marți, 31 decembrie 2013

Un an plin de lumina si realizari spirituale tuturor !

Anul 2013, dupa mine a fost anul incercarilor si purificarii omenirii. Lupta dintre fortele Luminii si cele ale intunericului s-a dat in toate taramurile. 

Procesul de ,,trezire" in masa s-a accentuat, oamenii au devenit tot mai constienti de faptul ca trebuie sa dizolvam ,,Matricea" care ne tine inca incorsetati. Viata fiecaruia dintre noi ori s-a limpezit si in zare se vede ,,calea" ori a devenit un calvar de nesuportat si unii iau decizii de schimbare radicala. Totul este in miscare rapida iar timpul se comprima. Am primit efluvii de energie divina tot mai mult si tot mai des ( prin deschiderea numeroaselor portaluri ), corpurile noastre fizice trec prin procesul de transformare totala care ne dau simptome de multe ori nefavorabile. Dar in toate acestea totul a depins de noi, de deschiderea noastra interioara si de adaptarea la aceste schimbari care nu se vor opri.

2014 va veni cu mai multe catastrofe locale, planeta trebuie sa se curete in continuare de energiile negative inca prezente in anumite locuri, probabil va avea loc Evenimentul si totul va lua alt curs. Dar tot de noi depinde totul. Trebuie sa ne ridicam vibrational sa atingem o oarecare sincronicitate si rezonanta cu planeta - mama pentru ca toate aceste evenimente sa fie grabite si sa aiba loc cu cat mai putine victime umane. Noi, cei care suntem constienti de tot acest proces trebuie sa ne implicam mai mult in viata sociala si sa ajutam semenii nostri cu iubire si compasiune sa se trezeasca dar, bineinteles fara a le incalca liberul-arbitru.

Va fi un an al incercarilor, dar pentru asta am venit aici si acum, suntem suflete puternice, responsabile si ne-am asumat sa trecem prin aceste experiente. 

TOTUL VA FI BINE !


La Multi Ani tuturor, multa dragoste, lumina si bineinteles Drum drept spre Lumina !

Victoria este a noastra si este aproape !

Asa sa fie !!

2 comentarii:

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.