miercuri, 25 decembrie 2013

Uimitoarele profeţii despre România ale yoghinului indian Gupta Swami

În anul 2004, România a fost vizitată de celebrul yoghin Gupta Swami, care este totodată profesor indian şi doctor în istoria religiilor. El este Ghidul spiritual al multor aspiranţi care se află atât în ţara sa natală, cât şi în alte ţări din lume. Cu toate că este aproape necunoscut publicului român, yoghinul şi totodată profesorul indian Gupta Swami este celebru în afara Indiei, mai ales ca prezicător şi clarvăzător. Multe dintre predicţiile sale s-au adeverit cu o exactitate uluitoare după ce au fost formulate. Gupta Swami a prezis şi, totodată, am putea spune că a anticipat cu o acurateţe extraordinară mai multe evenimente cruciale care între timp s-au petrecut deja la sfârşitul acestui secol, şi de curând a făcut unele preziceri ce urmează să se împlinească la începutul noului mileniu.
Printre prezicerile sale care ulterior s-au adeverit amintim: căderea lui Gorbaciov, atentatul terorist din Indonezia, căderea navetei Columbia, precum şi prăbuşirea şi execuţia capitală a cuplului de despoţi Ceauşescu. Mai ales din această cauză, adeseori, de-a lungul timpului acest faimos yoghin indian a fost contactat de mulţi preşedinţi de state şi guverne. La ora actuală se ştie că până şi Elena Ceauşescu a apelat la yoghinul Gupta Swami în anul 1983, însă a fost teribil de deranjată de prezicerile acestuia, în mod evident nefaste pentru conducătorii de atunci ai României. Tocmai de aceea,  soţia dictatorului Ceauşescu l-a silit pe Gupta Swami să părăsească urgent România.

Atunci când s-a aflat în vizită în Bucovina, faimosul yoghin Gupta Swami a făcut o serie de profeţii cutremurătoare. Acestea sunt în concordanţă deplină cu profeţiile unui alt indian şi anume, Sundar Singh, profeţii care circulă în România încă din perioada comunistă anterioară regimului Ceauşescu. În cazul în care aceste profeţii recente ale lui Gupta Swami se vor adeveri, ele anunţă, totodată, la unison cu profeţiile indianului Sundar Singh, transformarea profundă la faţă atât a României, cât şi a întregii planete.

Iată ce a mărturisit cu această ocazie, în anul 2004, indianul Gupta Swami:
           

  „Atunci când am vizitat prima oară România, aproape toţi românii cu care m-am întâlnit sau care au intrat în legătură cu mine nu s-au interesat decât de propriul lor viitor. Una dintre aceste persoane a fost şi Elena Ceauşescu, dar, dat fiind faptul că ea nu a fost deloc încântată de evenimentele dramatice pe care i le-am prezis, s-a grăbit să mă numească şarlatan şi apoi, peste doar câteva zile, am fost invitat să părăsesc imediat România. Toate acestea s-au petrecut în anul 1983. Pot să adaug că un înalt personaj din guvernul României, care a participat în calitate de revoluţionar la procesul soţilor Ceauşescu (Gupta Swami a refuzat să precizeze numele acestuia), mi-a mărturisit cu o oarecare uimire că printre şuşotelile Elenei Ceauşescu atunci când se afla cu Nicolae Ceauşescu la binecunoscutul lor proces, a auzit de două ori, cât se poate de clar, că a fost amintit numele meu.”

În viitorul apropiat, românii din această ţară vor ajunge să trăiască chiar mai rău decât pe vremea dictatorului Ceauşescu

 „Am să vă spun ce se va petrece în viitor în această ţară şi, totodată, am să vă spun ce va pătimi poporul acestei ţări. După ce actuala guvernare (preşedintele Băsescu) va câştiga din nou alegerile, cam în a doua jumătate a acelui mandat se va declanşa o altă revoluţie în România, iar acea revoluţie va fi cu totul diferită de revoluţia care a avut loc în anul 1989. Trebuie să ştiţi că, înainte să se declanşeze acea nouă revoluţie în România, guvernarea va fi extrem de brutală şi se va prezenta aproape ca o dictatură, cu toate că acea guvernare va continua să se numească, de ochii lumii, democraţie. Înainte de dezlănţuirea acelei revoluţii, românii o vor duce chiar extrem de rău. Viaţa lor va fi mai grea şi mai chinuită decât a fost pe vremea dictatorului Ceauşescu. În acele vremuri, înainte să se declanşeze acea revoluţie în România, legile vor fi din ce în ce mai multe, constrângătoare şi deosebit de aspre. Cei ce se vor afla la conducerea ţării se vor manifesta adeseori într-un mod violent, inuman şi chiar necruţător. Criza socială ce va apare atunci în România se va adânci din ce în ce mai mult, iar masele de români care i-au ales pe reprezentaţii lor vor înţelege, într-un târziu, că prin înlăturarea dictatorului Ceauşescu au adus la conducere alţi dictatori ce sunt mai cruzi, mai răi şi mai lacomi decât a fost dictatorul Ceauşescu. La un moment dat, masele de români îşi vor da seama că după revoluţia ce a avut loc în anul 1989, totul a mers de la rău la extraordinar de rău.”

Averile obţinute prin furt şi înşelăciune ale celor care s-au îmbogăţit după anul 1989 vor fi pierdute, după cum şi merită aceşti tâlhari, şi se vor risipi 

„În timpul acestei noi revoluţii care va izbucni în viitorul apropiat în România, zeci de mii de români vor muri sub pretextul înfăptuirii dreptăţii care era aşteptată de atâţia ani. În timpul acelei revoluţii ce va izbucni în România va începe apoi o adevărată «vânătoare de vrăjitoare» împotriva vechilor comunişti, cât şi a tuturor acelora pe care voi, cei din această ţară, îi numiţi foştii securişti. În timpul acelei revoluţii, România se va scălda pur şi simplu într-o mare baie de sânge ce va fi pe alocuri asemănătoare cu ceea ce se petrece în filmele despre personajul Dracula pe care le-aţi vizionat (ecranizările romanului scriitorului Bram Stoker). Luaţi aminte că atunci, în timpul acelei noi revoluţii, vor muri atât mulţi oameni ce au fost vinovaţi, cât şi mulţi oameni nevinovaţi. Pentru o anumită perioadă de timp, atunci când acea revoluţie se va dezlănţui, autoritatea de stat din România va dispărea aproape în totalitate. Opinia publică internaţională va fi profund şocată de ceea ce se va petrece atunci în această ţară, dar datorită faptului că va fi preocupată de propriile ei probleme şi de dificultăţile pe care le va face să apară cel de-Al Treilea Război Mondial, va rămâne în expectativă şi nu va interveni în această ţară. Atât datorită lipsurilor, cât şi datorită bolilor care se vor declanşa şi a crimelor care se vor comite în timpul acestei noi revoluţii, toate acestea combinându-se şi cu cel de-Al Treilea Război Mondial, populaţia României se va reduce considerabil, aproape la jumătate. Averile obţinute prin furt şi înşelăciune ale celor care s-au îmbogăţit după anul 1989 vor fi pierdute, după cum şi merită aceşti tâlhari, şi se vor risipi. O parte din aceste averi vor ajunge până la urmă în mâinile rebelilor şi ale revoluţionarilor ce vor scăpa de sub orice autoritate statală. Din acest haos însângerat, România va ieşi până la urmă mult purificată.”

Militarii români îşi vor folosi experienţa în obţinerea unor victorii glorioase atunci când vor apăra România
   


„Vă mărturisesc că ceea ce mi-a purtat paşii spre pământul binecuvântat al Bucovinei este în special faptul că am avut unele viziuni în conformitate cu care, într-un viitor nu prea îndepărtat, de aici se va înălţa, în întâmpinarea destinului său, cea mai puternică personalitate politică a României pe care o va cunoaşte, poate, mileniul care a început. Tocmai datorită acestor viziuni referitoare la viitor pe care le-am avut, am venit să mă familiarizez cu aceste locuri sfinte de unde îşi va porni activitatea acest mare Mântuitor al omenirii viitoare... şi trebuie să recunosc că această personalitate grandioasă va avea o mulţime de calităţi excepţionale. Acum sunt sigur de toate acestea după ce am vizitat ceea ce aş putea numi „stâlpii spiritualităţi româneşti“, concretizaţi în incomparabilele şi genialele opere de artă care sunt mânăstirile Moldovei. Aşa cum vă spuneam, de pe teritoriul Bucovinei se va ridica un om bun, înţelept şi credincios întru Dumnezeu care va fi tare ca o stâncă. El va conduce acest popor cu o mână de fier, dar, totodată, va fi un om bun, înţelept şi drept. Până la acea dată când se va afirma ca un mare conducător charismatic, el nu va fi de nimeni cunoscut. Acest mare conducător va opri prăbuşirea naţiunii române şi tot el, prin activitatea sa plină de înţelepciune, o va înălţa în fruntea statelor de pe glob. Sub conducerea sa, România va ajunge, la scurt timp după aceea, la cea mai mare extindere teritorială din întreaga sa existenţă şi va atinge cea mai mare înflorire economică. În acele vremuri, militarii români vor fi aduşi în ţară de pe fronturile unde luptau anapoda, fără niciun ţel, şi îşi vor folosi experienţa în obţinerea unor victorii împotriva celor care vor ataca această ţară, iar faptele lor de arme vor fi la fel de glorioase ca şi acelea ale înaintaşilor lor. Trebuie să ştiţi că toate acestea vor fi posibile deoarece ei vor avea un ţel nobil, o cauză dreaptă şi un conducător bun şi înţelept, care va fi capabil să-i călăuzească. În secolele următoare, România va juca un rol preponderent în viaţa spirituală, politică, socială şi economică a acestei planete.”

România va deveni pilonul noii orânduiri internaţionale pe această planetă


„Raportul de forţe se va transforma radical în lume la încheierea ultimului război mondial. Ţările ce vor fi puternic spiritualizate vor dobândi apoi supremaţia mondială. Trebuie să ştiţi că ţările noastre, India şi România, vor deveni în acele vremuri pilonii principali pe care se va sprijini noua orânduire internaţională ce va apare atunci. Grecia, Japonia, Franţa şi Rusia (ce va fi aproape în totalitate spălată de ateism şi comunism printr-o mişcare socială ce va fi chiar mai brutală decât cea românească) vor deveni nişte sui generis coloane de susţinere a dezvoltării mondiale, dezvoltare ce va fi bazată mai mult ca niciodată pe spiritualitate, pe cultură, pe religie, pe bună înţelegere, pe iubire şi pe artă, iar nu pe regulile reci ale unor economii mercantile, egoiste şi lipsite de suflet. Anumite structuri statale lipsite de suflet vor dispărea din istorie şi printre acestea amintim SUA, Uniunea Europeană şi NATO. Toate acestea se vor prăbuşi şi vor dispărea. SUA se va prăbuşi deoarece are picioare de lut şi fiindcă structurile sociale în această ţară au fost consolidate pe minciună şi pe felurite premise false. Slăbiciunea SUA va fi demonstrată adeseori în cursul celui de-Al Treilea Război Mondial, în urma căruia hegemonia SUA va dispărea.”    sursa : yogaesoteric

            Drum drept spre Lumina !

9 comentarii:

 1. Toate lumea are viziuni cu razboaie si apocalipse..oare nu vede nimeni un viitor frumos pe planeta asta??

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Adevarul este la profetiile lui Sundar Singh daca cumva nu ati trecut peste ele.

   Ștergere
 2. Asta asa este. Dar poate nu trebuie sa condamnam viziunile unor prezicatori. Trebuie doar sa intelegem data si contextul planetar din prezentul cand s-au facut acele profetii. Mai clar spus, viitorul omenirii se schimba in fiecare clipa datorita actiunilor oamenilor care poseda liber arbitru si mai ales evolutiei pozitive a campului de constiinta planetar. Al treilea razboi mondial nu va mai exista si nici o apocalipsa. Dar la momentul cand s-au facut anumite profetii, amintesc Nostradamus, Sundar Singh, etc.aceste posibilitati existau. In concluzie toate profetiile negative nu s-au mai indeplinit datorita ajutorului civilizatiilor pozitive care s-au implicat si datorita oamenilor care s-au trezit si s-au indreptat spre iubire, spre o evolutie pozitiva a civilizatiei noastre de-acum incolo...
  Doamne ajuta !!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. zecile de mii de romani martirizati sub noua revolutie nu exista...a2a jumatate a celui de al doilea mandat a trecut. N a venit nici o revolutie...sau e posibil sa se refere la o perioada mai indepartata.

   Ștergere
 3. NU exista nici o informatie pe vreun site international despre acest presupus yoghin renumit. Renumit doar in Romania...nu exista nici o fotografie cu el...aceasta putind fii a oricarui yoghin de oriunde. Cred ca acest text care circula de citiva ani e o mare mistificare si n are nici o baza reala.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Deh.Mai mult cititi profetiile lui sundar singh desi el a trait in vremuri diferite.Se cam aseamana nu credeti ? Si profetul gupta swami ce a fost in Romania dupa 89 se cam aseamana pana acum.Parca ar fi doua picaturi de apa ce a spus indianul.

   Ștergere
 4. Asa cum spuneam si-n comentariul meu anterior, nu trebuie sa luam textul sa-l analizam cu realitatea cuvant cu cuvant. Viitorul se modifica in fiecare secunda. Ce este de inteles si optimist pentru noi ca popor din context este faptul ca Romania va avea un rol important in noua lume. Acest teritoriu ascunde marturii care inca nu au fost ori dezvaluite ori nedescoperite inca despre trecutul indepartat al omenirii, cat si despre viitorul nostru ca fiinte galactice. Dealtfel si Sundar Singh, afirma in profetiile sale aceeasi idee. Vorbeste despre Bucuresti ca ,, Noul Ierusalim" iar Casa Poporului ca centrul spiritualitatii mondiale unde isi va avea lacasul Consiliul Inteleptilor Planetari....
  Adevarul trebuie totdeauna cautat in mai multe surse si daca informatia se confirma, putem sa-l preluam ca pe ceva veridic. Eu cel putin cred in acest viitor al Romaniei....refuz sa cred ca sutem ultima natie de pe planeta...!!
  Tu asa crezi ??

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. va dau 2 surse verificate de mine georgeta-florea.org si o vizionara f puternica din USA , Sierra Neblina. Putem discuta de persoane ale caror viziuni sunt puse in carti , in articole , in interviuri . O alta d na cu capacitati deosebite e Nicoleta Pasat din Sibiu. ...despre restul nu mi dau cu parerea , vorbesc despre ce am eu cunostinta si am confirmari. Aceste viziuni despre romania Noul Ierusalim le putem detalia si altfel : ce parere aveti daca NOul Ierusalim se va ridica peste ruinele unei tari devastate de diverse calamitati ptr ca purificarea sa fie trecuta prin singe ?! Trebuie stiut concret cine da acele viziuni , cu ce Entitati sunt in legatura clarvazatorii...daca e vorba de Ingeri Cazuti si cineva se joaca cu mintea unora ?! Veti vedea ca si o d na pe nume Alina Neagu de curind afirma cam aceleasi lucruri despre Romania ; ca va urma un dezastru ce va purifica lumea asta ... dupa cum vedeti se discuta mai mult de purificari in masa pina la acel rai pe Terra,,,,

   Ștergere
 5. Poate exista posibilitatea asta dar nu este obligatorie. Omenirea per total de ceva vreme a facut saltul de pe continuumul spatio-temporal negativ, pot fi in schimb catastrofe locale. Cei care vor ,,pleca" de aici vor fi cei care nu vor sa se schimbe si care vor sa mai experimenteze dimensiunea 3D. Este alegerea lor, nimeni nu va fi tras de maneca pe scara evolutiei, nu ne este incalcat liberul arbitru. Cred ca va veni o perioada in care unii vor vedea doar negativ si vor fi tare nefericiti cand vad cum se prabuseste lumea, principiile de la care nu vor sa renunte,etc., iar altii vor trai o stare de exuberanta si extaz interior. Cand spunea Iisus ca va fi ales graul de neghina....cred ca timpul este foarte aproape...
  Drum drept spre Lumina !

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.