duminică, 22 decembrie 2013

Doua nave masive se ascund in spatele Lunii
       Un informator guvernamental a afirmat recent ca oficialii sunt nedumeriti de faptul ca numeroase nave extraterestre au acostat pe partea opusa ( nevazuta ) a Lunii. Dr. Eric Norton, un consultant extern a NSA și NASA pentru ultimii 12 ani, a fost angajat pentru a urmări diverse obiecte în spațiu, inclusiv meteoriti, comete, etc. dar recent a urmarit un număr de aeronave neidentificate, care au luat o anumita poziție față de Pământ.
In 22 ianuarie 2012, Dr. Norton a fost chemat la Observatorul MacDonald din Texas și iata ce relateaza :
,,Am văzut trei structuri dimensionale negre masive în spațiu, într-o formatie in linie dreaptă care avansează înspre planeta Pământ. Obiectele păreau să emita un fel de câmp de forță care devia particulele din spațiu pentru a nu atinge suprafața lor, aproape ca și câmpul magnetic din jurul Pământului. Obiectele au fost vazute atât de aproape cu telescoapele noastre, incat am putea vedea caracteristicile structurale ale acestora în mare detaliu. Aceste obiecte au format un ,,L” tridimensional. In ianuarie 2013, obiectele au fost urmarite pana la apoximativ 200.000 de mile dupa planeta Marte. Odată ce au ajuns in acest punct, aproape instantaneu, obiectul a dispărut din obiectivele telescoapelor noastre, ca și cum ar fi activat un fel de scut de invizibilitate la simpla apăsare a unui comutator. Știam că eșaloanele superioare ale guvernului au fost ingrijorate de aceste lucruri pentru că am fost sub o constantă paza de catre agenții Secret Service, 24 ore/7 zile. Pentru aproape întregul an 2013, am privit cerul cu neîncredere. Noi nu știam ce se întâmplă si ce reprezinta aceste obiecte. Conform calculelor mele, aceste lucruri ar fi fost atât de aproape de noi de acum, că nu am avea nici o problemă să le vedem pe cerul noptii, dacă ar fi rămas vizibile. Noi nu știm dacă acestea încă vin sau au părăsit sistemul solar. "


Dr. Norton a fost trimis acasă și pus sa aștepte ordine suplimentare, dacă va fi necesar, dar nu a auzit nimic despre această situație pentru aproximativ 6 luni. Dupa toata agitația din jurul închiderii guvernului, precum și închiderea a numeroase programe de monitorizare a spațiului, Dr. Norton a făcut în cele din urmă apel la un prieten apropiat cu care a lucrat confidențial, si care acesta i-a spus că "obiectele au reapărut și s-au repoziționat în spatele Lunii " într-un tip circular de aliniere, care le-a permis să acosteze pe partea din spate a Lunii, în scopul de a rămâne invizibile pentru scrutatorii cerului ( skywatchers ).

Norton a adăugat că inchiderea tuturor programelor de monitorizare a spațiului a fost esențială in "menținerea capacului pentru ceea ce sa întâmplat."
"Noi nu știm ce sunt, ce fac sau ce au de gând să facă. Noi știm că au existat deja fluctuații în câmpul gravitațional al Pământului și câmpul gravitațional care leagă Luna de Pământ."

Conform Dr. Norton, în cazul în care aceste informații ar fi dezvăluite maselor, aceasta ar duce la o distrugere a tuturor religiilor, precum și la "distrugerea societatii în sine".
Societatea noastră este gata să recunoască existența altor forme de viață, altele decât cele ce deja exista pe planeta noastră. Cele mai mari temeri ar fi al celor care ne-au ținut sa traim ca sclavi economici pentru milenii prin supunere si control. Ei vor continua sa mentina această iluzie pentru atâta timp cât este posibil, păstrând în același timp pe cat mai multi dintre noi în întuneric până în ultima secundă posibilă, în scopul de a menține iluzia lor de putere.

Dacă extratereștrii ar schimba undele magnetice din câmpul gravitațional al planetei, aceasta ar putea avea implicații asupra a ceea ce ar putea face creierele noastre sau saltul constiintei pe un alt nivel.

De exemplu, o ușoară schimbare în câmpul magnetic poate afecta Rezonanta Schumann în care armonicele sunt mai multe derivate din iubire pură sau unii ar putea numi, "Constiinta lui Hristos". Se poate, de asemenea, deschide mintea la maxim, capacitatea colectivă în care toți avem abilități instantanee, cum ar fi telekinezie, ESP si alte abilitati psihice sau metafizice.

Pamantul, in prezent este in pragul schimbarii polilor magnetici, navele respective poate au de-a face si cu asta. Luna fiind un satelit mare, poate au baze acolo si acum s-au intors…Numai timpul ne va spune scopul lor aici, dar sunt sigur ca este unul benefic.
       
Video cu destainuirea dr. Norton aici :

        

Video cu confirmarea lui Tolec, reprezentantul pe Pamant al Consiliului Andromeda, ca navele sunt plasate in partea nevazuta a Lunii aici :

  

 Cu aceasta ocazie va mai afisez un mic film despre bazele de pe Luna, orasele parasite gasite acolo de misiunea Apollo 20 din 1976, de nava gigant filmata acolo si de asemenea fiintele umanoide conservate pe care le-au luat la bord si , probabil le-au adus pe Pamant. Filmarea s-a facut cu film de 16mm, pe atunci nu exista tehnica digitala.
Imagini din filmarea originala :


    sursa : http://www.in5d.com

          Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.