sâmbătă, 11 ianuarie 2014

Fukushima este motivul unimii omenirii – toti sa fim unul !
Mesajul lui M.T.Keshe catre toti liderii lumii – 6 ianuarie 2014


Asa cum am promis, am revenit cu acest articol referitor la dezastrul de la Fukushima.
Dupa cum am destainuit in articolele mele anterioare, acest dezastru nu a fost natural. El s-a datorat crearii tsunami-ului devastator in urma detonarii sub scoarta terestra de sub ocean a unei incarcaturi nucleare. Aceste informatii sunt relatate de catre Benjamin Fulford pe care le detine din sursele lui din Occident si Asia.

Aceasta operatiune a fost pusa la cale de catre elita malefica drept raspuns la refuzul Japoniei de a pune la dispozitia cabalei cateva sute de miliarde de dolari. Ben Fulford detine inregistrarea telefonica dintre primul ministru al Japoniei si….Benyamin Netanyahu al Israelului, in care cel din urma il ameninta cu dezastrul daca nu le pune la dispozitie aceasta suma cat mai urgent.

Si dezastrul s-a intamplat.


Iata si confirmarile oamenilor de stiinta ca acest cutremur nu a fost natural ( foto ):

In foto priviti inregistrarea graficului seismografului - se vede diferenta dintre un cutremur provocat de o explozie subterana si unul natural.
 Cu rosu este graficul testului nuclear indian din 11 mai 1998, iar cu albastru cutremurul natural din 4 aprilie, 1995.

La fel in imaginea alaturata; cu verde este inregistrarea exploziei nucleare si jos cutremur natural. Diferenta este ca in cazul exploziei nucleare, unda de soc se produce instantaneu la cota maxima si apoi descreste progresiv.

In cazul unui cutremur natural unda se produce progresiv, urmand sa creasca in intensitate dupa care descreste usor..


Aici in dreapta este graficul cutremurului care a provocat tsunami-ul devastator din Japonia.
Este evident ca a fost un cutremur artificial.

De ceva vreme tot citesc pe internet ca nivelul radiatiilor din Oceanul Pacific sunt in crestere si tinde sa afecteze coasta de vest a Americii, in timp ce guvernele lumii ascund aceasta. Guvernul american pregateste deja cateva zeci de milioane de doze de iod pentru a fi distribuite populatiei.
Un mic video care arata pe scurt situatia de la Fukushima :
                                                          aici : https://www.youtube.com/watch?v=CI_KExaudxk


 In acelasi timp mesajele chanelling ne informeaza ca situatia este sub control datorita interventiei navelor Federatiei Galactice.

Acum eu vin cu informatiile expuse de catre M.T.Keshe, fondatorul fundatiei cu acelasi nume, intr-un interviu din 6 ianuarie 2014 luat de catre Kerry Cassidy, in cadrul Proiectului Camelot. Si nu sunt pozitive deloc.


Nivelul cesiului 137 din Oceanul Pacific este ingrijorator si omenirea trebuie sa se mobilizeze acum pentru a rezolva problema cu ajutorul tehnologiei pusa la dispozitie de catre Fundatia Keshe. 
Specialistii spun ca nivelul de radiatii este de 6.000 de ori mai mare decat nivelul dupa bomba atomica de la Hiroshima din al Doilea R.M. Altfel poate fi prea tarziu si jumatate din omenire va disparea in 5 ani.
In foto din dreapta imaginea de sus este nivelul de poluare cu cesiu dupa 1,5 ani de la dezastru;
la mijloc dupa 3 ani si jos dupa 4 ani. Acesta reprezinta poluarea Oceanului Pacific de pe coasta Japoniei pana pe coasta de vest a SUA.

Pe 7 ianuarie Agentia Energiei Atomice din SUA si cea din Japonia au semnat in secret un acord, daca ar fi pozitiv ar fi bine…informatii aici :  http://www.turnerradionetwork.com/news/180-mjt

Iata apelul lui M.T.Keshe catre liderii lumii :

Kerry Cassidy : ,,Ni se cere sa dam informatii despre modul în care oamenii obișnuiți și oamenii de știință pot ajuta prin agenda 2014 a Fundației Keshe din prima lună a acestui an, referitor la Fukushima, și ce vom face pentru a schimba situația?”

M.T.Keshe : ,,În acest caz, noi pur și simplu încercăm să ducem cat mai sus etosul tratatului de pace mondială a Fundației Keshe. Atunci, toata munca facuta de noi toți, va conduce la un punct și acesta este de a servi omenirea în acest moment de nevoie.
Am făcut din Fukushima prima noastră prioritate, nu doar ca oamenii să se uite cum facem ceva, ci pentru că dacă nu intervenim acum și nu ajutam, mai tarziu umanitatea ca un întreg, va ajunge la disperare totală foarte curând.

Situația cu acest accident poate însemna și este sfârșitul lumii și a acestei civilizații a oamenilor așa cum o știm pe această planetă, desigur, pentru cei care înțeleg și au înțeles gravitatea a ceea ce s-a întâmplat.

Dinozaurii au fost ștersi, printr-un mic cataclism din spațiu, omenirea va trece printr-o schimbare de aceeași magnitudine cu acest dezastru și situatie de la  Fukushima și aceasta este în curs datorita neglijentelor sale.
Voi explica acest lucru în detaliu într-un interviu planificat pentru această săptămână.

Nu numai ca cei mai multi dintre oameni nu au înțeles gravitatea situației, ci chiar guvernele, care au înțeles ceea ce este pe cale să se întâmple, merg cu capul între mâini si nu stiu ceea ce au de gând să facă cu situatia umana a acestui dezastru.

Datorită cantitatilor masive de materiale eliberate, si care continua sa fie eliberate, intre acestea sunt mii de tone de materiale radioactive și de apă contaminate, rasa umană și societatea noastra va veni în acest an sau urmatorul la un punct de luare a deciziilor, prin care cât de multe milioane dintre semenii noștri vor avea nevoie de a-i ajuta, în cazul în care va fi nevoie de a găzdui atât de multe milioane de oameni din Japonia, China și America de Nord.

Criza refugiaților creata în al Doilea Război Mondial și toate războaiele de atunci incoace, va fi ca un fir de praf in comparatie cu ceea ce va veni odata cu mișcarea oamenilor din aceste zone, în următorii ani, în cazul în care situația nu este rezolvată rapid.

În cazul în care unul nu intelege aceste manevre, care o sa fie anuntate zilnic la știri, de diferite guverne, să se poziționeze, să fie capabil să facă ceva pentru a salva natiunile lor de la eventualele puncte de trecere ale frontierei și din situatia umana a acestui dezastru, atunci un real dezastru va urma omenirea.

Mesajul meu pentru liderii mondiali din țările cu economii mari este simplu, ați pus ochii pe mingea lăcomiei pentru a crea bogăție pentru companii prin initierea de războaie în diferite țări, prin crearea de diferite crize false în ultimii zece ani, iar acum, tsunami-ul dezastrului de la Fukushima, a prins si natiunile voastre și trebuie să schimbati modul de a utiliza instrumentele de război, cu instrumente de pace pentru garantia poziției dumneavoastră în calitate de lideri mondiali.

Cu acest dezastru, nu numai că nu va mai fi nimic și nici unde sa va ascundeti cat de curând, dar, de asemenea, viața voastra și a urmasilor dvs. ca lideri mondiali este în aceeași stare de dezastru ca și restul populației lumii acum.

Am provocat liderii mondiali la o reuniune la Tokyo in această lună. Ei organizează, de obicei, întâlniri de urgență pentru crizele lor de interese financiare, în toate locurile de dezastru din întreaga lume, iar acum Fukushima este una din cele mai mari crize, care are nevoie de timp și atenție.

În cazul în care liderii mondiali cred ca la Fukushima sunt în siguranță, atunci să ne întâlnim în Tokyo luna care vine cu toate familiile noastre.
Promit că nu vor participa la o astfel de întâlnire, deoarece cu toții stiu gravitatea pericolului pentru ei și sănătatea familiilor lor.

Omenirea de astăzi se confruntă cu crize care nu au instrumente pentru evoluție și care ar putea rezolva această incurcatura peste milioane de ani, cu acest accident.
Noi oferim sprijinul nostru deplin pentru poporul și guvernul Japoniei, și ne deschidem toate resursele noastre, pe care le avem științific în posesia noastră, să folosească aceste noi tehnologii în acest moment pentru a ajuta in această situație actuală de la Fukushima.

Cunoștințele despre Creație ale Fundației Keshe sunt dincolo de înțelegerea omului în prezent, dar atunci când este nevoie, o vom elibera pentru a reduce suferința omului.

Cu ordinea de zi care am stabilit-o pentru 2014, vom vedea că omul va folosi această oportunitate, a acestui dezastru, pentru a afla încă o dată că nu există ceva mai important decat viața, decât lupta pentru salvarea ei și rasa umană  si devine astfel unita pentru a salva o națiune și apoi prin succesul său învață cum sa-si salveze rasa, fără a mai fi nevoie de a face instrumente de război.

Daca planul nostru de actiune nu va fi urmat, atunci vom vedea ca programul nostru de constructie a unei nave galactice, va fi ca si constructia corabiei lui Noe si aceeasi poveste se va repeta in sine, insa in spatiu nu pe aceasta planeta si nu pentru liderii mondiali, ci pentru oameni obisnuiti, care pot aduce pacea cu ei, asa cum au invatat din toate razboaiele de pe aceasta planeta, ca nu exista spatiu mai mult in spatiul cosmic pentru viata in lacomie.

Aceasta nu este o glumă, este realitatea, în cazul în care vom fi un colectiv de oameni, oamenii de știință și guvernele trebuie sa aduca resursele împreună indiferent de naționalitate și rasa pentru a opri prejudiciul cauzat  de acest accident.

Sfatul nostru pentru guverne, care sunt ocupate cu construirea și promovarea de fabrici, pentru a face cele mai recente instrumente si mașini de ucis sub acoperirea  apararii fata de un eventual inamic, iar liderii lor fac excursii speciale de a vinde arme garantand locuri de muncă in aceste fabrici in timp ce proprietarii lor fac profit sub egida acționarilor, pentru acești lideri spun sa înceapa o planificare pentru a schimba utilizarea acestor fabrici si a produce case, adăposturi și facilități pentru a gazdui milioane de oameni, în eventualitatea, de va fi nevoie de a evacua peste 250 de milioane de oameni în peninsula coreeană, Japonia, China și America de Nord .

S-ar putea ca acest lucru sa nu se întâmple, însă guvernele au deja planificare pentru o mișcare masivă de sute de mii si auzim despre aceasta zi de zi în buletinele de știri, însă nu inteleg motivul din spatele acestui număr de activități și anunțuri, care sunt luate pe calea aerului una după alta în Nord si Asia de Est.
Cu tehnologia noastră, putem construi un pod temporar pentru a ajuta, însă avem nevoie de ajutorul total al tuturor guvernelor din întreaga lume.

Acest accident va unifica omenirea ca fiind una, dar, din păcate, va fi prea târziu pentru a schimba cursul situației cu centrala de la Fukushima și a națiunii japoneze.
La fel cum aveam nevoie de a stabili o nouă națiune pentru a se potrivi cu unele triburi după ultimul război, acum trebuie să planuim construirea unui nou stat japonez în afara Asiei de Est.

Situația este prea rea pentru a explica, și oficialii din Japonia , SUA și China sunt pe deplin conștienți de ceea ce trebuie făcut.

Am avut nevoie de a duce programul  navei spatiale înainte, ca să fim în măsură de a ajuta la evacuarea definitivă a unei națiuni într-un mod rapid. Avem nevoie de fabricile militare pentru a fi capabili de a construi sistemele necesare pentru o astfel de eventualitate, iar acest lucru ar pune capăt fabricarii sistemelor pentru constructia mașinilor de război pe care omul le-a utilizat.

Am numit această schimbare de utilizare a fabricilor și de afaceri mai profitabile pentru aceste națiuni, în discursul meu recent, dividendul Fukushima, așa cum am avut dividend de pace cu prăbușirea blocului de Est, la sfârșitul anilor optzeci.
Acum ar trebui să se înțeleagă de ce ne-am luat o astfel de abordare în 2014 și am stabilit planurile noastre de acțiune ca tot ceea ce se va întâmpla secvential, după cum am spus și am stabilit prin programul nostru, ca sistemele noastre sa fie gata pentru utilizarea lor, si va fi nevoie de timp pentru fiecare acțiune.

Acesta a fost o parte din acest interviu.

Interviul video complet aici : http://www.youtube.com/watch?v=guRYnHxh0qU

  Dupa cum ati putut citi, situatia nu este deloc pozitiva. Sa speram ca guvernele lumii se vor mobiliza si vor constientiza faptul ca daca acum nu devenim UnimeaUnul, mai tarziu , poate VA FI PREA TARZIU !

Si atunci, cand vom fi ca Unul, sunt sigur ca si civilizatiile care ne supravegheaza si care sunt aici pentru a ne ajuta vor interveni…
Doamne Ajuta !

  
         Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.