sâmbătă, 4 ianuarie 2014

Bancheri arestati si schimbare economica – este Inceputul

Drake este pseudonimul unui patriot american.
Serviciul militar al acestuia include Vietnam, arme nucleare si certificarea in informatii cu nivel foarte ridicat de securitate. In toate evenimentele majore, minore sau locale care s-au desfasurat pana in prezent, acesta a avut implicare informationala.

Activeaza in domeniul informatiilor de la sfarsitul anilor ’90, juramantul militar fiind depus de catre acesta in anii ’60. Foloseste o parte a vechii rețele de spionaj din timpul războiului rece, oameni din mai multe poziții sensibile, și cei care sunt de acord să ofere informații de unde nimeni altcineva nu ar ajunge. Există mai multe căi de contact, care oferă, de asemenea, informații militare, politice și civile. În total, o autostrada de informații extrema.

Informatiile pe care le impartaseste fac parte dintr-un plan pe care a avut privilegiul sa-l citeasca in urma cu cativa ani. Exista acest grup de patrioti americani care cu ani in urma, vazand in ce directie merge tara lor, pe baza Constitutiei si a libertatilor fundamentale ale cetatenilor ca natiune libera au inceput sa scrie acest plan. Acesta include aplicatii locale, de stat, federale si internationale. Este timpul revenirii puterii din nou in mainile poporului american si popoarelor lumii, sa ne putem exprima la modul : ,,Noi poporul…

Informatiile sunt oferite astfel incat sa nu-i afecteze in niciun mod pe cei implicati in acest efort conjugat. Un om calificat nu trebuie sa fie un savant, trebuie sa discearna intre bine si rau sa vada adevarul din jurul lui si sa actioneze conform constiintei lui cu orice pret.

Fiecare avem datoria morala fata de tara lui, de valorile inaintasilor lasate noua cu pretul suprem, fata de copiii si nepotii nostri, atunci cand vedem un guvern corupt si represiv, cand legile si drepturile fundamentale ale cetatenilor sunt incalcate in mod flagrant sa actionam. Aceste fiinte ale unei ere trecute trebuie sa dispara din conducerea oricarei tari pentru a trai in LIBERTATE cu adevarat.

Iata ce afirma Drake referitor la arestarile in masa ale capilor cabalei la sfarsitul anului 2012 :
-         Tactic, toata lumea se afla pe pozitie ;
-         Cele mai multe din fortele straine aflate pe teritoriul SUA se afla de partea noastra ( este vorba de militari rusi, chinezi si NATO acestia avand ordine sa nu interfereze cu militari sau civili americani );
-         Toata logistica pentru arestarile in masa este pregatita ;
-         Avem acces la mai multe informatii verificabile ;
-         Cand se va da semnalul toate clopotele bisericilor din toata tara vor suna ;

-         Avem in jur de 15 – 20 de milioane de oameni de partea noastra, acestia includ militari, serifi, deputati si militii locale ;

Aceasta nu sa intamplat, dar logistica exista si se asteapta semnalul ( asa cum afirma si Cobra ). Viitorul noi il construim in fiecare clipa si probabil ca repercusiunile acestor actiuni la nivelul maselor ar fi fost dramatice.
Acum cred ca a sosit timpul si cat mai curand totul va incepe.
Exemplul, cu toate marile indoieli ale celor care inca nu cred ca aceasta societate este premeditat conceputa sa functioneze in detrimentul oamenilor de rand, ca dreptatea incepe sa se manifeste vis-à-vis de marile banci corupte si mari personalitati judecate si condamnate, ne este oferit in prezent.
De curand patru bancheri proeminenti americani au fost condamnati la inchisoare si la sanctiuni financiare substantiale.

Curtea de Apel Districtuala din SUA a condamnat patru fosti directori ai Goldman Sachs la pedepse cu inchisoarea intre 3 si 5 ani pentru crime financiare, care dateaza din 2008. Curtea Suprema de Justitie, temandu-se de represalii civile, a refuzat sa auda de apelul bancherilor.
Presa centrala informeaza ca Hank Paulson, fost director general al Goldman Sachs și secretar al Trezoreriei, fiind cunoscut si ca arhitectul planurilor de salvare, a primit cea mai grea sentința de cinci ani de închisoare. Paulson a fost obligat să plătească 33.4 milioane de dolari în amenzi. In cadrul acestor sentinte, fostul director executiv al Goldman Sachs și președintele Băncii Mondiale, Tim Geithner, a fost condamnat la trei ani de închisoare si plata unei amenzi de 23 milioane de dolari. Creierul furturilor MF Global, fostul director executiv Goldman Sachs și fost guvernator de New Jersey, Jon Corzine, a fost condamnat la patru ani de inchisoare si 18 milioane de dolari amendă. Cel mai recent director al Goldman Sachs, Lloyd Blankfein a fost, de asemenea, condamnat la trei ani și o penalizare de 13 milioane de dolari.

Cand sute de mii de cetateni au aparut in fata cladirii Capitoliului si au inceput sa arunce cu pietre, aceasta a declansat cea mai mare tulburare civila din istoria SUA. Armata a refuzat sa se implice, oficiali guvernamentali s-au ghemuit de frica in birourile lor, in timp ce DHS ( Department of Homeland Security ) s-a luptat cu protestatarii. La scurt timp dupa aceea Congresul a fost impresurat iar acesta si-a gasit coloana vertebrala si a emis mandate de arestare pentru cei patru bancheri.

Desigur , Goldman Sachs și alte câteva entități bancare internaționale au avertizat cetățenii că țara s-ar prăbuși din punct de vedere economic și ar deveni necesar introducerea legii marțiale . Acest lucru s-a dovedit a fi o amenințare falsa. In anul urmator dupa ce, cei patru bancheri hoti au fost arestati, economia a avut o crestere de 2,6 %. Este sigur ca guvernul nu va mai tolera influenta nejustificata a oricarei institutii financiare din nou. Goldman Sachs a fost transformata intr-o locatie de luat micul dejun. Cine ar fi crezut acest lucru nu cu mult timp in urma ?

Într-o poveste conexa, Nancy Pelosi, de asemenea, s-a dus la închisoare timp de doi ani după ce a fost condamnata pentru tranzacționare privilegiata pe Wall Street. Și Diane Feinstein a mers la închisoare pentru cinci ani pentru încălcări repetate ale conflictelor de interese, pentru ca soțul Feinstein a fost beneficiarul mai multor contracte guvernamentale federale fara nici-o licitatie. Obama a fost pus sub acuzare și condamnat pentru furt de identitate și cel mai important, trădare.

Cu toate ca aceste evenimente au avut loc, crimele bancare continua sa creasca exponential. Singura tara in care reforma s-a facut cu adevarat este in prezent Islanda. Aici este centrul mondial al adevaratei democratii ( oare de ce nu se importa modelul ?...).

Islandezii nu trebuie sa manance alimente modificate genetic, sa bea apa fluorurata, sa-si ,,doneze” bogatiile subterane corporatiilor internationale si nu au nevoie de ajutoare sociale. Islandezii au avut curaj si tarie de caracter, in contradictie cu altii care raman hipnotizati la TV vizionand diferite telenovele sau talk-showuri si isi deplang soarta nemiloasa, fugind de realitate. Circumstantele din Islanda sunt unice si nu sunt impartasite de natiunile occidentale.

Într-o decizie fără precedent, Tribunalul Districtual din Reykjavík a condamnat patru foști directori ai băncii Kaupthing între 3 și 5 1/2 ani de închisoare pentru infracțiuni financiare care datează din 2008 . Fostul director al Kaupthing-Bank , Hreiðar Már Sigurðsson a primit cea mai grea condamnare care a constat în cinci ani și jumătate . El a fost , de asemenea, obligat sa plateasca 33.4 milioane dolari și , de asemenea, să plătească taxele legale ale guvernului . Există un Dumnezeu și există dreptate în Islanda, iar fostul fugar prins de Interpol , Sigurður Einarsson , a fost condamnat la cinci ani , și obligat sa plateasca un total de 14.3 milioane dolari precum și taxele legale .

Oare cand justitia din Romania va judeca pe toti cei care au distrus si vandut economia tarii..?? Eu totusi cred ca foarte curand si toti vor plati cu inchisoare si cu confiscarea averilor ilicite, inclusiv din strainatate…

Islandezii au pus sub acuzare și condamnat politicieni corupți care au fost în cardasie cu Wall Street , dintre care multi ispășesc pedeapsa . Islanda este pe cale de redresare economică completă în timp ce Europa se zbate in regimuri artificiale de austeritate impuse de FMI, unul din organismele de distrugere economica a statelor. Islanda a spus NU  Bancii Reglementelor Internaționale . Islanda este un far de speranță pentru restul națiunilor G20 , inclusiv Statele Unite !

Gaddafi a arătat același nivel de sfidare a bancherilor corupti la fel ca oamenii din Islanda, dar el este mort. Care este diferența? În Islanda, oamenii sunt implicați, motivati in a schimba ceva definitiv in tara lor si s-au angajat om cu om in acest proces. Acest lucru nu a fost cazul în Libia și acest lucru nu este cu siguranță cazul în SUA sau Europa. Aici mass-media mentine populatia intr-o stare de oarecare docilitate, sa nu spun mai mult…..

Cei mai multi dintre politicieni sunt corupti si motivati de interese proprii sau de grup, fiind vorba de partide politice si ni se spala creierul la TV ca nu exista alta alternativa socio-economica, inclusiv de catre scolitii de pe la Oxford, Cambrige sau Harvard.

Ba exista oameni buni !


Cel mai important lucru legat de revoluția islandeza s-a întâmplat după punerea în aplicare a unui tip de abordare de auto-guvernare, care include unele elemente de "democrație directă". Islandezii au mult mai multe de spus în guvernul lor decât o facem noi. Acesta este un avantaj imens pentru cetățenii din Islanda, din acest moment, nici o putere externa nu poate cuceri țara lor prin activități ascunse și crearea de marionete mituite. Politicienii pot fi, teoretic, mituiti, dar asta nu ar conta.

Presedintele Islandei Olafur Ragnar Grimsson a fost intervievat la începutul anului 2013, la Forumul Economic Mondial de la Davos. Islanda s-a bucurat de o astfel de recuperare puternică după ce era in colaps financiar complet în 2008, în timp ce restul Occidentului este încă împotmolit în datorii, sărăcie, lipsă de speranță si ne prosteste cu promisiuni goale despre o redresare economică iluzorie.
Când a fost întrebat dacă politica Islandei de a lasa bancile sa eșueze ar fi funcționat în restul Europei, Grimsson a declarat:
"... De ce sunt băncile considerate a fi sfintele biserici ale economiei moderne? De ce nu sunt băncile private ca liniile aeriene și companiile de telecomunicații sa permita intrarea în faliment în cazul în care acestea au fost conduse într-un mod iresponsabil? Teoria pe care le au băncile de ajutor guvernamental este o teorie care permite bancherilor sa se bucure de propriul lor profit, iar apoi lasa oamenii obișnuiți să poarte eșecul lor prin taxe și austeritate. Oamenii din democrațiile consolidate nu vor accepta asta, pe termen lung. ... "

Americanii au trei optiuni pentru a-si recupera tara si democratia (cred ca este valabil pentru orice tara…) : 1.- Al doilea razboi civil ; 2.- Stabilirea democratiei directe si inceperea epurarii politice care va scapa guvernul de preluarea bancherilor sau, 3.- Sa acceptam circumstantele in care ne aflam in mod pasiv si sa imbratisam decesul nostru final si complet.

 Concluzie

Cel mai bun lucru este inceperea procesului de democratie directa si in acest sens, la noi in tara se cristalizeaza Miscarea Meritocrata ( http://meritocratia.ro/ ), fara partide politice, politicieni si altfel de grupuri politice stranse in jurul unor ideologii. Dar asta in primul rand trebuie sa inceapa cu justitia. Este organismul principal care trebuie sa introneze adevarul si dreptatea in societate. Judecatorii sunt cei care trebuie sa se trezeasca si la indemnul maselor de oameni, daca nu la indemnul propriei constiinte, sa condamne toti tradatorii de tara din capul puterii politice si cred ca sunt foarte multi.
Aceasta stare de lehamite a poporului a fost si este strategia cabalistilor pentru a ne domina. Trebuie sa o invingem si sa fim optimisti. 
Cu Lumina in suflet sa credem cu toata puterea interioara ca putem sa schimbam cursul evolutiv al Romaniei. Tara asta are un destin special si trebuie sa inceapa sa-l manifeste. Dar cum altfel decat prin noi cei ce traim in aceste meleaguri frumoase? Sa devenim responsabili, asta ne indeamna si civilizatiile care ne supravegheaza si ne ajuta. Islanda a reusit ! Ungaria si ea a aruncat afara din tara FMI-ul, deci se poate sa supravietuiesti si fara ei…

Nici o civilizatie extraterestra nu vine sa ne elibereze. Noi trebuie s-o facem ! A sosit anul adevarului, este Anul lui Dumnezeu : 7 . In acest an totul se va plati, pentru tot ce-i negativ, dar si anul schimbarilor in planul fizic.

Haideti sa devenim responsabili si sa facem schimbarea, avem sprijinul intregii galaxii si Univers….cred ca si Dumnezeu asteapta asta !
    
      surse : http://thecommonsenseshow.com
                        http://jhaines6.wordpress.com
  
               Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.