duminică, 15 decembrie 2013

Ce se va intampla la Eveniment ?   Prezint traducerea unor portiuni ale paginii web a lui Therese Zumi pentru amănunte legate de „Eveniment”. Sunt informatii mai vechi provenite de la Cobra ( pseudonim si acronim de la “Compression Breakthrough”, adică spargerea strânsorii / comprimării ) postate incă de la inceputul acestui an pe website-ul: 
 http://www.veritasgalacticsweden.net/the-event 


Nici o autoritate umană nu va decide cand să aibe loc Evenimentul. Semnalul Divin va fi primit de la Sursa Divină intr-o clipă. Este un eveniment de importantă cosmică. Planeta Pămant este ultima din Galaxie de eliberat de sub tirania fortelor intunericului. 
Chiar inainte de Eveniment [sau „surpriză”, cum o numesc unii ; n.t] Sursa va trimite un Puls de Lumină prin Confederatia Galactică si Pleiadienii vor instrui fortele Luminii ce au de făcut si operatiunea va începe. 

După operatiune vor fi unii care vor incerca să profite de situatie, să-si promoveze oamenii in guverne si să confiste fonduri. Toti acestia sunt indeaproape monitorizati si nu vor avea nici o sansă de reusită ( tehnologia folosită de Galactici nu poate fi imaginată ).
Evenimentul nu este o revolutie in vechea paradigmă a lumii 3D, deci nu vor fi lupte sau lucruri de genul ăsta. Este o Interventie Divină pentru o schimbare „peste noapte” si incepere a Epocii de Aur pe Gaia.
                                                    
Anunturile nu se vor face inainte de Străfulgerarea de Lumină de la Sursă. Intre acest moment si Eveniment sunt numai 15 minute. Va fi o surpriză totală pentru toată lumea. Imediat după aceea vor fi anunturi si informări pe toată Planeta. Va incepe Pacea pe Pămant.

Toate fortele intunericului si grupurile negative vor fi eliminate de la putere. Cei care nu se predau de bună voie vor fi luati in custodie. Un proces va avea loc imediat si va implica toată omenirea ca ansamblu.

La unii li se va acorda amnistie. Acestia sunt mai ales cei care s-au născut in acele familii si nu au avut de ales. După Eveniment va fi disponibil ajutor psihologic. Unii au trecut deja de partea Luminii. Multi vor face asta imediat inainte de inceperea arestărilor. Arestările unor membri ai cabalei nu este numai o operatiune fizică. Lumina va strălucii prin toate obstacolele Matricei in planul etehric si astral si toate entitătile negative vor fi indepărtate. 

Cei mai multi nu vor primi amnistie. Cei care nu vor sau nu pot [să se schimbe] vor fi eliminati de pe planetă.

Fortele intunericului au avut planuri foarte avansate pentru a inscena o invazie extraterestră [ si „venirea” holografică a lui „messia” pe nori ]. Aceasta din urmă trebuia să fie realizată cu Proiectul Blue Beam. Toate acestea au fost eliminate. 

In primele două ore ale Evenimentului MR ( Miscarea de Rezistenta ) a Luminii va prelua toti satelitii de comunicatii si vor difuza informatii despre ceea ce se intamplă pe glob. Comandamentul Ashtar si MRL vor prelua televiziunile si radioul. Toate programele de televiziune vor difuza mesajul. [Cum a fost in 26 noiembrie 1977 in Anglia, cand telespectatorii englezi au avut surpriza să vadă cum emisiunea TV s-a intrerupt brusc, pentru ca apoi să audă un mesaj:
„Vă vorbeste Vrillon din Comandamentul Galactic Ashtar. De ani de zile ne priviti şi ne vedeti pe cer sub formă de lumini. Acum vă vorbim în pace si intelepciune, cum am mai vorbit si altor frati de-ai vostri de pe planetă. De multi ani vă urmărim dezvoltarea, asa cum si voi urmăriti luminile noastre pe cerul vostru. Stiti acum că noi suntem aici, si pe planeta voastră există mai multe fiinte decât pot intui cercetătorii vostri. Pe noi ne interesează prefacerile spirituale si nu vom pregeta deloc să vă ajutăm. Nu vă temeti, căutati doar să vă autocunoasteti si să trăiti în armonie cu perioada de dezvoltare a planetei voastre.” n.t.

MRL are infiltrati 300 de operativi in reteaua cabalei in pozitii de varf in armată si servicii.

La momentul surprizei omenirea va trebui să se bazeze exclusiv pe bunul simt interior, propria intuitie si discernămant. Gata cu programările mintii.

Sfaturi pentru Lucrătorii Luminii:
- Rămaneti calmi.
- Informati oamenii – vă vor asculta.

MRL are contact fizic (nu telepatic) cu Pleiadienii si alte rase ET pozitive din  Confederatie, care le dau zilnic informatii despre fiecare membru al cabalei, unde se află, ce fac si ce gandesc. Nu au unde să se ascundă. Dezvăluirea va implica publicarea documentelor secrete. 95 % din acestea vor fi eliberate rapid. Asta va fi un mare soc pentru multi, dar după socul initial vor fi bucurosi.

MRL va activa un fel de virus de calculator si va introduce un cod in programul de calculator al Sistemului Financiar global. A fost deja testat prin eliminarea a două miliarde de dolari „pentru distractie”. Asa că ei stiu că va functiona. Virusul va inchide structura de conturi. Cărtile de credit nu vor functiona. Băncile se vor inchide.

Nu se va putea transfera bani la acel moment. E bine de avut bani gheată, monede de aur si argint.

Unele magazine vor rămane deschise. Cand se inchid băncile oamenii vor avea tendinta de panicare. Nu e nevoie de panică. Nu trebuie să aruncati banii pe care nu puteti să-i folositi in prima săptămană, deoarece vor fi de folos mai tarziu cand se vor putea schimba. Vor fi cateva zile de confuzie pană ce arestările necesare se vor incheia.

Deoarece supermarketele se pot goli in 45 minute după difuzarea anunturilor, ar fi bine să aveti mereu provizii de alimente si apă pentru 3 - 7 zile maximum. Un rezervor plin de benzină. O aprovizionare cu necesităti pentru o săptămană este tot ce avem nevoie.


         
    Aurul luat de cabalisti va fi inapoiat omenirii. Ei nici macar nu au aur adevărat ci doar wolfram (tungsten) acoperit cu aur. Credinta in iluzia lor face să meargă această smecherie. Costă doi centi să faci o bancnotă de 100 de $! Noua valută si noul sistem financiar vor fi garantate de aur. Va fi o reevaluare a monedelor lumii incepand cu dinarul irakian si dongul vietnamez. 

Aurul Yamashita a fost luat in custodie de MRL in ianuarie-februarie 2012. Este in sigurantă in camere subterane si va fi returnat omenirii după eveniment.

Toate afacerile legale se vor mentine după Eveniment. Dreptul comun va cuprinde legi simple si usor de inteles.

Nu vor mai exita oameni fără adăpost. Case vor fi pentru toată lumea.

Există numerosi Maestri Inăltati si Arhagheli implicati in schimbări si Ascensiune si sprijină omenirea in toate acestea. 

Nu contează la ce bancă ai banii. Fiecare care are conturi valide va avea acces la bani imediat ce băncile de redeschid. Posibil cu cat băncile sunt mai aliniate deja cu noul sistem cu atat se vor redeschide mai repede. Lucrurile vor fi transparente. Dacă banca ta va fi una din acelea care nu se vor mai redeschide bani iti vor fi oferiti prin altă bancă dacă contul e valid. Dacă esti cabal conturile nu vor mai fi. Primii bani vor fi folositi in scopuri umanitare. MRL va ghida si va supraveghea. Tineti minte că ei stiu si ce ganditi. Peliadienii vor monitoriza toate actiunile si vor stii ce face fiecare. Gata cu ascunzisurile.

Nu vor mai exista dobanzi, imprumuturi fractionate si burse de valori.

   
Firme precum Monsanto vor fi falite si inchise. Microsoft a fost compusă dintr-o parte bună si una rea. Cea bună va fi restructurată. Circa 600-800 de bancheri in cele mai inalte posturi se „retrag”. Nu au de ales altceva decat arestarea. Asta se intamplă deja de doi ani.

Au fost planuri deja pentru NESARA multi ani in urmă. Motivul pentru care nu sa intamplat a fost pentru că 9/11 a fost initiat pentru a preveni noul sistem financiar să vină in existentă. 

Vom avea noi guverne in toată lumea. După „Eveniment” vom avea noi parlamente in toată lumea. Ne vom reuni la Natiunile Unite (care acum e sub controlul cabalei).

Privitor la Congresul Statelor Unite nu este parte a Cabalei. Majoritatea celor din Congres au fost fie cumpărati fie santajati. Vechiul sistem politic se va inchide in ziua resetării [restabilirii sistemului financiar; n.t.]. 

Singura taxă in viitor va fi de 14% la produsele noi.


   

Noul sistem financiar nu-i va face pe toti de-o dată milionari. Valoarea totală a conturilor colaterale este de 500-1000 mii de miliarde de dolari. Asta inseamnă in medie 100.000 $ pentru fiecare persoană. Cabalistii nu vor primi nici un ban. Nu va trebui să ne mai facem probleme legat de costurile ingrijirii sănătătii, casă, hrană si o viată confortabilă. Dar nu ca să ne petrecem viata sorbind cocteiluri pe marginea piscinei.

Unele datorii vor fi iertate, anulate, de exemplu datorii pentru casă. Datoriile tărilor vor fi iertate. Conturile de pensii, asigurările de sănătate si asigurările sociale se vor aranja. 

Nici o persoană controlată mental nu va avea putere. Ei vor avea nevoie de vindecare.

Obama este o fiintă de Lumină care a fost pregătit pentru acest rol. 

La momentul Evenimentului există posibilitatea unor miscări sociale pe Glob. Acestea vor fi doar izolate, in acord cu Cobra. Militarii Pozitivi este cel mai puternic grup pozitiv de la suprafata planetei. Ei si-au dezvoltat planurile cu ajutorul MRL care va sustine militarii cu informatii despre iluminati si sfat logistc, dar vor sta in spatele scenei. Militarii Pozitivi din SUA, Rusia si China, vor coopera. Nu vor folosi arme. Va fi un anumit număr de membri ai familiei Galactice implicati si ei vor avea suportul unor „arme” care pot paraliza temporar. Militarii si fortele de politie vor ajuta in mod pozitiv.

După Eveniment fortele de politie vor fi restructurate. Vor avea rolul de a servi umanitatea.

Majoritatea oamenilor din sistemul de inchisori vor fi eliberati. Unii dintre acestia vor necesita ajutor psihologic.Tiranii nu vor fi tolerati in noua lume.

Va fi introdus un nou sistem medical si de sănătate. Majoritatea bolilor pot fi deja vindecate. Aceste informati au fost impiedecate de a ajunge la noi prin lucrările malefice ale cabalei si a multor companii farmaceutice multinationale care au lucrat pentru ei. Sănătatea va fi gratuită. Modalitătile de vindecare vor deveni mai eficiente si vor fi bazate pe adevărate principii spirituale. Si acest lucru va fi doar inceputul.

Consumati cat mai multă apă zilnic si cat mai pură cu putintă. Pentru că suntem cu toti diferiti, ceva ce Ayurveda explică foarte bine, nu este necesar pentru toată lumea să consume o cantitate exactă, depinde si poate fi intre unul si doi litri pe zi. Dacă vrei să incepi un proces de detoxifiere a trupului, atunci poate fi de folos de stiut că argintul coloidal de bună calitate ajută la eliminarea toxinelor [de fapt eliminarea virusilor, fungilor si bacterilor negative; n.t.]. In orice fel iti poti imbunătăti calitatea hranei este  important pentru ca asta e o cale de a primi mai multă Lumină.


Nu vă vaccinati !
                   
Vor fi mari schimbări in sistemul de transporturi. La cateva luni după Eveniment motorul masinii va putea fi schimbat. Vă intrebati poate de ce – simplu pentru că va putea merge cu apă distilată. Faza a 2-a va fi introducerea unor masini mai avansate – masini care levitează. Senzori avansati in ele vor preveni accidentele. Tehnologia Keshe a inceput deja dezvoltarea masinii „zburătoare”. Asta nu va fi periculoasă; din contră vor fi foarte sigure deoarece masina va frana automat dacă se apropie prea mult de alt vehicul.

Totul va fi mai ieftin. Hrana va fi mai ieftină si mai usor de produs. Preturile la majoritatea produselor vor scădea. Producerea energiei si incălzirii va fi aproape gratuită. Oamenii nu vor mai fi „lacomi”.

Ziua de lucru va fi de 3 pană la maxim 5 ore. Oamenii vor fi liberi să isi dezvolte propriul potential creativ. Vor fi capabili să se concentreze pe propria dezvoltare spirituală. Cobra a spus că el crede că majoritatea oamenilor vor fi fericiti de a lucra cateva ore pe zi deoarece vor descoperi că vacantele eterne pot fi plictisitoare. Pe de altă parte munca va fi mult mai plină de sens [si in acord cu talentele si aptitudinile fiecăruia; n.t] plină de inspiratie, si creativă pentru că nu vom mai fi sclavii nimănui.

Vom avea tehnologie pentru a curăta poluarea. Vom curăta toate deseurile chimice. Vom purifica apa pretutindeni. Vom vindeca ecosistemul. Centralele nucleare vor fi inchise. Energia gratuită o va inlocui.

Va fi nevoie de un an pentru a inlocui toate cerealele, etc. modificate genetic. Toate semintele modificate genetic vor fi distruse. Hrana noastră va fi mai bună. 

Va fi o ridicare generală in constiintă după „Eveniment”. Asta va precipita o constientizare a sacralitătii vietii care va afecta felul in care privim animalele care locuiesc aici cu noi. Va fi 0% tolerantă pentru durere cauzată animalelor pentru productia de alimente. Animalele vor fi tratate diferit si vor avea o alimentatie mai bună.

Programul original de educatie si invătămant a fost inceput de iezuiti si odată cu asta au introdus controlul mintii. Scriind asta aud cantecul „The Wall” a lui Pink Floyd cum imi sună in ureche. Programul scolar al iezuitilor a fost pură spălare a creierelor. Trebuie să ne dezvătăm de ce am invătat. Marea majoritate din ceea ce am primit nu este adevărat. Trecem dincolo de vechea programare. Iezuitii au creat un sistem sofisticat de control al mintii in universitătile lor. 

Idei spirituale cum sunt vinovătia, frica, sunt toate parte din controlul mintii al iezuitilor. Atat archonii fizici cat si cei non fizici au cooperat pentru acest efect.

Nu vor mai exista filme de groază. După „Eveniment” majoritatea filmelor care se vor face vor fi foarte pozitive.

Educatia va fi complet transformată. Va fi mult mai distractivă si mai holistică [integralistă]. I-am spus nepotului meu că vom avea in curand aici scoli de tip „Harry Potter”, si asa ca le-am cumpărat lui si nepoatei mele cărti despre simbolism astfel incat să poată incepe. Michael Tsarion ne-a cerut să repunem tot simbolismul frumos in folosul său corect care a fost folosit gresit si pangărit de intunecati.

O linie temporală este o variantă posibilă de viitor a unei situatii pe planetă noastră. Este definitia unui potential viitor pentru anumit eveniment. Majoritatea liniilor temporale au colapsat. [Alte surse spun altceva. Toate au colapsat in afară de una la 21/12/12. Cobra nu e de părere că au colapsat in 21/12/2012, dar că Evenimentul este factorul decisiv pentru asta. Adică in viitor. Dar tot el spune că pană la 11/11/11 am avut incă posibile linii temporale negative si după acea dată numai pozitive.n.t.] 

Perceptia noastră despre timp se va schimba odată cu expansiunea constiintei. Replicatorii [care vor manifesta/crea orice; n.t.] vor fi disponibili după „Primul Contact”. Aceste dispozitive vor avea nevoie de maturitate spirituală. Acesta va fi punctul in calea dezvoltării noastre cand nu vom mai avea nevoie de bani. Arca Legămantului care este un replicator antic a fost in mainile cabalistilor. Acum nu o mai au. A fost ascunsă intr-un tunel si transportată in subteran la Miscarea de Rezistentă.

In sfarsit vom incepe să creăm propria noastră realitate. După „Eveniment”, după arestările necesare, va fi o asa mare eliberare pentru umanitate. Acum vom putea să ne construim in sfarsit propriul nostru destin aici fără oprimarea si controlul celor care nu au fost de fapt niciodată invitati aici in primul rand.

   
Evenimentul in sine va fi un portal. O enormă trezire spirituală. 

Aceia care vor fi gata de Ascensiune la Eveniment trebuie să inteleagă că nu sunt limite in a mentine trupul in Dimensiunea a 5-a. Vor fi multe sanse fie să rămai cu Gaia in procesul ei de Ascensiune fie să mergi in altă parte la o experienta 3D. Va fi o mare trezire spirituală. Oamenii isi vor aduce aminte dintr-o dată multe, amintiri de contact cu Familia Galactică etc pe care nu si le-au amintit pană acum pentru că i-ar fi pus in pericol.

Adevărata informatie despre chestiuni spirituale vor fi eliberate imediat. Oamenii vor primi o educatie spirituală. Orasele de Lumină ca de asemenea micile comunităti de Lumină sunt pregătite in anumite locuri in jurul planetei.

Omenirea va fi sub Indrumare Spirituală. Oamenii vor fi pregătiti pentru Ascensiune atat la nivel individual cat si colectiv.

După Eveniment lucrurile vor urma in anumită ordine. Va exista o serie de evenimente in cadrul Evenimentului. Vom avea un nou sistem financiar. Va fi făcută cunoscută adevărata istorie a planetei. Se vor da noile tehnologii in special de producere gratuită a energiei. Va fi un nou salt in Ascensiune. Vor fi guverne interimare temporare. Apoi vor fi alegeri. Va fi o pregătire gradată pentru „Primul Contact” cu Familia Galactică. Primele contacte vor fi cu cei din Pleiade. Va fi apoi Primul Contact Oficial. Mai tarziu vor fi Aterizările in Masă. Si mai tarziu vor veni Maestrii Inăltati. 

Atata timp cat Matricea - vălul programat din jurul planetei era intact, atata timp cat era plin de archoni si reptilieni si alte entităti care au făcut tot posibilul pentru a afecta constiinta noastră, schimbări majore peste noapte pe această planetă nu ar fi atat de armonioase ca eveniment pe cat ar putea fi.
     

MATRICEA A COLAPSATInitial multe entităti au venit jos pe strat aproape de Pămant. Acest strat este de aprox. 30 metri deasupra si 30 metri sub suprafata planetei.
Această zonă este acum zi de zi curătată de MRL si de meditatiile oamenilor din toată lumea, contribuind la curătarea acestor entitati in toate orasele de pe tot Globul.

Există acum atat de multă Lumină care ajunge la noi de cand a colapsat Matricea si totusi atat atimp cat cei 60 de metri de la suprafată este partial ocupat incă de entităti ale intunericului, MR nu va risca să inceapă nici o operatiune, care ar putea fi un dezastru, deoarece oamenii s-ar panica si nu ar fi pregătiti, deoarece cei ai intunericului ar putea răspandi frica, etc.

Miscarea de Rezistentă a Luminii nu vrea să riste asta. Asa că NU SE OFERĂ DATE. Cand vechea retea negativă nu mai există, si o nouă Retea de Lumină este in loc, atunci energia inăltătoare a Luminii va aduce rapid mai multi oameni la o stare de trezire. Mult mai multi oameni.

Este mai bine să avem răbdare cu toti si ca lucrători ai Luminii să ne păstrăm ocupati cu „munca” noastră. Când facem asta nu avem timpul de a simti că „nu se intamplă nimic. Dacă nu aveti ceva specific de făcut atunci puteti aloca timp zilnic pentru a sustine curătarea retelei de către domeniul Angelic.

Cu cat este mai curată energia din jurul si dedesubtul Gaiei, cu atat mai repede poate avea loc „Evenimentul” fără riscul de panică a populatiei. MRL a lucrat din greu mult timp la acest plan, ei sunt perfectionisti in cel mai adevărat sens al cuvantului. Nu le plac jumătătile de măsură.


   Traducere: Lumina Ascensiunii
       
                
               Drum drept spre Lumina !

5 comentarii:

 1. Citisem pe un alt site cum ca Obama este, de fapt, reptilian... Care o fii, de fapt, Adevarul???

  RăspundețiȘtergere
 2. Din informatiile care circula se pare ca Obama este al ,,Luminii ". Mesajele chanelling asa ne informeaza...acum ramane sa-i vedem si actiunile ca pana acum nu a demonstrat asta....

  RăspundețiȘtergere
 3. Daca Obama este al Luminii e timpul sa isi retraga armatele din toate tarile pe care le ocupa si suprima, inclusiv tara noastra

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. In prezent Obama nu mai este al Luminii. A fost deturnat de la misiunea sa pe Pamant, dar bineanteles si cu acordul sau si pentru asta isi va lua rasplata pe masura. dar lucrarea divina se va face si fara participarea lui...
   Numai bine !

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.