luni, 2 decembrie 2013

Agenda Iezuita


                                                                                                    by Cobra


Ordinea de zi iezuita este să se infiltreze in Alianța de Est cu agenții săi și sa deturneze
sa deturneze procesul de creare a noului sistem financiar.
Este inutil să spun ca oameni de top din cadrul Alianței de Est sunt conștienți de acest lucru și nu vor  lăsa să se întâmple asta. De asemenea, membrii de top ai Societății Dragonul Alb au învățat lecția aceasta după ce predecesorii lor au fost păcăliți acum zeci de ani în urmă, când au predat o mare parte din aurul lor la agenților iezuiți pentru bucăți de hârtie fără valoare (titluri de stat SUA). Membrii Dragonului Alb sunt mult mai atenti acum, mai ales ca iezuiții încearcă să se infiltreze prin Te-Wu, agenția de informații secrete chineze.
Planul iezuit este de a lasa fortele de Lumina sa curețe facțiunea Illumi-nazi ( Rockefeller , Bush , Kissinger , Cheney & Co – adica nazistii ), iar apoi echipa secreta impreuna cu familia Rothschild sa preia procesul de creare a noului sistem financiar . Agenții lor sunt prezenți la negocieri interminabile pentru predarea Cabalei și încearcă să orienteze acordurile cat mai aproape de agenda iezuita . Aceasta este sursa de propuneri pentru a face din Papa, noul M1 ( controlerul monetar ) . Acesta este motivul pentru care noul
 Papa iezuit promoveaza ideea unei bănci centrale mondiale . Acestia, de asemenea, iau serios în considerare ideea de a permite strergerea datoriei la nivel mondial , astfel încât ei sa poata fi descrisi ca salvatori ai omenirii sub aripile » « binevoitoare ale bisericii catolice. Ei ar promova apoi cultul catolic într-o nouă , mult mai atrăgătoare forma pentru public, și de a absorbi treptat alte religii în ea ( începând cu budismul ), până când vor ajunge la scopul lor de a promova un nou cult religios de programare mentala la nivel mondial, în același timp păstrând toate atrocitățile din trecut ale bisericii catolice sub covor.

Prin programe speciale compartimentate din cadrul CIA au infiltrat mișcarea pentru adevar la punctul în care aproximativ 70% din Intel în mass-media alternativă este dezinformare care vine direct sau indirect, din surse iezuite. Am o listă de persoane și grupuri din interiorul mișcării pentru adevar / eliberare, care sunt fie sub controlul direct iezuit sau sunt manipulate de către iezuiți și aceasta poate sau nu poate fi facuta publica în viitorul apropiat.

Iezuiții lucrează sub comanda archonilor pentru a menține starea de carantină de pe planeta Pământ. Este bine să știți că organizația iezuita este o creație din secolul al 16-lea a familiei Farnese, care este una dintre cele mai puternice familii papale ale Nobilimii Negre din Italia.

Unul din motivele pentru care iezuitii au creat al doilea Razboi Mondial a fost acela de a pune mana pe cat mai mult aur de pe intreaga suprafata a planetei, pentru a finanta programele ,,bugetului negru’’si de a mentine carantina asupra planetei noastre( programele spatiale secrete, bazele militare subterane,etc.). Operatiunea ,,Golden Lily” a fost o operatiune iezuita si generalul Yamashita a fost o marioneta in mainile iezuitilor. Informatii aici :

Este bine acum să menționăm rolul Templierilor pozitivi în căderea iezuitilor. Printr-o mișcare strategica geniala ei au trecut temporar de partea arcului –vrăjmaș al factiunii Rothschild și împreună au declanșat Revoluția din martie 1848 și 1849 prin grupurile Memphis-Misraim ale Francmasoneriei egiptene din Italia, Franța și Ungaria. Acestea au fost singurele principale grupe Francmasonice care nu au fost infiltrate de iezuiți pana atunci.

Revoluția din luna martie 1848 din Europa a diminuat în mod semnificativ puterea iezuiților, deoarece a scăzut influența Nobilimii Negre, a îndepărtat feudalismul și a accelerat procesul de abolire a sclaviei la nivel mondial. Condițiile de viață pentru mulți oameni au început să se îmbunătățească. De asemenea, focalizarea umanității a început să se schimbe de la cea emotionala bazata pe controlul religios iezuit, la cea in  minte, care a provocat în continuare un avans in știință și educație universală.
Alianta temporara intre Templierii pozitivi si factiunea Rothschild a tinut pana la incheierea revolutiilor din Europa.

Este interesant de observat că Revoluția din martie 1848 a fost finanțata cu lingouri de aur, care ar fi în prezent în valoare de doar 10 milioane de dolari. Organizarea unei schimbari drastice in lume nu are nevoie să fie neaparat foarte scumpa.

Acum, Templierii pozitivi creează o alianta mult mai puternica, cu un alt mult mai pozitiv grup și împreună vor eradica puterea iezuita de pe suprafata acestei planete pentru totdeauna.

În prezent, iezuiții sunt principalul grup de lucru operațional pentru Archoni, pentru a menține starea de carantină pe planeta Pământ.

Generalul lor superior anterior Hans Peter Kolvenbach a contribuit la menținerea vibrației de teamă în rândul omenirii pe suprafața acestei planete. 
El este creierul din spatele atacurilor  9.11 ( turnurile gemene ) și 3.11 (Fukushima), operatiuni de tip,,steag fals” și forța de inginerie din spatele conflictului din Siria. El traieste linistit în Liban, foarte aproape de granița siriană.

Consilierul papal Heinz (Henry) Kissinger a creat PI-40, un grup clandestin, care este în prezent principala forță iezuita ce actioneaza pentru a preveni contactul cu ET pozitivi . Informatii aici :


Motivul real pentru care iezuiții au creat CIA, NSA, NRO și NGA ( a se vedea articolul meu despre analiza guvernului din umbra ), a fost de a monitoriza și evalua amenințarea raselor pozitive ET  la imperiul lor.

Scopul principal al CIA este de a instala regimuri politice iezuite-prietene pe întreaga
întreaga planetă( vezi si guvernele Romaniei de la Revolutie incoace ) și mai ales de a dicta politica lor cu privire la extraterestrii pozitivi. Principalul centru de programare a iezuitilor este Universitatea Georgetown din Washington. Informatii aici :  


Ar putea fi interesant de observat că mulți directori CIA au trecut prin programarea iezuita de acolo. George Tenet, care a fost director al CIA, în momentul operatiunii ,,steag fals” 9.11, a fost un absolvent al Universitatii Georgetown. David Petraeus, care a fost director al CIA în urmă cu câțiva ani, a finalizat o bursa militara la Universitatea Georgetown. Anteriorul director al CIA, Michael Morell este un absolvent post-universitar al Universitatii Georgetown. Actualul director al CIA John O. Brennan a primit o BA de la Universitatea Fordham, un alt important centru de programare iezuit.
De asemenea, secretari ai apararii viziteaza mult Georgetown. Donald Rumsfeld, care a fost secretarul apararii în timpul ,,steagului fals” 9.11, a participat la Georgetown (desi el nu a fost prea bun la școală). Robert Gates, care a fost secretar al apărării între 2006 și 2011, si-a realizat doctoratul sau la Georgetown. Chuck Hagel, actualul secretar al apararii, a fost profesor la Georgetown. Rolul de secretari ai apararii este acela de a consolida militarii negativi sub control iezuit. Până în 2004, rolul lor a fost, de asemenea, pentru a supraveghea procesul de creare de baze militare subterane. După 2004, toate aceste baze au fost eliminate de Rezistenta( in cooperare cu Federatia galactica si Consiliul Andromeda,n.t.).

Scopul principal al NSA este de a monitoriza si intercepta fara exceptii toate
comunicațiile electronice de pe planetă, să analizeze și să evalueze toate mesajele care ar putea indica un contact cu inteligențe ET binevoitoare sau cu Rezistența, care contact ar putea reprezenta o amenințare la imperiul iezuit.

Scopul principal al NRO este de a monitoriza în mod constant suprafața planetei noastre și apropierea acesteia de orice urmă de contacte ale civilizatiilor ET pozitive. Dacă se produce un astfel de contact, NRO notifică apoi armata negativa, indeparteaza eventualul contact cu ET pozitivi într-un fel sau altul, așa cum îl percepe ca pe o amenințare la adresa imperiului iezuit.

Scopul principal al NGA este de a cartografia suprafața planetei în detaliu, pentru a o putea controla complet.

 Structura de putere a iezuiților în SUA arata astfel :


În afară de persoanele menționate mai sus, aș dori să menționez pe Leon Panetta, care a fost atât secretar al apararii cat și director al CIA și a fost programat la Universitatea Santa Clara iezuita.
 Janet Napolitano, care a fost un directorul DHS până de curând, a absolvit la aceeași universitate iezuita.

Aceasta este harta celor 10 regiuni FEMA ale Statelor Unite :Si comparati cu cele 10 provincii iezuite aici :Pentru a clarifica, nu am dezvăluit ordinea de zi iezuita pentru a instala frica, ci de a informa și de a aduce spre conștientizare situația. Există Forțele Luminii la locul de muncă și nu vor permite ordinii de zi iezuita sa se implineasca.
     
Victoria Luminii este aproape !
       

                          
 Drum drept spre Lumina !

Un comentariu:

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.