luni, 16 decembrie 2013

Evolutii catre Eveniment si Eliberare - petitie -

                                                                                                                                                                                                                                          Cobra

     

Pana in prezent, mai mult de 12.000 de persoane au votat în sondajul nostru și peste 88% dintre ele sunt în favoarea declanșarii Evenimentului, cât mai curând posibil. Am efectuat acest sondaj pentru poporul chinez într-un mod diferit deoarece site-ul Portal 2012, este blocat în China și cea mai mare parte a populației chineze nu au putut vota pe site direct. În China, alte 388 de persoane au votat, din care 339 (87%) ar dori să experimenteze Evenimentul acum.
Au fost unii oameni nebuni care au încercat să deturneze procesul de votare (Rezistența știe cine sunt ei), dar marea majoritate a voturilor sunt valide și reale și reprezintă voința unei parti importante a populației trezite de pe suprafața acestei planete.
Mișcarea de Rezistență a așteptat sondajul pentru a ajunge la 12.000 de oameni și apoi a evaluat situația. 12.000 de persoane reprezintă o anumită masă critică a populației trezite și este clar ca marea majoritate și-au exprimat voința lor liberă și se sprijină pe măsurile care trebuiesc luate în curând. Acest lucru creează o declarație exopolitica foarte puternica care trebuie să fie luata în serios.

Liberul arbitru este extrem de important. Scânteia voinței libere din fiecare dintre noi este scânteia divină, care este de fapt legătura noastră directă cu Unu / Sursa / Creatorul. Sursa nu este o energie sau entitate in afara noastra, ea este mai degrabă cel mai profund aspect din noi toți și este de fapt scânteia divină din noi care a facut votul. Evenimentul se va întâmpla atunci când toate aspectele divinitatii vor fi aici, la suprafață, Rezistența din subteran și civilizatiile pozitive ET de deasupra suprafeței, se vor alinia într-un mod sincronizat pentru a declansa pulsul de la Soarele Galactic Central. Și noi, ca un colectiv avem un cuvânt de spus în acest proces, cu toate că nu suntem singurul factor implicat.

În lumina evoluțiilor actuale, Mișcarea de Rezistență și rasele pozitive ET ale Luminii, în aliniere deplină cu voința lui Unu / Sursa, au decis să nu mai aștepte ca planurile non-fizice să fie complet curatate pentru a declanșa Evenimentul. Acest lucru va permite dezintegrarea mult mai ușoara a implanturilor eterice cand acestea  se vor confrunta cu dovezi fizice ale schimbărilor și acest lucru va dizolva în mod eficient toate programele mentale implantate și matricea eterica rămasa.


Anumite riscuri vor fi luate de către forțele de Lumina pentru a accelera Evenimentul, dar acest lucru înseamnă, de asemenea, că tranziția nu va fi netedă cum se spera inițial. În cazul în care Evenimentul se întâmplă, nu este cunoscut încă, noul plan, acesta nu a fost încă complet finalizat.

Mișcarea de Rezistență și-a exprimat îngrijorarea cu privire la lipsa de cooperare dintre cei mai importanti membri ai populației umane trezite, care poate face procesul de tranziție mult mai greu pentru umanitate. Pe de altă parte, ei înțeleg că această cooperare nu este ușoara atunci când îndrumarea spirituală adevărată pe suprafața planetei este în mod clar absenta. Prin urmare, ei au decis să inițieze contacte după Eveniment cu acei membri ai populației trezite care vor fi deschisi la ea, și să le ofere îndrumare spirituală. În prima fază după Eveniment, Rezistența nu va aborda masele umane, în mod direct, dar va instrui partea trezita a populației umane cum să se ocupe cu situația planetară și masele umane. Astfel, un parteneriat va fi stabilit si acesta se va baza pe încredere reciprocă și înțelegere.

În scopul de a promova o înțelegere mai profundă a ceea ce este Evenimentul și pentru a explica contextul situației planetare actuale, am fost intervievat de către Alfred Labremont Webre pe Exopolitica TV:


Deși am ajuns la o anumită masă critică de 12.000 de oameni, este foarte important să votati până pe 21 decembrie, când sondajul se închide. Nu există putere în număr ci mai mulți oameni daca vor vota, mai mult voința noastră liberă colectivă va fi în măsură să contribuie la aceasta situație.

Grupul de lucru special RM2m ne-a acordat sprijinul suplimentar. O parte semnificativă a populației trezite și-a exprimat voința lor, si pentru a evalua in continuare planurile pentru Eveniment, populația generală de pe suprafața planetei trebuie să se implice.
Prin urmare, cerem câtiva voluntari pentru a fi dispusi să efectueze sondaje de stradă în propria lor țară în ceea ce privește această problemă. Avem nevoie de cel puțin trei studii independente (de preferință pe trei continente diferite), cu cel puțin 200 (de preferat 1000) de persoane cu drept de vot, într-un mod diferit, pentru a înțelege mai mult punctul de vedere al populației generale de la suprafață. Voluntarii pot contacta pe mail : cobraresistance@gmail.com  și li se va da instrucțiuni cum sa fie efectuata ancheta. Rezultatele și evaluarea de către Rezistența vor fi publicate pe acest blog.


În plus, grupul de lucru special RM2m mi-a cerut aa cream o cerere care promovează acțiunea pentru Eveniment cât mai curând posibil. Forțele Luminii au nevoie de 144.000 de semnături ca o expresie colectivă a voinței noastre libere si care le va da lumina verde pentru punerea în aplicare a urmatoarei faze a planului lor. Puteți semna petiția aici:


Forțele Luminii au cerut să facem legătura virala la aceasta petiție, pentru a obține cât mai multe semnături, cât mai curând posibil.
Grupul de lucru special RM2m va oferi mai multe actualizări de situație, atunci când este cazul.

Victorie ACUM !  Eliberare ACUM !

Clarificari :
                 -  Rezistența nu va aborda masele umane prin intermediul mass-media direct la Eveniment, reprezentanții aleși ai populației umane de suprafață vor face asta. Rezistența va oferi purtătorii de cuvânt media intel (dovezi de extraterestrii pozitivi, adevărata istorie a omenirii, noi tehnologii, faptele din trecut ale Cabalei), pentru a fi distribuite la umanitate.
                - Sondajele și petițiile nu vor determina momentul Evenimentului, există mulți factori care vor determina asta. Dar dacă o masa critica de oameni participă (în special petitia pentru Eliberare), putem accelera procesul în mod semnificativ.
                - Puteti semna petitia ca anonim.
                - Crearea de clipuri video pe YouTube despre evoluția Evenimentului și a  Petiției de Eliberare cât mai curând posibila, în mai multe limbi va ajuta la răspândirea cuvântului și ajuta la strangerea a 144.000 de semnături în curând.

Drum drept spre Lumina !

2 comentarii:

  1. Vreau sa semnez si eu petitia, sau sa-mi dau acordul in vederea grabirii evenimentului. Cum trebuie sa procedez ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Salutare ! In text scrie la un moment dat ,, semnati petitia aici : " dai click pe link si dupa deschiderea site-ului in dreapta sus completezi nume, prenume, tara si e-mail - adresa valida. Vei primi confirmarea pe mail...
    Succes si Doamne ajuta pentru schimbare !!

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.