miercuri, 11 decembrie 2013

COBRA : Actualizari privind Resetarea Financiara si Evenimentul


   Schimbari majore se intampla in spatele ,,scenei”.

Exista o lupta continua si disperata pentru controlul noului sistem financiar, care este creat acum cu viteza maxima. Alianta de Est construieste noul sistem financiar pentru a sprijini Evenimentul care vine…
    

Pe de altă parte, iezuiții au infiltrat mulți agenți în interiorul Alianței de Est pentru  a deturna procesul, în speranța de a crea un sistem financiar centralizat la nivel mondial, după ce dolarul se prabuseste ca monedă de rezervă mondială, precum și dupa eliminarea facțiunii Illuminazi ( factiunea nazista Bush,n.t. ).
    
Acestia au o idee distractiva incluzand Bitcoin ( moneda virtuala care este folosita in prezent in tranzactii comerciale de catre unele state ) in noul sistem centralizat.
Iezuitii au speranta ca vor supravietui, intr-un fel Evenimentului neatinsi, punand fata prietenoasa a maestrului manipulator Papa Francisc ca solistul lor si portretizandu-se ca ,,baietii bunii”.
In eforturile lor de a promova obiectivul noului sistem bancar centralizat, iezuitii si-au unit in tacere fortele cu familia Rothschild.
    

Rothschild-zii fac tot ce pot pentru a fi la fel de tăcuti și invizibili pe cat este posibil, în speranța că oamenii nu-si vor aminti de ei atunci când Evenimentul se va desfasura. Ei vor încerca să se prezinte ca persoane care colectează artă, iubesc vinurile bune și au un fond de investiții sau două.
Între timp, lumea se pregătește pentru resetarea financiara. Faptul că dolarul va pierde statutul de monedă de rezervă mondială și că un nou sistem financiar vine este deja cunoscut, deși interpretările având cabala ca sursa de Intel ( informatii ) ar putea să nu fie întotdeauna corect.
    

Prăbușirea sistemului financiar actual este inevitabilă după ce Rezistența a eliminat marea majoritate a aurului fizic al cabalei la începutul anului 2012. Aurul a constituit subscrierea sistemului financiar actual care dupa ce a disparut, prabusirea lui este asteptata cat de curand. Unii oameni se asteapta ca cel tarziu in 2015 sa se intample asta.
   

Dar altii se asteapta ca prin ianuarie- februarie 2014 sa se intample asta.
Nu am inca libertatea sa dezvalui calendarul acestor evenimente. Singurul lucru pe care pot sa-l spun este ca momentul de colaps total al actualului sistem financiar, este ultimul moment posibil pentru ca Evenimentul sa se produca, indiferent de orice altceva.
Au existat unele evoluții radicale cu privire la Eveniment în timpul week-end-ului trecut ( 7 dec.2013 ). Grupul operativ special al Rezistenței, cu nume de cod RM2m, a fost la termen de 45 de minute de declanșarea Evenimentului sâmbătă, după ce Archonii (fizici și non-fizici), au mers un pic prea departe cu unele dintre acțiunile lor. Archonii s-au retras în ultimul moment pentru a preveni declansarea Evenimentului și au fost obligați să negocieze propria lor siguranță și supraviețuire. În scopul de a supraviețui un pic mai mult, ei au fost nevoiți să dezasambleze ( dezactiveze ) ,, Dom33”, planul lor de represalii atunci când s-ar fi declansat Evenimentul ( este vorba despre un plan de producere de cat mai multe pagube, stricaciuni, teroare si moarte in masa cu orice fel de arme de catre cabala, in special a factiunii naziste Bush, in cazul declansarii Evenimentului,n.t. ).

Ei au fost, de asemenea, obligați să predea protecția totala a oamenilor de top ai  cabalei, care au fost până acum capabili să desfășoare faptele lor sub protectia Archonilor fizici ( acestia sunt ierarhia iezuita de la Vatican precum si unii dintre bancheri si politicieni de varf sau membrii nobilimii negre,n.t.) care le asigură spatele. Archonii fizici sunt acum mult mai preocupați de propria lor siguranță decât de siguranța cabalei ; cabala ar putea afla că dacă fac ceva negativ, lucruri ciudate ar putea începe sa se intample cu ei. Vechea ordine care a lucrat în favoarea lor de mii de ani a fost grav perturbată.
Există un număr semnificativ de agenți ai Rezistenței de la suprafața planetei acum, care fac ,,diverse lucruri”.

Archonii nu pot manipula aceste modificari cu usurinta. O sursă neconfirmata a declarat că un membru senior al familiei Orsini s-a sinucis în apartamentul său din Roma, sâmbătă, în timp ce Farnese ia serios în considerare predarea lor. De asemenea, Alianța de Est a executat un atac de tranzactionare la Banca Monte dei Paschi di Siena, perturband mașinațiunile financiare ale iezuiților. Aceasta banca este una dintre cele mai importante bănci iezuite prin care se controleaza sistemul bancar. Aceasta este deținuta de familia Chigi, principala familie a nobilimii negre din Siena.
Cel mai important, grupul operativ special RM2m a propus un plan de a declanșa Evenimentul, înainte ca planurile non-fizice sa fie complet eliminate. Ei simt că această așteptare este pur și simplu prea lunga pentru a fi tolerata și anumite riscuri trebuie să fie luate. Ei aliniaza acum planul lor cu cel al Forțelor de lumina non-terestre.
Cu toate acestea, pentru ca acest plan sa aiba succes, este nevoie de cooperarea noastră, ( a oamenilor de pe planeta,n.t.).

Declanșarea Evenimentului înainte ca planurile non-fizice sa fie eliminate poate duce la unele pierderi suplimentare de vieți omenești pentru ca unii oameni vor deveni disfunctionali ( debusolati ), incapabili să se ocupe de Eveniment și recurg la violență. Cabala nu este o problemă, deoarece acestia vor fi fie arestați, fie dezintegrati in ,,seminte stelare”( stardusted - cred ca este vorba de dezintegrare in energia primordiala din care au fost creati ca si suflet la inceputul Creatiei, adica intoarcerea in Sursa dar nu prin mijloace spirituale, benefice ) în primele ore și ei nu vor fi capabili să facă atât de multe daune, acum că planul lor Doom33 a fost compromis. Fracțiunea Illuminazi se grabesc sa conceapa propriul plan de răzbunare după ce au pierdut sprijinul Archonilor pentru Doom33, dar acest plan ar putea reprezenta o amenințare mult mai mică decât fostul Doom33. Aici as putea adauga că toți agenții iezuiți și Illuminazi care s-au infiltrat in diferite miliții ( structuri militare ale SUA si nu numai ) în ultimele decenii, vor fi dezintegrati, de asemenea, în cazul în care încearca ceva urât.

Problema se află în populația generală. Unii oameni ar putea ajunge la violenta din cauza situațiilor de viata și a familiilor lor, resentimente vechi dintr-o dată ar putea fi declanșate cand ies la suprafață. De asemenea, bandele de stradă violente ar putea fi formate in scurt timp în orele inițiale sau poate chiar primele zile de la Eveniment, în unele zone mai îndepărtate, fără ca aplicarea legii corespunzătoare sa fie prezenta. Deci, aș sugera ca toată lumea, sa evite confruntările violente în primele ore și zile de la Eveniment, indiferent de situație.

Grupul operativ special RM2m a fost întrebat dacă putem desfășura un sondaj pentru a determina opinia populației de suprafață despre planul lor. Rezultatele sondajului, care nu vor determina cursul acțiunilor lor, le va oferi un feedback de nepretuit pentru ca acestia să fie în măsură să adapteze mai mult planul lor la nevoile populației de la suprafață.

Prima opțiune este de a declanșa Evenimentul cât mai curând posibil, cu toate că acest lucru ar putea reprezenta un risc major, cu potențial grav la adresa siguranței vieții / fizice pentru oameni si familiile lor.
A doua opțiune este să așteptați cel mai sigur moment pentru ca Evenimentul să aibă loc, chiar dacă asta înseamnă o așteptare semnificativ mai mare.

Puteti intra pe blogul lui Cobra  http://2012portal.blogspot.ro  si in dreapta sus sa votati daca sunteti de acord cu declansarea Evenimentului cat mai repede posibil sau nu.
Pe parcurs vor mai fi facute actualizari functie de desfasurarea evenimentelor de catre grupul operativ RM2m.

    Traducere din textul in limba engleza de pe blogul http://2012portal.blogspot.ro             Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.