duminică, 10 noiembrie 2013

Vaccinarile – mijlocul legal de exterminare a populatiei
   In ultimul timp s-a scris mult despre pericolul vaccinarilor, cu toate astea mai trebuie inca scris pentru ca oamenii sa constientizeze pericolul la care se expun ei si copiii lor in mod constient sau mai putin. Cand noi oamenii nu mai avem dreptul de a decide cum sa ne ingrijim sanatatea, ce se intampla cu corpurile noastre si suntem obligati sa consimtim mandatele guvernamentale pe probleme de sanatate, cum ar fi vaccinarea obligatorie de la varste fragede, atunci tirania nu mai este o posibilitate…aceasta este un fapt !
Studiu dupa studiu dovedeste ca vaccinurile sunt ineficiente, pot provoca boli, cand se pretinde ca previn si in multe cazuri pot provoca mai mult rau pentru noi decat boala reala. Studiile revizuite au pus in evidenta faptul ca vaccinurile pot declansa atat boli fizice cat si mentale precum cancerul, SIDA, dementa, autism, ADHD, tulburari de comportament si o serie de maladii noi.
Este doar o intamplare ca cresterea acestor boli coincide perfect cu unitatea masiva de vaccinare a oamenilor si consumul foarte mare de medicamente psihotrope in tarile dezvoltate ? Nu cred ! Totul se desfasoara dupa un plan bine structurat prin care s-ar dori indeplinirea mai multor scopuri :
1.    Reducerea populatiei globale la 500 milioane din cati suntem astazi conform ideologiei naziste a eugeniei, pusa in practica in perioada interbelica ;
2.    Chimizarea excesiva a alimentelor dar mai ales a medicamentelor pentru imbolnavirea in masa a populatiei ;
3.    Crearea de medicamente care sa mentina bolnavii intr-o continua stare de letargie si dependenta fata de acestea si sistem ;
4.    Obtinerea de profituri maxime de catre concernele care au monopolizat piata medicamentelor prin politica impusa de catre administratia americana in SUA si de catre Comisia Europeana in UE si anume cea a licentelor de fabricatie si distributie ;
5.    Publicitatea excesiva in mass-media a medicamentelor de orice fel pentru a fi consumate fara prescriptie medicala ;
6.    Descurajarea populatiei de a apela la mijloacele traditionale naturale de tratament al bolilor prin folosirea plantelor, fructelor si legumelor si a altor mijloace naturale de tratament ;
7.    Compromiterea si defaimarea publica a tuturor medicilor sau biologilor care au revolutionat anumite tratamente prin mijloace naturale, cu costuri mici din partea pacientilor si foarte eficiente ( vezi terapia Gerson, terapia Young, terapia dr.Rudolf Breuss, terapia cu canabinoide, terapiile dr. Wilhelm Reich cu energia orgonica sau a tehnologiei fundatiei Keshe, etc.).
Dupa cum se observa in ultimul timp, tot mai multi bani se scurg inspre bugetul sanatatii, iar populatia este tot mai bolnava. In secolul 21 cu atat de multa tehnologie si inventii revolutionare in toate domeniile, noi suntem tot mai bolnavi si mase mari de oameni nu au acces la consultatii si tratamente de specialitate din cauza costurilor foarte mari, in schimb se platesc milioane de euro anual catre mari concerne farmaceutice pentru vaccinuri si apoi ministri si medici corupti si direct interesati ne indeamna sa ne vaccinam !!
Mafia vaccinurilor investeste o parte din profit in cercetari pentru realizarea altor vaccinuri pe care va incerca sa le impuna pe termen scurt sau mediu. De fapt aceasta mafie corporatista gen IG Farben, Merck, etc.a devenit de-a lungul timpului nu numai ,,stat in stat”ci si un ,,facator”si ,,desfacator”de guverne la scara planetara.
Sa luam un exemplu, vaccinul contra hepatitei B. Ca orice boala contagioasa a avut o perioada de crestere, urmata de descrestere. Se vaccineaza pentru a impune credinta in eficienta vaccinarii chiar in perioada de descrestere. In SUA, in ciuda vaccinarii obligatorii, incidenta hepatitelor B nu a scazut ci dimpotriva, trecand de la 55 la 63 de cazuri din 100000 intre 1981-1987.
In afara modului de fabricatie al vaccinului si a actiunilor secundare dintre care unele destul de grave, dat fiind faptul ca este produs de inginerie genetica, nu exista un pericol mai mare pe termen mediu sau lung? Dr.Scohy scria in revista ,,Des clef pour vivre”din ianuarie 1995 : ,,Vaccinurile( cele contra hepatitei B) sunt preparate prin manipulare genetica de celule care au fost facute in mod artificial canceroase; acestea sunt celule de ovar de hamster. Odata devenite ,,nemuritoare”ele sunt manipulate pe plan intern de catre genele lor sa fabrice proteinele vaccinale. Aceste vaccinuri vor inocula in organismul nostru :
-         Substante cancerigene, nedecelabile, fara indoiala in cantitati enorme;
-         Anumite unelte care au servit la manipularea genetica a celulelor ca au fabricat proteina vaccinala, enzimele si moleculele de AND. Acest material poate provoca, in orice moment, modificari ale mesajului genetic al individului vaccinat, ceea ce risca sa declanseze boli genetice sau monstruozitati viitorului lui copil, sau sa modifice eventualii virusi tacuti, ascunsi in profunzimea celulelor pacientului si sa-I faca virulenti, surse de boli inspaimantatoare la fel ca SIDA;
-         Virusi care contamineaza, la un moment sau altul, cultura de celule nemuritoare care fabrica vaccinul. Nu este posibil sa se asigure in permanenta perfecta inocenta a acestor celule, fie ca exista virusi ascunsi preexistenti manipularilor genetice, fie ca aceste culturi sunt contaminate in momentul unei reinjectari.

Acumularea de vaccinuri de toate genurile, în toate direcţiile, fără cel mai mic interes curativ sau preventiv, epuizează şi înnebuneşte sistemul imunitar, ceea ce este baza indispensabilă instalării bolii SIDA. Acest nou vaccin contra hepatitei B riscă în mare măsură să fie picătura care umple paharul. Şi vom putea constata foarte curând propagarea acestei boli îngrozitoare pe căi perfect banale, cum ar fi contactul cutanat (strângerea de mână) sau micropicăturile de salivă. Coşmarul va deveni total. Toate acestea pentru a preveni o boală complet ipotetică ce are tendinţa de a regresa spontan în ţările noastre şi care se vindecă spontan, fără tratament, în 999 de cazuri din 1000."


În absenţa unei cunoaşteri imunologice exacte, principiul absurd anti-ştiinţific al vaccinărilor putea, la o adică, să fie de înţeles acum 100 de ani: el releva empirismul. In zilele noastre insă, când au fost realizate progrese serioase în domeniul imunologiei şi virusologiei, a continua să mergi pe această cale constituie, fără nici o îndoială, o crimă împotriva umanităţii.
Vom mai suporta oare incă multă vreme legea fabricanţilor de vaccinuri, zeloşilor lor servitori din corpul medical şi a oamenilor politici corupţi care susţin ?
Jenner şi Pasteur, inventatorii principiului vaccinal, trişaseră cu bună ştiinţă şi mass-media şi corpul medical adoptaseră fără discuţie concluziile celor doi indivizi (dintre care unul, Pasteur, nu era medie), falşi biologi, interesaţi doar de profit. Numele acestor două personaje vor stârni intr-o zi, când vor fi pronunţate, ura umanităţii suferinde. Dar ce să crezi despre fabricanţii de vaccinuri care, de mai bine de un secol, participă la distrugerea acestei umanităţi, negândindu-se decât la profitul lor, deşi nu ignoră pericolele pe care le prezintă produsele lor ? Ce să crezi, de asemenea, despre corpul medical care-i disculpă fără să se
gândească sau pur şi simplu din interes ? În primul caz, avem de-a face cu criminali. În cel de-al doilea, cu nişte imbecili periculoşi care-ar trebui să se vaccineze ei înşişi contra ignoranţei sau laşităţii dacă, într-o zi, un asemenea vaccin ar fi realizat de către criminalii lor furnizori.

 Ca si concluzie, cred ca este clar pentru toti : NU VA VACCINATI ! Voi, dar mai ales copiii vostri. Alegeti un mod de hrana cat mai natural, faceti macar odata pe an o detoxifiere a organismului prin metode naturiste si cu ajutorul tratamentelor naturiste intariti-va sistemul imunitar si nu va veti imbolnavi. Informati-va in cazul unei boli, exista informatii pe internet si alegeti calea naturala. Nu in ultimul rand multe simptome care le aveti se datoreaza si actualelor transformari ale corpului nostru fizic, care trece de la baza pe carbon in cea pe siliciu pentru ascensiunea noastra impreuna cu planeta mama in dimensiunile superioare.

Va pot recomanda un mix pentru imunitate :
   100g de polen , 100g de catina-fruct , o sticluta de tinctura de propolis si una de tinctura de echinaceea( de 20-30 ml).Toate astea le amestecati bine cu ceva din lemn sau sticla intr-un borcan de 800 ml. Apoi completati borcanul cu miere de albine. Il amestecati din nou si-l pastrati la frigider. Luati cate o lingurita de 2-3 ori pe zi inainte de mese cu 20 min. Va va creste imunitatea in mod natural.

Un mic videoclip de pe site-ul lui Alex Jones, un promotor al luptei impotriva Noii Ordini Mondiale aici :
 

Si aici alt video al Dr.Leonard Horowitz, un cunoscut luptator mondial impotriva vaccinarilor : 


Update 17.11 2013 video - Prin campania de vaccinare din India, finantata de Bill Gates, 48.000 de copii au paralizat : sursa : cartea ,, Vaccinarea : Eroarea medicala a secolului “ scrisa de Dr. Louis de Brouwer

           Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.