vineri, 27 decembrie 2013

O analiza pertinenta a resurselor subterane ale Romaniei - video -

  Cand vad zi de zi cum se prefigureaza un jaf de proportii ale resurselor din subsolul tarii mele nu pot sta indiferent. Si mai ales cand vad ca asta se face premeditat si cu buna stiinta de catre oamenii politici din cele mai inalte functii in stat, de la care noi oamenii de rand avem pretentia ca ne apara interesele nationale.

Aceasta clica tradatoare dupa ce au distrus industria, agricultura, invatamantul si sanatatea acestei natiuni si au adus romanii in faza de saracie ca in tarile din lumea a treia, sustin ca daca acordam extragerea aurului de la Rosia Montana si a gazelor de sist companiilor straine ne vom castiga independenta energetica.

NIMIC MAI FALS !

Va propun sa urmariti o analiza economica la obiect a lui Laurentiu Primo, liderul Miscarii Meritocrate din Romania, care si ofera o alta alternativa de conducere, administrare si evolutie a Romaniei, fara partide politice, politicieni , ci pe baza meritului propriu, conform principiului ,, omul potrivit la locul potrivit".

   video aici : https://www.youtube.com/watch?v=HnOREDvLIQ8                Drum drept spre Lumina !

Un comentariu:

  1. Dragul meu Marius,in primul rand NUMAI DE BINE PENTRU APARITIA BLOGULUI TAU ,LA UN AN ANIVERSARE SI LA CAT MAI MULTE ARTICOLE TREZITOARE CATRE CEI INTRU NATURA IGNORANTEI LOR ADORMITI. LA MULTI ANI CU SANATATE SI DUMNEZEU SA TE AIBA IN PAZA SA PENTRU CURAJUL DE A ARATA EVENIMENTELE DINCOLO DE ECRANUL TV.ASA CUM SANT LA REALA LOR CONFIGURATIE.MA BUCURA CA TE-AM GASIT CA PE ACESTE GLOBURI MAI SANT DESTUI ROMANI CARE INTRUN CURENT PORNIT DIN PREAPLINUL INIMII LOR AU TIMP SA IMPARTASEASCA DIN EXPERIENTA SI TRAIRILE LOR, INCHEGAND INCET DAR SIGUR OPOZITIA ADANC CUNOSCATOARE DAR SI REMEDIUL UNEI SOCIETATI ADANC SCLAVIZATE,INFRICOSATA,VANDUTA LIPSITA DE PUTEREA APARATOARE IN FATA INVAZIEI TACIT ACCEPTATE DE CATRE SERVILII SI VREMELNICII POLITRUCI CU ARIPI DE CEARA. DA ,VINE O MARE RESPONSABILITATE PENTRU CEI CONSTIENTI CA ACEST AN POATE FI DESPRINDEREA DEFINITIVA DE CHINGILE DURERII- DE CE VOR ALEGE VA DEPINDE VIITORUL COPIILOR SI NU EXAGEREZ,DEOARECE ,CEI CARE S-AU NASCUT DUPA '89 ACUM SANT IN TOTALA CUNOSTINTA DE SIMPLUL DAR ESENTIALUL GEST DE A TRIMITE BULETINUL DE VOT IN URNA. DACA NU VA IESI KLAUS IOHANNIS VA FI SCRASNET SI INTUNERIC////scuze ,asta e opinia mea ,poate gresesc dar in ultimul timp am citit mai multe articole pro si contra si balanta pentru ca el sa ajunga sus este in favoarea sa. Da ,MERITOCRATIA ,eu sant ,ca sa zic asa un fel de presedinte la Drobeta,dar ce pre3sedinte sant eu fara macar 1 membru. Mi-a trimis materiale informative domnul Laurentiu Primo, am impartit la prieteni,cunostinta,am dus cateva zile munca de lamurire cam,cum sta treaba cu ceea ce vrem sa realizam cu oamenii care cu adevarat sant dispusi pe baza propriului exemplu sa fie in fruntea comunitatii,daaaaar......greu la deal cu boii mici,potcoviti fara opinci.....Sant multe de zis si discutat dar ceea ce vreau sa-ti zic e ca pe 28 noiembrie a.c. vreau sa fiu la SARBATOAREA SFINXULUI ! Mai am trei prieteni in Bucuresti ,incercam sa formam un grup. Daca sti pe cineva care se ocupa cu organizarea ,eventual,inchirierea unui mijloc de transport din Bucuresti ar fi bine. Daca vrei si ai timp ,m-as bucura daca as primi unraspuns,fie el si sumar de la tine. E sambata seara ,o seara minunata si iti doresc MUULTA SANATATE SI LUMINA CAT SA BEA SI CEI NESTIUTORI. Cu drag din drag GeorgedeDrobeta.

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.