sâmbătă, 21 decembrie 2013

O alta victima a Illuminati - actorul american Paul Walker a fost ucisNu sunt un fan al vedetelor, ba dimpotriva…, dar cazul mortii tragice a actorului Paul Walker, pe care il vazusem recent in filme mi-a atras atentia. Si….am inceput sa scormonesc.
Paul Walker, s-a nascut in 12 septembrie,1973 in Glendale, California. A debutat de mic copil in diverse show-uri TV, iar in prezent a jucat in numeroase filme de succes, pot aminti ,, Fast&Furious” alaturi de Vin Diesel. Era pasionat de masini de curse si un bun pilot.
In 30 noiembrie 2013 a decedat in urma unui accident de masina impreuna cu bunul sau prieten Roger Rodas care conducea si Porche –ul GTS cu care se deplasau.

Se zvoneste ca moartea acestora nu ar fi chiar accidentul care pare.

             video : 


Paul Walker detinea o companie de ajutor rapid in caz de dezastre. Dupa dezastrul care l-a provocat taifunul Haiyan in Filipine, actorul s-a implicat activ in campania de ajutorare a victimelor. Acest fapt avea sa-i aduca moartea in curand.

Acesta a descoperit o conspiratie la adresa poporului filipinez ( se pare ca a facut-o cunoscuta unde si cui nu trebuia). Cabala, in cadrul programului de reducere a populatiei globului, a distribuit in ajutoarele pentru Filipine, constituite din alimente si medicamente, substante prototip care sa duca la infertilitatea femeilor sau la controlul permanent al nasterilor. O alta varianta ar fi ca Paul Walker a descoperit ,,bani murdari” in ajutoarele pentru Filipine.

Ei probabil au fost inregistrati ( convorbire telefonica ) si urmau sa se deplaseze catre un aliat care urma sa-i puna in contact cu persoane importante, probabil pentru dezvaluire. Au fost tradati si masina lor, in linie dreapta, cu un foarte bun pilot ( prietenul sau era pilot ), derapeaza si intra intr-un copac de pe margine, dupa care ia foc, in urma a doua explozii. 


Inregistrarea a fost distrusa si totul musamalizat cu versiunea oficiala a unui accident banal.

Din informatiile care exista, Paul Walker a fost in viata dupa impact circa 1 minut, dupa care s-au produs doua explozii. 

Site-ul ,, prisonplanet ” afiseaza informatia ca au fost ucisi de o drona, sau ,,masluita” masina. Totul este posibil… Dupa cum s-a demonstrat, in ultimul timp, inclusiv la noi la romani, toate zvonurile au fost adevarate.


                           ( in video se vede clar momentul impactului, in prima scena si apoi explozia cu incendiu puternic in care cei doi au fost carbonizati )

Acesta este modul clasic de actiune al Illuminati. ,,Problema – Reactie – Solutie”. Au creat taifunul Haiyan prin tehnologia HAARP ( sunt destule dovezi pe internet, cel putin eu le-am vazut, video ) - prin acesta creind moarte, distrugere, panica, suferinta – apoi reactia opiniei publice mondiale, fireasca la suferinta semenilor nostri – iar ,,Ei” vin cu solutia umanitara de ajutor masiv si imediat. Iar prin acest ajutor, la vedere si oficial isi indeplinesc scopurile malefice de exterminare a omenirii. In ultimul timp este foarte rar ca un eveniment tragic major pe planeta sa se petreaca datorita hazardului sau mai bine zis karmei cum cred eu ( hazard nu exista ). Totul este ori planificat ori anihilat de catre aceste forte malefice care deocamdata mai controleaza o parte a planetei.

Paul Walker este o alta victima a elitei care dintr-un impuls interior a incercat sa atentioneze omenirea de pericolul major in care se afla.

In filmul in care a jucat din anul 2000 ,,Skulls” in care este vorba de societati secrete, initieri si conspiratii, are o replica profetica , din nefericire :  ,,Daca continui sa sapi iti vei sapa propriul mormant “. El a ,,sapat” prea adanc si a dorit sa faca public ce-a descoperit…

 Michael Jackson, Whitney Huston, Amy Winehouse si multe alte vedete si actori, care foarte multi sunt tot o creatie a ,,lor”, la un moment dat au fost anihilati prin diverse mijloace, astfel incat sa para decese cat mai firesti. 
Dupa ce marionetele nu mai prezinta interes pentru papusari sunt inlaturate ca niste obiecte fara valoare ( aviz pentru politicienii nostri….).

Dupa Eveniment as vrea sa le vad fetele crispate si privirile pierdute la aceste fiinte, care nu vor putea accepta ce li se intampla….,,ei” cei mai puternici oameni de pe planeta care controleaza totul.

Imi aduc aminte privirea pierduta a lui Ceausescu la Revolutia din ’89, nu-i venea sa creada ce se intampla cu el…..acum ma misca un mare sentiment de mila, compasiune si parere de rau….

Dumnezeu sa-i binecuvinteze pe toti cei de dincolo, care s-au jertfit pentru dreptate si pentru crearea unei lumi bune cu adevarat…

                              

                            Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.