luni, 13 ianuarie 2014

COBRA - Actualizări despre Căderea Archonilor
                                    Cobra - 12 ianuarie 2014


Există o anumită operaţiune importantă a Forţelor Luminii care are loc în spatele scenei sub strict secret. Din interior, au fost instruite persoane care să elibereze informaţii nesemnificative până când aceasta este completă. Acesta este motivul pentru care aparent "nimic" nu se petrece cu excepţia valurilor despre Fukushima şi reevaluarea dinarului.Singurul lucru pe care pot să-l spun despre această operaţiune este că se referă la scoaterea tuturor archonilor, care mai sunt, în afara planetei şi se referă şi la cel mai important lucru, eliminarea adevăratei cauze care a dus la împrăştierea întunericului in Galaxie cu milioane de ani în urmă.

Pe plan fizic, actualul lider al archonilor trăieşte într-un oraş provincial mic, nu foarte departe de Roma. A sosit pe Terra în 1995 printr-un portal dintr-o bază militară subterană de adâncime ( DUMB, n.t.) de lângă Verona, pentru a preveni Ascensiunea şi procesul eliberării planetare care se afla în plină desfăşurare pe atunci şi să pregătească şi să organizeze invazia archonilor din Congo din 1996. Evident, el nu aparţine vechii nobilimi negre italiene. Dar, este foarte bine conectat cu ei şi cu reţeaua iezuită prin următoarele noduri de comunicaţii principale:

Ordinul Cavalerilor de la Malta

Asociaţia Malteză

http://www.smomembassytoslovenia.org/contactus.html

Rolul său din acest moment este să menţină stadiul de carantină al planetei Terra şi să "prevină anumite lucruri să se petreacă".

Familiile principale ale nobilimii negre ale Archonilor, care sunt importante încă, sunt Farnese, Orsini, Aldobrandini şi Chigi.

Familia Farnese este principalul arhitect al Cabalei căci au creat Iezuiţii cu ceva ajutor din partea familiei Borja, în anul 1540. Imediat după aceasta, au construit primul lor Pentagon în Caprarola lângă Roma:În "camera hărţii" în interiorul acelei clădiri au dat formă destinului lumii pe perioada secolelor XVI şi XVII:Este interesant de luat aminte că harta lumii din secolul XVI arată Antarctica, care a fost "descoperită" oficial în 1770. Prin acel timp, Farnese a decis să-l folosească pe iezuitul Adam Weishaupt să creeze Illuminati, să-i ridice pe Rothschilds la putere şi să mute scaunul central al puterii Farnese la Washington D.C. Au construit al doilea Pentagon al lor acolo. Este interesant, de asemenea, să observăm că Larry Farnese, un membru al familiei, este senator:

http://www.senatorfarnese.com/

Familia Orsini are conexiuni foarte puternice cu rasa reptiliană şi este conexiunea principală de legătură între Archonii fizici şi non-fizici. Ei sunt cei care au creat pactul între rasa Reptiliană şi Biserica Catolică Romană. Cu mult timp în urmă portalul lor principal se afla în tuneluri subterane sub Pitigliano. Acel sistem de tuneluri mergea până la Orvieto şi în camerele subterane de sub Orvieto au stocat aurul Vatican-ului. Familia Orsini a pierdut mult din puterea sa în mai 2012 într-o operaţiune majoră a Forţelor Luminii cu numele de cod Blue Shield (Scutul Albastru - N.T.).

Familia Aldobrandini conţine membri ai grupului original care a ales să trăiască separarea de Sursă cu milioane de ani în urmă. Au în posesia lor documente secrete despre existenţa Atlantidei şi fragmente de ritualuri ale atlanţilor din Şcolile Misterelor. Această familie este la curent cu importanţa energiei Zeiţei. Este un fapt anume despre această familie care va fi făcut public după Eveniment şi va surprinde multă lume.

Familia Chigi sunt bancheri ai Iezuiţilor şi controlează Banca Monte dei Paschi dei Siena. Cum am mai spus acum o lună, Alianţa Estică dizolva maşinaţiunile lor financiare şi iată rezultatele:

http://goldenageofgaia.com/2013/12/the-worlds-oldest-bank-is-on-the-brink-of-collapse/

Toate familiile pierd putere rapid şi Cabala pierde sprijinul care le acoperea spatele de secole. Pe lângă acestea, Cabala este acum îngrijorată din cauza aceasta:

http://etheric.com/g2-cloud-likely-contain-star-increased-chance-core-explosion/

Acesta este principalul motiv pentru care oameni din structura Cabalei se pregătesc pentru finalul civilizaţiei actuale şi construiesc adăposturi. Toate nivelele înalte de informaţii despre activitatea Centrului Galactic, în special în fereastra martie-mai vor rămâne clasificate pe moment.

Alianţa Estică face mari progrese, mai ales în China, înlăturînd aserviţii Cabalei din poziţiile de putere şi reformînd sistemul:

http://www.nation.com.pk/international/11-Jan-2014/over-182-000-corrupt-officials-punished-in-china

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/asia/china/10561434/China-abolishes-its-labour-camps-and-releases-prisoners.html

http://thebricspost.com/china-announces-new-private-banks/#.UtMCEvuNvGc

Anumite operaţiuni ale Forţelor Luminii vor fi finalizate într-o săptămână sau cam aşa şi lucrurile vor începe să se mişte înainte şi multe alte informaţii şi ştiri bune vor fi eliberate în curând.

In planurile non-fizice, înlăturarea archonilor, acoliţilor lor şi a tehnologiilor lor continuă. Una dintre ariile unde s-au făcut progrese bune este înlăturarea tehnologiei eterice de infrasunete care suprima frecvenţele vibratorii umane.

Mai mult de două treimi din acea tehnologie a fost înlăturată în ultima lună. Dispozitivele scalare eterice pot produce infrasunete fizice care pot fi măsurate. În două masurători independente ale sunetului ambiental din natură se pot observa că infrasunete ambientale până la 100Hz urcă până la 35dB deasupra sunetului ambiental din alte frecvenţe. Se poate observa un vârf curios la 10KHz într-o măsurare şi 15KHz în cealaltă. Acestea corespund reţelei eterice de ultrasunete care scanează activitatea creierului :

Intensitatea infrasunetelor eterice şi a ultrasunetelor eterice este calibrată să rămână imediat sub limita de auzire a unei persoane umane mediocre pentru a evita ca lumea să devină curioasă despre asta şi să realizeze că ceva ciudat se petrece. Se poate observa că graficul uman arată destul de asemănător cu graficele de mai sus:


Anumite persoane sunt capabile să audă acel infrasunet şi unele chiar frecvenţele de ultrasunete şi mulţi cercetători numesc aceasta "brumul lui Taos". Acest "brum" (electronică, zgomot de fond permanent - N.T.) a fost înregistrat cu un echipament profesional de sunet şi sună aşa:

https://jumbo.iskon.hr/dl/c2dbd730-5a9e-400d-8734-ef0de30abd08

Înlăturarea acestor tehnologii şi structuri cere multă muncă grea a Forţelor Luminii căci Archonii au îmbunătăţit reţelele de control non-fizic în ultimii 25.000 ani. Va lua mult mai puţin de 25.000 să se demonteze toate acestea, dar nu vă descurajaţi dacă încă o lună sau două trec fără penetrări vizibile. Vor fi rezultate cât de curând şi între timp puteţi citi acest articol foarte informativ:

http://www.ascensionhelp.com/blog/2013/11/21/tell-the-lords-of-karma-that-you-are-sovereign-no-longer-a-lightworker-part-2/

  Victoria Luminii este aproape !

    surse :  http://2012portal.blogspot.ro/ 
                      http://istoriagalactica.blogspot.ro


         Drum drept spre Lumina !

Un comentariu:

  1. Am inteles multe din acest articol dupa ce am citit - http://www.ascensionhelp.com/blog/2013/11/21/tell-the-lords-of-karma-that-you-are-sovereign-no-longer-a-lightworker-part-2/ , tradus cu google care are o traducere nu prea grozava dar totusi am inteles multe lucruri.
    Ar fi minunat daca cineva ar face un efort sa traduca... ar beneficia mult si multi din ceia ce scrie aici....
    Multumim pentru toate traducerile interesante pe care le faci, SUCCES in continuare !!!

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.