că noul sistem financiar va fi corect și transparent, și desființarea unor instituții care nu au operat în favoarea oamenilor. Un exemplu este Federal Reserve, care vor fi demontate.
Când băncile se vor redeschide, acele bănci care supraviețuiesc vor respecta noul sistem financiar. Oamenii care au avut bani în băncile care au intrat in colaps vor primi o rambursare de bani prin conturile colaterale. Conturile colaterale sunt pur și simplu bani, care au fost furati de Cabala din lume, și este o sumă mare de bani . Această sumă va fi data înapoi la oameni, o parte din ea în mod direct, iar o parte din ea prin intermediul unor proiecte care vor impulsiona economia, va aduce noi tehnologii și o noua creștere economică. Aceasta este ceea ce se întâmplă în planul fizic. Vor fi, de asemenea, arestări ale Cabalei. Agențiile de aplicare a legii din jurul planetei vor aresta pe cei care au comis crime împotriva umanității. Mișcarea de Rezistență are toate dovezile la tot ce sa întâmplat ! Nimic nu va fi ascuns. Cei care au mers dincolo de ceea ce este admisibil și acceptabil într-o societate civilizată vor trebui să răspundă la câteva întrebări dificile. Nu va fi nici o vânătoare de vrăjitoare, dar trebuie să existe un proces echitabil și unul de echilibrare trebuie să aibă loc, astfel încât societatea umană sa se poata vindeca și progresa în noua eră .
In planurile non-fizice, vom avea valuri uriașe de energie care vine de la Soarele Galactic Central. Cei care sunt orientati mai mult spiritual vor fi capabili să simtă că cenzura și controlul mass-media vor fi eliminate și informații adevărate vor veni prin intermediul canalelor mass-media. Acest lucru este foarte important, deoarece masele răspund la mass-media. Atunci când masele încep să se trezească , putem avea o transformare planetară . Acest lucru va crea condiții pentru primul Contact ET. Primul contact este o interacțiune diplomatica între rasa umană și alte rase pozitive . Acest contact diplomatic se poate întâmpla numai cândva după Eveniment , deoarece rasa umană trebuie să fie gata , intelectual și emoțional , să înțeleagă și să aprecieze aceasta interacțiune . Înainte de a se intampla oficial primul contact , vor exista unele aparitii si contacte individuale, în special între civilizatiile din Pleiade și cele care sunt deschise pentru interacțiune. Apoi, aceste persoane vor merge la mass-media pentru a spune povestea lor și acest lucru va pregăti omenirea pentru contactul oficial . Contactul oficial se va întâmpla , cel mai probabil prin intermediul Organizației Națiunilor Unite . Organizația Națiunilor Unite a fost un proiect al Forțelor de Lumina , care a fost deturnat de Cabala . În cazul în care Cabala este eliminata , Organizația Națiunilor Unite va fi restructurata într-un mod care le va permite să fie reprezentanți adevărați ai omenirii . Toate natiunile vor fi în măsură să trimită reprezentanți la Națiunile Unite pentru a fi incluse în acest proces de prim contact . Și din informațiile mele , Confederația Galactica a fost destul de activa prin intermediul unor persoane din cadrul Organizației Națiunilor Unite pentru a pregăti planeta pentru primul Contact .
             
 urmare in partea a doua...

     Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.